Piano geheimen instapcursus van pianoles van Rene

Pianotoetsen close-up

René Knops, het muzikale fenomeen achter pianoles van René, heeft nu een speciale instapcursus ontwikkeld. Met deze cursus kun je in enkele weken zelf liedjes spelen op je piano of keyboard. Van daaruit kun je je verder ontwikkelen tot gevorderd pianist! En de cursus is niet enkel voor beginners; ook gevorderde pianospelers kunnen op deze goedkope manier kennis maken met René Knops en de vele lesprogramma’s die hij in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Wil je weten waaruit het programma Piano geheimen instapcursus bestaat, lees dan snel verder!

Pianoleraar René Knops

Om te beginnen zal ik je vertellen wie René Knops is. Je zult merken dat je niet van de eerste de beste pianoles krijgt!

Pianoleraar René Knops
René Knops

René Knops speelt zelf al piano vanaf zijn twaalfde. Hij heeft diverse muzikale opleideingen gevolgd en heeft vooral ook aandacht besteed aan de manier van lesgeven. Uiteindelijk heeft René alle goede elementen van het lesgeven meegenomen in zijn praktijk. Bovendien heeft René zich verdiept in de lesmogelijkheden via internet.

Inmiddels geeft René al bijna 30 jaar pianoles. In deze periode heeft hij een hotspot op internet gebouwd met complete piano lesprogramma’s, trainingen, gevorderde opleidingen en meespeelliedjes.

Wil je een uitgebreide review over René en zijn programma’s zien, kijk dan op de pianoles van Rene Review.

Waaruit bestaat de piano geheimen instapcursus

Om het de (beginnende) pianoleerling makkelijk te maken, is de piano geheimen instapcursus verdeeld in 5 blokken.

De cursus is erop gemaakt om in 1 tot 2 weken te doorlopen. Het kost je maximaal 15 tot 30 minuten oefenen per dag om tot geweldige resultaten te komen. En het voordeel is dat het volledig in je eigen tempo kan: jij bepaalt wanneer je er tijd voor hebt.

Blok 1: Uitleg succespad en lesmethode van de piano geheimen instapcursus

René Knops legt in een video de beginselen uit van het pianospel. Een goed begin is het halve werk! Na deze introductievideo weet jij al waar je op moet letten en hoe de lesmethode in elkaar steekt.

Blok 2: lesmateriaal downloaden en uitprinten

Nu is het tijd dat je het lesmateriaal ontvangt. In een overzichtelijk pakket krijg je van René onder andere zijn toetsenwijzer, waarmee je snel de toetsen leert kennen. Verder ontvang je het 12 akkoordenboek, waarin de meest gespeelde akkoorden van de lichte muziek te vinden zijn.

Lesmateriaal van René Knops

Blok 3: zelf aan de slag!

Het is nu tijd om zelf achter de piano plaats te nemen! Je leert middels de duidelijke video’s van René de weg op de piano. René maakt speciale video’s waarin duidelijk zijn handen zijn te zien tijdens het pianospel. Eveneens maakt hij gebruik van oplichtende toetsen, zodat jij ook makkelijk kunt zien welke toetsen je moet bespelen. Een betere begeleiding kun je je niet voorstellen!

Blok 4: persoonlijke support

Al uniek element krijg je bij de cursus het persoonlijke emailadres van René. Zit je met vragen of is iets je niet duidelijk? Stuur René een mailtje en binnen no-time heb je van hem antwoord terug.

Zelf heb ik René enkele malen gemaild en binnen 1 tot 2 uur had ik antwoord. Dat werkt dus perfect!

Blok 5: 24/7 toegang tot het interactieve ledenforum

Ondanks dat je maar eenmalig een klein bedrag betaalt voor de piano geheimen instapcursus, krijg je doorlopend toegang tot het besloten pianoforum van René. ook hier kun je je vragen kwijt en kun je, samen met duizenden andere pianospelers, je vorderingen bijhouden. Erg motiverend!

Wat kost piano geheimen instapcursus

Voor de kosten van een mooie introductie binnen het pianospelen hoef je het niet te laten. De piano geheimen instapcursus wordt nu tijdelijk aangeboden voor maar € 27,- (normaal € 97,-). Zou je een muziekschool binnen lopen voor een proefles, dan ben je al veel meer geld kwijt! Vandaar dat dit een mooi lesprogramma is voor een meer dan schappelijke prijs!

Wat vinden cursisten ervan

Er zijn al duizenden mensen die de opleidingen en cursussen van René Knops hebben gevolgd. Zo ook de piano geheimen instapcursus.

Hier zie je enkele testimonials van cursisten die op deze manier zijn begonnen met piano spelen:

2 testimonials over piano geheimen instapcursus
Testimonials piano geheimen instapcursus deel 2

Ga ervoor!

Als je altijd al hebt willen leren piano spelen, dan is de piano geheimen instapcursus echt iets voor jou. Nu bestellen wil zeggen dat je over enkele minuten het pakket al binnen hebt. En als je al een piano of keyboard hebt, kun je direct beginnen!

Wacht dus niet langer en ga meteen aan de slag; binnen twee weken heb jij al verbazende resultaten behaald. Veel plezier!

Wacht niet langer en leer meteen piano spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *