SMMB Masterclass Review – Money for nothing?

Geld maken met de SMMB Masterclass

Leidt deze SMMB Masterclass je tot het verdienen van geld door (bijna) niets te doen?
In deze SMMB Masterclass Review gaan we uitpluizen of dit een loze belofte is, of dat het echt zo werkt!

Het lijkt zo makkelijk: doe een Masterclass in SMMB, begin eraan en binnen no-time stroomt het geld binnen!
Als dat zo is, waarom doen dan niet veel meer mensen dit al?
Dat komt omdat deze manier van geld verdienen nog door een relatief kleine groep mensen wordt gedaan.

Boyd Hoek, de ontwikkelaar van de SMMB Masterclass, is een van die personen.

En om niet alleen deze manier van geld verdienen voor zichzelf te houden, heeft hij besloten om zijn geheim met jullie te delen!
Om zo meer mensen te laten genieten van een financieel onafhankelijk leven dat je kunt inrichten zoals je dat zelf wilt!

Klinkt wel mooi, nietwaar?
In deze SMMB Masterclass Review gaan we daarom ook kijken wat SMMB precies inhoudt en wie deze Boyd Hoek, een man van vooraan in de twintig, dan is. Heeft hij het bij het rechte eind en wordt iedereen rijk, of is hij de enige die met de centen gaat lopen?

We gaan kijken of we recensies van gebruikers van de SMMB Masterclass kunnen vinden en geven onze eigen mening over deze Masterclass.

Aan het eind van deze SMMB Masterclass weet je het antwoord op de vragen: is deze Masterclass mijn geld waard, en bereik je hiermee ook het gewenste resultaat?
Spoiler: wil je snel geld verdienen, ga dan meteen met deze Masterclass aan de slag en zoek niet verder!

Momenteel wordt deze Masterclass niet aangeboden. ALs zeer goed alternatief is er nu de Social Media Fortuin cursus, waarmee je ook geld verdient op social media!

Geld verdienen op social media?

SMMB Masterclass

Als je deze SMMB Masterclass Review leest, zul je waarschijnlijk al wel weten wat SMMB betekent.

Als dat niet zo is: SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau.
Maar wat houdt dat nu in?

Wat is een social media marketing bureau?

Met een social media marketing bureau help je bedrijven aan zichtbaarheid op social media. Je maakt advertenties en regelt de aanwezigheid op onder andere Facebook en Instagram.

Social media op telefoon

Bedrijven willen graag op social media worden gevonden. Als jij degene bent die daarvoor zorgt, heeft een bedrijf daar een aardig bedrag per maand voor over!
Want iedere klant die via een advertentie bij een bedrijf orders plaatst, levert dit bedrijf omzet. Daar is een bedrijf jou dankbaar voor en daarin zitten dus jouw verdiensten!

Hoe leer ik dit?

In deze SMMB Masterclass neemt Boyd Hoek jou aan de hand mee om een marketing bureau voor jezelf op te zetten. Je leert van A tot Z hoe je moet werken en wat je moet doen om klanten te werven. Daarin zit de kracht van deze Masterclass.

Wat belooft de verkoper?

Boyd Hoek, de ontwikkelaar van de SMMB Masterclass, belooft je dat deze Masterclass een geteste en bewezen online cursus is. Een cursus die jou leert hoe je een winstgevend social media marketing bureau opzet en hier in 30 dagen tijd je eerste betalende klant mee krijgt.

Hij belooft je dat je te allen tijde toegang hebt tot de cursus en dat het niet uitmaakt of je wel of geen ervaring hebt in deze branche.

Boyd zegt zelf een inkomen van minimaal € 10.000 per maand te hebben en dat dit voor jou ook in het verschiet kan liggen!

Lees snel deze SMMB Masterclass Review verder om te zien of dit ook voor jou uit kan komen!

SMMB Masterclass Review

Op dit punt zijn we aangekomen bij de daadwerkelijke review van de SMMB Masterclass, met een beschrijving van het product, de ontwikkelaar, de kosten en ervaringen van klanten en van onszelf.

Waaruit bestaat de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is een online, zes weeks trainingsprogramma. Dit programma leidt je stap voor stap door de benodigde kennis en kunde om zelf een succesvol social media marketing bureau op te zetten.

En niet alleen dat, het programma leert je ook hoe je op de beste manier de klanten naar je toe trekt en deals met hen kan sluiten.

Digitale SMMB Masterclass

Zoals al eerder in deze review verteld, maak jij advertenties voor bedrijven die worden geplaatst op social media zoals Facebook en Instagram.

De klanten (de bedrijven waar jij voor werkt), geven aan wat zij willen en jij verzorgt dat voor hen. Hierdoor krijgen de klanten meer bezoekers en dus meer inkomsten. Dit is voor hen natuurlijk geld waard, het geld dat jij kan vragen voor jouw diensten!

Inhoud van de training

Als je de SMMB Masterclass aanschaft, krijg je het volgende:

  • 15 uur video’s die de stap-voor-stap-training bevatten die jou leiden naar een winstgevend social media marketing bureau
  • Volledige toegang tot de Privé Mastermind Groep. Hierin bevinden zich soortgelijken die ook bezig zijn met dit programma. Ontvang tips, steun elkaar en help elkaar verder!
  • Wekelijks zijn er live Vraag-en-Antwoord sessies met Boyd Hoek zelf. Vraag hem alles wat je nog niet weet!
  • Kant-en-klare funnels, advertenties en contracten die je nodig hebt om je bureau te laten groeien. Haal moeiteloos klanten binnen, kies de beste advertenties en gebruik de vooraf geprogrammeerde contracten!
  • Sales scripts die Boyd zelf gebruikt! Neem de scripts van Boyd over om eenvoudig klanten binnen te halen!

Bovenstaande is de “hardware” die je krijgt om je bedrijf snel op te kunnen starten en snel kan gaan werken aan het binnenhalen van klanten.

Inhoud van de video’s

De video’s zijn zoals gezegd ingedeeld in 6 weken. Natuurlijk kun je er zelf langer of korter over doen, maar voor het beste begrip en het opdoen van de kennis uit de video’s zou ik ze niet sneller willen verwerken.

Week 1 gaat over het leggen van een goede fundering. Hoe doe je dat? Waar moet je op letten en hoe ziet het te gebruiken business model eruit?

Verder leer je te gaan werken in de markt die het beste bij jou past.
En, niet onbelangrijk, legt Boyd uit wat de juiste mindset is om deze business tot een succes te kunnen maken en hoe je zelf die mindset bereikt.

Week 2 gaat over het behalen van resultaten. Hier ga je dus al echt aan de gang!
Je leert hoe het Facebook algoritme werkt en hoe je sales opzet.

Je leert werken met funnels en advertenties. Ook wordt het belang van social media marketing voor lokale bedrijven belicht.

Week 3 leidt je tot je eerste klant (als week 1 en 2 goed gaan!) en hoe je je resultaten van de afgelopen weken kunt testen en begrijpen.

In week 4 gaat het over de sales. Hoe ga ik om met cold calls en de meetings op Facebook en Linked-in. Je leert meer over de close formule en Boyd vertelt over het script dt je hierbij kunt gebruiken.

De weken 5 en 6 gaan over de systemen voor (automatische) betalingen en incasseringen en het uitbreiden van je capaciteit door het aantrekken van freelancers.

De overige onderdelen

Wat Boyd verder uitlegt en nogmaals benadrukt, is het belang van een juiste omgeving en een juiste mindset. Want niet alleen het “trucje” is van belang; je moet er zelf ook geheel achter staan.

Om nu de juiste omgeving te creëren, is de SMMB Masterclass hierop ingericht met de voorbeelden van Boyd zelf, een mastermind groep en het wordt er aandacht geschonken aan het instellen van de juiste mindset.

Lukt een en ander dan nog niet, dan is er altijd nog het vangnet van het mentorschap van Boyd zelf. Hij komt je persoonlijk helpen en trekt het schip weer vlot!

Momenteel wordt deze Masterclass niet aangeboden. Voor een goed social media plan, kijk dan op Social Media Fortuin!

Wie is de aanbieder?

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat Boyd Hoek de ontwikkelaar en aanbieder van de SMMB Masterclass is. Wat weten we van hem?

Vallen en opstaan

Boyd Hoek heeft een turbulente jeugd gehad. Op school voelde hij zich nooit thuis en hij was altijd op zoek naar “iets anders”.

Tijdens zijn middelbare schooltijd is Boyd in aanraking gekomen met het concept van online business en had hier een cursus voor gekocht.
Met zijn diverse baantjes ging het allemaal niet zo goed en Boyd verdiepte zich meer en meer in deze online business en kwam zo op het pad van geld verdienen met social media. En dan vooral met de advertentie zijde van de social media.

Omdat Boyd een punt zette achter zijn “waardeloze” leventje en hij echt door wilde breken met SMMB, heeft hij zijn hele “reis” op Youtube vast gelegd. Dit om het later met anderen te kunnen delen. En als levend bewijsstuk dat het hem is gelukt om van niets een bloeiende business op te bouwen!

Boyd Hoek van de SMMB Masterclass
Boyd Hoek

Hij is met zijn eerstverdiende geld naar Bali vertrokken, waar hij nu nog steeds woont. In Bali is hij door gegaan met het opnemen van Youtube filmpjes en gaandeweg kwamen er mensen naar hem toe om raad te vragen. Zij wilden ook op deze manier geld verdienen.

Een cursus naast zijn eigen marketing bureau


Boyd is hij nog enthousiaster door gegaan met het uitbreiden van zijn eigen SMMB, onder de naam Digital Presence (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Bloemendaal).

Maar ook zag hij al snel dat de mensen met zijn tips (veel) geld gingen verdienen.

Daarom heeft hij naast zijn eigen SMMB de overstap gemaakt naar het ontwikkelen van deze SMMB Masterclass. Om zo steeds meer en meer mensen te kunnen bereiken en te helpen met het behalen van hun doelen.

Is dit wel te vertrouwen?

We kunnen ons voorstellen dat je twijfels hebt om dit verhaal van de nog jonge (een echte Millennial) Boyd te vertrouwen.
Feit is dat Boyd een vlotte babbel heeft, maar de cijfers liegen er niet om.

Voorts zie je redelijk wat commentaar op hem langs komen. Maar dat is allemaal anoniem. Je weet dus niet eens of deze mensen zijn Masterclass hebben gevolgd. En wat zij misschien vergeten:
Jij bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het slagen van deze missie.
Als jij er met de pet naar gooit, kun je daar Boyd niet de schuld van geven.

Ook ik twijfelde in het begin aan deze joviale man. Maar als je door de eerste indruk heen prikt blijkt dat er toch een zinnig verhaal achter zijn voorkomen zit. Vandaar dat ik niet twijfel aan de oprechtheid en echtheid van Boyd. En dat hij misschien wat excentriek is? Ach ja, anders was hij misschien niet eens zo ver gekomen. Hij is in ieder geval niet bang voor een sprong in het diepe!

Wat zijn de kosten van de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass wordt nu niet aangeboden.

Daarentegen koop je de Social Media Fortuin cursus voor maar € 55,-!

Wat vinden de klanten?

Allereerst moet ik zeggen dat er nog niet erg veel te vinden is over gebruikers van de SMMB Masterclass.
Natuurlijk komt dit voort uit het feit dat de Masterclass nog niet lang bestaat.

De meningen van gebruikers die wij hebben kunnen vinden zijn positief. Maar komt dat omdat die alleen op de site van Boyd staan?
We komen daar niet achter.

Wat wij wel hebben gevonden, is dat de mensen die slecht praten over Boyd (niet eens over zijn product) vaak de mensen zijn die wel de klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. Mensen die naar aanleiding van één filmpje meteen al hun mening klaar hebben en precies weten wat er zou spelen. Hier hebben wij ons dan ook niets van aan getrokken.
Het lijkt namelijk op jaloezie, alsof men een jonge hard werkende man niets gunt.

Bekijk maar eens de volgende testimonials van klanten van Boyd die zijn begonnen met de SMMB Masterclass:

SMMB Masterclass | Openingsdeal

Wat vinden wij van de SMMB Masterclass?

Naar onze eigen mening is de SMMB Masterclass een goede kans om een geslaagd marketing bureau op te zetten in de social media hoek.

Boyd legt op enigszins flamboyante wijze uit hoe hij werkt en hoe hij tot zijn huidige resultaten is gekomen. Wat hij vertelt en uitlegt in de video’s snijdt hout.

Als je door zijn “one-man-show-achtige” wijze van presenteren heen prikt zie je dat hij wel de punten raakt om tot een gedegen winst te komen in je op te zetten bedrijf. Je krijgt het gevoel dat jij in enkele weken kunt bereiken, waar Boyd zelf enkele maanden of langer over heeft gedaan. (En dat is ook zijn bedoeling).

De live sales calls werken aanstekelijk en je hebt direct zin om hiermee ook aan de slag te gaan.

14 dagen geld terug

Een geruststellend punt vinden wij de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht het programma je toch niet bevallen, kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Let daarbij wel op: in de algemene voorwaarden staat dat je je geld alleen kunt terugvragen indien je niet meer dan 5 video’s hebt bekeken. Wel iets om over na te denken…

Eindoordeel van de SMMB Masterclass Review

Nu we aan het einde zijn gekomen van de SMMB Masterclass Review willen we weten of dit programma zijn geld waard is.
Gezien de omvang van de cursus en de unieke “kijk-in-de-keuken-van-Boyd-opzet” is de prijs allerminst hoog te noemen. Ok, € 997 is veel geld, maar je krijgt er ook een unieke cursus voor terug. En als je bedenkt wat de cursus je uiteindelijk kan opleveren, is deze prijs daar een fractie van.

Komen we bij de vraag: levert deze cursus het gewenste resultaat?
Wat hier op zijn plaats is om mee te delen: uiteindelijk ben jij het zelf die deze cursus moet doorlopen en juist uitvoeren om tot een winstgevend bureau te komen! Denk niet dat je met de aanschaf van deze cursus achterover kunt leunen en het geld alleen maar hoeft te ontvangen. Zo werkt het niet!

Maar als jij serieus met deze business aan de slag gaat en alle elementen uit de cursus je volledig eigen maakt, kun je binnen korte tijd (maar ga uit van maanden in plaats van weken) al geld verdienen met dit concept.

En als je eenmaal de wegen juist weet te bewandelen, kun je opschalen en wordt je winst alleen maar groter!

Deze Masterclass wordt momenteel niet aangeboden. Het perfecte alternatief is echter de Social Media Fortuin cursus. Check deze snel via onderstaande link!

Geld verdienen met social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *