Sint- en kerstliedjes voor piano

Bladmuziek met kerstliedjes en kersttak en kerstbal

Kun je al een beetje piano spelen en wil je de sfeer verhogen tijdens Sinterklaas of kerst? Wil je de bekende Sinterklaasliedjes en kerstliedjes thuis of bij een uitvoering kunnen beheersen en spelen? Dan is deze aanbieding van pianoleraar René Knops precies wat je zoekt! René heeft een aantal Sinterklaasliedjes en kerstliedjes volledig uitgewerkt in een mooi programma. Hiermee leer jij vlot om de liedjes te kunnen spelen. Niet alleen leuk voor de beginnende pianist, maar ook de gevorderde pianist kan nog een aantal technieken bijleren met deze lessen Sint- en kerstliedjes voor piano. Kijk gauw verder wat René voor je kan betekenen!

Sfeer verhogende muziek voor de wintermaanden

Hoe denk je dat je kinderen zullen reageren als jij bij het Sinterklaasfeest of tijdens de kerst de topliedjes uit deze periode zo kan spelen? Denk ook aan uitvoeringen op school, of het begeleiden van een koor? Het kan allemaal met deze Sint- en kerstliedjes voor piano. Uiteraard kun je deze liedjes ook op een keyboard spelen. Maar waarom is dit dan zo’n speciaal programma? Dat zal ik je hier onder uitleggen.

René Knops

René Knops is de pianoleraar die grote bekendheid geniet vanwege zijn digitale pianolessen. Hij heeft een veelheid aan programma’s ontwikkeld om als beginnend pianist snel en op een ongedwongen, prettige wijze piano te leren spelen. In zijn programma’s krijg je middels video’s de leerstof aangeleverd en kun je “live” met René meekijken hoe hij speelt. Dit door een opnametechniek waarbij je niet alleen zijn handen over het toetsenbord ziet bewegen, maar ook lichten de toetsen die je aan moet raken, op.

En er is meer. Ook heeft René programma’s ontwikkeld voor de gevorderde pianist of keyboardspeler. Op deze manier raak je eigenlijk nooit uitgeleerd op de piano, en zul je steeds beter worden. Kijk maar eens op de uitgebreide review: Pianoles van René die ik heb gemaakt om het werk van René te leren kennen!

Snel leren spelen!

In het programma Sint- en kerstliedjes voor piano leert René je op zijn eigen manier om de liedjes snel zelf te kunnen spelen. Het programma kent een aantal moeilijkheidsniveau’s. Hierdoor zit er altijd het niveau bij waarmee jij het beste uit de voeten kan!

De video’s uit het programma zijn in HD kwaliteit en duidelijk van uitleg. De bladmuziek die je geleverd krijgt is voorzien van vingerzettingen, notennamen, akkoorden en songteksten. Hieronder zie je een afbeelding van de manier waarop René de lessen presenteert; een kind kan de was doen!

Sint- en kerstliedjes voor piano van René Knops

Misschien ben je al ervaren met het spelen van sinterklaasliedjes of kerstliedjes. Daarom ook kun je kiezen uit diverse programma’s: enkel Sinterklaasliedjes of enkel kerstliedjes. Wil je ze allemaal leren spelen, dan is er het voordelige programma waarbij je het hele pakket met Sint- en kerstliedjes krijgt. Lees verder om te ontdekken wat je van de pakketen kunt verwachten.

Sinterklaasliedjes

Sinterklaasliedjes voor piano of keyboard

Het Sinterklaaspakket bestaat uiteraard uit de bladmuziek van de liedjes met daarbij extra de vingerzettingen en de songtekst. Verder bevat dit programma bijna 100 minuten aan instructievideo’s, extra audio mp-3 downloadfiles en midi files. Dit alles kan worden gevolgd op je pc, tablet, laptop of telefoon!

De liedjes die je krijgt gepresenteerd zijn: Sinterklaas kapoentje, Sinterklaasje bonne bonne bonne, Dag Sinterklaasje, Oh kom er eens kijken en Zie ginds komt de stoomboot.

Het zal je verbazen hoe snel je deze liedjes met de hulp van René onder de knie hebt. Verder kun je te allen tijde directe ondersteuning vragen aan René via email. Je krijgt over het algemeen op dezelfde dag nog antwoord.

Kerstliedjes

Kerstliedjes voor piano of keyboard

Ook het pakket kerstliedjes zit bomvol met lesmateriaal en video’s. In dit pakket zit nog wat langer instructie, ruim 120 minuten! Verder vind je ook hier, net zoals in het Sinterklaas pakket, de speciale bladmuziek, audio mp-3 downloadfiles en midi files.

Ook hier zit de “hot-line” met René in het pakket. Als je iets niet snapt of je hebt een dringende vraag, is René snel te bereiken.

De liedjes die je in mum van tijd leert spelen zijn: Jingle bells, Stille nacht, The first Noël, We wish you a merry christmas en Rudolph the rednosed reindeer.

Bereid je maar voor op verbazende blikken en een applausje van je huisgenoten als jij je muziek gaat spelen!

De kosten van de programma’s

Zoals ik al had verteld kun je kiezen uit de Sinterklaasliedjes, óf de kerstliedjes, óf allebei. Voor de pakketten met enkel de Sinterklaasliedjes of de kerstliedjes betaal je € 24,95 per pakket.

Voordeliger is als je het pakket kiest waarbij je zowel de Sinterklaasliedjes als de kerstliedjes ontvangt. Je betaalt dan slechts € 29,95 voor het gehele pakket. Dat is nog geen € 3,- per lied, waar kun je dat tegenwoordig nog zo voordelig leren?!

Toetsenbord met zilveren toetsen en zilveren kerstballen

Snel aan de gang!

Het grote voordeel van deze digitale pakketten is dat je ze na aankoop vrijwel onmiddellijk in huis hebt. Je kunt dus al snel gaan beginnen met het oefenen van de liedjes. Je leert je techniek verbeteren. En omdat het digitale lessen zijn, waartoe jij altijd toegang hebt, kun je ook nog eens in je eigen tempo oefenen.

Ik zie geen redenen waarom je hier niet meteen aan zou beginnen. Veel succes en plezier!

Leer nu snel de meest populaire Sint- en Kerstliedjes spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *