Succesvol beleggen met Harm van Wijk

Veel mensen realiseren zich momenteel dat geld op een spaarrekening niets opbrengt. Sterker nog, wanneer je aardig wat centen op je spaarrekening hebt, moet je er zelfs rente over betalen. Het is dus niet verwonderlijk dat veel mensen zich oriënteren of al zijn begonnen met beleggen. Maar hoe kun je nu succesvol beleggen? Want één ding is zeker; je belegt om er meer vermogen van te maken, het is niet een hobby die geld mag kosten. Daarom heeft Harm van Wijk het boek In 10 stappen succesvol beleggen gepubliceerd. Een boek met de roadmap naar het worden van een succesvol belegger. En dat tijdelijk zo goed als gratis! Wil je meer hierover weten? Lees dan snel verder!

Waarom Harm van Wijk?

Ik kan me voorstellen dat je bovenstaande vraag stelt. Helemaal als je nog nooit van Harm van Wijk hebt gehoord. En er lopen veel zelfbenoemde goeroe’s rond in de beleggingswereld. Maar Harm hoort daar niet bij. Harm van Wijk heeft zijn sporen ruim verdiend in de beleggingswereld en weet van de hoed en de rand. Na zijn carrière bij diverse financiële instellingen, heeft Harm zich toegelegd op het helpen van de particuliere belegger. Want hij zag dat veel van deze beleggers verlies leden. Daar moest iets aan te doen zijn en Harm heeft daar een succesvolle formule voor ontwikkeld.

Wil je meer weten over Harm van Wijk, zodat je kunt zien dat dit vertrouwd is en hoe zijn succesformule werkt? Kijk dan op mijn Trading Navigator Review.

Waarom schreef Harm het boek In 10 stappen succesvol beleggen

Harm van Wijk heeft al zijn kennis die hij in de afgelopen decennia heeft opgedaan, gebundeld in de adviezen in het boek In 10 stappen succesvol beleggen. Want te vaak kwam Harm mensen tegen die maar wat deden. Zinnen als: “Mijn buurman zei dat ik nú hier moest instappen…”, “Een goede kennis van me wist zeker dat dit aandeel zou verdubbelen…” en meer van dit soort ongefundeerde adviezen waren niet van de lucht. Daarom besloot Harm in het boek de juiste stappen te benoemen om te komen tot een gefundeerd plan om je beleggingen winstgevend te maken. En dit zonder duizenden euro’s aan kosten kwijt te zijn. En dat alles in een paar minuten per week.

Je hoeft volgens Harm ook geen economie te hebben gestudeerd om winstgevend te beleggen. Slechts enkele investeerders weten winst te maken middels fundamentele analyses.

Je krijgt ook geen jarenlange trainingen en opleidingen. In 10 stappen succesvol beleggen geeft je helder de stappen die je zet naar een winstgevende portefeuille. Bestel op bovenstaande link het boek voor enkel de verzendkosten.

Wil je nu meer inzicht en extra trainingen van Harm van Wijk? Klik dan op onderstaande link en doe je kennis op voor het handelen en geld verdienen in aandelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *