Pianoflix naspeelliedjes voor piano

Pianotoetsen met hand

Ben je een gevorderd pianospeler of keyboardspeler? Dan weet je vast hoe leuk het is om bekende liedjes mee of na te kunnen spelen! Misschien heb je in je piano opleiding al wat bekende liedjes gespeeld of geleerd. Nu is er een abonnement van Pianoles van René die het mogelijk maakt om steeds nieuwe liedjes binnen te krijgen die je jezelf kunt aanleren. Maar ook voor de beginner is Pianoflix naspeelliedjes voor piano een leuke en leerzame manier om snel populaire liedjes te leren spelen. Het motiveert je om door te gaan en spelenderwijs zul je zien dat je een steeds hoger niveau haalt! Wil je meer weten over Pianoflix naspeelliedjes voor piano, lees dan snel verder.

Wat is Pianoflix naspeelliedjes?

Zoals de titel al zegt bestaat dit programma van René Knops uit een scala aan populaire liedjes, evergreens, klassiekers en liedjes op aanvraag (daarover later meer). Elke maand worden er nieuwe liedjes aan het assortiment toegevoegd. De teller staat inmiddels al ruim boven de 100 liedjes!

De liedjes komen in diverse moeilijkheidsgraden. Van simpel tot uitdagend, voor ieder niveau speler zit er een passende moeilijkheidsgraad bij.

Het programma biedt een abonnementsvorm waarbij je zelf kunt kiezen welk abonnement het beste bij je past. Zo ben je per maand steeds verzekerd van nieuwe muziek die je kunt leren.

Wie is René Knops?

René Knops van Pianoflix naspeelliedjes
René Knops

Het programma Pianoflix naspeelliedjes voor piano komt uit de koker van René Knops. René is niet de eerste de beste waarvan je les kunt krijgen!

Al meer dan 25 jaar is René pianoleraar en heeft een eigen muziekschool gehad. Nadat hij de waarde van internet en online lesgeven heeft ontdekt voor het pianospel, heeft hij zich hier helemaal op toegelegd. En met succes!

Reeds duizenden mensen volgen zijn pianolessen en leren middels een uitgekiend systeem om stukken en moderne muziek te spelen op de piano of het keyboard. Kijk voor een uitgebreide kennismaking met René Knops en zijn werk op deze review: Pianoles van René review.

Pianoflix naspeelliedjes

Het programma Pianoflix naspeelliedjes biedt de liedjes aan in de vorm van naspeelvideo’s. Tegelijk krijg je de beschikking over bladmuziek en midi-files. Midi-files zijn stukjes computerprogramma waarmee je “automatisch” een stukje muziek kunt laten spelen (hetgeen is voorgeprogrammeerd). Zo heb je dus een steuntje in de rug als je zelf aan het oefenen bent. Meer uitleg over midi-files vind je na aanmelding in het ledengedeelte van Pianoflix naspeelliedjes.

Geen notenkennis nodig!

Om de liedjes na te kunnen spelen, heb je geen notenkennis nodig! Je hoeft dus ook geen bladmuziek te kennen. Dat mag wel natuurlijk, daarom is de bladmuziek bij ieder liedje ook te downloaden.

Maar door de unieke manier van lesgeven door René, kun je leren spelen door de naspeelvideo’s te “imiteren”. Hoe dat werkt, lees je hieronder.

Lesmethode van René Knops

René heeft naspeelvideo’s gemaakt waarop je ziet hoe de toetsen dienen te worden aangeslagen. Met zijn opnametechniek zie je niet alleen zijn handen, maar ook de toetsen en bewegende strips die aangeven welke toetsen je hoe lang aan moet slaan. Simpelweg deze video naspelen en je speelt zelf al een bekend liedje!

Voorbeeld van lesmethode van René Knops

Uiteraard zijn er verschillende moeilijkheidsniveau’s. Maar zoals al gezegd; als jij een makkelijk bekend liedje kunt naspelen, zet dat je alleen maar aan tot het verder uitbreiden van je kennis en vaardigheden. Het is een enorme boost om door te gaan en jezelf verder te ontwikkelen!

Verder zorgt René ervoor dat je alle middelen tot je beschikking hebt om snel de liedjes te leren spelen. Op een speciale pagina staan downloads voor onder andere een toetsenwijzer (hoe leer ik snel de toetsen), akkoorden bladen en audio oefentracks.

Extra leuk: zelf liedjes aanvragen!

Als je Pianoflix naspeelliedjes aanschaft, krijg je ook meteen toegang tot het ledengedeelte met daarin een stembus. Hier kun je kiezen welke liedjes je graag aan het programma toegevoegd wil zien.

Het leuke is, dat je zelf ook liedjes kunt aanvragen. De kans is daarmee groot dat jij je favoriete liedje gaat terugvinden in het aanbod!

Ervaringen van gebruikers

Op internet is een aantal ervaringen van gebruikers van Pianoflix te lezen. Stuk voor stuk zijn deze mensen enthousiast over de manier van leren. En vooral ook hoe het hen aanzet tot het verder oefenen van moeilijkere stukken. Als je er eenmaal aan bent begonnen, is het moeilijk om ermee te stoppen, is ook mijn eigen ervaring!

Hier heb ik vast enkele ervaringen van gebruikers geplaats:

Ervaringen Pianoflix naspeelliedjes

Wat kost Pianoflix naspeelliedjes

Pianoflix naspeelliedjes is te verkrijgen in de vorm van een maandabonnement voor slechts € 9,95 per maand. Daarvoor heb je dan toegang tot álle liedjes, alle bijlagen én iedere week een nieuw liedje erbij.

Snel beginnen door de online omgeving!

Doordat Pianoflix naspeelliedjes een online programma is, kun je direct na de bestelling al beginnen en speel je vanavond misschien al wel je eerste liedje!

Bovendien kun je het programma nu gratis 14 dagen proberen, ongeacht welk abonnement je zou willen nemen.

Tijdelijk heeft René ook een drietal workshops aan het programma toegevoegd om je nog sneller goed te leren pianospelen! De gezamenlijke waarde van deze programma’s is € 291,-.

Deze extra programma’s zijn:

  • Workshop beter en sneller liedjes spelen met midi-files
  • Workshop blues piano en improvisatie voor beginners
  • Workshop poppianiat “The Rose”

Dus wacht niet langer en profiteer van dit mooie aanbod van René. En verras binnen no-time je familie en vrienden met het spelen van bekende liedjes. Veel succes!

Wil je binnen no-time bekende liedjes kunnen spelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *