Nooit Meer Zorgen Of Stress Review – een zorgeloos leven?

Leven vol vrijheid door de cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress

Heb jij regelmatig last van spanningen? Voel je je onrustig, pieker je veel of heb je negatieve gedachten over jezelf? Dan is het goed dat je nu de Nooit Meer Zorgen Of Stress Review leest. Dit kan jou zomaar over de streep trekken naar een zorgeloos en ontspannen leven! Een omslag creëren in je denken en handelen, andere gewoontes aanleren, waardoor je weer ontspannen in het leven staat en van elk moment kunt genieten. Voor jezelf en met de mensen om je heen. Hoe mooi zou dat zijn!

Waar komt die spanning en stress toch vandaan naarmate je ouder wordt?
Het antwoord klinkt vrij simpel; we maken er een gewoonte van om ons zorgen te maken.

En vaak zitten deze zorgen in je hoofd. Je blijft malen en piekeren en het probleem lijkt steeds erger te worden.
En weet je wat nu zo frappant is?
Als je stopt met piekeren over het probleem (dat er misschien helemaal niet is), merk je dat je zorgen daarover ook weg zijn.

Hoe je dit doet?
Door een knop om te zetten in je hoofd.

Die knop is er altijd. Maar veel mensen weten deze niet meer te vinden.
In deze Nooit Meer Zorgen Of Stress Review gaan we kijken hoe Frank de Moei jou deze knop ook terug kan laten vinden.
Hoe? Lees daarvoor snel verder.

Nooit Meer Zorgen Of Stress

De e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress is een veelgevolgde cursus van de website Newstart.nl.
Hieruit kun je concluderen dat jij niet de enige bent die veel last heeft van zorgen en/of stress.

Zoals je net al in de intro hebt kunnen lezen, is stress vaak gerelateerd aan de gedachten die je over iets hebt.
En, hoe raar dat nu misschien klinkt; het zijn jouw gedachten. En jij bent dus degene die hier iets aan kan doen. Alleen jij kunt hiervoor de verantwoordelijkheid nemen.

3 gratis tips

Weet je wat?
Ik geef je meteen 3 tips mee om je stress per dag direct te kunnen verminderen.

Zomaar, omdat ik daar voor jou nu zin in heb.

 1. Neem elke dag op zichzelf. Het heeft niet heel veel zin om continu te denken hoe het gisteren was. Of vorige week, vorig jaar. En ook niet hoe het morgen gaat zijn, of over een week, of een jaar. Je maakt dingen dan vaak erger dan dat ze zijn op dat moment. Doe dat niet.
 2. Leer genieten van de kleine dingen. Maak mijlpaaltjes van kleine momentjes die op een dag voorbij komen en geniet hiervan. Je zult ervan versteld staan dat er eigenlijk meer van dit soort momenten zijn op een dag dan dat je verwacht. Omdat je er nu bewust bij stil staat.
 3. Tel je zegeningen. Denk aan de dingen waar je blij van wordt, niet aan de zaken die je humeur verpesten. Als je aan de goede en leuke dingen op een dag denkt, verklein je de problemen waar je anders over zou gaan piekeren. Denk dus niet aan het moment dat je ziek was, maar focus je op het blije gevoel van het beter zijn. Onmiddellijk effect!

Actie

Uit deze drie tips blijkt ook meteen dat je dus actie zult moeten ondernemen om je leven minder stressvol te gaan maken. Actie ondernemen om weer te gaan genieten van het leven, van jezelf en van anderen.
Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.
De e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress is er voor jou om je hulp te bieden in het moment dat het lijkt dat je alleen maar in een cirkeltje rond loopt en de situatie steeds maar erger lijkt te worden.

Uitspraak van Frank de Moei voor de Nooit Meer Zorgen Of Stress Review

Frank de Moei

Wat is de e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress?

De e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress geeft je veel inzichten en handvatten om je dagelijkse stress te verminderen en om je vreugde en plezier in je leven weer terug te vinden.
Frank de Moei gaat je hierbij stap voor stap begeleiden.

En dat dit proces geen jaren hoeft te duren, zal je nu ook meteen al een blijer mens maken!
Frank gaat in 9 weken met je aan de slag; systematisch, praktisch én effectief. Dat de cursus gericht is op resultaat, kun je hieruit wel opmaken.

Bovendien krijg je bij aankoop van de cursus nog enkele bonussen; daarover later meer.

Wat belooft de verkoper?

De maker en bedenker van deze cursus, Frank de Moei, belooft je dat hij je eenvoudige maar effectieve technieken aanreikt om je leven vol stress achter je te laten.
Technieken die je piekeren kunnen omzetten in positieve energie.

Verder benadrukt Frank dat het hier gaat om een blijvende verandering. Dus niet een pleistertje dat even de stress stopt, maar een dusdanige stap in je leven dat je voorgoed verlost zult zijn van je zorgen en stress.

Hoe Frank de Moei hiertoe komt, lees je verder in deze Nooit Meer Zorgen Of Stress Review.

Nooit Meer Zorgen Of Stress Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke Nooit Meer Zorgen Of Stress Review duiken we in het pakket dat Frank de Moei voor je heeft klaarstaan.

Waar bestaat het product uit? Hoe kom ik hier aan?
We kijken ook naar de persoon Frank de Moei. Wie is dit? En hoe komt hij aan de kennis om jou te helpen?

Verder willen we natuurlijk graag weten wat de prijs van de cursus is.
Voor deze review zijn we ook op zoek gegaan naar ervaringen van klanten.

Uiteraard geven wij ook zelf onze eigen mening over het product.
En alles met in het achterhoofd de vragen: “Is deze cursus mijn geld waard?” en “Levert deze cursus het gewenste resultaat?”.

Waaruit bestaat de e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress?

De e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress bestaat uit een 9-weekse training die je krijgt in de vorm van e-mails van Frank de Moei.

Nooit Meer Zorgen Of Stress op devices voor de Nooit Meer Zorgen Of Stress Review

In totaal beslaat de cursus 19 e-mails.
Je krijgt twee e-mails per week, waarin de opdrachten staan die je uit dient te voeren.

Elke mail heeft zijn eigen onderwerp waarop je je aandacht gaat richten.
Het is de bedoeling dat je de opdrachten ook echt maakt en op papier zet. Frank is ervan overtuigd dat, wanneer je je opdrachten opschrijft, je er meer gefocust mee bezig bent. Hierdoor boek je sneller en beter resultaat.

En natuurlijk is het ook in je eigen belang om er actief mee bezig te zijn. Je wil graag een leven zonder stress, dus dan is het pakken van pen en papier een kleine moeite voor de grote stappen die je kunt maken!
Met het doen van de oefeningen en het nemen van de stappen die Frank je voorlegt, merk je namelijk direct resultaat.

Ondanks dat de mails twee keer per week in je mailbox verschijnen, kun je de cursus toch geheel in je eigen tempo uitvoeren.
Sommige onderwerpen zullen je nauwelijks moeite kosten om te verwerken. Bij andere onderwerpen, waarvan jij misschien meer last hebt, zul je wat langer stil moeten staan.

Bonussen

Bij de e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress horen ook twee bonussen. Deze bonussen zijn een welkome aanvulling op de cursus zelf.

E-book Inzicht in je Kracht

e-book Inzicht in je Kracht

De eerste bonus die je bij de cursus krijgt, is het e-book Inzicht in je Kracht.
Dit krachtige boek tilt je naar een hoger niveau van jezelf. Werken aan een veranderende mentaliteit, het uitvoeren van slimmere acties en het overwinnen van uitdagingen staan centraal in dit boek.
Wat je hiermee bereikt? Een gelukkiger leven, betere relaties, meer succes en meer zelfvertrouwen. En dit is maar een greep uit de veranderingen!

Of zoals Frank het zelf zegt:

Frank de Moei over Inzicht in je Kracht

Frank de Moei

E-mail coachingsessie

De tweede bonus die je bij de e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress krijgt, is een eenmalige e-mailcoaching van Frank de Moei.

Heb je tijdens of na de cursus een vraag aan Frank, dan krijg je van hem het antwoord op je vraag en helpt hij je door het geven van inzichten of een verdiepende wedervraag.

Wie is de aanbieder?

Frank de Moei
Frank de Moei

Frank de Moei is de man achter de cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress.

Op het gebied van trainingen in geluk en succes duikt Frank veelvuldig op.
Frank heeft een eigen bedrijf en een website. Het bedrijf is het bij de Kamer van Koophandel geregistreerde Capedium Coaching. Met dit bedrijf, in combinatie met zijn website Newstart.nl, is Frank continu bezig met het ontwikkelen van cursussen en lessen in onder andere het vinden van je ideale baan, een leven vol zelfvertrouwen, betere relaties en leuker werk.

Hoe komt Frank aan al zijn kennis?

Frank is al meer dan 25 jaar bezig zijn passie uit te voeren; toch was het pas na het bijwonen van een seminar dat hij inzag dat het pad van zelfontwikkeling hem blij maakte.

Door zich steeds verder te ontwikkelen naar, en zich te verdiepen in de elementen van zelfontwikkeling, kwam hij als vanzelf in de richting van coaching, psychologie, training en persoonlijke ontwikkeling.

Frank is ervaringsdeskundige in de richting Positive Psychology en is tevens gecertificeerd Life Coach Neuro Associative Conditioning.

Verder is Frank aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Counsel).

Actief aanwezig

We vinden het fijn om te zien dat Frank actief aanwezig is op diverse social media kanalen.

Hij verschuilt zich niet achter een pseudoniem en is open en eerlijk over de trainingen die hij geeft.
Ook zijn bedrijfsgegevens zijn eenvoudig te achterhalen.

Zijn info en tips worden veelvuldig gedeeld op Twitter en zijn Facebook pagina staat bol van interessante weetjes en coaching, getuige een screenshot hiervan:

Facebookpagina Newstart screenshot

Wat zijn de kosten van de cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress?

De kosten voor deze cursus inclusief de bonussen zijn € 57,-.
Normaal betaal je voor deze cursus en de losse onderdelen € 169,-. Je krijgt dus een fikse korting als je de link op deze pagina gebruikt en het pakket in zijn geheel bestelt!

Als je deze prijs bekijkt is het maar een klein deel van de prijs die je kwijt zou zijn aan “normale” coaching. Daar wordt al snel het dubbele gevraagd van de kosten van dit pakket!

Bovendien kun je door de aanschaf van deze cursus direct beginnen. Je hoeft geen afspraken te maken, je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Kijk ook eens naar de tijdswinst die je boekt op deze manier.

Wat vinden de klanten

Allereerst heeft Frank al meer dan 15.000 tevreden klanten die gebruik maken of gebruik hebben gemaakt van een van zijn coaching trajecten.
Het is dus niet moeilijk om uit deze duizenden mensen ervaringen te vinden.
De reacties zijn lovend; de mensen hebben een ware verandering ondergaan en staan een stuk vrolijker in het leven dan voorheen.
Ook de persoonlijke ondersteuning, indien gewenst, kan op veel lof rekenen. Frank weet uitstekend waar hij mee bezig is.

Een veel gehoord compliment is dat Frank vanuit zijn gevoel voor mensen werkt en precies de juiste vragen weet te stellen. Hiermee houdt hij zijn klanten een spiegel voor, waardoor ze via zelfinzicht en reflectie uiteindelijk het antwoord uit zichzelf weten te halen.

Een aantal kernwoorden uit de reacties van cursisten zijn:

 • Wat voelt dit goed!
 • Blij met direct resultaat
 • Van stress naar een positief gevoel
 • Een goede spiegel
 • Aan het denken gezet
 • Mezelf leren kennen
 • De kracht van deze cursus
 • Ontdekking
 • Positieve energie

En zou zou ik deze hele bladzijde nog wel door kunnen gaan.

Wat is onze mening over de cursus?

Wij van Reviewsweb vinden dat de cursus degelijk in elkaar zit. Maar eigenlijk hadden we niets anders verwacht van Frank. Eerder hebben we aan de hand van een eerdere cursus van hem de Blijvend Zelfvertrouwen Review geschreven en dat met elkaar vergelijkend zijn de cursussen uniform en weloverwogen opgezet.

De tweewekelijkse mails volgen elkaar in een logische volgorde op en alles is duidelijk en zonder franje verwoord.

Twee dingen vielen ons positief op. Het is ook te vinden in de ervaringen van (oud)cursisten; Frank weet als geen ander je een goede spiegel voor te houden. Hij zegt je niets voor, je komt er vanzelf, door zijn manier van vragen stellen, achter. Er wordt je dus niets opgedrongen of een antwoord op je vragen in je mond gelegd.

Verder lijkt het, ondanks dat het hier een e-cursus betreft, alsof je live contact hebt met Frank. Dit komt doordat hij zich zeer goed in mensen kan inleven en daardoor ook de juiste opmerkingen weet te plaatsen.

Uitspraak van Frank de Moei over stress

Frank de Moei

E-mailcontact met Frank verloopt soepel.
Bij het eerste contact kregen wij een (geautomatiseerd) berichtje terug dat door grote drukte, het antwoord even op zich kon laten wachten. Maar diezelfde dag nog kwam er een antwoord van Frank binnen. Wat dat betreft geen klagen.

Waar wij verder van gecharmeerd zijn is de niet-goed-geld-terug-garantie.
Vind jij de cursus binnen 15 dagen na aanschaf toch niet bij je passen, kun je dit laten weten aan Frank. Je krijgt dan je geld terug.
We verwachten niet dat je hiervan gebruik zult maken. Immers, je wil toch wat veranderen in je leven? Dan heb je hier een feilloos pakket voor in handen. Dus waarom terug sturen?

Maar uiteindelijk kun je dus stellen dat je met deze garantie geen enkel risico loopt!

Eindoordeel Nooit Meer Zorgen Of Stress Review

Aan het einde van deze Nooit Meer Zorgen Of Stress Review wilden we een antwoord hebben op de twee vragen: “Is deze cursus zijn geld waard?” en “Biedt deze cursus het gewenste resultaat?”.

Om met de eerste vraag te beginnen: deze cursus is absoluut zijn geld waard.
Uiteraard hebben wij voor deze review meerdere cursussen van andere aanbieders vergeleken met de cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress.
Er is er niet een gevonden die hetzelfde prijsniveau heeft als deze cursus. De meesten zijn een stuk duurder of hebben inhoudelijk alleen maar enkele raakvlakken met deze cursus.

Bovendien hebben we gezien dat een persoonlijk consult met een coach (waarbij je met één enkel consult niet klaar bent!) vele malen duurder uitpakt.

En resultaat?

De vele duizenden mensen die deze cursus naar volle tevredenheid hebben afgerond, zeggen hier eigenlijk al genoeg over. Ook onze ervaring is dat je, mits je de oefeningen en je “huiswerk” consequent afwerkt, een positieve verandering in je leven ziet.
Dit kan echter ook een valkuil zijn; je moet wel zelf aan je opdrachten blijven werken. Want als je dat niet doet en alleen de wekelijkse mails leest, zet je je niet voldoende in om een verandering teweeg te brengen.

Maar als je al zover bent dat je deze volledige Nooit Meer Zorgen Of Stress Review hebt gelezen, gaan wij ervan uit dat je ook vol overgave aan de cursus gaat beginnen. Om zo een vliegende start te maken naar een zorgeloos leven vol plezier en innerlijke rust!

Al duizenden mensen gingen je voor. Waar wacht je nog op?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *