Trading Navigator Review van Harm van Wijk- dé ware geldmachine?

Geld verdiend met de Trading Navigator

Bakken met geld verdienen?
Met deze Trading Navigator Review gaan we nader in op het handelen in aandelen (en opties) via deze methode. Voor veel mensen, met name particulieren, is de beurs waar wordt gehandeld nog steeds een schimmige wereld.
Is dit handelen nu werkelijk zo moeilijk te doorgronden, waardoor veel particulieren verlies lijden? Of toch niet?

Is de Trading Navigator Methode nu hét gouden ei en rijzen hiermee de winsten de pan uit?

We gaan deze methode bekijken en nemen door wat er wordt aangeboden met deze Navigator. We beoordelen de betrouwbaarheid van de ontwikkelaar van dit programma, Harm van Wijk. Wat we natuurlijk ook willen weten, is of de beloftes van grote winsten middels de Trading Navigator kunnen worden waargemaakt!

Verder komen de ervaringen met klanten aan bod en natuurlijk ben ik zelf ook in de wereld van de aandelen gedoken.

Wat ik hier al wel vast kan verklappen, is dat je met dit programma goud in handen hebt!

De Trading Navigator Methode

“Handelen op de beurs is eng”, menen veel mensen. Je hoort vaak verhalen van (meestal) particulieren die hun hele hebben en houden zijn kwijtgeraakt op de beurs. En dat is natuurlijk iets dat je niet wilt, als je je op de beurs gaat richten.

Deze negatieve houding ten opzichte van beleggen is ook Harm van Wijk opgevallen.
In antwoord hierop heeft hij de Trading Navigator ontwikkeld. Hiermee wil Harm de particuliere belegger helpen.

Met deze Trading Navigator Methode belooft hij de gebruikers op een eenvoudige manier winst te kunnen maken op de beurs. Sterker nog, hij beweert zelfs de beurs te kunnen verslaan met hoge winsten!

Wat is de Trading Navigator Methode?

Kort gezegd is de Trading Navigator Methode een software pakket dat je helpt om geld te verdienen op de beurs.

Het is een systeem dat de trends in de beurs ontdekt en volgt. Hierop adviseert de Navigator om te kopen en/of te verkopen.

beursgrafiek

Verderop in deze Trading Navigator Review zal ik dieper ingaan op de diverse elementen van de Trading Navigator en de te volgen strategieën.

Wat belooft Harm van Wijk met de Trading Navigator?

Met de Trading Navigator zou volgens Harm van Wijk werkelijk iedereen succesvol kunnen beleggen en op een veilige manier geld kunnen verdienen!

Harm spreekt over een gemiddelde winst van meer dan 20% als het programma correct wordt uitgevoerd en gevolgd.

Stap voor stap word je meegenomen met de installatie van de software waarmee de handel in opties en aandelen kan starten.

Door de bewezen modellen van de Trading Navigator te gebruiken groeit je vermogen door op tijd in te stappen of te verkopen.
En dit met slechts een vijf minuten werk per week!

Harm belooft verder dat het beleggen met zekerheid gaat omdat door de modellen, de emoties zijn uitgeschakeld. En laten meewegende emoties nu juist vaak de grootste valkuil van beursgangers zijn!

Tot slot belooft Harm de online ondersteuning van een helpdesk, duidelijke handleidingen en support van een besloten groep.

Wat de waarde is van deze beloftes en of ze kunnen worden waargemaakt, zullen we verderop in deze Trading Navigator Review beoordelen.

Gratis online training

Om zijn woorden kracht bij te zetten, heeft Harm van Wijk sinds kort een gratis, exclusieve online training opgezet. Hiermee hoopt hij meer mensen te interesseren voor het geld verdienen in aandelen. In deze online training leer je rendement te maken met al € 250,- via de eenvoudige software. Ook laat Harm zien dat je dit in slechts 5 minuten per week kan realiseren!

Nu al meteen beginnen met de exclusieve gratis training?

Trading Navigator Review

Hier zijn we op het punt aangekomen dat we inhoudelijk naar de Trading Navigator gaan kijken.

Waaruit bestaat het product precies? Krijg je er nog bonussen bij?

Ook lichten we de ontwikkelaar van het programma, drs. Hans van Wijk, door.

Verder willen we natuurlijk graag weten wat de kosten van de Trading Navigator zijn. Halen we deze kosten er ook weer uit?

De meningen van de gebruikers zijn natuurlijk ook interessant. En uiteraard zal ik laten weten wat wij van Reviewsweb vinden van het product.

  • Is dit product ons geld waard?
  • Brengt dit product ons de beloofde resultaten? Behalen we hoge winsten?
kistje met geld

Ontdek dit alles verderop in de review!

Waaruit bestaat de Trading Navigator

De Trading Navigator (methode) bestaat uit een software programma. Het programma bekijkt de beurzen. Uiteraard wordt er niet op één paard gewed. De indicatoren waarnaar de software kijkt worden natuurlijk niet uit de doeken gedaan. Maar je kunt ervan uitgaan dat er een brede spreiding wordt aangehouden in aandelen en opties.

Er wordt gelet op de grote spelers in de aandelen- en optiemarkt. Zo worden trends waargenomen en afhankelijk van deze trends worden beslissingen genomen.
Deze beslissingen worden aan jou als belegger voorgelegd. Het is natuurlijk aan jou om deze aanbevelingen wel of niet op te volgen. Maar waarom zou je het niet doen?

Maar hoe werkt dit nu precies voor mij?

Bij aankoop van de Trading Navigator ga je een software programma op je pc downloaden. Dit software programma, ontwikkeld door Harm van Wijk, gaat voor je aan het werk.

Het programma bekijkt tientallen aandelen en zorgt voor een goede spreiding.
Als er een opgaande trend zichtbaar wordt, geeft de Navigator een koopsignaal af.
Bij een dalende trend zal een voorstel tot verkopen worden gedaan.
De koop- of verkoopacties worden weergegeven met respectievelijk een groene en een rode pijl. Een groene pijl is kopen, een rode pijl betekent verkopen. Dit scheelt voor jou zelf een hoop denk- en rekenwerk!

Het software programma is onderverdeeld in enkele delen waarbij ieder deel zijn eigen specifieke elementen bevat om tot een winstgevend resultaat te komen bij het beleggen.

Trading Navigator 1 is het programma dat zich richt op de handel in aandelen.

Het deel 2 van de Trading Navigator ondersteunt je bij het handelen in opties.

Zonder kennis is dit toch niet mogelijk?

Het is een feit dat je een (groot) risico neemt wanneer je gaat beleggen op de beurs zonder dat je er iets vanaf weet.

Natuurlijk beseft de maker van Trading Navigator dat ook.
Daarom volgt er bij aanschaf van de Trading Navigator nog veel meer aan bonussen en extra’s. Je wordt echt niet in het diepe gegooid.
Maar let wel op: je zult zelf ook aan de bak moeten om een succes te maken van het programma.

Achterover leunen in een luie stoel zal niet tot de gewenste resultaten leiden!

Kennis vergaren

De nodige kennis die je nodig hebt om dit programma en de handel op de beurs te begrijpen, doe je op via een zesweekse training die in het pakket is opgenomen.

In deze training leer je te werken met de software en hoe je je pakket koppelt aan een bank (in dit geval Lynx. Dit is een grote bank waarbij je kunt handelen. Zie voor meer info de website van Lynx. Lynx heeft een goede reputatie).

Deze training is één van de grondbeginselen om te kunnen werken met de Trading Navigator.

Maar er is meer. Natuurlijk doe je ook technische kennis op met de aandelenhandel. Dat gebeurt middels de volgende bonussen.

Overige bonussen

De volgende bonussen zijn aan het pakket toegevoegd. Ze dienen om je kennis over de beurs en het handelen in aandelen en opties verder uit te breiden:

  • 2 jaar VIP toegang tot MBC. Dit is een internetplatform waar kennis gedeeld wordt onder de leden. Let wel: de leden zijn veelal deelnemers van het programma van Harm van Wijk. Dus niet allemaal professionals (€ 696,-)
  • 2 jaar alerts via Telegram. Dit is een service die je via je smartphone (aankoop)tips geeft over diverse aandelen. Handig om in de gaten te houden maar het lijkt mij leuker en interessanter om zelf de beurs goed (mee) in de gaten te houden (€ 1994,-)
  • De handleiding Geld Verdienen Met Opties. Dit wordt uitgegeven als e-book en leert je het handelen in opties te begrijpen.
  • Geld Verdienen Met Aandelen. Dit is hetzelfde idee als de zojuist omschreven Geld Verdienen Met Opties maar dan gaat het in dit geval uiteraard om de handel in aandelen.
  • Speeders, Sprinters en Turbo’s. Wederom een e-book dat je inzicht geeft in deze onderdelen van de beurs (Deze producten vallen onder de noemer derivaten) (Totaal handleidingen € 1147,-)
  • Als motivator krijg je een MEXEM transactietegoed ter waarde van € 500. Dit is bovengemiddeld in deze markt.
  • 1 op 1 coaching (€ 200,-)
  • Twee jaar live coaching (€ 4888,-)

Zoals je kunt zien komt er dus bij het programma Trading Navigator veel meer kijken dan alleen het software programma.

We gaan nu nader bekijken wie de ontwikkelaar van dit programma is.

Nu al meteen beginnen met de exclusieve gratis training?

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is de man die de ontwikkeling van de Trading Navigator op zich heeft genomen. Hoe hij hiertoe is gekomen zal ik je nu vertellen.

Harm van Wijk, voor de review Trading Navigator

Harm is na zijn studie (bedrijfseconomie en marketing) in de financiële wereld terecht gekomen. Hier heeft hij zich steeds dieper georiënteerd op de ins en outs van het beleggen.

Zijn sporen heeft hij verdiend met het opzetten van de beleggingssites van SNS bank (SNS Fund Coach) en DFT.nl van de Financiële Telegraaf.

Verder heeft van Wijk zich bezig gehouden met marketing, verkoop en business development bij Binck bank. Ook heeft hij de turbo’s van ABN-AMRO ontwikkeld.

Zoals hij zelf zegt heeft hij heel veel geleerd van periodes van de internetbubbel en de kredietcrisis (en is zonder al te veel kleerscheuren hier doorheen gekomen). Inmiddels heeft Harm van Wijk meer dan 32 jaar ervaring in beleggen.

Toch merkte hij gedurende zijn loopbaan dat een grote groep beleggers, de particulieren, niet erg gebaat zijn bij ingewikkelde bankproducten op het gebied van beleggen.
Hierom heeft van Wijk besloten ontslag te nemen bij de “grote jongens”. Hij is zich gaan toeleggen op het helpen van de particuliere belegger.

Harm van Wijk heeft de site Beleggen.com opgezet waar veel informatie en tips te vinden zijn over beleggen in aandelen.
Verder heeft hij natuurlijk de Trading Navigator ontwikkeld.

De manier van kennis overdracht van van Wijk is erg duidelijk.
Hij is open en transparant over wat hij doet en verbergt zich niet achter schuilnamen.
Ook maakt hij geen geheim van zijn bedrijfsgegevens die gewoon op zijn site zijn te vinden.

Er is dan ook geen reden om te twijfelen aan de goede bedoelingen van Harm van Wijk. Als je een dusdanig bekend persoon bent in de financiële wereld kun je je ook geen schimmige zaken permitteren.

Wat zijn de kosten van de Trading Navigator?

Nu we een en ander weten over het ontstaan en de werking van de Trading Navigator, willen we natuurlijk ook weten wat dit programma je gaat kosten.

Regelmatig heeft Harm een aanbieding met zijn product. Of er is bijvoorbeeld een boeklancering waarbij er extra voordelig aan de cursus kan worden deelgenomen.

Om hier niet verkeerde bedragen te noemen, is het verstandig om direct op onderstaande link te klikken om zo toegang te krijgen tot de gratis handleiding. Hierin staat meer uitgelegd en zul je er ook de huidige (aktie)prijzen tegen komen!

Wat vinden de klanten

Natuurlijk zijn wij in deze Trading Navigator Review ook benieuwd naar de ervaringen van de mensen die dit product hebben aangeschaft.

Inmiddels heeft Harm van Wijk meer dan 11.360 beleggers gecoacht in beleggen.

In 99% van de gevallen lees ik positieve berichten van de gebruikers van de Trading Navigator.
Een enkeling klaagt over het verliezen van geld. Hier dient echter wel een kanttekening bij te worden gemaakt.

Harm van Wijk staat volledig achter zijn programma, maar geeft ook een waarschuwing.
Op de beurs is het natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Op de beurs maak je geld, maar er wordt ook geld verloren. Harm is hier ook duidelijk over. Het kan zelfs zo zijn dat je in het begin geld verliest. Daarom moet je ook een lange adem hebben om met dit programma de winsten te bereiken die Harm belooft (> 20%).

De mensen die klagen over het verlies van geld, denken dat zij in één maand hun geld wel met 20% in waarde kunnen laten groeien. Dit is haast onmogelijk, in het begin kun je dus nog niet veel zeggen over de totale winst op lange termijn.

Om een idee te geven van de ervaringen van de gebruikers, heb ik hiervan een samenvatting gemaakt.

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” Hans Holt, Haarlem

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

“Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen.”
Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”Will Verschoor, Tilburg

Mijn eigen ervaring met de Trading Navigator

Als proef op de som bestellen wij ook de Trading Navigator.

Zoals verwacht gaat dit feilloos en spoedig kunnen we beginnen met de installatie van de diverse onderdelen. Ook dit gaat zonder problemen.

De ondersteunende informatie op de video’s is duidelijk en helder.

Het is al wel snel duidelijk dat dit niet een snel-geld-verdienen project is.
Het programma is zo opgezet, dat je echt voor de lange termijn winst moet gaan.
Harm van Wijk geeft je met deze methode echter wel de tools om een zo rendabel mogelijk resultaat te behalen met je belegde geld.
En het is, zoals al eerder aan bod is geweest, mogelijk om, vooral in het begin, geld erop toe te moeten leggen.

Ga dus ook zeker niet in zee met dit programma als je het geld hiervoor moet lenen! Dit is een van mijn belangrijkste tips uit deze Trading Navigator Review! Je moet er niet aan denken, dat je in het begin geld verliest en dit op een bepaald moment ook nog aan de geldverstrekker moet terug betalen (wat dan dus niet mogelijk is).

Dus ik druk je nogmaals op het hart: geld verliezen is ook mogelijk (maar dit risico wordt geminimaliseerd door de tips en tools van de Trading Navigator), dus ga hier zeker geen geld voor lenen!
De rendementen van meer dan 20% zijn haalbaar maar daarvoor moet je wel zelf aan de bak om je de theorie eigen te maken. Een lange adem is hiervoor dus ook een vereiste.

Niet goed, geld terug

geld terug garantie 30 dagen

Gelukkig heeft Harm er ook aan gedacht om het programma te kunnen retourneren mocht het je toch niet bevallen.
Hij geeft hier een termijn voor van 30 dagen.
Nu is het wel zo, dat je pas op langere termijn (in ieder geval langer dan 30 dagen) een goed resultaat kan gaan zien in je beleggingen. Daar is het programma ook op ingericht.
Dus deze retourgarantie zou zijn voor mensen die het niet prettig vinden om te werken met deze software. Of die problemen hebben met de installatie of zich niet voldoende hebben ingelezen in de lesstof.

Eindoordeel

We zijn aangekomen bij de afronding van deze Trading Navigator Review.
Is de Trading Navigator inderdaad de eerste stap naar rijkdom?

Alles overziend is de Trading Navigator van Harm van Wijk een mooi bedacht en uitgewerkt programma. Voor de particuliere belegger is dit een ideale stap om zonder veel zelf te moeten analyseren, toch op een verantwoorde manier zijn geld te kunnen beleggen.

Ondanks de waarschuwingen van van Wijk zelf over het verliezen van geld, geeft dit programma op lange termijn een groter dan gemiddeld rendement van je belegde geld. Je moet dan natuurlijk wel de methode van van Wijk consequent toepassen. Doe je dit niet, kan van Wijk dit natuurlijk niet worden aangerekend.

Alle extra’s in ogenschouw nemend, denk ik dat je op internet nergens een zo volledig programma kunt vinden tegen deze prijs, of lager.

Harm van Wijk komt over als zeer deskundig en toont zich een betrouwbare partner op het gebied van beleggen. Het programma heeft al aan meer dan 11.360 beleggers zijn diensten bewezen.

Al meer dan 11.360 mensen gingen je voor. Waar wacht je nog op?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *