Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO Review – het werkt!

Positief effect op bezoekersaantallen door SEO

Heb jij een webshop, website of blogsite waarmee je je geld verdient? Dan is het uitermate belangrijk dat je een succesvolle website krijgt die goed wordt gevonden op het internet. Er zijn diverse manieren waarmee zoekmachines jouw site bovenaan de zoeklijst presenteren. Een daarvan is het toepassen van SEO.
SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands: Zoekmachine Optimalisatie. Dit zijn methoden waarbij je je teksten en site op een bepaalde manier inricht. Hierdoor is het voor een zoekmachine duidelijk dat jouw site de informatie geeft waarnaar wordt gezocht. De zoekmachine zal hierdoor jouw site sneller als relevant resultaat presenteren (en dus bovenaan de lijst).
In deze Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO Review ontdek je deze methoden. Ook maak je kennis met Esmée, de expert op het gebied van SEO.

Esmée heeft als fulltime blogger en SEO tekstschrijver de tools in handen om een website, of het nu een informatieve website is, een blogsite of misschien wel een webshop is, succesvol te maken met het aantal bezoekers dat de site verdient. En je begrijpt: hoe hoger je in de zoekresultaten van een zoekmachine verschijnt, hoe meer bezoekers je site zal krijgen.

In deze Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO Review laat ik je kennis maken met de ontwikkelaar van deze cursus en ontdek je wat de cursus inhoudt. Ook de kosten van de cursus kom je te weten. Je leest gebruikerservaringen en ik geef mijn eigen mening over de Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO cursus.

Belangrijke vragen waar ik een antwoord op ga geven zijn: “Is deze cursus mijn geld waard?” en “Biedt de cursus het gewenste resultaat?”

Wat ik je vast kan verklappen is dat het toepassen van de methoden bij deze site al geweldig heeft geholpen!

Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO

Zoals ik hier boven al schreef, zijn er diverse manieren om hoger in de lijst van zoekresultaten te komen, waaronder adverteren. Maar adverteren kost (veel) geld, terwijl je met SEO gratis je site kunt optimaliseren voor de zoekmachines. Voor de volledigheid: we gaan hier uit van het gebruik van Google, omdat dit de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is. Maar ook voor andere zoekmachines zullen de SEO tools goed werken.

De cursus richt zich volledig op SEO. Wat je zelf allemaal gratis kunt doen om jouw site te optimaliseren voor de zoekmachines, komt uitgebreid aan bod.

Wat belooft de verkoper?

Esmée belooft je met de Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO cursus de hands-on informatie die je echt nodig hebt om je website te optimaliseren. Hierbij kijkt Esmée niet alleen naar de content strategie (wat ga ik schrijven) maar ook naar de inrichting van je gehele website. Het resultaat is een toename van het aantal bezoekers die je via een zoekmachine vinden en een oneindige groei van je bezoekersaantallen in de toekomst! Om met Esmée haar eigen woorden te spreken: meer bereik = meer impact = meer sales!

Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO Review

De cursus Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO is een online cursus. Je kunt na aanmelding dus direct met de stof beginnen! Deze cursus geeft je alle benodigde SEO tools om je website te optimaliseren. Hierdoor word je sneller gevonden en krijg je meer bezoekersaantallen.

De cursus omvat online videolessen, werkboeken en een online community. De toegang tot de cursus en de community geldt levenslang. Zo ben je verzekerd van alle nieuwtjes en updates omtrent SEO.

Ik ga je snel laten zien wat je allemaal in de cursus leert en wat je als extra’s mee krijgt!

Vervirvoudig je websitebezoekers met SEO logo

Inhoud van de SEO cursus

Wanneer je je hebt aangemeld voor de cursus, ontvang je snel je inloggegevens. Hiermee kun je direct aan de slag, omdat de cursus geheel online is. De benodigde werkboeken zijn als PDF meegezonden en makkelijk te downloaden of te printen. Printen heb ik ook gedaan en is een goed idee. Zo heb je de boeken in elk geval steeds tot je beschikking. Als je ineens ideeën krijgt en je pc staat uit, kun je het toch meteen in je werkboek schrijven.

De cursus bestaat uit tien hoofdstukken. In deze hoofdstukken ontdek je op logische volgorde de items waarmee jij je website kunt verbeteren.

H 1: Wat is SEO?

In het eerste hoofdstuk van de cursus legt Esmée in drie paragrafen uit wat SEO nu precies is. Hierdoor weet je ook waaraan je gaat werken in de komende hoofdstukken. Esmée gaat dieper in op het instellen van Google Analytics en Google Search Console. Beide programma’s geven je inzicht in het aantal bezoekers en de bezoekersstromen op je site.

H 2: Trefwoordenonderzoek

In hoofdstuk 2, wederom in drie paragrafen, ontdek je wat trefwoordenonderzoek is en hoe je dit moet uitvoeren. Je krijgt tips over een goede tool voor trefwoordenonderzoek. Dit hoofdstuk is misschien wel het belangrijkste uit de hele cursus. Met een goed trefwoordenonderzoek bepaal je de richting van je site.

H 3: Artikelen SEO proof schrijven

Hier laat Esméé je in twee paragrafen kennis maken met Yoast, een tool waarmee je je teksten kunt beoordelen op een goede SEO. Je leert goede titels te schrijven en de juiste manier van het inrichten van je artikelen.

H 4: Afbeeldingen SEO

Het klinkt misschien vreemd, maar ook de manier hoe je omgaat met afbeeldingen op je site heeft invloed op een goede SEO. Esmée vertelt je in de ene paragraaf hoe je afbeeldingen op de juiste maat maakt. Dit heeft invloed op de laadtijd van je pagina. In de andere paragraaf ontdek je hoe je je afbeeldingen het beste kunt benoemen en opslaan.

H 5: EAT strategie

Esmée gebruikt vier paragrafen om de EAT strategie uit te leggen. Ook dit is een belangrijke pijler in de SEO strategie. Het draait hierbij om drie punten. Ten eerst wil je expertise uitstralen. Verder streef je naar het zijn van een authoriteit over jouw onderwerpen waarover je schrijft. Ten derde is het noodzakelijk om betrouwbaar over te komen. Wanneer je deze drie items op orde hebt, zul je je bezoekersstroom zien toenemen.

Screenshot van verviervoudig je websitebezoekers met SEO

H 6: Content ideeën

In twee paragrafen pakt Esmée de contentstrategie en de concurrentie analyse aan. Hoe zoek je naar de perfecte content? Hoe presenteert de concurrent dit en waar kan ik het beter doen? Welke tools gebruik ik hiervoor? Na het behandelen van hoofdstuk 6 is dit allemaal duidelijk voor je.

H 7: Website waarde

Vanaf dit hoofdstuk duikt Esmée meer de technische kant van SEO in. In twee paragrafen legt Esmée uit hoe de waarde van je site wordt gemeten. De termen DA (Domain Authority) , PA (Page Authority) en Trust Flow worden nader toegelicht. Bovendien leer je hoe je deze termen kunt gebruiken om hogerop te komen in Google.

H 8: Linkbuilding

In dit hoofdstuk maak je kennis met linkbuilding (lijntjes uitgooien). Je leert de betekenis hiervan en de waarde voor je site. Esmée vertelt je over interne (binnen je eigen site) en externe (buiten je eigen site) linkbuilding.

H 9: Jouw lay-out

In twee paragrafen word je meegenomen door je artikelen. Hoe werk je met permalinks? Leer de verschillen tussen categorieën en tags. Hoe zorg je dat dit op orde is op jouw site? Verder volgt een uitleg over de drie klik methode. Vanaf elke pagina moet een bezoeker binnen drie kliks naar zijn gewenste pagina kunnen doorklikken. Structuur is waar het hier om draait.

H 10: Website snelheid

In dit hoofdstuk deelt Esmée tips over de snelheid van het laden van je website. Als mensen te lang moeten wachten voordat een site is geladen, klikken zij weg. Eén seconde maakt al een groot verschil! Esmée geeft je de tools om je website laadtijd te verkorten.

Dit zijn de hoofdstukken uit de cursus Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO. Zoals je ziet is het een uitgebreid pakket met niet alleen aandacht voor goede teksten. Al is dat natuurlijk wel een belangrijk deel van je SEO. Als je relevante, goede artikelen schrijft, komen de bezoekers al naar je site. Denk er vooral aan om te schrijven voor mensen en niet voor zoekrobots. Maar Esmée laat je ook zien hoe je op de achtergrond veel kunt betekenen voor een goede score van je site.

Extra

Als extra geeft Esmée je toegang tot de Groei met Esmée Lifestyle community. Levenslang heb je toegang tot deze community. Hier kun je met gelijkgestemden tips uitwisselen, maar ook vragen stellen in het forum. Dit kan in het algemeen of in een privé bericht.

Werkboeken

De werkboeken die als PDF in het pakket zijn toegevoegd zie ik ook echt als meerwaarde. Het is makkelijker voor je om hiermee even te gaan zitten en wat opdrachten te maken. Geregeld maakte ik deze opdrachten in een andere setting, dus niet achter mijn pc. Ergens anders zijn, in mijn geval lekker buiten in het bos bij mij om de hoek, geeft je toch weer andere inzichten en ideeën. Vandaar dat ik de werkboeken specifiek benoem.

Wie is de aanbieder?

Esmée Bos
Esmée Bos

De naam van de aanbieder en tevens ontwikkelaar van de cursus heb je al voor bij zien komen. Esmée Bos is degene die zich heeft verdiept in SEO. Zelf is ze in 2013 gaan bloggen over lifestyle, inmiddels staat er een scala aan onderwerpen op haar site EsméeLifestyle.nl.

In 2015 nam het bloggen zulke grote vormen aan dat Esmée besloot hiermee professioneel verder te gaan. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel volgde.

Ondertussen bleef Esmée doorstuderen en behaalde in 2016 haar Bachelor of Arts. De weg naar fulltime ondernemen lag open voor haar!

Noemenswaardige feiten zijn nog het volgen van een lifecoaching traject in 2017 en het behalen van het SEO certificaat in 2019. Dit heeft uiteraard ook aan de voet gestaan van de ontwikkeling van deze SEO cursus.

Esmée haalt momenteel haar volledige inkomen uit haar bezigheden als fulltime lifestyle blogger.
Mocht je jezelf ook willen verbeteren in bloggen, dan is het boek “Ik wil bloggen!” van Esmée misschien wel iets voor jou. Hierin vind je een compleet en concreet stappenplan als je met bloggen wil beginnen of je blogkunde wil uitbouwen.

Wat zijn de kosten van de SEO cursus?

De prijs van Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO is recentelijk verlaagd! In plaats van de gebruikelijke 277 euro, betaal je nu slechts 177 euro! Koop je de cursus als ondernemer, kun je uiteraard de BTW in mindering brengen.

Op het eerste gezicht is het een flink bedrag voor deze cursus. Maar als je bedenkt dat je er een toename aan bezoekers op je site mee krijgt, met waarschijnlijk ook een toename aan inkomsten, valt de prijs alleszins mee. Het is echt een investering in jezelf. En dat is nooit te duur!

Bovendien heb je 14 dagen bedenktijd. Wil je de cursus alsnog terugsturen, dan krijg je je geld terug. Esmée stelt hierbij wel dat je de volledige cursus hebt doorlopen en de opdrachten hebt gemaakt.

Gratis eerste les van de cursus!

Wil je jezelf overtuigen van het nut van de cursus en inzien hoe de cursus in elkaar steekt? Dat kan!
Ik zal je doorverwijzen naar de site van Esmée waarop de cursus wordt gepresenteerd. Scroll daar naar beneden en klik op deze balk:

Link voor gratis SEO proefles

Je ontvangt dan het eerste hoofdstuk van de SEO cursus gratis!

Ervaringen van cursisten

Op de site van Esmée zijn enkele ervaringen te vinden van mensen die de cursus al hebben gevolgd. Het aantal is nog mondjesmaat omdat de cursus nog zo goed als nieuw is! De ervaringen knallen eruit qua positiviteit en waarde van de cursus. De mensen die de tips van de cursus hebben geïmplementeerd op hun eigen site hebben het aantal bezoekers daadwerkelijk zien toenemen.

Hier een kleine greep uit de ervaringen:

Testimonial Patrick
Testimonial Muriel

Mijn eigen mening over de cursus

Na het bestellen van de cursus kreeg ik binnen enkele minuten een mailtje met de inloggegevens en ben ik er voor gaan zitten. ik wilde alles uitproberen om een goede mening te kunnen vormen voor deze Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO Review.

Het cursusmateriaal ziet er prima uit. De video sessies zijn duidelijk, het beeld is scherp en het geluid is goed. Eenmaal had ik een ruis op de achtergrond, maar dat komt misschien omdat ik de gehele cursus heb beluisterd met een koptelefoon, waarbij je alles natuurlijk beter waarneemt. Het heeft geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van de stof.

Al met al heb je een ruime drie uur aan beeldmateriaal.
Door het hele programma heen zie je dat Esmée ruim de tijd heeft genomen om alles in goede volgorde en zo duidelijk mogelijk over te brengen. Sommige video’s zijn een weergave van Esmée zelf waarin ze de stof vertelt.

Andere video’s geven een screenshot weer met uitleg van Esmée op de achtergrond. Vooral tijdens de technisch ingewikkeldere lessen vond ik dit een fijne manier van uitleggen.

De werkboeken zijn een mooie bijkomstigheid. Ik heb de boeken geprint. Daarmee had ik altijd de juiste papieren voor me om de stof uit te werken. Ook tussentijdse invallen noteerde ik hierop, zonder dat ik dan mijn pc hoefde op te starten. Ik raad ook eenieder aan om de werkboeken te printen.

Eindoordeel Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO Review

De cursusnaam is een hele mond vol maar hij doet zijn naam volledig eer aan. De blogsite van Esmée zelf, welke zeer goed wordt bezocht, is voor mij reden genoeg geweest om de kwaliteit van deze cursus te onderstrepen. Haar site is het beste bewijs dat een goede SEO wonderen doet voor je bezoekersaantallen.

Dus…is deze cursus zijn geld waard? Als je het mij vraagt wel. De cursus betaal je maar één keer, daarna heb je constant plezier van toenemende aantallen bezoekers op je site. En dit geldt natuurlijk voor elke site of elk artikel dat je plaatst in de toekomst.

En ik denk dat in deze review de vraag of het product het gewenste resultaat levert, al is beantwoord. Zoals eerder gezegd is Esmée haar eigen blogsite het levende bewijs wat een goede SEO strategie doet voor je site.

Zit je in de knoop met je bezoekersaantallen en wil je die grafiek voor eens en voor altijd in de lift zien gaan, kan ik niet anders dan de cursus Verviervoudig Je Websitebezoekers Met SEO volstrekt aanraden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *