Thinking Into Results Review – de weg naar succes?

Logo van Thinking Into Results

Laten we een voorstelling maken van je gedachten. Je hebt altijd meer willen bereiken in je leven maar je weet niet precies wat. Of je hebt al meerdere keren positieve veranderingen willen doorvoeren maar het lukt niet. En je hebt een bepaald doel voor ogen maar je weet niet of en hoe je dit kunt bereiken.
Heb jij deze gedachten wel eens? Maar wil je stoppen met hopen op iets? Met verlangen naar verbetering of wensen dat je wat meer bereikt? En in plaats van hopen en wensen, ook echt een verandering doormaken?
Lees dan snel deze Thinking Into Results Review! Want hier zou wel eens het einde van je geploeter kunnen liggen en de start van je vrije leven zoals jij dat wil met de volledige controle over al je resultaten!

Hierboven hebben we kunnen lezen hoe jouw gedachten op dit moment zouden kunnen zijn. Je zou je afvragen waarom jij nu in zo’n spiraal zit waar je maar niet uit komt.

Je kunt de schuld geven aan de omstandigheden en proberen daar overheen te komen. Ook je gedrag krijgt ervan langs en dit probeer je aan te passen. Of je slechte gewoontes; weg ermee! Je neemt je dit allemaal voor en toch ben je er een tijdje later geen stap verder mee.

En ondanks dat weet je dat er meer is, dat je verder kunt komen en echte blijdschap en vrijheid in je leven mag toelaten. Dat je zelf over je leven gaat beslissen en het laat lopen zoals JIJ dat wil!

Daar komt Thinking Into Results om de hoek kijken.
En het mooie is: je hoeft deze transformatie niet in je eentje te doen!

Thinking Into results

Het is niet voor niets dat je op deze Thinking Into Results Review bent gestuit. Je bent tot de conclusie gekomen dat het nu tijd is om het heft in eigen hand te nemen.

Vanaf nu bepaal jij hoe je je leven inricht, naar jouw wensen en jouw regels.

Een ding moet je daarbij goed begrijpen. Door hoe je overtuigingen nu zijn, samen met je gewoonten en je gedrag, worden je resultaten bepaald. En je gedrag, gewoonten en overtuigingen zijn allemaal een uitvloeisel van je gedachten. En veel van deze gedachten, de belangrijkste zelfs, worden uitgevoerd in je onderbewuste.

Daarom kun je nog zo hard werken, nog zo goed alles plannen en alles goed doen, toch zul je je doelen hiermee niet bereiken.

Conclusie

De conclusie die je hieruit kunt trekken: deze “saboterende” gedachten zul je moeten veranderen, om je leven te kunnen veranderen.

En als je dat eenmaal voor elkaar hebt, zul je merken dat het behalen van je doelen niet meer een gevecht is. Je gedrag, gewoontes en je overtuigingen werken niet langer tegen je, maar gaan voor je aan het werk. Al het goede komt als het ware naar je toe vallen. Op de juiste momenten gebeuren de juiste dingen, zodat jij dichter bij je doelen komt.

Maar het lastige is: het vinden van jouw ondermijnende gedachten en ze ook nog eens veranderen, is erg lastig. Dit kun je niet alleen.
Daarvoor is er Thinking Into Results.

Wat is Thinking Into Results?

Thinking Into Results is een elite coachingstraject en is Engelstalig.
Dit coachingstraject is voor iedereen die wil groeien en weet dat er meer in het leven zit, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Zoals deze coaching is opgezet richt hij zich op ondernemers die al bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en klaar zijn voor de volgende stap in hun groei. Mensen die meer willen leren en meer uit hun persoonlijke leven en business willen halen. Die willen leven naar hun maximale potentie.

Het online coachingstraject is ontwikkeld door Bob Proctor, waarover we verder in deze Thinking Into Results meer zullen lezen.
Thinking Into Results is al door honderdduizenden mensen over de hele wereld gebruikt en heeft geleid tot ongelofelijke resultaten.

En nu is Thinking Into Results ook beschikbaar voor de Nederlandse markt.
Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon (over hen later ook meer) zijn door Bob Proctor getraind en mogen het traject in Nederland faciliteren.

Het coachingstraject duurt 6 maanden, maar je houdt levenslang toegang tot het programma.

Kijk hier naar een kort filmpje van Bob Proctor en Sandy Gallagher voor een impressie van hun werk:

Paradigm Shift with Bob Proctor

Wat zijn de beloften van het coachingstraject?

Wat wij vroeger hebben geleerd, en wat nog steeds wordt verkondigd is dat het een lange tijd duurt om grote veranderingen in je leven door te voeren.

Met Thinking Into Results kun je in een aantal maanden tijd je leven volledig veranderen naar hoe jij het wil leven.

Wat je zult merken bij het volgen van de coaching is dat je direct effect bemerkt. Vanaf dag 1 zal je mindset en dus ook je gedrag veranderen.

Omdat het traject in je bewuste én onderbewuste niveau werkt, zal het veranderen van je mindset continu doorgaan, ook na de coachingsessies en zelfs na afronding van het coachingstraject.

Thinking Into Results is niet een eenmalig traject met een beperkte houdbaarheidsduur. Het is een traject voor levenslange verandering. Het blijft dus niet bij één verandering maar gaat je leven lang succes en vrijheid opleveren.

Thinking Into Results Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke Thinking Into Results Review bekijken we wat er in het pakket van het coachingstraject is meegenomen.

Verder kijken we wie Bob Proctor is, de ontwikkelaar van het traject en de mensen die het traject voor de Nederlandse markt faciliteren.

Ook zijn we uiteraard benieuwd naar de prijs van de coaching.

Hoe hebben bestaande klanten de coaching ervaren?
Ook onze eigen mening over het coachingstraject komt aan bod.

Uiteindelijk zijn er twee belangrijke vragen waar we een antwoord op willen: “Is het traject zijn geld waard?” en “Biedt het coachingstraject het gewenste resultaat?”

Waaruit bestaat Thinking Into results?

Zoals al gezegd is Thinking Into Results een coachingtraject, specifieker heeft de site het zelf over een exclusieve online business mindset coaching.

Het coachingstraject kan worden gevolgd op je pc, mobiel of tablet, waar je ook bent.

Thinking Into Results op pc, tablet, mobiel

Laat ik eerst kort vertellen waar Thinking Into Results vandaan komt.
’s Werelds meest succesvolle mensen ter wereld staan aan de voet van Thinking Into Results.
Meer dan 150 jaar ervaring, kennis en onderzoek hebben geleid tot deze coaching.

Onder de personen die hebben bijgedragen aan de kennis van dit traject zijn:

 • Andrew Carnegie, de eerste miljardair ooit
 • Napoleon Hill, schrijver van het boek Think and Grow Rich
 • Earl Nightingale, de eerste persoon die Self Development (zelfontwikkeling) wereldwijd onder de aandacht bracht
 • Bob Proctor, de man die zijn hele leven wijdt aan de human mind en de leer van bovengenoemde personen

Thinking Into Results is geen mening van iemand of een filosofie. Het is een wetenschappelijk bewezen systeem voor groei en zelfontwikkeling.

Hoe is dit gegroeid; een stukje geschiedenis

Om je een duidelijk inzicht te geven in de relatie tussen bovengenoemde personen, is er een “stamboom” gemaakt van hen.
In deze stamboom zie je ook dat Thinking Into Results wereldwijd wordt uitgedragen. In Nederland is gekozen voor SuccessForce van Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon.

Stamboom van Thinking Into Results

Het actuele coachingstraject

Het Engelstalige coachingstraject bestaat uit 12 lessen. Iedere les duurt 20 minuten.
Het is de bedoeling dat je de lessen twee maal per dag bekijkt. In totaal ben je dus 40 minuten per dag bezig. Dit herhaal je elke dag.

Voorbeeld les 1 van Thinking Into Results
Voorbeeld van les 1

Na twee weken krijg je een nieuwe les en ga je daarmee aan de slag. Hierin krijg je uitleg en wat de belangrijkste punten zijn voor de komende periode (2 weken).

Door het vele herhalen en repeteren gaan de lessen zich in het onderbewuste deel van je brein nestelen, daar waar de effecten van de veranderingen het grootst zijn en permanent, zoals we eerder al hebben gelezen.

Wat helpt om de lesstof goed te verankeren in je systeem en dagelijks toe te passen, zijn het digitaal en/of fysiek werkboek dat je krijgt toegestuurd. In dit werkboek maak je opdrachten die horen bij de les die je zojuist hebt gekregen. Het zet je nog meer aan tot denken en actief bezig zijn met je doelen. Hier onder zie je een klein voorbeeldje van een pagina uit het werkboek:

Voorbeeld werkboek

Extra

Bovendien krijg je de mogelijkheid om maandelijks aanwezig te zijn en je vragen te stellen aan Bob Proctor in de maandelijkse Q&A. Deze wordt georganiseerd vanuit het Proctor Gallagher Institute.

Verder is er een besloten Facebookgroep voor alle deelnemers van Thinking Into Results. Hier kun je netwerken en elkaar en Bob Proctor en het Nederlandse team met Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon vragen stellen en om uitleg vragen.

Ook een wekelijkse online coaching van SuccessForce is meegenomen in het totaalpakket.
Zowel Bob, Sandy als Daisy en Gillian van SuccesForce willen dat jij je doelen bereikt met het coachingstraject. Daisy en Gillian volgen je daarom op de voet en zijn in staat om iedere vraag van je te beantwoorden.

Bonus

Als je nu besluit om het Thinking Into Results coachingstraject te volgen, krijg je ook twee maal een 1-op-1 coaching van Daisy of Gillian. Deze coaching kun je inzetten wanneer je zelf maar wilt.

Het niveau

Nadat je hebt betaald voor de coaching ontvang je per mail direct je inloggegegevens. Hiermee kun je inloggen en meteen met de coaching beginnen!

Login screen Proctor Gallagher Institute

Het hele coachingstraject is opgezet in het Engels.
Het instituut geeft zelf aan dat het Engels niet van een hoog niveau is, met hun eigen voorbeeld:
“If you can read this, you are qualified!”

Wie is de aanbieder van Thinking Into results?

Inmiddels heb je de naam of namen van de personen van Thinking Into Results al enige keren voorbij zien komen.

Bob Proctor is de man die zijn hele leven al bezig is met de human mind en persoonlijke ontwikkeling.
Met zijn 50 jaar ervaring en studie mag hij met recht een expert worden genoemd op dit gebied.

Bob Proctor
Bob Proctor

Sandy Gallagher heeft, zoals je in bovenstaande video hebt kunnen horen, een seminar van Bob Proctor bijgewoond en vanaf dat moment geweten dat ze met Bob wilde gaan samenwerken.
Sandy, voormalig bedrijfsadvocaat, is de drijvende kracht achter de expansie van Thinking Into Results. Zij verspreidt de coaching over de hele wereld.

Sandy Gallagher
Sandy Gallagher

Zo ook in Nederland. Hier heeft Sandy het bedrijf SuccessForce van Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon, beide gecertificeerd en getraind door Bob Proctor en Sandy zelf, de leiding gegeven over het Nederlandse coachingstraject.

Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon
Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon

Wat zijn de kosten van Thinking Into Results?

Tussen de regels door heb je misschien al kunnen concluderen dat dit niet een goedkoop coachingstraject is.
Maar is een blijvende, positieve verandering in je leven, waarbij je alles kunt doen wat je wilt, niet onbetaalbaar?

De verschillende onderdelen van het coachingstraject zijn als volgt geprijsd:

 • De dagelijkse digitale lessen van Bob Proctor: € 15.000,-
 • Wekelijkse online coaching van SuccessForce: € 7.000,-
 • Toegang tot besloten Facebookgroep: € 489,- p/j
 • Digitaal en fysiek werkboek: € 99,-
 • Maadelijkse live Q & A met Bob Proctor: € 4.500,-
 • 1-op-1 coaching van Daisy/Gillian: € 1.000,-
 • Levenslange toegang tot Thinking Into Results: onbetaalbaar

Alles opgeteld kom je tot een prijs van € 27.989,-

Maar omdat je dit geheel als eenmalig pakket aanschaft, is de normale prijs van het gehele Thinking Into Results pakket € 10.000,-

Nu is er een zeer aantrekkelijke Masterclass korting van maar liefst 35% en betaal je dus voor het hele pakket een totaalprijs van € 6.500,-

Je kunt dit bedrag in één keer betalen.
Wil je dat niet, dan heb je ook de mogelijkheid om een easy payment van drie termijnen te kiezen. Wil je het over een langere periode spreiden, ga dan voor de super easy payment van vijf termijnen.

Uitspraak van Bob Proctor

Wat vinden de kopers van het coachingstraject?

Het coachingstraject is er een die wereldwijd wordt gegeven.
Inmiddels heeft het traject miljoenen mensen tot ongelofelijke resultaten doen leiden.
Meest gehoorde quotes van de mensen die de coaching hebben ondergaan, zijn een totale verandering in mindset en het bereiken van onmogelijk geachte doelen. Persoonlijke groei wordt veel genoemd, evenals het schijnbaar “automatisch” aantrekken van de juiste mensen om je heen om je doelen makkelijker en sneller te behalen.

Om een beter idee te krijgen van wat de mensen aanspreekt in Thinking Into Results, heb ik hier onder enkele klantervaringen geplaatst.

Onze mening over Thinking Into Results

Voor deze Thinking Into Results Review hebben wij ons ook onderworpen aan de lessen van Bob Proctor.

Het traject dat je gaat volgen, leek ons eerst een beetje “kort”, 12 lessen zou alles zijn?
Maar daar hebben we ons in vergist. De lessen zijn zo gecomprimeerd dat je veel info per les krijgt. Je herhaalt de lessen twee maal per dag en dan heb je aan de 20 minuten per les echt wel genoeg info te verwerken. Daarnaast zul je elke dag moeten werken aan je opdrachten uit je werkboek.
We zijn dus ook snel afgestapt van het idee dat het weinig stof zou zijn.

De lessen

De lessen zijn dusdanig opgebouwd dat de ene les voortborduurt op de les die eraan is vooraf gegaan. Dit alles op een duidelijke manier; je ziet echt de stappen die je maakt per les. Elke les is wel een heel aparte unit op zichzelf. Maar alle lessen samen vormen de ketting die jou aan het bewegen brengt naar de staat waarin jij wil zijn. In controle.

Een les die mij goed is bijgebleven door de simpelheid ervan is de tweede les. Daarin wordt de “knowing – doing gap” behandeld. Hierin leer je dat veel mensen wel dingen weten, maar daar niet naar handelen. Het gat tussen het weten en het doen. Wel zaken afspreken, maar het toch niet doen. Hoe dit komt, wordt in de les uitgelegd. Tip van de sluier: het heeft te maken met je bewuste en je onderbewuste gedachten. Bob Proctor legt je dit allemaal uit.

De lessen starten met een intro van Daisy Callagher en eindigen ook met een kort commentaar van haar. Daar tussenin is het podium voor Bob, die je op een ongedwongen, natuurlijke wijze meeneemt door de lesstof. Hij vertelt het alsof hij met je in een restaurant aan een tafeltje zit. Het klinkt allemaal heel logisch zoals hij het vertelt. en dat is het ook! Soms denk je: “Waarom ben ik daar zelf niet op gekomen?”

Voorbeeldvideo les 2 van Thinking Into Results

Weten en doen

De clou in deze coaching zit hem in het feit dat je, een beetje zoals les twee die ik net beschreef, over je “knowing – doing gap” heen moet stappen.

Want theorie aanhoren is één, het uitvoeren zodat je ook echt resultaat ziet, is twee.

Gelukkig word je hierin goed begeleid, mede door de Q & A die maandelijks beschikbaar is. Maar op een directere manier kun je ook terecht bij de besloten Facebookgroep. Hier kun je je vragen of overwegingen neerleggen en zo ontstaan er gesprekken en discussies tussen je gelijkgestemden.

Twee keer per dag de video bekijken en ook nog aan je werkboek beginnen: het leek ons een hele opgaaf. Maar niets is minder waar!
Omdat je weet dat je aan jezelf werkt en elke stap je dichter bij je einddoel brengt, heb je echt voldoende energie om het pakket er iedere dag bij te pakken.

We zitten nog in het coachingstraject maar merken nu al een shift in gedachten en gedragingen. In het begin geloof je niet dat dingen gebeuren vanwege de coaching. Maar als je erover na gaat denken, heeft de coaching voor jou gebracht dat de dingen gaan zoals jij wil dat ze gaan. Dat lijkt vreemd in het begin, maar is wel een bewijs dat het traject werkt!

De boeken

Bob Proctor heeft een deel van zijn kennis te danken aan enkele zeer krachtige boeken. Een van die boeken is Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Dit boek wordt ook genoemd in deze review, daar waar de stamboom van kennis is afgebeeld.

Het advies van Bob is dan ook om, samen met de coaching, dit boek te lezen. Kijk hieronder naar de Engelse of de naar het Nederlands vertaalde versie van dit must-have boek.

Bob Proctor’s eigen boek

Bob heeft zelf naar aanleiding van al het geleerde een boek uitgebracht.
De titel is: You were born Rich.

Wij mogen jou als reviewers van het coachingstraject Thinking Into Results de e-book versie hiervan cadeau doen!

You were born Rich van Bob Proctor

Alleen voor ondernemers?

De beschrijving van het coachingstraject doet vermoeden dat het traject alleen voor ondernemers is bedoeld. Nu is het natuurlijk wel zo, dat wanneer je de kennis van de coaching meeneemt in je bedrijf, je een extra harde groei doormaakt.

Maar in onze ogen is er op individueel niveau ook heel veel te halen uit het coachingstraject. Vooral persoonlijke groei, financieel of mentaal, dat maakt niet uit, ga je absoluut halen uit Thinking Into Results. Je hoeft echt geen ondernemer te zijn om de vruchten te plukken van dit traject.

Eindoordeel Thinking Into Results Review

Aan het einde van deze Thinking Into Results Review wilden we een antwoord op de vragen of het traject zijn geld waard is en of er resultaat wordt geboekt.

Ik denk dat je al een idee hebt over de uitslag; dit vinden wij ervan.

Priceless?

Eerlijk gezegd schrokken wij enorm van de prijs. € 6.500,- is ook niet niks om even aan een halfjaarlijks traject uit te geven. (Is in feite niet waar: het is een traject voor het leven. Keer op keer kun je de lessen toepassen op verschillende gebieden in je leven).

Daarom een advies van onze kant.
Als jij werkelijk meent dat je dit traject nodig hebt, beter nog: als jij voelt dat dit op je pad is gekomen om jezelf als persoon te laten groeien, twijfel dan geen moment en leg dat geld onmiddellijk klaar voor de coaching.

Als je denkt: “Ja, het lijkt me wel wat”, begin er dan niet aan. Je bent er dan niet genoeg voor gemotiveerd of vindt het bedrag te hoog.
Want dit is het verschil tussen interesse hebben of ervoor gaan.
Als je interesse hebt, doe je wat je goed dunkt. Ga je ervoor, dan doe je wat het ook is dat nodig is om je doel te behalen en je accepteert enkel resultaten en geen excuses.

Je bent geboren met zoveel potentieel. Alleen zoveel mensen doen hier niets mee.
Breek je uit de cirkel waarin je nu rondloopt en ga ervoor! Stel je doelen hoog en bereik ze. Met Thinking Into Results zul je daar komen, sneller en makkelijker dan je had bedacht!

Miljoenen mensen wereldwijd gingen je voor. Ook jij kan de controle over je leven nemen en verstevigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *