Unstoppable Mindset Review – Afscheid van je oude ik?

Een goede mindset door de Unstoppable Mindset cursus

Mindset is everything. Met de juiste mindset kom je overal en kun je bergen verzetten. Maar wat is die mindset dan en kun je jezelf deze mindset aanleren? In deze Unstoppable Mindset Review, een product van Jia Ruan, gaan we een antwoord geven op deze vragen en meer.

We gaan uitvinden of jij met deze cursus de juiste mindset kunt opbouwen om de baas te zijn over je eigen leven en je gelukkiger, positiever en vol zelfvertrouwen te voelen.

Aan bod komt hoe deze gloednieuwe Unstoppable Mindset cursus is opgebouwd, welke items de revue passeren. En hoe Jia jou kan trainen om deze mindset te implementeren in je leven.

Jia Ruan is de bedenker en jouw leraar van deze cursus.
Voor de mensen die Jia Ruan nog niet kennen (ik heb hem ook al doorgelicht voor de BOL Masterclass Review) zal ik zijn verhaal vertellen.

Natuurlijk zijn wij ook nieuwsgierig naar de prijs van deze Unstoppable Mindset cursus en hoe deze cursus wordt beoordeeld door klanten die hem reeds volgden.

We geven uiteraard ook onze eigen mening over deze cursus en vertellen of deze cursus echt resultaat oplevert.

Pas dan weten we of je er als de kippen bij moet zijn, of dat je je geld beter kunt besteden aan andere zaken. Tip: ik zou niet langer wachten, maar direct aan de slag gaan!

Unstoppable Mindset

De cursus Unstoppable Mindset is een training, gegeven door Jia Ruan, waarbij je diep in jezelf gaat kijken. De bedoeling is om te achterhalen waar jij nu staat, wat jouw waardes van dit moment zijn.

Daarna wordt gekeken of je deze waardes, indien nodig, op een positieve manier kunt ombuigen zodat je op alle vlakken beter wordt in je leven. Maar dat is niet alles, er komt veel meer bij kijken.

Verrassende ontdekking

Is dit nou de zoveelste hulpgids naar een beter leven? En hoe komt Jia erbij om dit te doen?

Allereerst is Jia een expert op het gebied van bedrijven runnen en daarvoor de juiste mindset bezitten.

Elke keer wanneer Jia iemand ging helpen bij het doen groeien van zijn business, deed Jia een verrassende ontdekking!
Keer op keer kwam hij er achter dat alles staat of valt met de juiste mindset. Hieruit is deze Unstoppable Mindset cursus ontstaan.

Je wordt aan de hand meegenomen door de stof, doorspekt met opdrachten (die je wel dient uit te voeren, anders mis je het volledige effect!) en je komt tot verrassende openbaringen omtrent je eigen leven en je eigen waardes.

Soms zul je verrast staan over jezelf, soms kun je jezelf wel voor je kop slaan dat je bepaalde dingen jarenlang niet hebt gezien.

Het uiteindelijke doel is jouw mindset zo te “programmeren” dat dit een natuurlijke levensstijl wordt voor jezelf. Met alle positieve effecten tot gevolg.

Wat belooft de verkoper?

Jia belooft je met deze Unstoppable Mindset cursus jou een manier van denken aan te reiken en aan te leren, zodat jij te allen tijde elke situatie in je leven kunt domineren.

Jia zegt er ook bij dat het niet uit maakt in welke situatie jij je nu bevindt.
Ten tijde van het schrijven van deze review zit de wereld in een crisis met veel ellende. Jia kan jou aanleren om zelfs in een situatie als deze, een leven vol zelfvertrouwen, voldoening en genot te hebben.

Zijn doel hiervoor is jou een shift in je mindset te laten doormaken.

Wil je weten hoe?
Lees dan deze Unstoppable Mindset Review verder om te zien of en hoe Jia deze beloftes waarmaakt!

Unstoppable Mindset Review

In dit deel van de Unstoppable Mindset Review komt de cursus aan bod, evenals de bonussen.
Jia wordt voorgesteld, we kijken naar de prijs van de cursus en ervaringen van klanten én van onszelf.

Waaruit bestaat Unstoppable Mindset?

De cursus Unstoppable Mindset bestaat uit een serie van 30 video’s (bonussen niet meegerekend) met in totaal meer dan 20 uren aan theorie en lesstof met als doel om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Als bonussen zijn een Money Mastering Program, wekelijkse coachingssessies en een lifetime toegang tot de besloten Lions Facebookgroep bijgevoegd.

Unstoppable Mindset

De basiscursus is ingedeeld over een periode van 4 weken. Elke week ontvang je de video’s die je op dat moment moet gaan bestuderen en verwerken.

In de video’s brengt Jia jou op een duidelijke maar doordringende manier hoe jij het beste in jezelf naar boven kunt halen.

Week 1

Unstoppable Mindset Review, week 1
De lessen van week 1

In week 1 legt Jia eerst uit wat het doel is van de cursus en hoe de cursus in elkaar steekt. Hij vertelt je de voordelen die jij uit de cursus gaat halen.

Vervolgens wordt uiteengezet wat je “peak state” is en hoe je daar komt. Vanuit je peak state ben je veel scherper en neem je andere beslissingen. In de hoofdstukken Blueprint en Quality of our lives wordt geleerd over regels en verwachtingen in je leven en komt een duidelijk statement over je gelukkig voelen.
Tot slot worden de 6 basisbehoeften van mensen uitgelegd en hoe je naar deze behoeften kunt kijken (positief of negatief uitleggen).

Werkboek Lions

Bij iedere eerste les van elke week zit een link om het werkboek te downloaden. Met dit boek bij de hand kun je je nog beter concentreren op de oefeningen en opdrachten die je moet uitvoeren.

Het handigst is dus ook om dit werkboek te printen, zoals ik heb gedaan, zodat je ook werkelijk zaken kunt opschrijven.

Week 2

In week 2 ga je heel diep in jezelf om te kijken waar jij nu staat. Hoe denk jij over zaken, wat vind jij wel en wat niet belangrijk.

Je moet deze vragen voor jezelf ook uitwerken om zo tot inzicht te komen.
Mensen zijn over het algemeen zo dat ze oncomfortabele gevoelens en emoties proberen te ontwijken, ze lopen ervan weg of geven op.

Dit is het moment waar jij nu dóór gaat met je zelfanalyse, daarom kan deze week ook een hoop emoties losmaken. Je gaat kennis maken met je oude identiteit.

Je gaat aangeven wat jij absoluut níet in je leven wil, en wat je absoluut wél in je leven wil. Hier horen regels bij, die Jia jou perfect weet uit te leggen.

Toward Values uit de Unstoppable Mindset

Je eindigt deze week met een “poster” waarin jij al je inzichten van deze week opschrijft. Waar focus jij op? En waarom?

Week 3

Week 3 is genaamd “New Identity”. In deze weken komen drijfveren voor je gedrag aan bod. Waarom stel je iets steeds uit? Waarom kom je toch steeds weer op hetzelfde niveau terecht?
Tijd om deze cirkels te doorbreken! Je gaat aan de slag met het maken van nieuwe waarden en nieuwe regels voor jezelf.

Jia legt je duidelijk uit hoe je dit moet doen. Het is een pittige week maar je gaat grote stappen zetten! Je maakt kennis met je nieuwe identiteit.

Lesprogramma week 3 Unstoppable Mindset
De lessen van week 3

Week 4

In week 4, The Final Steps, gaan we je nieuwe identiteit verankeren en leer je nog een aantal relevante zaken die je helpen je nieuwe regels te kunnen volhouden.
Mensen zijn namelijk gauw geneigd om terug te vallen in oude gedachten en dat wil Jia uiteraard voorkomen met je!

Daarom is er een hoofdstuk gewijd aan je krokodillen- of reptielenbrein en hoe we hiermee kunnen omgaan.

In dit hoofdstuk leer je ook via mini-doelen naar je grote en uiteindelijke doelen werken. Een goede les: “vergelijk jouw beginsituatie niet met iemand anders zijn eindsituatie”.

Verder wijdt Jia een item aan sexual energy, een energie die iedereen heeft en als deze onder controle is kom je nog een stap verder. Hij refereert hierbij aan hét boek voor groei en ontwikkeling, al geschreven in 1937: “Think And Grow Rich” van Napoleon Hill.

Wat je verder leert in week 4 is hoe je je niets kunt aantrekken van de mening van anderen en hoe jij kunt stoppen met het beoordelen van andere mensen. Dit zal je daadwerkelijk in je groei helpen.

Ook wordt er aandacht geschonken aan je onbewuste brein in relatie tot je doelen en je leert je volledig te focussen.

Bonussen

Aan het programma zijn 5 bonussen toegevoegd ter waarde van € 3985,-.

Bonus 1: Wekelijkse groepscoaching

Groepscoaching sessies

Elke week wordt je gechallenged door Jia om verder te gaan dan waar je nu al staat. Het helpt hierbij dat je in een groep van “likeminded” personen zit. Zo heeft ieder zijn eigen vragen die worden behandeld in deze sessies, een zeer waardevolle manier om je kennis en kunde uit te breiden!
En als je eens een sessie mist is dat geen ramp, ze worden gewoon aan je training toegevoegd.

Bonus 2: Lifetime toegang tot de exclusieve Facebookgroep

Facebook pagina The Unstoppable Lions

Deze Facebook groep, genaamd “The Unstoppable Lions”, staat altijd tot jouw beschikking om vragen te stellen en meningen en ervaringen te delen. Zo groei je samen sneller naar je doel. En je helpt er elkaar ook daadwerkelijk bij op deze manier.

Bonus 3: Reprogram Yourself audio bundle

Deze bonus bestaat uit audio bestanden die erop zijn gericht om jouw mindset te veranderen. Slechts 15 minuten per dag zullen al een verandering teweeg brengen!

Bonus 4: Daily Success Program

Elke dag kun je nieuwe uitdagingen verwachten en nieuwe opdrachten om aan te werken. Dit alles is erop gericht om jou zo snel mogelijk resultaten te laten behalen.

Bonus 5: Money Mastery Program

Bonus materiaal money mastery

Deze bonus is gericht op het financiële aspect van je nieuwe ik. Hoe ga je om met je geld? Hoe zorg je ervoor dat je geld niet minder waard wordt? Tips en tricks volgen elkaar in snel tempo op: bijgestaan door multi-miljonairs weet je je verzekerd van de juiste info.

Wie is de aanbieder?

De aanbieder, ontwikkelaar en leraar van de Unstoppable Mindset is Jia Ruan.

Jia Ruan van Unstoppable Mindset
Jia Ruan

Jia is geen onbekende in de wereld van de business en mindset. Eerder heeft Jia de BOL Masterclass ontwikkeld, een cursus hoe je (veel) geld kunt verdienen met verkoop van producten via BOL.com (zie mijn BOL Masterclass Review).

Jia heeft er op een gegeven moment voor gekozen om mensen 1-op-1 te gaan coachen bij het opzetten van hun business. Hier is eigenlijk ook het idee voor de Unstoppable Mindset ontstaan, zoals je al eerder in deze Unstoppable Mindset Review hebt kunnen lezen.

Jia Ruan werkt in zijn bedrijf Unstoppable Lifestyle BV samen met zijn zakenpartners Virgil Brewster en Mitchell Weijerman. De naam van Mitchell kun je kennen van Agency Masterclass, een cursus over het vedienen van geld op social media.

Te vertrouwen?

Vaak duikt de vraag op of deze mensen zijn te vertrouwen. Er hangt soms een zweem van onbekendheid en dus onbemindheid omheen en soms worden er slechte reviews geschreven op internet. Jia heeft over dat laatste een mooi deel in de cursus zitten (Don’t give a fuck deel II).

Ik denk dat je zelf ook kunt concluderen dat er niets geheimzinnigs is aan Jia. Hij steekt overal op internet de kop op en deelt zijn programma’s. Ook geeft hij zelf lessen en coaching. Als hierin een deel onbetrouwbaarheid zou zitten, waarom zouden dan duizenden mensen door hem geholpen willen worden?

Eerlijk is eerlijk, in het begin heb ik ook gedacht of Jia wel over voldoende kennis en kunde zou beschikken om zoveel mensen zoveel wijze lessen te kunnen leren. Maar na het volgen van de BOL Masterclass en de Unstoppable Mindset cursus is deze twijfel volledig weg genomen. Jia beschikt over de juiste… guess what… mindset en de kennis om iedereen die aan de cursus mee doet, van A tot Z te boeien en te motiveren!

Wat zijn de kosten?

Op dit moment wordt er € 497,- voor de gehele cursus gevraagd. Je kunt er ook voor kiezen om in twee termijnen te betalen, dan kost het je € 297,- per termijn. Je bent dan dus duurder uit.

Ik begrijp dat je € 497,- een hoog bedrag vindt. Het is ook niet weinig. Maar alle andere cursussen van Unstoppable Lifestyle BV kosten je € 997,-.
Het zal mij dan ook niet verbazen als het huidige bedrag een aanbieding is omdat de cursus net is gestart. En dat je op termijn ook het dubbele voor de cursus moet betalen. Dus als je toch overweegt om de cursus aan te schaffen….

Wat vinden de klanten?

Omdat deze Unstoppable Mindset cursus nog relatief nieuw is, zijn er nog niet heel veel recensies en ervaringen van gebruikers te vinden. Wat wel is gedaan, is deze cursus voorleggen aan een tweehonderdtal studenten om de reacties te peilen.

Daarbij komen we alleen maar positieve reacties tegen. Sommige cursisten geloven amper welke enorme groei zij in korte tijd doormaken.

Op de sales page van Unstoppable Mindset zijn enkele testimonials te vinden van mensen die de cursus hebben gevolgd.

Onze mening over Unstoppable Mindset

Direct na het ontvangen van de cursus ben ik er goed voor gaan zitten. Iedereen is benieuwd naar de beste versie van zichzelf, toch?
Nou, dat heb ik geweten!

Allereerst is de cursus, zoals ik gewend ben van producten van Unstoppable Lifestyle, zeer netjes verzorgd en goed van opzet.

De video’s zijn scherp en duidelijk opgenomen, voorzien van goede audio.

De indeling van de cursus is prima. De verschillende onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en nooit heb je het idee met een vraag te blijven zitten. Alles wat wordt verteld is goed dicht getimmerd en je wordt meegenomen op de reis. Zo komt het tenminste op mij over. Want ik zie deze cursus als een reis naar mezelf.

PC, laptop en mobiel voor de cursus

Jia vertelt op rustige en duidelijke manier de theorieblokken. Het fijne aan zijn uitleg is dat hij er persoonlijke ervaringen bij vertelt. Deze voorbeelden zijn echt verhelderend en zo weet je precies hoe je de theorie op jezelf kunt laten reflecteren.

Peak state met Jia Ruan

Jia heeft een item over “peak state” vrij ver in het begin van zijn lessen. Je merkt dat ook hij hiervan gebruik maakt tijdens zijn video’s. De lengte van de video’s (tot ca 20 minuten) is niet heel lang maar door de enthousiaste en betrokken manier waarop Jia het geheel presenteert, dwaalt op geen enkel moment je aandacht weg. Ik bleef bij de les en zoog alle stof diep in me op.

Bonusmateriaal

De bonussen zijn een mooie aanvulling op de cursus. In de groepscoachings en op facebook krijg je aanvullende informatie. Goed is het ook om te zien waar andere cursisten mee zitten. Zo krijg je steeds weer extra kennis. Want ook van de vragen en ervaringen van anderen leer je weer.

De bonus over de money mastery is goed, echter voor mij nog een beetje ver weg. Het gaat over het beheren van je geld maar er wordt dan over wel heel veel geld gesproken (miljoenen). en die heb ik (nog) niet bij elkaar. Dus dat kwam een beetje als een ver van mijn bed show over.

Impact?

Maar maakt de cursus nu impact?
Op mij zeker! Ik ben nu een tijdje bezig met de cursus en het is een dagelijks ritueel geworden. Maar dat is ook de bedoeling! Het is niet iets dat je een keer leest en de rest komt vanzelf. Als je dagelijks aan de slag gaat met de video’s en je serieus richt op de opdrachten, gaat er een wereld voor je open. Dit geldt zeker voor mij.

Ik heb verbaasd gestaan van wat ik in korte tijd heb geleerd. Mijn waarden, waarvan ik dacht dat ik die goed op een rijtje had, zijn helemaal door elkaar geschud. En het voelt beter!
Ik keek naar sommige zaken op een verkeerde manier en dat heb ik met deze cursus kunnen rechtzetten.
Ik weet dus ook zeker dat deze cursus mij nog heel veel extra’s gaat brengen, waar ik Jia erg dankbaar voor ben.

Eindoordeel Unstoppable Mindset Review

Nu zijn we aangekomen bij de conclusie van deze Unstoppable Mindset Review. Is deze cursus zijn geld waard en levert de cursus het gewenste resultaat?

Geld waard?

Op de vraag of deze cursus zijn geld waard is kan ik kort zijn: JA.

De cursus heeft mij dusdanig doen verbazen (in positieve zin) dat ik de huidige prijs erg schappelijk vind. En zelfs als straks de prijs omhoog zou gaan naar het dubbele van nu, is het dit volledig waard. Je maakt zo’n enorme transformatie en groei mee, dat is haast niet in geld uit te drukken.

Bovendien: mocht je je toch niet kunnen vinden in de cursus (wat ik me niet kan voorstellen) is er een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dus voor jou een extra motivatie om risicoloos aan de slag te gaan!

Resultaat?

En dan het resultaat.
Voor mij persoonlijk is het mindblowing!
Er is in de korte tijd dat ik met de cursus bezig ben, zo ontzettend veel positief veranderd in mijn gedachtegang. En ik overdrijf niet!
De simpele trucs die Jia je meegeeft om heel anders tegen bepaalde zaken aan te kijken, werken als een trein. Je kunt ze direct in de praktijk toepassen en meteen zien dat er een verandering in je denken optreedt.

Uiteraard hangt het resultaat wel af van je eigen inzet. Maar dat geldt altijd natuurlijk. Als jij jezelf committeert aan deze cursus (Jia laat je in les 1 ook een “contract” tekenen) en je gaat er vol voor, dan zal ook jij verbaasd staan over wat jij allemaal in je macht hebt.

Unstoppable Mindset : Priceless!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *