BOL Masterclass Review- dé manier om passief geld te verdienen?

portemonnee met geld na lezen van review BOL Masterclass

Wie wil er nu niet slapend rijk worden? Of is slapend rijk worden een illusie?
In deze BOL Masterclass Review gaan we kijken of het mogelijk is om geld te ontvangen zonder dat je aan het werk bent.

De oprichter van BOL Masterclass, Jia Ruan, adverteert in ieder geval met een leven vol vrijheid en financiële onafhankelijkheid, als je de BOL Masterclass hebt gevolgd en zijn stappen toepast.

Maar hoe doe je dat dan? Wat moet je ervoor doen (en laten) om zover te komen? Of is Jia de lachende derde en gaat hij er met al de centen vandoor?

In deze BOL Masterclass Review gaan we zien wat de Masterclass inhoudt, gaan we Jia Ruan doorlichten en bekijken we of dit een aantrekkelijke cursus is.

Uit mijn eigen ervaring en die van anderen zal blijken of deze cursus doet wat er wordt beloofd, óf dat we beter het geld in onze zak kunnen houden.
Wat ik al wel kan verklappen: je hoeft niet verder te zoeken naar een betere cursus!

Momenteel wordt deze cursus niet aangeboden.

Wat is de BOL Masterclass?

Kort gezegd: de BOL Masterclass is een cursus waarbij je leert om via BOL.com met winst artikelen te verkopen.

Dit klink heel simpel en voor iedereen te doen. In principe is het ook voor iedereen te doen, je moet echter wel weten waar je mee bezig bent.

E-commerce

Het opzetten van een bedrijf waarmee je artikelen verkoopt via internet wordt e-commerce genoemd. Middels de cursus BOL Masterclass werkt dit als volgt: jij koopt via een buitenlandse partij (vaak China) goedkoop artikelen in. Deze artikelen ga je dan met winst via BOL.com verkopen.

Het voordeel van verkoop van je producten via BOL.com is dat jij zelf geen artikelen op voorraad hoeft te hebben. De producten die jij inkoopt, stuur je naar een opslag of magazijn van BOL.com. BOL.com neemt dus de opslag, maar ook transport en levering op zich.

Verder komen retourzendingen, klachten en vragen van kopers ook op conto van BOL.com.

Veel zorgen worden jou zo uit handen genomen. En de tijd die je hiermee bespaart kun je dus in je bussiness steken.

Expert?

De cursus BOL Masterclass pretendeert van jou een expert in deze wereld van e-commerce te maken. Maar wordt dit ook waar gemaakt?

Zoals we verderop in de BOL Masterclass Review zullen zien, zit de cursus vol tips, tricks en een stappenplan om daadwerkelijk succesvol en winstgevend te worden met het handelen via BOL.com. Ik zal verderop de stappen een voor een behandelen en met je doornemen.

Wat belooft de verkoper met de BOL Masterclass?

De verkoper en tevens ontwikkelaar van de BOL.com Masterclass, Jia Ruan, belooft nogal wat als je de BOL Masterclass hebt gevolgd. Verderop zul je zien dat de BOL.com Masterclass inmiddels wordt verzorgd door de succesvolle internetondernemer Winston Zwemmer. Maar voor nu laat ik de eer nog aan Jia.

Zo zou je in volle vrijheid kunnen leven, want geld speelt geen rol meer. Je kunt je tijd besteden aan de dingen die jij leuk vindt en meer tijd vrij maken voor je dierbaren en vrienden.

vrienden op jacht

Ook zou je nooit meer op hoeven te letten waaraan je je geld uitgeeft. Want als je wat wil hebben, koop je het gewoon. Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, toch?
Het antwoord krijg je als je deze review blijft doorlezen!

BOL Masterclass Review

Nu zijn we aangekomen bij de echte review van de BOL Masterclass. We zien wie Jia Ruan is, wat zijn BOL Masterclass behelst en wat dit kost. Ervaringen van klanten en van mijzelf komen ook aan bod.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is de ontwikkelaar van de cursus BOL Masterclass.

Deze cursus is niet uit de lucht komen vallen en Jia heeft een bijzonder pad gelopen vooraleer hij besloot deze cursus te ontwikkelen.

Jia Ruan voor de reviewe BOL Masterclass
Jia Ruan

Jia heeft diverse opleidingen gevolgd en verschillende baantjes gehad, maar steeds was dit het nét niet. Hij wist dat er iets anders moest zijn om geld mee te verdienen en een wereld van vrijheid voor zichzelf te creëren.

Jia heeft in Amerika kennis gemaakt met de wereld van e-commerce en wist vanaf dat moment dat hij zoiets in Nederland wilde gaan opzetten.

Hij heeft zich verder bekwaamd in de methode van e-commerce en is via BOL.com producten gaan aanbieden.

Op een gegeven moment liep dit zo goed dat Jia er 1-op-1-coaching bij is gaan geven om andere mensen ook zijn manier van geld verdienen bij te brengen.

Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van de BOL Masterclass om zo in een keer veel meer mensen te kunnen bereiken.

Verder heeft hij zijn bedrijf, Unstoppable Lifestyle BV opgezet samen met zijn zakenpartners Virgil Brewster en Mitchell Weijerman. Mitchell zou je kunnen kennen van de Agency Masterclass.
In 2020 is door Jia een nieuwe cursus gestart om het beste uit jezelf te halen; de Unstoppable Mindset.

Waarde opvolger

Nu Jia zich meer en meer gaat toeleggen op het werken achter de schermen bij Unstoppable Lifestyle BV, is er gezocht naar een opvolger voor Jia. Iemand die de cursus met net zoveel passie brengt als dat Jia dat doet en heeft gedaan.

De opvolger is gevonden in Winston Zwemmer.
Winston is een geslaagd internet ondernemer en is ook zeer succesvol in de verkoop van producten via BOL.com. Winston is getraind door het team Unstoppable en neemt naadloos het stokje van Jia over.

Winston Zwemmer
Winston Zwemmer

Waaruit bestaat de BOL Masterclass?

Het hoofddeel van de BOL Masterclass bestaat uit de door Jia Ruan ontwikkelde videotraining. De training bestaat uit diverse modules die hier een voor een worden behandeld.

Mindset komt op nummer 1!

Het eerste deel van de video training begint níet direct met het verkopen van artikelen!
Nee, allereerst wordt er gewerkt aan je mindset.

Je bent pas klaar om je “bedrijf” goed op te starten als je daar ook de juiste mindset voor hebt. Als je dat niet hebt, dan zul je falen.

Winston heeft zich, aan zijn taal te zien, goed ingelezen in de manieren van handelen door multi-miljonairs. De technieken en gedachtengangen van deze mensen liggen ten grondslag aan zijn video lessen.

Je moet jezelf de mindset van een ondernemer aanleren, zo vertelt Winston in de eerste stappen van de training. En hiermee zul je ook mensen gaan tegenkomen die zich tegen jou gaan keren, jou het succes niet gunnen. Maar daar moet je boven staan.

De mindset die je je dient aan te leren om succesvol te zijn, is nu eenmaal niet de mindset van 95% van de bevolking.

Begin bij het begin

Je moet onderaan beginnen, geen stappen overslaan. En als je onderaan een goed fundament neerlegt, kun je hier je verdere bedrijf op gaan bouwen.

In deze module leert Winston je meer over e-commerce en het maken van een bedrijfsplan. Want zonder een goed bedrijfsplan kom je ook nergens.

Het juiste product vinden

Deze module richt zich voornamelijk op het vinden van het juiste product dat jij wil gaan verkopen.

Hoe haal je nu uit die honderdduizenden producten die er te verkrijgen zijn, juist die parels die jou veel winst gaan opleveren? Hierin neemt Winston je aan de hand mee en geeft tips en tricks.

Kennis is macht

In deze module leer je hoe je je informatie filtert en de belangrijke dingen hieruit meteen toepast. Want kennis is macht.

Je leert over winstmarges, welke marges je bij welke producten kunt berekenen en je leert te leren van je concurrenten. Zodat jij ze net dat stapje voor kan zijn!

Inkopen en verkopen

Dit deel begint te lijken op de reden waarom je deze cursus hebt aangeschaft! Je hebt bedacht waar je in wil gaan handelen en je gaat daadwerkelijk producten bestellen. Nu gaat het geld rollen en is de machine in gang gezet!

Geduld is een schone zaak

Natuurlijk is het bij de meeste mensen niet zo dat er vanaf dag 1 winst wordt gemaakt. Ook Winston geeft hier een waarschuwing voor af. Dit programma is er niet om achterover leunend veel geld naar je toe te laten stromen.

Op dit moment zul je moeten wachten tot je producten zijn aangekomen bij BOL.com en in het assortiment zijn opgenomen. En dan begint de handel op gang te komen! Investeringen zullen moeten worden gemaakt om de zaak rollend te houden. Denk aan marketing, advertenties. Winston leert je hoe je dit doet om steeds winstgevender te worden.

Opschalen

Winston leert je hier om je bedrijf uit te bouwen. Alles is nu gebaseerd op groei van je bedrijf door andere strategieën toe te passen.

Kijk hoe je meer kunt verkopen en kijk ook of dit op andere manieren kan. Een van de mogelijkheden is automatisering. Dit neemt een deel van je directe werk uit handen en jij kunt verder werken aan de strategie van je bedrijf.

Bovenstaand is omschreven waaruit de hoofdmoot van de BOL Masterclass uit bestaat.

Maar een cursus is natuurlijk niet compleet zonder de (in dit geval vele!) extra’s.

Hieronder volgt een opsomming van de bonussen die bij het BOL Masterclass pakket zijn toegevoegd. De waarde van de pakketten zet ik er ook bij, zodat je een idee krijgt van de investering die je te wachten zou staan bij een reguliere aanschaf. Maar later meer over de aanschafprijs inclusief MEGA KORTING!

Bonussen

De bonussen die Unstoppable toevoegt aan zijn BOL Masterclass, zijn stuk voor stuk zeer waardevolle aanvullingen op zijn al complete video training.

Buiten de zojuist beschreven BOL Masterclass ter waarde van € 2997 bestaan de bonussen uit:

 • Levenslange TRIBE lidmaatschap ter waarde van € 997
  Dit lidmaatschap bestaat uit een exclusieve toegang tot een support groep waar je 24/7 je vragen kwijt kan aan mede-ondernemers met dezelfde mindset.Tribe community voor BOL Masterclass
  Deze TRIBE wordt wel gezien als de nummer 1 online ondernemers-community van Nederland en België!
 • Wekelijkse groepscoaching ter waarde van € 997
  In deze wekelijkse groepscoaching heb je de mogelijkheid om live je vragen te stellen en te sparren met collega’s en natuurlijk met Jia zelf!
 • De Golden Calculator, waarde € 297
  Dit is een tool die jou helpt met het vinden van de geschikte en winstgevende producten voor jou. Bereken je winst in een handomdraai!
 • Het Leverancier Script ter waarde van € 197
  Leveranciers en producten worden naar de beste prijs geselecteerd. Dit levert je direct winst op!
 • Meet-ups en Exclusieve Uitnodigingen met een waarde van € 997
  Op deze meetings en evenementen is de meester Jia natuurlijk ook aanwezig! Je leert er tips en tricks van hem en andere succesvolle ondernemers. Je bent er samen met collega’s die hetzelfde denken als jij!
 • KvK Succes Checklist (NL) of Ondernemersloket Checklist (BE) ter waarde van € 47
  KvK checklist bij de reviewe BOL Masterclass
  Hoe start je feilloos je onderneming, rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving? Je vindt het allemaal in deze checklist.
 • The Knowledge Vault met een waarde van € 997
  Dit bestaat uit een selectie van niet eerder uitgegeven succestrainingen. Je leert hiermee nog sneller je weg naar succes te vinden!

Als je al deze kosten bij elkaar optelt kom je aan een bedrag voor alleen het bonusmateriaal al van ruim € 4500!

Wat zijn de kosten van de BOL Masterclass?

We hebben hier boven gezien dat het totaal pakket voor de BOL Masterclass, inclusief bonusmateriaal, neerkomt op een bedrag van € 7525!

Maar gelukkig is dit niet de prijs die Unstoppable er voor vraagt. Hij begrijpt ook wel dat dit een hele vette rekening is voor zijn cursus.

Daarom biedt Unstoppable het totale pakket nu tijdelijk aan voor € 997!!

Je kunt dit bedrag in één keer betalen of je betaalt in 5 termijnen van € 250. Je betaalt dan wel iets meer voor de totale cursus (€ 1250 om precies te zijn).

Geld terug garantie

En mocht je nu om wat voor reden dan ook toch niet met het programma verder willen, geeft Unstoppable je binnen twee weken jouw volledige betaalde bedrag terug.

Momenteel wordt deze cursus niet aangeboden.

Wat vinden de klanten?

De berichten die te vinden zijn van de gebruikers van de BOL Masterclass komen er stuk voor stuk positief uit.
Het is frappant om te zien dat er wel negatieve berichtgeving over de cursus zijn. Maar deze berichten komen allemaal van mensen die de cursus niet hebben gevolgd. Of van mensen die aan de cursus zijn begonnen maar deze niet hebben afgemaakt. Misschien waren zij niet gemotiveerd genoeg of hebben in het begin van de cursus niet voldoende gewerkt aan de juiste mindset.

Hier is een kleine greep uit resultaten van diverse deelnemers:

Succes via BOL verkopen
Successtories voor de review BOL Masterclass
voorbeeld BOL Masterclass

Het toetreden tot de groep voor de BOL Masterclass is kinderlijk eenvoudig. Je kunt toetreden via de GRATIS TRAINING of direct het VOLLEDIGE PAKKET aanschaffen.

Mijn eigen ervaringen met de BOL Masterclass

Mijn tip is: kijk eerst naar de gratis training! Hier krijg je een goed idee wat je te wachten staat.

Over het algemeen vond ik niet zozeer de lessen, maar vooral de advertenties soms “over the top” aandoen, een beetje Amerikaanse stijl.

Maar eenmaal gewend aan deze manier van optreden, valt alles op zijn plek. Winston legt alles duidelijk en op een rustige manier uit, stap voor stap komt alles aan de orde. Het werkt enthousiast en aanstekelijk.

De adder onder het gras: je moet er wel wat voor doen! Winston laat ook duidelijk merken dat hij wil werken met mensen die er echt voor gaan. Mensen die maar half werk leveren of die denken: “Ach, het komt me wel aanwaaien”, hoeven niet op veel steun te rekenen.
En eerlijk gezegd denk ik ook dat dat de prijs van de cursus dit met zich meebrengt: mensen die er vol voor willen gaan zijn ook bereid deze prijs te betalen; zij weten dat deze investering zich meer dan voldoende gaat terugbetalen!

Eindoordeel

We zijn toe gekomen aan de afronding van deze BOL Masterclass Review.

Alles overziend kan ik alleen maar positief zijn over de cursus. Ik snap dat er voor veel mensen een hoge drempel ligt om aan deze BOL Masterclass te beginnen (onder andere ook een financiële drempel, de kosten zijn fiks).

Zo zullen er veel mensen zijn die denken het zonder deze cursus ook wel te kunnen redden. En die zullen er vast zijn. Maar als je de cursus stap voor stap volgt en er ook echt je uiterste best voor doet, kan dit alleen maar slagen. Je moet er alleen zelf wel volledig achter staan!
Maar ben je eenmaal goed op weg, dan ben je de kosten voor de cursus zo vergeten. Sterker nog; daar lach je over een tijdje om!
Dus als je het zo beziet is deze cursus dit geld zeker waard.

Het gevoel dat bij veel deelnemers overheerst is er een van: “was ik hier maar eerder aan begonnen!”

Het enthousiasme straalt van de hele cursus af. En met namen het TRIBE gedeelte wekt zoveel energie en enthousiasme op, dat je zelf steeds gemotiveerder wordt om door te gaan. Succes trekt succes aan.

Niet alleen geld

Wat veel mensen in deze cursus aan zal trekken, is het verdienen van meer dan voldoende geld om er een rijke leefstijl op na te houden. Je hoeft je over je financiën dan geen zorgen meer te maken.

Maar deze BOL Masterclass is zoveel meer dan dat alleen. Ik zou deze BOL Masterclass Review tekort doen als ik dat niet in de beoordeling zou meenemen.

In het begin van de cursus, waar Winston het voornamelijk heeft over het leggen van een goed fundament en een goede mindset, treedt namelijk een hele verandering op.

Je zult, als je ijzersterk aan dit programma mee doet en je volledig inzet, ook op de gebieden van liefde, relaties en happiness een ware transformatie doormaken. Dit heb je ook nodig (als je al niet zo was) om je business goed te laten draaien. Nu en in de toekomst. Het is dus niet alleen op het financiële vlak dat je een groei zult doormaken.

En zo blijkt de cursus precies te doen wat deze belooft. Hij maakt een ander mens van je.
Je groeit op verschillende vlakken, en maakt bovendien van jou een top e-commerce ondernemer met inkomsten waarvan je eerder alleen maar durfde te dromen!

Momenteel wordt deze cursus niet aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *