Verdien geld met non-fungible tokens

NFT aap voor verdien geld met non-fungible tokens

NFT’s, oftewel non-fungible tokens, zijn enorm in opmars. Waar je ook kijkt zie je nieuws over de NFT’s. En als jij al een beetje geïnteresseerd bent in de crypto wereld, waar deze NFT’s aan verwant zijn, zul je ook vast geïnteresseerd zijn in geld verdienen met NFT’s. Maar voordat je daarmee in het diepe duikt, is het verstandig om het boekje Verdien geld met non-fungible tokens door te nemen. Hierin vind je namelijk alle relevante informatie benodigd om je handelen in NFT’s tot een succes te maken. Ik heb dit boek aangeschaft en doorgenomen, zodat ik er een mooie review over kan schrijven. In deze review van Verdien geld met non-fungible tokens laat ik je ontdekken waar je op moet letten als je gaat handelen in NFT’s of hoe je zelf NFT’s kunt maken en uitgeven!

Op dit moment is dit boek niet online verkrijgbaar. In plaats daarvan kun je beter doorgaan met Moosty’s NFT cursus!

De meest complete NFT cursus van dit moment!

Wat zijn NFT’s?

NFT’s, voluit non-fungible tokens, zijn unieke digitale “objecten”, bestaande uit bijvoorbeeld digitale kunst. Het is een weergave van een bestaand object maar dan in digitale vorm. Kunst is trouwens maar één van de mogelijkheden van NFT’s, zoals later nog aan de orde komt.

Een NFT is geen cryptocurrency, al wordt dat vaak gedacht. Dit komt omdat voor NFT’s (evenals crypto currencies) de blockchain technologie benodigd is.

NFT’s worden online verhandeld, vaak middels betaling met Ethereum (ETH).

Iedere NFT is uniek en dus niet om te ruilen met een andere NFT (zoals bij bv Bitcoin en Ethereum wel mogelijk is, je kunt de ene Bitcoin omruilen voor de andere).

NFT’s hebben allen een unieke code op het blockchain netwerk. Daarom is een NFT ook niet te kopiëren. Natuurlijk kan iemand wel een kopie van een NFT maken, maar in de blockchain staat wie de rechtmatige eigenaar is. Hij is dan ook de enige die zijn NFT te koop kan aanbieden.

Voor wie is het boek Verdien geld met non-fungible tokens?

Uiteraard zijn mensen die interesse hebben in NFT’s gebaat bij het hebben van dit boek. Met Verdien geld met non-fungible tokens leer je wat NFT’s zijn, maar ook wat ze níet zijn.

Wil jij geld verdienen met NFT’s door erin te handelen, dan kun je in dit boek de wegen ontdekken die leiden naar het winstgevend handelen in NFT’s. Bovendien leer je de meest gemaakte grote fouten herkennen zodat jij daar niet meer in trapt.

Heb je de ambitie om zelf NFT’s te creëren en uit te brengen, dan vertelt Verdien geld met non-fungible tokens jou precies hoe je dat moet doen, tot aan het promoten van je NFT’s toe.

Verder zijn in het boek tips te vinden voor het investeren in en flippen van NFT’s.

Inhoud van Verdien geld met non-fungible tokens

Het boek Verdien geld met non-fungible tokens bevat 9 hoofdstukken. In 52 pagina’s komen in logische volgorde de volgende items aan bod:

 • Introductie
 • Wat zijn NFT’s?
 • Hoe NFT’s werken
 • De voordelen van NFT’s
 • Hoe maak je NFT’s
 • Hoe je een NFT marktplaats kiest
 • Bewezen tips voor het verkopen van jouw NFT’s
 • NFT fouten die je moet voorkomen
 • Investeren in NFT’s en winst maken
 • NFT beste werkmethoden
 • Conclusie

Introductie en hoofdstuk 1

Na de introductie, waarin de schrijver vertelt wat er in het boek ter sprake komt en waarom dit boek is geschreven, wordt uitgelegd wat NFT’s zijn. Er wordt benadrukt en uitgelegd dat NFT en crypto niet hetzelfde is.

Verder voorziet de schrijver je van de diverse NFT’s die er zijn en leer je waarom elke NFT uniek is en maar één eigenaar kan hebben.

Hoofdstuk 2

In dit hoofdstuk leer je hoe NFT’s werken. Het is een technisch stukje waarbij wordt uitgelegd hoe de NFT zich in de blokchain nestelt en waarom je een wallet nodig hebt om NFT’s te kunnen verhandelen. Deze achtergrondinformatie is waardevol voor een goed begrip van de werking van NFT’s.

Hoofdstuk 3

Wat zijn de voordelen van NFT’s? Hoe zit het met de authenticiteit van NFT’s? Is het makkelijk om te zien wie eigenaar is van een bepaalde NFT? Is een NFT veilig en hoe zit het met de verhandelbaarheid? Kan ik royalty’s krijgen bij verkoop van NFT’s?

Al deze en meer vragen passeren de revue in hoofdstuk 3. Na het lezen van dit hoofdstuk zie je de mogelijkheden die NFT’s je kunnen bieden!

Hoofdstuk 4

Dit hoofdstuk is volledig gericht op het maken van je eigen NFT’s. Veel mensen zijn hier huiverig voor, maar met deze stap-voor-stap uitleg leer je dat iedereen NFT’s kan maken en aanbieden. Je maakt zelf de keuze waar je een NFT van wil maken, leert een mooie collectie op te bouwen en de beste plekken om deze NFT’s te koop aan te bieden.

Hoofdstuk 5

Over het aanbieden van NFT’s borduurt dit hoofdstuk verder. Je ontdekt er de verschillende marktplaatsen, zoals onder andere OpenSea, Rarible en Mintable. Verder duikt de schrijver in enkele niche marktplaatsen.

Hoofdstuk 6

Hoofdstuk 6 staat boordevol met tips om jouw NFT’s onder de aandacht te brengen. Stil zitten en hopen dat er kopers komen werkt niet. Nee, dit hoofdstuk laat je de vele promotiemanieren beleven om je producten zo snel en winstgevend mogelijk aan de man te brengen!

Hoofdstuk 7

De meest gemaakte fouten bij het handelen in NFT’s staan in dit hoofdstuk opgesomd. Het varieert van de verkeerde marktplaatsen aan doen tot de onjuiste mindset om je business winstgevend te maken. Je leert de fouten te herkennen en hoe je wél de juiste aanpak kunt laten zien.

Hoofdstuk 8

Winst maken met NFT’s? Geen probleem! Als je het maar goed aanpakt. Leer in dit hoofdstuk wat flippen is en maak kennis met aankoopstrategieën om meet winst uit je NFT’s te halen!

Hoofdstuk 9

In dit hoofdstuk wordt de juiste werkmethode uitgelegd om zonder fouten je NFT handel te bestieren. Veel van de genoemde onderwerpen zijn her en der al in de overige hoofdstukken van het boek beschreven. Maar als je dit ziet als een samenvatting, een “checklist” van wat je hebt geleerd, kun je de details in de betreffende hoofdstukken terug halen en nog eens nalezen.

Conclusie van het boek Verdien geld met non-fungible tokens

In het nawoord legt de schrijver je nog eens uit wat je hebt geleerd. Ook hamert hij er hier nogmaals op dat dít de juiste tijd is om te beginnen met de handel in NFT’s. Omdat de NFT wereld alleen nog maar kan groeien!

Wat kost het boek Verdien geld met non-fungible tokens

De kosten van dit e-book zijn € 37,-. Stel je voor dat je iemand zou inhuren om je in NFT’s wegwijs te maken, dan ben je zo een veelvoud van dit bedrag kwijt. Ook kun je investeren in een training of cursus aangaande NFT’s, maar ook dat krijg je voor dit bedrag niet voor elkaar.

Voor deze € 37,- weet je niet alleen de ins en outs van NFT’s en hoe je voor jezelf NFT’s winstgevend kunt maken. Je krijgt ook nog 3 bonussen bij de aanschaf van Verdien geld met NFT’s!

Bonus 1: NFT’s cheat sheet

Dit is een handige tool die het e-book in handige stappen verdeelt, zodat je meteen de hoogtepunten naar voren kunt halen. Waarde € 17,-

Bonus 2: NFT’s mindmap

Van het e-book is tevens een mindmap gemaakt, omdat sommige mensen dat gemakkelijker vinden werken. Alles wat in het e-book wordt omschreven staat ook op de mindmap. Waarde € 17,-

Bonus 3: NFT’s onderzoeksmethoden

Uiteraard wil je goed onderzoek doen naar de NFT’s die je wil kopen, verhandelen of zelf maken. Deze tool helpt je daarbij. Waarde € 27,-

Moosty’s NFT Cursus

Omdat het boek momenteel niet te verkrijgen is, verwijs ik je door naar Moosty’s NFT Cursus.

Weliswaar geen boek, maar wel een complete cursus!
Deze cursus kost normaal € 397,- maar wordt tijdelijk aangeboden voor maar € 97,-!
Kijk op de aktiewebsite tot wanneer deze aanbieding geldt!

Mijn eigen ervaring met Verdien geld met non-fungible tokens

Voordat ik begon in het boek Geld verdienen met NFT’s, had ik me eerder al verdiept in NFT’s. Ik wist dus al wat NFT’s waren en de relatie tot crypto en de blockchain begreep ik ook. Daarom waren de eerste hoofdstukken voor mij een feest van herkenning!

Verderop in het boek werd dieper op de diverse onderdelen van NFT’s, vooral ook het zelf maken en aanbieden van NFT’s, ingegaan. Hier trof ik informatie aan die ik nog niet eerder was tegen gekomen.

En hoewel niet alles nieuw was voor me, kreeg ik meer dan regelmatig het gevoel dat je door het boek beter oplet bij het werken met NFT’s. Verder vind ik het fijn om de “valkuilen” zo op een rijtje te hebben zodat je daar zelf niet in hoeft te trappen.

Al met al is dit boek zeker zijn geld waard. En loopt je NFT business goed, dan ben je dat bedrag ook zo weer vergeten!

Helaas is dit boek tijdelijk niet leverbaar. Voor een goede vervanger verwijs ik naar Moosty’s NFT cursus. Een uitgebreide cursus die jou alles leert over het handelen of flippen in NFT’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *