Keto Revolutie Review- Dé nieuwe manier van vetverbranding?

review Keto revolutie ontbijt

Overgewicht of teveel vet op het lijf is een steeds weer terugkomend probleem voor veel mensen. Het volgen van een dieet is vaak maar van korte duur en de resultaten zijn dan ook niet wereldschokkend.
Als jij het ook zat bent om met teveel vet, lusteloos en met weinig energie rond te lopen, ben je al een goede stap op weg door deze Keto Revolutie Review van Mitchel van Duuren te lezen!

In deze Keto Revolutie Review leg ik je uit wat dit dieet precies inhoudt en uit welke onderdelen de Keto Revolutie bestaat.

Verder komt aan de orde of Mitchel de aangewezen persoon is om blind op te vertrouwen en of het product je het gewenste resultaat oplevert. Aan het eind van de review deel ik ook mijn eigen ervaringen met Keto Revolutie.
Wat ik nu al kan verklappen is dat dit boek je leven positief zal veranderen!

Het Keto menu is nu niet verkrijgbaar. In plaats daarvan verwijzen wij graag naar de gezonde koolhydraatarme menu’s van De Koolhydraatarme Chef!

Keto Revolutie

Waarschijnlijk weet je al een en ander af van het ketogeen dieet, of kort gezegd keto dieet.
Toch zal ik het dieet hier kort beschrijven.

Het keto dieet komt momenteel overwaaien uit Amerika, waar het een regelrechte hit is.

Het keto dieet is een dieet waarbij je op een snelle en effectieve manier gewicht verliest en buikvet verbrandt. Het mooie is dat je er geen calorieën voor hoeft te tellen!

In het kort: hoe werkt het keto dieet?

Het keto dieet is een dieet dat jouw spijsvertering opnieuw programmeert.
Normaal wordt jouw energie gehaald uit de verbranding van koolhydraten. Koolhydraten vindt je onder andere in brood, pasta, rijst en aardappelen.

Bij het keto dieet eet je veel vetten en juist weinig koolhydraten. Als er geen koolhydraten voorhanden zijn voor de verbranding, zal je lichaam overschakelen op het verbranden van vet. Jouw vetopslag wordt dan gebruikt als brandstof.

keto dieet voeding

Je lichaam breekt je vetten af tot ketonen, in dit dieet dus je belangrijkste energiebron. Dit proces wordt ketose genoemd, vandaar ook de naam van het dieet.

Een lichaam dat in staat van ketose is, gebruikt je vetopslag als energie in plaats van de glucose uit koolhydraten. Hiermee help je je suikerspiegel te verlagen en raakt je vetverbranding weer in balans. Dit zorgt ervoor dat je lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken als brandstof.

Hierdoor zul je centimeters aan vet gaan verliezen, ook op plaatsen waar dit vaak moeilijk gaat. Denk hierbij aan je buik, heupen en bovenbenen.

Wat ontvang je wanneer je de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren bestelt?

Het Keto Revolutie pakket is volledig digitaal en het neemt je stap-voor-stap mee naar gewichtsverlies en het kwijtraken van vet.

Het doel is om in 21 dagen te zijn getransformeerd naar een volledige vetverbrandingsmachine.

Bij aanschaf van de Keto Revolutie krijg je toegang tot het exclusieve leden gedeelte. Hier vind je de volgende onderdelen:

 • Het boek “De Keto Revolutie”
 • Het Intermittent Fasting Handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners plus boodschappenlijstje
 • Keto Videocursus (20+ video’s)

Verderop in deze Keto Revolutie Review zal ik de onderdelen één voor één de revue laten passeren, zodat je ook precies weet wat je in handen krijgt.

Wat belooft de verkoper

Zoals Mitchel van Duuren (ik zal later vertellen wie hij is en wat hij doet) op zijn eigen keto site schrijft, is de Keto Revolutie:

Het All-in-one pakket voor bewezen vetverlies, torenhoge energie,
en een manier om eindelijk los te komen van voeding als centraal punt in je leven.

Mitchel van Duuren

Een aantal resultaten die Mitchel aanhaalt bij het gebruik van zijn Keto Revolutie dieet zijn onder andere:

 • Meer energie
 • Verdwijnend hongergevoel
 • De “mist” in je hoofd trekt weg
 • Vet als brandstof
 • Een betere spijsvertering
 • Soepelere spieren en gewrichten
 • Een gezond, slank en sterk uiterlijk
 • Gewichtsverlies wordt makkelijker

In de komende paragrafen gaan we kijken of Mitchel deze beloften middels de Keto Revolutie waar kan maken!

Keto Revolutie Review

We zijn nu aangekomen bij de Keto Revolutie Review, de daadwerkelijke beschrijving en beoordeling van het product zoals wordt aangeboden door Mitchel van Duuren.

Allereerst zal ik je voorstellen aan Mitchel van Duuren. Wie is hij en wat heeft hij tot nu toe op het gebied van voeding gedaan?

Is deze man te vertrouwen op het gebied van voeding en diëten of is hij de zoveelste goeroe die geld verdient aan de mensen die verlegen zitten om een goed dieet om zo op gewicht te raken of te blijven?

Verder komen de verschillende onderdelen van de Keto Revolutie aan bod. Er wordt een korte beschrijving van de verschillende producten gegeven en bekeken wat het je kan bieden.

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is een ondernemer, maar vooral ook een man van gezonde voeding die zich al meer dan twaalf jaar richt op de gezondheid van de mens.

review keto revolutie Mitchel van Duuren

Hij is begonnen in de eiwitpoeders maar is na een reis door Amerika met het Paleo dieet in aanraking gekomen. Hiermee behaalde hij zelf snel resultaat met afvallen en het krijgen van een fitter en sterker lichaam. Met deze kennis van het Paleo dieet heeft Mitchel de Paleo Revolutie opgezet, waarmee hij duizenden mensen heeft overgehaald tot het aanhouden van een gezond voedingspatroon.

Later heeft hij de lijn van Paleo “doorgetrokken” en verder uitgebalanceerd tot de Keto Revolutie, waar de nadruk nog meer ligt op de vetverbranding.

Mitchel heeft onder de naam “elke hap telt” de sites paleo.nl en keto.nl uitgebracht. Ook beheert hij de site foodie.nl. Een bezoek aan deze sites zal je doen overtuigen van de passie die Mitchel heeft voor een gezonde voedings- en levensstijl én dat hij dit graag deelt met anderen!

Het boek “De Keto Revolutie”

boek keto revolutie

In dit e-book van 108 pagina’s is het keto-dieet helemaal uitgelegd. Het boek staat barstensvol informatie maar door de opzet leest het gemakkelijk. Je leert er onder andere wat je wel en wat je juist niet mag eten tijdens dit dieet. Ook leer je testen of je lichaam in de staat van ketose is (wat uiteraard het hele idee is van dit dieet!)

Het Intermittent Fasting Handboek

Dit tweede boek in de reeks van de Keto Revolutie bevat 64 pagina’s en is gewijd aan intermittent fasting, ofwel in het Nederlands met tussenpozen vasten. Het idee hierachter is dat je per etmaal maar een korte periode van zo’n 8 uur mag eten.
Ten eerste beperk je dus je “eettijd” waardoor je automatisch minder gaat eten (klinkt tegenstrijdig maar is niet zo!)
Verder stimuleert dit ook je vetverbranding.
Hoe dit in zijn werk gaat leer je in dit boek.

Het Keto Revolutie Receptenboek

Dit is, als je het mij vraagt, de topper uit het assortiment!

keto revolutie recepten

Het is fijn om te weten wat een keto dieet inhoudt en hoe het op je lichaam zijn uitwerking heeft. Maar aan alleen de theorie heb je niet veel als je niet weet hoe je deze kunt toepassen!

Daarom heeft Mitchel in dit boek 63 recepten opgenomen die ervoor zorgen dat jij die 21 dagen van transformatie makkelijk kan doorkomen.

Een van de problemen die Mitchel opviel bij mensen die gestart waren met een keto dieet was de beperking in maaltijden. De mensen hadden zelf geen fantasie om bepaalde recepten uit te proberen of met eigen gecombineerde ingrediënten te gaan koken en haakten daardoor al snel af.

Daar heeft Mitchel met dit receptenboek dus een stokje voor gestoken!
En zoals Mitchel zelf zegt over de recepten:

Zelfs als je niks weet over het ketodieet (hoewel ik je ten zeerste aanraad om je in te lezen), kun je beginnen met het eten van ALLEEN deze recepten gedurende de dag om binnen no-time in ketose geraken.

Bron: Mitchel van Duuren

21 Dagen Maaltijdplanners plus Boodschappenlijstje

Deze maaltijdplanners en bijbehorende boodschappenlijstjes maken het je nóg gemakkelijker om te beginnen met de Keto Revolutie!

Als beginner van het keto dieet weet je, zoals we in de paragraaf hierboven hebben gelezen, vaak niet waar je moet beginnen. Met deze lijstjes en ideeën maakt Mitchel de weg vrij voor jou om direct aan de slag te gaan.
Een welkome toevoeging aan de Keto Revolutie!

Keto Videocursus

Het pakket bevat ook meer dan 20 video’s die Mitchel zelf heeft opgenomen. Hierin behandelt hij de zaken die ook in het boek “de Keto Revolutie” staan en geeft hij nog wat aanvullende tips en info. Het leuke is het enthousiasme van Mitchel dat hij uitstraalt in de video’s! Je ziet dat hij gepassioneerd over de Keto Revolutie praat en zijn “geheimen” graag wil delen met je.

Het is een prima aanvulling voor de mensen die geen zin hebben om het hele boek door te nemen, hoewel dit natuurlijk wel goed zou zijn om te doen.

Alles bij elkaar genomen ziet het pakket er goed verzorgd uit.
De boeken en de video’s zijn van hoge kwaliteit, maar ik had niets anders verwacht van iemand die al verschillende goede producten in de markt heeft gezet.

Wat zijn de kosten van de Keto Revolutie?

Het programma Keto Revolutie is nu niet leverbaar. De goede vervanger, De Koolhydraatarme Chef, koop je voor € 37,-!

review keto revolutie geld terug

Bovendien biedt De Koolhydraatarme Chef een niet goed geld terug garantie.

Wat vinden klanten?

De beoordelingen van de mensen die de Keto Revolutie zijn begonnen zijn op een enkeling na positief. Degenen die door de eerste moeilijke fase van het dieet heen zijn gekomen (daarover zo meer) zijn vol lof over het enorme gewichtsverlies dat het dieet bij hen teweeg brengt. Ze voelen zich veel energieker en ze vinden hun lichaam er beter uit zien. Bovendien beamen ze dat het verliezen van gewicht steeds makkelijker gaat (eens je in volledige ketose bent).

Verder prijzen zij het verschil met een “normaal” keto dieet, dat je bij de Keto Revolutie veel meer steun hebt om door te gaan door de toegevoegde boeken Intermittent Fasting en vooral het Keto Revolutie Receptenboek. Uiteraard is er veel over het keto dieet en de recepten te vinden op het internet, maar als mensen hiernaar moeten gaan zoeken zijn ze sneller geneigd om op te geven omdat ze dan steeds bij dezelfde recepten blijven hangen.
Mitchel helpt je heel makkelijk van dit probleem af door deze toegevoegde boeken!

De weinige mensen die zich minder positief uitlaten over het keto dieet geven na een paar dagen op vanwege de zogenoemde “keto-griep”. Dit is een verschijnsel veroorzaakt doordat je lichaam in transformatie gaat en overgaat van koolhydraat verbranding naar vetverbranding. Je kunt je sloom, energieloos en moe voelen. Je krijgt honger en weer trek in zoetigheid en je hersenen werken ook niet optimaal in deze (korte) periode.

Mitchel haalt dit zelf ook aan maar belooft een geweldig resultaat als je de moeite neemt om door deze periode heen te komen.

Facebook groep

Tot slot geeft de besloten Facebookgroep waartoe je toegang krijgt, je een kick om door te gaan! Men vertelt er vooral in de eerste periode veel baat bij te hebben. Hier worden de succesverhalen gedeeld en geeft het je volgens de gebruikers een boost om in rap tempo door te blijven gaan met de Keto Revolutie.

Wat is mijn eigen ervaring met Keto revolutie?

Uiteraard ben ik ook in de wereld van de Keto Revolutie gestapt om uit eigen bevindingen te kunnen spreken.

Nu ken en volg ik Mitchel van Duuren al langere tijd omdat ik al ongeveer drie jaar paleo eet. Dit heeft mij veel gebracht in de zin van gewichtsverlies en hiermee een strakker lichaam.

Toch was ik benieuwd of de Keto Revolutie me meer kon brengen.
En dat doet het zeker!

Het ging mij niet meer zozeer om het verliezen van gewicht, maar het beter volhouden van het dieet. Bij paleo wilde ik nog wel eens zondigen door zoetigheid te eten. De 80-20 regel (80% paleo, 20% zondigen) verschoof langzaam naar 60-40. En dat wilde ik niet.

Met de Keto Revolutie vind ik het makkelijker om het dieet vol te houden. Als je namelijk volhoudt, zit je lichaam steeds in staat van ketose en heb je het meeste profijt van het dieet. Op een gegeven ogenblik wil je ook niet meer naar suikers grijpen omdat je weet dat je jezelf dan in resultaat terug zet. En dat vind je dan zonde (ik wel tenminste).

Ik heb geen last gehad van de keto-griep, omdat mijn lichaam al vrij ver was met het ontgiften en de drang naar suikers ontbreekt (al moet ik zeggen dat ik heel af en toe wel een stuk chocola neem hoor). Het dieet moet geen straf worden. En als je daar verstandig mee om gaat is dat ook niet zo!

Koken

keto dieet

Dan nog een stukje over het koken. Het is waar dat je een beetje langer in de keuken staat. Maar met de juiste mindset en het plezier om te werken met verse ingrediënten (ik gebruik nooit pakjes of zakjes!) sta je met een steeds beter gevoel in de keuken. Je wordt er gewoon blij van!

Nu snap ik dat veel mensen niet altijd de tijd hebben (of nemen) om wat langer te koken. Ook wij zitten wel eens krap in de tijd. Daarom maken wij veel voeding in (wecken). We koken dan meteen voor enkele dagen en wecken het overgebleven voedsel. Op internet vind je veel artikelen over het inmaken van voeding.

Zo heb je op momenten dat je geen tijd hebt om te koken, toch altijd een voorraadje van diverse maaltijden klaar staan. Die hoef je dan alleen maar op te warmen. Het bijkomend voordeel is dat je minder snel geneigd bent om te grijpen naar een “snelle snack”!

Uit eigen ervaring ben ik dus zeker enthousiast over de Keto Revolutie. Het brengt me meer dan het (toch al uitgebreide) paleo en het heeft een stimulerende werking om door te gaan met het dieet en niet op te geven.

Eindoordeel

Nu zijn we aangekomen bij de belangrijkste vragen die ik wil beantwoorden met deze Keto Revolutie Review:
Is de Keto Revolutie mijn geld waard, en
Brengt de Keto Revolutie het gewenste resultaat?

Gezien de mooie aanbiedingsprijs waarvoor de Keto Revolutie op dit moment wordt aangeboden, is dit absoluut een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een goed keto dieet (en meer dan dat).
Als je ziet wat je voor dit geld aanschaft denk ik niet dat je ergens anders goedkoper uit kan zijn. Als dat wel zo is, heb je er waarschijnlijk niet alle extra’s bij die in dit Keto Revolutie pakket zitten.

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn eigen ervaringen en die van anderen in deze Keto Revolutie Review, brengt het je zeker wat het belooft.
Als je maar vol houdt! Stap over de eerste moeilijke dagen heen en je wordt beloond met een fitter lichaam, minder vet en een langdurige energie!

Mitchel zet een mooi product neer met veel extra’s, waardoor je minder snel de behoefte voelt om op te geven. En ook de energieke video’s van Mitchel werken aanstekelijk! Waar wacht je nog op?!

Ga voor koolhydraatarm koken direct naar De Koolhydraatarme Chef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *