OMB Masterclass Review – maximaal online geld verdienen?

Goudstaven door de OMB Masterclass

Kun je echt een hoog passief inkomen bereiken door het volgen van de OMB Masterclass?
In deze OMB Masterclass Review gaan we kijken of dit inderdaad mogelijk is. en op welke manier dan wel.

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn wat Kjell Fruytier je vertelt; doe de OMB Masterclass en je zult zien dat het geld binnen stroomt!
En als dat zo zou zijn, waarom is er dan nog maar een handjevol mensen die deze methode gebruikt?
Nou, dat is simpel: deze manier van online geld verdienen bestaat nog niet zo lang.

En daarom is de Belgische ondernemer Kjell Fruytier opgestaan om deze manier van geld verdienen bekend te maken en te verspreiden onder de mensen in België en Nederland.

Gaandeweg deze OMB Masterclass Review gaan we kennis maken met deze man en zijn cursus om zelf veel geld te verdienen.
Hoe hij dat doet, daar gaan we nu naar kijken.
Spoiler: wil jij ook succesvol worden in OMB, dan kun je niet om deze Masterclass heen!

Helaas wordt deze cursus niet meer aangeboden door Kjell. Maar er is een nieuwe speler opgestaan die naadloos aansluit op OMB, dus je kunt nog gewoon geld gaan verdienen met je online marketing buro!

De opvolger van OMB: Social Media Fortuin!

OMB Masterclass

Waarschijnlijk weet je al waar OMB voor staat, je hebt immers interesse in deze cursus.

Mocht het zo zijn dat je het niet weet: OMB staat voor Online Marketing Bureau. In deze Masterclass leert Kjell Fruytier je een online marketing bureau opzetten.

Bij een Online Marketing Bureau draait het om adverteren via social media, vaak Facebook. Met deze advertenties is geld te verdienen. Maar in deze Masterclass zul je leren om voor bedrijven een marketing campagne middels advertenties op te zetten. Bedrijven betalen jou maar wat graag om een dergelijke campagne uit te besteden. En hierin zit de megawinst die jij kunt ontvangen!

Hoe dan?

Daarin zit het geheim van Kjell Fruytier; hij neemt je aan de hand mee en laat je stap voor stap zien hoe jij een succesvol Online Marketing Bureau opzet.
Je hebt hier geen speciale kennis van computers of webdesign voor nodig, zelfs een opleiding en diploma’s zijn onnodig. Iedereen kan er dus mee beginnen!

Wat belooft de verkoper?

De ontwikkelaar van deze Masterclass, Kjell Fruytier, belooft je dat je met deze opleiding een inkomen kunt gaan creëren van minimaal 10.000 euro per maand.

Met zijn bewezen methode leer je binnen no-time je eerste klant binnen halen. Hierbij ondersteunt Kjell je volledig.

Hij laat met een mooi voorbeeld in zijn gratis webinar zien waarom bedrijven staan te springen om mensen veel geld te betalen om de advertentie campagnes voor hen te laten opzetten.

Je zult in staat zijn om je vaste baan op te zeggen, te leven in financiële vrijheid en waar dan ook ter wereld met je laptop geld te verdienen.

Als dit je allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, lees dan snel deze OMB Masterclass Review verder om te zien hoe Kjell zijn beloftes nakomt!

OMB Masterclass Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke OMB Masterclass Review gaan we uitvinden waaruit de OMB Masterclass bestaat. Is het echt een grote schatkist?

Ook zijn we benieuwd of Kjell bonussen of andere extra’s aan het pakket heeft toegevoegd.

Verder willen we graag weten wie deze Kjell Fruytier is en hoe hij aan alle kennis komt om ook jou financieel vrij te kunnen maken. Voor de Nederlandse deelnemers alvast goed nieuws: Kjell legt alles in het Nederlands uit!

Benieuwd naar de kosten van de OMB Masterclass zijn we ook. Hoeveel betaal je nu voor de beloofde rijkdom?
We gaan op zoek naar klantervaringen van de OMB Masterclass en ook wij zullen onze eigen mening over het product geven.

Aan het einde van de OMB Masterclass Review willen we in ieder geval ook de antwoorden op de vragen: “Is de OMB Masterclass zijn geld waard?” en “Biedt de OMB Masterclass het gewenste resultaat?

Waaruit bestaat de OMB Masterclass?

Onderdelen van de OMB Masterclass

De OMB Masterclass is een online training.
Het meest belangrijke deel van de OMB Masterclass bestaat uit een 6-weekse cursus die jou de kennis en de kunde geeft om zelf een Online (social media) Marketing bureau op te zetten.

Maar dat is niet het enige. Je leert ook hoe je op de beste manier klanten naar je toe trekt en hen laat betalen voor jouw diensten. Hoe dit werkt komt straks ter sprake. Maar feit is dat jij jouw klanten (bedrijven) werk uit handen neemt door de advertentie campagnes voor hen te maken en te onderhouden. En deze bedrijven willen daar maar al te graag 1000 euro of meer per maand voor neertellen!

Want: hoe meer klanten voor een bedrijf, hoe meer winst. En de klanten komen onder andere door de door jou uitgevoerde reclamecampagne.

Door je bedrijf op te schalen, krijg je niet van één maar van veel meer klanten 1000 euro per maand. Nu zie je al dat dit een zeer lucratieve manier van geld verdienen is!

Voorbeeldvideo's

De training is gebaseerd op een reeks video’s die Kjell voor je heeft opgenomen. In de video’s zie je stap voor stap hoe jij jouw Online Marketing Bureau opzet, hoe je klanten wint en hoe je je processen kunt optimaliseren voor het beste resultaat.
Laten we kijken hoe de videocursus eruit ziet.

Wat leer je in de video’s?

De video’s, allen voorzien van Nederlands commentaar door Kjell, behandelen zoals al gezegd het opzetten van een succesvol Online Marketing Bureau, maar ook hoe jij er in moet staan voor het beste resultaat.
Klanten winnen is ook een belangrijke stap in het proces, net als het opschalen van je bedrijf en verder gaan hiermee door een aantal zaken te automatiseren.

De video modules

De video’s zijn opgebouwd naar het volgende module systeem:

 • Module 1: Je brein programmeren voor succes; beheers de € 100K mindset!
  Cursusweek 1
  Kjell leert je hier denken als een miljonair. Dit klinkt misschien een beetje vreemd of arrogant, maar het is wel waar! Als jij ervan overtuigd bent dat de centen jouw kant op moeten stromen, moet je daar ook echt de overtuiging van hebben, anders gaat het niet lukken. Een juiste mindset in dit programma is erg belangrijk!
  Verder behandelt Kjell hoe je je inschrijft bij het ondernemingsloket.
 • Module 2: De uitgangspunten voor succes; de fundamentelen voor een leven vol vrijheid.
  In deze training leer je vanaf het begin het opzetten van een eigen bedrijfspagina. Kjell gaat er ook echt vanuit dat jij nog van niets weet in deze business en neemt je stap voor stap mee. Ook leer je hoe je de juiste klanten kiest; klanten die jou veel geld opleveren en die niet na 1 of 2 maanden weer zijn verdwenen.
 • Module 3: Jouw eerste klant binnenhalen; alles over het binnenhalen van je eerste klant.
  Dat dit een zeer belangrijke module is mag duidelijk zijn. In mijn ogen is dit ook de moeilijkste module. Hier leer je in 5 stappen middels het benodigde script en de bijbehorende PDF’s hoe jij binnen 24 uur je eerste klant binnen kan halen! Dat hangt natuurlijk wel van je eigen inzet af. Een spannende module!
  Cursusweek 3
 • Module 4: Resultaten behalen voor jouw klanten; de A.V.C. methode beheersen voor elke onderneming.
  Hier leer je de juiste strategieën te gebruiken om de perfecte email campagnes te ontwikkelen. Zo leer je waarde te geven aan je klant (omzet) en kun jij je bedrijf uitbreiden. A.V.C. staat voor de manier waarop je je klanten “inpakt”: Aantrekken met advertenties, Vangen met de door jou ontwikkelde pagina en Converteren; de door jou verkregen gegevens doorsturen naar je klant.
 • Module 5: In een stroomversnelling naar 10.000/maand; hoe je klant na klant binnen haalt met het verkoopproces van Kjell.
  Kjell neemt je mee langs de platformen die voor jou geld gaan opbrengen en je leert het verkoopproces om zo van afspraken echte klanten te maken, middels het door Kjell ontwikkelde script. Ook het invullen van de contracten leer je hier.
 • Module 6: Automatiseer jouw bedrijf; hoe je jouw bureau kunt runnen, automatiseren en delegeren!
  Kjell leert je hoe het is om meerdere klanten tegelijk beheert en hoe je gebruik kunt maken van freelancers om een deel van je werk over te nemen. Zodat jij weer meer tijd hebt om nieuwe klanten te zoeken (of meer vrije tijd, dat kan natuurlijk ook!)
  Je reclame campagnes automatiseren is ook een belangrijk deel uit deze laatste module, waarin het draait om opschalen van je bedrijf en jezelf steeds meer “vrij” spelen.

Bonussen

Ondanks dat je met de OMB Masterclass video’s al alle benodigdheden bij elkaar hebt om vanaf scratch als beginner een eigen marketing bureau op te zetten, heeft Kjell nu een aantal aantrekkelijke bonussen toegevoegd. Deze bonussen zullen ervoor zorgen dat jij nog gemakkelijker je klanten krijgt en de stroom financiën kunt laten groeien.

Hoe is de indeling

 • Bonus 1: toegang tot de besloten OMB Masterclass Mastermind Groep. Het lijkt een onbenullig ding, maar Kjell weet hier wel goed de waarde van aan te geven. Pc met de besloten OMB Mastermind groep voor de OMB Masterclass Review
  In deze groep zitten namelijk gelijkgestemden, mensen die net als jij erop zijn gebrand om een eigen bedrijf tot een enorm succes te laten uitgroeien. En het is des te belangrijker dat jij je omringt met mensen die hetzelfde willen als jij en daardoor ook hetzelfde denken. Je motiveert en helpt elkaar in deze groep, daar is hij voor.
 • Bonus 2: een kant-en-klare website. Er staat een professionele website voor je klaar waarin je met duidelijke instructievideo’s binnen het uur je eigen site hebt gebouwd. Je hoeft hier geen technische- of computerkennis voor te hebben.
 • Bonus 3: kant-en-klare marketing funnels en advertenties. Makkelijker kan het niet! Het is een kwestie van copy-paste van de beste marketing funnels en advertenties die Kjell ook gebruikt. Succes gegarandeerd!
 • Bonus 4: het ultieme sales script. In dit script deelt Kjell zijn beste manieren om afspraken te maken en deals te sluiten. Gebaseerd op de ervaring van Kjell en zijn leergeld van € 30.000 voor trainingen van de beste verkopers ter wereld.
  Het ultieme sales script van Kjell Fruytier
 • Bonus 5: dienstverleningscontract: een door een advocaat opgesteld contract om jouw zaak juridisch in orde te hebben. Hoef je daar zelf niet meer achteraan!
 • Bonus 6: de exacte systemen en processen. Dit is een bonus van PDF’s en checklisten om zo voor iedere deal alles hetzelfde te doen en niets te vergeten. Precies op de manier waarop Kjell dit ook doet. Makkelijker kan niet!

Het houdt niet op!

En alsof je nu nog niet genoeg bonussen bij het pakket video’s hebt ontvangen, doet Kjell er momenteel nog 3 extra top-bonussen bij!

Nu blijft er letterlijk niets meer over wat je zelf moet uitvinden, alles wordt door Kjell aangereikt.

We vinden in dit extra bonuspakket:

 1. Een geautomatiseerd funnelsysteem. Dit systeem verwerkt, zoals het woord al zegt, automatisch je klanten die in de funnel zijn ingestapt. Door dit geautomatiseerde proces hoef je er geen tijd meer aan te spenderen en kun je gaan voor nog meer sales.
 2. Een sheet “van afspraak naar klant”. Hoe zet je je afspraken nu om in betalende klanten? Je ziet het weergegeven op dit sheet, door Kjell samengesteld.
 3. Het volledige stappenplan om in 30 dagen een omzet van € 10.000 per maand te realiseren! De dagelijkse instructies hoef je alleen maar uit te voeren om tot succes te komen.

Kies nu de vervanger van OMB!

Wie is de verkoper van de OMB Masterclass?

De naam van de ontwikkelaar van de OMB Masterclass is al enige malen voorbij gekomen: Kjell Fruytier.
Een nog redelijk jonge ondernemer uit Wetteren, het Vlaamse gedeelte van België, maar wie is hij en hoe komt Kjell zo ver?

Doorzetten en niet opgeven

Kjell Fruytier OMB Masterclass
Kjell Fruytier

Kjell maakte er geen geheim van dat hij van ver is moeten komen om te zijn waar hij nu is.
Een carrière als profvoetballer lag in het verschiet, maar gekweld door blessures ging dit niet door.
Daarna is Kjell aan het gamen geslagen. Een auto ongeluk bracht hem ook niet in de goede richting en uiteindelijk zat hij alleen op een klein appartementje zonder centen.

Dit was het moment dat hij wist: “Nu moet ik doorpakken en mijn schouders eronder zetten!” Wat dat betreft is Kjell wel een doorzetter, getuige zijn uitspraak: “Een opgever wint nooit, en een winnaar geeft nooit op”.

Grant Cardone

Kjell was geïnteresseerd geraakt in de online marketing en heeft de stap genomen om een duur ticket te kopen voor een seminar van Grant Cardone, het meest bekende en beste verkooptalent in Amerika. Hier heeft Kjell een enorme stap gezet in de goede richting en is zijn eigen OMB begonnen.

Zijn OMB liep dusdanig goed, dat Kjell er een zeer dikke boterham mee verdient.
Van uit zijn hart is hij daarna ondernemers die geen mega budgetten hebben, gaan helpen. Kjell laat daarmee merken dat hij graag mensen hetzelfde gunt als wat hijzelf heeft; een goed lopende en succesvolle business.

Kjell heeft als marketing consultant niet alleen in België maar ook in Amerika vele bedrijven geholpen met hun haast ongelooflijke groei.

Hier volgt een kort filmpje van Kjell zelf waarin hij zijn eigen business uitlegt en waarom dit voor jou ook zo succesvol kan zijn:

Wat zijn de kosten van de OMB Masterclass?

De OMB Masterclass wordt momenteel niet meer aangeboden.
Maar de vernieuwde cursus Social Media Fortuin heb je al voor € 55,-!

Wat vinden de klanten?

Ondanks dat de OMB Masterclass nog niet erg lang bestaat, kunnen we al veel positieve ervaringen van gebruikers terugvinden. Wat de algemene tendens is, is dat veel gebruikers binnen afzienbare tijd een (groot) aantal betalende klanten heeft gekregen en dit continu door blijft groeien.

Wij zijn geen slechte ervaringen tegen gekomen. Dit zou natuurlijk kunnen komen doordat mensen, die met de Masterclass stoppen, hier geen bericht over achter laten.

Laten we er enkel ervaringen van klanten bij nemen om een goede indruk te krijgen (in het filmpje van Kjell hier boven heb je ook al enkele ervaringen langs zien komen);

Klntervaring Pjotr
Klantervaring Niels
Klantervaring voor de OMB Masterclass

Onze ervaring met de OMB masterclass

Na de handleiding onder de loep te hebben genomen, concluderen wij dat het geheel duidelijk en logisch is opgezet.
Kjell presenteert op eigen wijze de theorie maar laat meer dan genoeg ruimte om zijn eigen voorbeelden en methoden op je los te laten.

Prik even door de vlotte babbel van Kjell heen en je ziet een mooi product dat daadwerkelijk niets te wensen overlaat. Het eenvoudige stap voor stap principe werkt dusdanig goed dat je daar geen fouten in kunt maken.

Letterlijk van A tot Z neemt Kjell je aan de hand mee en zijn extra bonussen in de vorm van een kant-en-klare website en geautomatiseerde funnel hebben ons doen verbazen van eenvoud en doeltreffendheid.

Wat erg prettig is is dat je de bestanden ook als MP3 kan beluisteren.
Hiervoor hoef je dus niet achter je pc te zitten maar kun je het geheel via je telefoon beluisteren. Erg handig voor als je onderweg bent!

Wel een puntje van aandacht vanuit onze kant: dit is niet een cursus die je koopt en waarbij daarna het geld binnen stroomt.
Je zult daadwerkelijk stevig aan de bak moeten om de resultaten die Kjell haalt, ook te halen.

Daarom is het ook fantastisch dat Kjell begint met een item over mindset. Heb jij de juiste mindset en zet je je schouders eronder, dan wordt jouw business een groot succes.
Laat je het langs je heen rollen, heb dan ook geen hoge verwachtingen.

Maar aangezien je deze OMB Masterclass Review aan het lezen bent, weten wij dat jij iemand bent die er vol voor gaat en niet van half werk houdt!

Garantie

Prettig vinden wij ook de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
Zo kun je het product na aankoop 14 dagen proberen. Bevalt het je dan niet (wat wij ons niet kunnen voorstellen) dan krijg je je geld terug. No questions asked. Prima service!

Eindoordeel OMB Masterclass Review

Aan het einde gekomen van deze OMB Masterclass Review zouden we nog antwoord willen op de twee vragen die we ons in het begin van deze review hebben gesteld. Is de OMB masterclass zijn geld waard en levert hij het gewenste resultaat?

Ik denk dat je zelf de antwoorden op deze vragen al weet, als je de review goed hebt gelezen.
De cursus is niet goedkoop, dat mag duidelijk zijn. Maar als je kijkt wat je met deze investering terugverdient, valt dit bedrag natuurlijk helemaal in het niet. En nogmaals: wij zouden gaan voor de eenmalige betaling. Die winst heb je dan al gemaakt!

Of de OMB Masterclass het gewenste resultaat behaalt, ligt helemaal aan jezelf.
Je kunt Kjell en zijn methoden niet de schuld ervan geven als het je niets oplevert. Kjell bereidt je zo goed voor voor het opzetten van je business, daar is geen speld tussen te krijgen.
Het oude motto geldt nog steeds: wie iets wil bereiken, zal er iets voor moeten doen.

En als jij bereid bent om exact de stappen van Kjell en de OMB Masterclass te volgen, niet op te geven maar vol door te gaan, wacht je een succesvolle business en een leven vol (financiële) vrijheid!

Start je eigen OMB business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *