Passief geld verdienen – Crypto parels

Winst door de Crypto Portfolio

Een passief inkomen. Een inkomen waar je niets voor hoeft te doen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Misschien wel, maar er zijn toch echt mogelijkheden waardoor jij passief geld kunt verdienen zonder dat je daar op dat moment iets voor hoeft te doen. Hoe je dit voor elkaar kunt krijgen, gaan we verderop in dit artikel ontdekken. Ook zal ik de term passief inkomen nader uitleggen. Het is niet helemaal waar dat je niets hoeft te doen voor een passief inkomen. Hoe je dan toch geld kunt verdienen terwijl je slaapt of op vakantie bent, leg ik je graag uit!

In de titel van dit bericht staat: Passief inkomen – Crypto parels. Het is zo dat je met crypto’s een hoop geld kunt verdienen. Maar je kunt er ook een hoop geld mee verliezen! Daarom moet je bij het handelen in crypto’s er bovenop blijven zitten om niet het schip in te gaan.

Daar is wat op gevonden in de vorm van 3 Crypto parels. Wat dit is en hoe je hiermee je passief inkomen mee vergroot, komt verderop in dit artikel ter sprake.

Benieuwd naar de 3 crypto parels?

Wat is een passief inkomen?

Een inkomen is het geld dat je verdient om van te leven. Het mag duidelijk zijn dat je een inkomen op zeer veel verschillende manieren kunt opbouwen.

Ruwweg gezegd kun je het vergaren van een inkomen in twee categorieën opsplitsen: actief en passief inkomen.

Een actief inkomen is een inkomen dat je krijgt door ervoor te werken. Je werkt ergens, bijvoorbeeld 40 uur in de week, en hiervoor ontvang je salaris.

Passief inkomen daarentegen krijg je zonder dat je er op dat moment iets voor hoeft te doen.
Stel, je hebt een woonruimte die je aan iemand verhuurt. De huur die je krijgt, daar heb je niet een hele maand voor hoeven te werken. Dat is dus een vorm van een passief inkomen.

Maar het is niet zo dat je voor een passief inkomen helemaal niets hoef te doen, je zult namelijk wel eerst dat passieve inkomen moeten opbouwen of starten voordat het voor jou aan het werk gaat. En hiervoor zul je een keer wat moeten inleveren, namelijk tijd of geld.

Tijd inleveren

Om een passief inkomen te kunnen krijgen, zul je hier in het begin tijd aan kwijt zijn. Immers, voor niets gaat de zon op.
Stel, je bent goed in het maken van websites. Je maakt websites voor bedrijven en op deze websites heb je ook links naar deze bedrijven verwerkt. Als bezoekers van jouw website op deze links klikken, krijg jij een vergoeding daarvoor. Dat is een passief inkomen. Maar je hebt wel eerst tijd moeten investeren om je website op te bouwen. Daarna pas kun je gaan profiteren van je passieve inkomen.

Geld investeren

Een mooi voorbeeld van een passief inkomen is hier boven al beschreven: de verhuur van woonruimte. De huur die je hiermee ontvangt, is passief inkomen.

Maar niet iedereen heeft “zomaar” woonruimte tot zijn beschikking om te verhuren. Vaak moet er toch eerst een woning of appartement worden aangeschaft. Eventueel dient dit ook te worden aangepast of opgeknapt, daarna kunnen er pas huurders in. Je ziet dus dat je eerst een grote som geld moet investeren om er uiteindelijk een mooi passief inkomen aan over te houden.

Maar als alles goed gaat, kun je na het investeren van tijd en/of geld, genieten van je passief inkomen!

Passief geld verdienen met crypto’s

Van de vele manieren om een passief inkomen op te bouwen, bespreek ik hier de mogelijkheid om dit te doen met crypto’s. Om daar meer over te kunnen vertellen, vat ik kort samen wat crypto’s zijn en daarna zal ik je meer laten ontdekken over de crypto parels.

Wat zijn crypto’s?

Verschillende crypto's voor de 3 Crypto Parels voor een passief inkomen

Crypto’s, of het enkelvoud crypto, is een afkorting van het Engelse cryptocurrency.
Dit staat voor de waarde van een bedrag in een cryptovaluta. Het is een digitale munteenheid, dus geen geld in de vorm van bankbiljetten, munten of het elektronische betaalverkeer.

Het bekendste voorbeeld van een cryptocurrency is de Bitcoin. Dit was de eerste cryptocurrency. Daarna zijn er nog veel ontwikkeld. Bekende namen zijn Ethereum, Dash, Litecoin of Ripple.
Op dit moment zijn er zo’n 1500 verschillende crypto valuta.

Hoe loopt de handel in cryptocurrencies?

Voor cryptocurrencies kun je niet naar een bank om ze aan te schaffen. De bedoeling van cryptocurrencies is namelijk dat er geen centraal toezicht op is. Maar hoe gaat de handel in cryptocurrencies dan?

Blockchain

Blockchain (NL: blokketen) is de manier waarop gehandeld wordt in crypto’s. Dit is een computersysteem dat verschillende blokken bevat waarmee crypto;s worden overgeschreven. De blokken vormen een keten, ik zal dat zo verder uitleggen. Doordat er niet een centrale computer is waar het hele systeem zich op bevindt, is het ook een systeem dat niet te hacken is. Wat dat betreft is het dus een veilig systeem.

Hoe werkt blockchain?

Betalingsgegevens van crypto worden in een blok opgeslagen. Dit blok heeft een aantal kenmerken, zoals een hash (soort samenvatting) en een digitale handtekening van de maker van dat blok.

Een hash waarmee een blok wordt afgesloten, bevat alle gegevens van dat blok. Een nieuw blok dat hierop wil aansluiten, zal met dezelfde hash moeten beginnen als het voorgaande blok. Zo kunnen de blokken tot een ketting (chain) worden gevormd. Het nieuwe blok eindigt weer met een andere hash, waarop een nieuw blok kan worden gekoppeld. De gegevens in een blok kunnen van verschillende personen afkomstig zijn.

Ieder blok is voorzien van een digitale handtekening van degene die dat blok heeft gemaakt of er informatie aan heeft toegevoegd. Andere gebruikers kunnen de digitale handtekening van deze persoon verifiëren (nagaan op echtheid). Zo kunnen de gebruikers elkaar controleren.

Gevaarlijk om zelf te doen?

Als je dit zo leest, kun je het gevoel krijgen dat het maar een riskante zaak is om in crypto’s te gaan handelen.

Deels is dit ook waar. Als je niet weet waar je aan begint, kan je crypto avontuur zomaar heel snel zijn afgelopen en blijf jij met een lege portemonnee zitten. Niet helemaal je idee van een passief inkomen!

Maar omdat de handel in crypto’s erg winstgevend kan zijn, is hier veel belangstelling voor. Er wordt inmiddels op grote schaal in gehandeld door professionals. Maar ook de interesse van de particuliere belegger neemt meer en meer toe. Daarom zijn er personen gedoken op het begeleiden van mensen die in crypto’s gaan investeren. En een onderdeel hiervan zijn de 3 crypto parels. Ontdek er nu meer over!

Crypto parels uitgelicht

e-book crypto parels

De handel in crypto’s is voor beginners ondoorzichtig en bevat veel valkuilen. Daarom hebben twee crypto specialisten de handen ineen geslagen en hebben een portfolio ontwikkeld met “3 crypto parels”.

Deze crypto parels zijn niet de meest bekende cryptocurrencies die er te vinden zijn. Nee, de heren zijn op zoek gegaan naar nog redelijk onbekende crypto’s die in hun ogen veel in waarde zullen gaan stijgen. Het voordeel van deze nog relatief onbekende crypto’s is dat ze nog niet heel duur zijn in aanschaf. Het is dus eenvoudiger om er wat meer van te kopen. En stijgt de koers, dan zit je dus gebakken!

Deze nog onbekende crypto’s vallen onder de noemer low-cap cryptomunten. Deze hebben een veel kleinere waarde dan de 50 grootste cryptomunten.

Wie zijn de specialisten?

De heren die de crypto parels hebben geselecteerd, zijn Derek Westra en Patrick Suiker. Derek is afgestudeerd gedragseconoom en Patrick is bedrijfskundige. Samen hebben zij het bedrijf AllesOverCrypto opgezet en zijn hiermee sinds 2015 al gespecialiseerd in de handel in crypto’s. Honderden uren van onderzoek en de raadgeving van diverse experts hebben ertoe geleid dat Derek en Patrick zijn gespecialiseerd in de kleinere crypto munten. De uiteindelijke keuze voor de crypto parels heeft dus een lange weg afgelegd van het bestuderen van beoordelingen en analyses, het inzichtelijk maken van het gedrag van experts en het nogmaals beoordelen van de overgebleven crypto’s.

3 Crypto parels

Het daadwerkelijke product 3 Crypto parels bestaat uit een e-book met daarin opgenomen de crypto’s welke de beste kansen maken om in de markt explosief te groeien.
Dit e-book behandelt dus niet hoe je het beste in crypto’s kunt investeren in de markt, maar geeft de beste low-cap crypto’s weer van dit moment.

Met dit e-book schaf je dus het overzicht aan en niet de munten zelf.
Wil je nu meer weten over het zelf handelen in crypto’s, kan dat natuurlijk ook. Derek en Patrick hebben een mooie Masterclass opgezet over het handelen in crypto’s. Omdat dit ook weer een uitgebreidere manier is van het opbouwen van een passief inkomen, behandel ik dit in een apart artikel.

Ben je echter al een beetje bekend in de cryptohandel, dan is dit portfolio van Derek Westra en Patrick Suiker een regelrechte aanrader om je passief inkomen te vergroten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *