Pianoflix naspeelliedjes voor piano

Pianotoetsen met hand

Ben je een gevorderd pianospeler of keyboardspeler? Dan weet je vast hoe leuk het is om bekende liedjes mee of na te kunnen spelen! Misschien heb je in je piano opleiding al wat bekende liedjes gespeeld of geleerd. Nu is er een abonnement van Pianoles van René die het mogelijk maakt om steeds nieuwe liedjes binnen te krijgen die je jezelf kunt aanleren. Maar ook voor de beginner is Pianoflix naspeelliedjes voor piano een leuke en leerzame manier om snel populaire liedjes te leren spelen. Het motiveert je om door te gaan en spelenderwijs zul je zien dat je een steeds hoger niveau haalt! Wil je meer weten over Pianoflix naspeelliedjes voor piano, lees dan snel verder.

Pianoflix is gestopt

Helaas wordt pianoflix naspeelliedjes niet meer via internet aangeboden.

Maar geen nood, als je wil leren piano spelen is er een perfecte vervanger voor dit programma. Dat is namelijk de CURSUS PIANO SPELEN van Steven Pruis!

Steven Pruis gaat verder

Steven Pruis is de piano leraar die al meer dan 20.000 mensen met deze cursus heeft leren piano spelen. Met zijn ingenieus ontworpen pianocursus leert hij de beginner de fijne kneepjes van het pianospel en binnen no-time speel jij je eerste echte liedjes!

Simpel maar doeltreffend

Steven Pruis legt de cursisten op een simpele maar doeltreffende manier uit hoe je op je eigen tempo snel leert om akkoorden, melodieën en natuurlijk ook volledige liedjes leert spelen.

Niet steeds weer enkele tonen herhalen en herhalen, dat houdt niemand lang vol. Steven gaat snel naar de essentie van het piano spelen en daardoor krijg je de vaardigheid snel in de vingers.

Steven Pruis met zijn Cursus Piano Spelen
Steven Pruis

Aanbieding van Cursus Piano Spelen

Momenteel loopt een aanbieding om kennis te maken met de Cursus Piano Spelen van Steven Pruis. Je kunt kiezen uit een eenmalige betaling met een extra bonus geschenk. Maar je hoeft niet in één keer de hele cursus te betalen. Je kunt er ook voor kiezen om in maandelijkse termijnen te betalen. En daarbij krijg je de eerste maand voor € 1,-! Kijk snel op Cursus Piano Spelen voor een actueel overzicht van de prijzen. Het zal je verbazen dat dit een fractie is van de kosten die je normaal in een muziekschool kwijt bent voor piano lessen!

Bonussen

Ook geeft Steven een aantal bonussen weg in het pakket dat je aanschaft. Hierdoor gaat het piano spelen voor je leven en zet het je aan tot meer oefenen. Je zult er ook meer plezier in hebben op deze manier!

Een greep uit de bonussen die Steven aanbiedt bij de Cursus Piano Spelen:

  • Meer dan 10 bonuslessen met geheime tips en trics
  • Meer dan 70 naspeelvideo’s
  • Onbeperkt emailcontact met Steven als je extra uitleg nodig hebt

Bekende mensen leren ook piano spelen via Steven!

Steven gaat er trots op, en niet geheel onterecht, dat veel bekende mensen bij hem aankloppen om piano les te volgen. Onder hen zijn onder andere DJ Robin Leféber, Gordon, DJ Ricky Rivaro en Sonja Bakker.

Ook heb ik een uitgebreide review geschreven over de Cursus Piano Spelen van Steven. Lees deze eens rustig door, ik weet zeker dat je nog enthousiaster gaat zijn over het leren piano spelen op deze manier!

Al meer dan 20.000 mensen gingen je voor.

Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *