Liefdesverdriet.nl Review – hoe krijg ik mijn ex terug?

Man en vrouw voor de Liefdesverdriet.nl review

Tranen met tuiten, weken niet kunnen eten en drinken, een rotgevoel van hier tot ginder….duidelijk liefdesverdriet! Was er maar een manier om mijn ex terug te winnen…of een manier om snel over mijn ex heen te zijn… Wel, waarschijnlijk heb ik dan goed nieuws voor je! In deze Liefdesverdriet.nl Review gaan we de manieren bekijken hoe jij je ex kan terug winnen. Of snel vergeten en doorgaan met je leven. Want die mogelijkheid is er natuurlijk ook.

Tegenwoordig loopt een op de drie huwelijken stuk. Er worden haast meer relaties verbroken dan aangegaan.
Nu kun je op twee manieren reageren op de breuk.

De eerste is dat je spijt hebt van de breuk. Of het nu wel of niet jouw schuld is, je wil graag je ex voor je terugwinnen omdat je toch nog van hem houdt. En of de breuk nu een dag, een week, maanden of jaren oud is, dat maakt niet uit. Het is dan fijn te weten dat er programma’s zijn die je kunnen helpen om je ex voor je terug te winnen. Je vindt deze programma’s hier!

De tweede manier is dat je blij bent dat de relatie voorbij is. Natuurlijk kun je hier wel verdriet van hebben, maar je weet dat het zo het beste is. Dat je snel hier overheen wil zijn en door kan gaan met je leven. In deze Liefdesverdriet.nl Review zul je zien dat ook hier programma’s voor zijn!

Liefdesverdriet.nl

Iedereen zal wel eens meemaken om in een situatie te zitten zoals hier boven omschreven. Het maakt bij een breuk van een gezonde relatie echt niet uit of je lang of kort bij elkaar bent geweest. Je hebt intieme dingen gedeeld, jezelf aan hem of haar blootgesteld en samen een verleden opgebouwd. De breuk zal dan in de meeste gevallen ook erg hard aankomen.

Daar sta je dan weer; alleen, misschien moet je wel verhuizen. Je vertrouwde omgeving valt weg en daarmee vaak ook een deel van je sociale leven. En natuurlijk is het dan logisch dat je erg verdrietig bent en even geen licht meer kan zien aan het einde van de tunnel.

Het licht aan het einde van de tunnel

En toch is daar die oplossing!
Het is uiteraard voor niemand leuk om vol zelfmedelijden in een hoekje weg te zitten kwijnen. Wat ik nu zeg komt misschien hard over. Maar er komt een moment dat je zelf ook weer verder wil en niet bij de pakken gaat neerzitten.

Licht aan het einde van de tunnel

Als je bij dat punt bent aangekomen, kun je haast niet om de producten van Liefdesverdriet.nl heen. Sterker nog, het zou goed voor je zijn om tijdens je verdrietige periode al op onderzoek te gaan hoe Liefdesverdriet.nl je kan helpen.

Want eerlijk gezegd; hoe sneller jij hulp kunt krijgen met de draad weer oppakken of het terugwinnen van je ex, hoe vlotter jij je beter voelt en hoe groter jouw kans op succes is. In deze Liefdesverdriet.nl Review ga je zien hoe dat werkt.

Wat is Liefdesverdriet.nl?

Liefdesverdriet.nl is een initiatief van Michelle van den Berghe.
Michelle heeft deze website geheel en al ingericht rond het thema van het terugwinnen van je ex of het zo goed mogelijk afsluiten van je relatiebreuk.

De website staat bol van de oplossingen voor jouw liefdesperikelen. In de afgelopen jaren is de site steeds verder uitgebreid met toegespitste programma’s.
Je kunt onder andere kiezen uit online coachingprogramma’s, tal van e-books en 1-op-1 coaching programma’s. In deze Liefdesverdriet.nl Review zullen de mogelijkheden stuk voor stuk uitgebreid worden behandeld.

Wat belooft de verkoper?

De verkoper en ontwikkelaar van de producten, Michelle van den Berghe, belooft jou dat door haar adviezen te volgen, de kans zeer groot is dat jij je ex terug wint voor je.

Of in het geval dat je snel je ex wil vergeten en door met je eigen leven, belooft zij ook de oplossing hiervoor te kunnen geven.
Michelle spoort je ook aan om daar niet te lang mee te wachten.
Zelf heeft ze talloze boeken gelezen over het verwerken van liefdesverdriet. Maar steeds schreven die boeken over een lang proces van maansen om er weer een beetje bovenop te komen.
Zelf heeft Michelle hiervan geleerd en pakt het op een heel andere manier aan. Een manier die in haar ogen veel sneller werkt en een beter resultaat geeft.
Zoals ze het zelf zegt:

ALLE boeken vertellen je dat je je maandenlang depressief zult voelen. Maar laten we eens eerlijk zijn: als iemand je vertelt dat je je 6 maanden lang depressief zult voelen, dan zul je je ook zo voelen.

Ik vertel je nu geheel iets anders. Pijn voelen en door depressies gaan is GÉÉN verplichting. Als je mij vraag: “moet ik me bewust zijn van mijn emoties en ze aanvaarden?” Dan is mijn antwoord “Ja”. Maar als je mij vraagt: “Kan ik de pijn overslaan?” Dan is mijn antwoord “Nee, maar er is een betere en snellere weg om tot genezing te komen”.

Michelle van den Berghe

Liefdesverdriet.nl Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke Liefdesverdriet.nl Review gaan we bekijken waaruit het product of de producten bestaan.

We gaan verder in op de persoon Michelle van den Berghe en buigen ons over de kosten van de programma’s.

Verder zijn we op zoek gegaan naar ervaringen van klanten. Ook hebben wij zelf de producten bekeken.
Aan het einde van deze Liefdesverdriet.nl Review willen we de volgende vragen beantwoorden: “Is dit product zijn geld waard?” en “Biedt het het gewenste resultaat?”

Waaruit bestaan de producten van Liefdesverdriet.nl?

De producten van Liefdesverdriet.nl zijn te verdelen in coaching, al dan niet 1-op-1 en e-books.
Ik zal de producten stuk voor stuk de revue laten passeren.

1-op-1-coaching

De 1-op-1-coaching van Michelle van den Berghe kun je op drie manieren krijgen.
Je kunt met Michelle een telefonische afspraak maken, je kunt skypen (vooral handig wanneer je niet in Nederland verblijft) of je kunt ervoor kiezen om coaching via email te ontvangen. In het laatste geval zul je 6 tot 7 antwoorden van Michelle ontvangen naar aanleiding van jouw hulpvraag.
Deze 1-op-1-coaching is natuurlijk de meest directe manier om coaching van Michelle te ontvangen. Maar ook bij enkele overige producten zul je zien dat er een moment van persoonlijke coaching is inbegrepen.

Kijk maar eens naar het speciale item over 1-op-1-coaching om meer te weten te komen.

Van Breuk tot Doorbraak coaching

Van Breuk tot Doorbraak is een online coachingprogramma. Na een persoonlijke analyse wordt jij geholpen door Michelle. Je kunt kiezen of je per skype, telefoon of email contact wil hebben. Hierna ontvang je zelfs 10% korting voor ieder volgend gesprek.

Het e-book Win hem terug of Win haar terug, inclusief werkschriften (ook beschikbaar als MP-3) zit verder bij dit coachingprogramma. Wat hierin is opgenomen is een concreet stappenplan om je ex voor je terug te winnen.

Hart tekenen in zand

Aan het programma zijn audiofiles toegevoegd, 7 stuks, waarbij diep wordt ingegaan op visualisatietechnieken.
Door jezelf deze visualisatietechnieken aan te leren verander je je mindset. Je wordt meer zelfverzekerd, ziet wat je mist en nodig hebt, krijgt meer overzicht en vergroot daarmee de kans dat je je ex terug wint aanzienlijk.

Klapstuk

Het klapstuk van deze coaching zijn toch wel de video’s die je in dit pakket krijgt meegetuurd.

De 15 videotrainingen met een totale duur van 5 uur bevatten de volgende onderdelen (en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen

 • Module “begrijpen en analyseren”. De tip om hiermee te beginnen komt omdat je je eigen mogelijkheden beter kunt zien als je de beruk begrijpt en hebt geanalyseerd
 • Module “het plan”. Hierin ga je bepalen welke strategie je gaat toepassen om je ex terug te winnen
 • Themavideo’s voor zowel mannen als vrouwen. Deze thema’s gaaner voornamelijk over als je nog contact hebt met je ex. Hoe kom ik over? Wat moet ik wel of niet doen op Facebook? Hoe leer ik me overtuigend neer te zetten? Wat nu als mijn ex al een ander in haar leven heeft. Dit is een greep uit de thema’s die passeren.
 • Deel specifiek voor vrouwen. Hier leer je uitvinden wat je ex nog van je vindt, hoe je zelfvertrouwd en onafhankelijk op je ex overkomt en hoe je het voor elkaar krijgt dat hij doet wat jij wil
 • Deel specifiek voor mannen. Ook hier leer je jezelf zelfverzekerd tegenover je ex te laten zien en leer je om te gaan met relatieproblemen. Als kers op de taart leer je hoe je de man wordt bij wie zij nooit meer weg wil.

Tot slot krijg je als bonus bij dit pakket beelden van een live event “je ex terug” die zijn opgenomen in Bilthoven. Hiermee zie je dat je zeker niet de enige bent die met het probleem rondloopt. En door naar de situaties en oplossingen voor andere mensen te kijken, krijg jij tegelijkertijd ook meer inzicht in jouw situatie.

Bekijk het Van Breuk tot Doorbraak coachingprogramma uitgebreid op de site van Michelle.

E-book “Win Hem Terug” of “Win Haar Terug”

In het e-book Win Hem Terug of Win Haar Terug staan de technieken om ervoor te zorgen dat je ex staat te popelen om bij je terug te komen.
Je leert controle te krijgen over de situatie, bovendien transformeer je jezelf in de zelfverzekerde persoon die je wil zijn.

e-book Win Hem terug of Win Haar Terug

Verder leer je de trucs om niet meer achter je ex aan te lopen (maar juist andersom, jezelf aantrekkelijk maken voor je ex en hem of haar blij te maken met elk contact dat jullie samen hebben.

Wanneer heb je wat aan dit boek?
Volgens Michelle maken de meeste mensen “dezelfde” fouten. Fouten die kunnen worden afgeleerd en omgezet in daadkrachtig gedrag om zo je ex terug te winnen.

Herken jij je in het volgende rijtje?

Fouten die je maakt voor het terugwinnen van je ex

Dan is het zeker niet te laat voor jou! Ga aan de slag met deze gids en boek succes! Lees meer op Win Hem Terug of Win Haar Terug.

Op dit moment zit er een aantal leuke bonussen bij de aanschaf van het boek Win Hem Terug of Win Haar Terug. Deze bonussen bestaan uit:

 • Een gratis analyse van jouw situatie met advies op maat van Michelle
 • Het werkboek behorend bij het boek Win Hem Terug of Win Haar Terug
 • Gratis updates van het boek. Dus komt er een nieuwe versie, dan krijg jij die meteen
 • Het stappenplan kun je ook als MP3 downloaden (makkelijk voor als je bijvoorbeeld in de auto zit)

Handboek “90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten”

Herken je dat? Het is uit met je relatie maar je wil toch dat jullie nog een kans gaan maken. Hoe ga je dat doen? Je ziet elkaar niet en kunt eigenlijk alleen maar tekstberichten sturen…

Dan is dit boek het gouden ei!

Het handboek “90 beste ex terugwinnen tekstberichten” staat boordevol voorbeeldberichten die jij kunt sturen.

Afhankelijk van de fase waar je met je ex in zit gebruik je de krachtige “copy-paste” berichten om je ex daar te krijgen waar jij hem of haar hebben wil.

Je hoeft nooit meer te twijfelen of wat je schrijft goed is, of het het juiste moment is en hoe je dit het beste kan aanpakken.
Volg de stappen in het handboek en je zult zien dat je ex versteld zal staan van je.

Verliefd koppel

De tools in het boek zijn gebaseerd op psychologische beïnvloedingstechnieken die maken dat je ex niet anders kan dan jou volgen. Over de jaren zijn de tekstberichten getest en bijgeslepen tot de beste tekstberichten van dit moment.

Zo staan er voorbeelden en uitleg in over:

 • de gouden regels die altijd gelden bij communicatie,
 • goede openingszetten,
 • het benadrukken van de positieve mood,
 • je ex te motiveren en positief te beïnvloeden,
 • hoe te reageren na je eerste date,
 • negativiteit ombuigen in positiviteit en nog veel meer…

Wil je meer weten over het boek, kijk dan snel op het handboek 90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten.

Ook hier kun je van bonuskortingen profiteren als je nu het e-book bestelt!
Zo krijg je nu een persoonlijke analyse en advies van Michelle gratis, 5% korting op persoonlijke coaching én lifetime updates van het e-book!

E-book Genees Je Gebroken Hart In 15 stappen

Dit boek helpt je op een stap-voor-stap manier om van je ellendige gevoel af te komen dat je hebt na een breuk. Ongeacht of je weer terug wil naar je ex of niet.

Het geheim van dit boek zit in het gebruik van positieve psychologie.
Hierbij wordt, net als bij “normale” psychologie, ingegaan op het omgaan met angstem, depressies en post-traumatische ervaringen.

e-book Genees je gebroken hart in 15 stappen

De kracht van dit boek is dat het zich richt op het verhogen van positieve emoties en het verhogen van vreugde, dankbaarheid en positieve gedachten.
Zoals je ziet is dit een insteek waar je daadwerkelijk iets aan hebt op het moment dat je het liefst de hele dag in bed ligt, ellendig van je rotgevoel over de breuk.
Het is niet zo, zoals zoveel therapeuten zeggen, dat je hiermee maandenlang moet blijven worstelen.
Er wordt niet over je gevoel heen gestapt, maar je wordt op dusdanig positieve wijze benaderd dat je zult merken dat je je al snel beter zult voelen!

Hoe dat in zijn werk gaat, kun je uitgebreid lezen in Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen.

E-book “De Perfecte Klik”

Het e-book De Perfecte Klik is een zeer interessant boek voor als je je bevindt in de situatie dat:

 • je wel contact hebt met je ex, maar geen stappen durft te ondernemen,
 • je in een langere relatie zit maar er komt steeds meer ruzie en de kans op een breuk wordt groter,
 • je hebt net een nieuwe relatie maar je snakt naar meer (emotionele) verbondenheid.

e-book De Perfecte KLik van de Liefdesverdriet.nl review

Maar waarom dan juist dit boek?
De Perfecte Klik is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar gesprekstechnieken uit NLP.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Dit is een techniek waarbij je leert inzoomen op de denkstijlen van je partner en hoe hij deze in taal en non-verbaal (houding en gedrag) uit. Als jij met jou taal en gedrag “aansluit” op zijn denkstijl, krijg je een klik en begrijpen jullie elkaar beter.
het mooie van deze manier van benaderen is dat je ex totaal niet in de gaten heeft dat jij deze voor hem of haar geheime techniek toepast. Maar hij of zij zal zich wel meer tot jou aangetrokken voelen omdat alles bij elkaar past.

Wil je meer lezen over De Perfecte Klik, ga dan naar “De Perfecte Klik” voor meer info.

Op dit moment is er een bonusaanbieding waarbij je kunt profiteren van korting op het e-book “De Perfecte Klik”, een gratis persoonlijke analyse en advies van Michelle én 5% korting op persoonlijke coaching.

Wie is de aanbieder van Liefdesverdriet.nl?

De aanbieder van alle onderdelen uit het programma is relatiecoach Michelle van den Berghe.
Zij is de drijvende én uitvoerende kracht achter de coaching en training van eenieder die zijn of haar ex wil terugwinnen. Of degenen die hun eigen leven, al dan niet met hun ex, weer willen opbouwen en vorm geven.
Michelle is al sinds 1997 werkzaam als relatiecoach en heeft vanaf dat moment ook haar cursussen en coachingprogramma ontwikkeld en verder bijgeschaafd.

Kennis vergaren voor gedegen coaching

Michelle van den Berghe van Liefdesverdriet.nl
Michelle van den Berghe

Michelle heeft “vroeger” ook in zwaar weer verkeerd. Ook zij heeft meerdere malen moeten ervaren hoe het is om verlaten te worden en heeft ook in mislukte relaties gezeten. Toch heeft ze nu al jarenlang een heerlijke relatie met haar huidige man, die zij ook eens heeft moeten terugwinnen.

In haar praktijk als relatiecoach kwam ze steeds koppels tegen die tegen dezelfde problemen aan liepen op relatiegebied. Michelle zag een patroon ontstaan en is hiermee, samen met haar eigen ervaringen, aan de slag gegaan.
Talloze boeken en coachingssessies (die ze zelf gaf) later heeft dit geresulteerd in een serie boeken, cursussen en thuisstudiecursussen voor mensen die hun ex terug willen veroveren.

Michelle plaatst regelmatig nieuwe berichten op haar pagina die nu al boordevol staat met tips en tests om je relatie te kunnen testen.

Het buro achter Liefdesverdriet is Optitude Coaching and Publishing.

Wat zijn de kosten van de programma’s en boeken van Liefdesverdriet.nl?

Er is niet een eenduidige prijs te noemen van de kosten van de coachingprogramma’s en de e-books die worden aangeboden.
Dit komt omdat er bij vrijwel elk boek een aantrekkelijke korting wordt gegeven in combinatie met enkele bonussen. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan wanneer je alles los moet kopen.

Hier heb ik wel een overzicht voor je wat je aan korting kunt krijgen:

Van Breuk Tot Doorbraak Coachingprogr. + 1 uur coaching per email:
€ 97,-

Genees Je Gebroken Hart Ebook + 1 uur coaching per email
€ 39,- 

Win Hem Terug ebook of Win Haar Terug ebook + gratis analyse van je situatie en stappenplan
€ 49,-

Ebook de Perfecte Klik + eenmalig persoonlijk advies
€ 49,-

Ebook De Perfecte Klik + Win Hem Terug of Win Haar Terug combipakket
€ 57,- 

90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten Handboek + eenmalige analyse en advies
€ 39,- 

Zoals je ziet zijn er meerdere mogelijkheden om het pakket te kiezen dat het beste bij je past.
Voor een totaaloverzicht kun je gaan naar Liefdesverdriet.nl.

Wat vinden de kopers van Liefdesverdriet.nl?

Voor de Liefdesverdriet.nl Review zijn we op zoek gegaan naar ervaringen van kopers vanprogramma’s van Liefdesverdriet.nl. Op de pagina van Michelle staan vele bedanken voor het werk dat Michelle heeft verricht.
Zij doet volgens de mensen die coaching hebben gevolgd haar uiterste best in de coachingssessies om tot een doorbraak te komen. Geholpen door de e-boeken, onder andere Win Hem Terug of Win Haar Terug en De Perfecte Klik, worden veel van de al opgegeven relaties hersteld en verstevigd.

Ook collega’s van Michelle die zich op het vlak van relatiedeskundigen begeven profiteren van de kennis van Michelle, getuige de beoordeling van een collega:

Beoordeling voor de Liefdesverdriet.nl review

Wat vinden wij van de coaching en programma’s?

Om te beginnen moet ik zeggen dat momenteel niemand in ons team last heeft van liefdesverdriet of een breuk in de relatie. Daardoor wordt het natuurlijk moeilijk om in deze Liefdesverdriet.nl Review rechtstreekse ervaringen met de coaching te geven.

Wat wij wel hebben gedaan is ons verdiept in de cursussen en e-books die op liefdesverdriet.nl worden aangeboden.

Boordevol

Wat ons opvalt is dat de site boordevol informatie staat waar je echt wat mee kunt als je je in een positie van een relatiebreuk bevindt of wanneer je overmand bent door liefdesverdriet.
De blogs van Michelle zijn veel bekeken en hierin worden vaak al vele tips gegeven over het omgaan met de situatie waarin je zit.
Zo is haar gratis Ex Terugwinnen cursus van 11 videolessen al meer dan 78.000 keer gedownload.

De e-books zijn per stuk toegespitst op de hulpvraag die je hebt. gelukkig is er niet één groot boek van gemaakt. Want hierin had je dan waarschijnlijk na een tijdje zoeken wel je informatie gevonden, maar krijg je toch het idee het merendeel van het boek niet te gebruiken.
Nee, het idee van de boeken splitsen in delen waarin op specifieke onderwerpen wordt voortgeborduurd vinden wij een prima zet.

Combinaties, een goede zet

Als je voor het eerst de site bekijkt word je echt overweldigd door het aanbod. Het duurde voor ons ook even voordat we door de bomen het bos zagen. Maar eenmaal gewend aan de structuur van de cursussen, heeft Michelle haar best gedaan om mooie combinatie-aanbiedingen te creëren.

Zij weet ook dat je vaak bij het relatieprobleem op meerdere vlakken aan de slag zult moeten. Deze combinaties van coaching en e-books die worden aangeboden, sluiten wat dat betreft perfect op elkaar aan.

De e-books zijn al duizenden malen besteld en Michelle zegt per jaar zo’n 750 coachingprogramma’s te behappen. dat wekt bij ons in ieder geval het vertrouwen dat Michelle ook echt weet van de hoed en de rand. Anders kom je niet aan dit soort aantallen.

Eindoordeel Liefdesverdriet.nl review

Deze Liefdesverdriet.nl review sluiten we af met de antwoorden op de eerder gestelde vragen “Is deze coaching mijn geld waard?” en “Levert deze coaching het gewenste resultaat?”

Geld waard?

Op de eerste vraag kunnen we een kort antwoord geven: JA!
Mede door de combinaties van coaching en e-books en de kortingsprijzen die daarbij worden gerekend, betaal je voor de coaching en cursussen zeker niet teveel.
Als je dit vergelijkt met de reguliere sessies bij een therapeut, kom je er op deze manier erg voordelig van af!
Je moet er wel tegen kunnen dat de coaching per telefoon, skype of mail is. Van de andere kant is het dan ook veel makkelijker om een afspraak te maken in de tijd die voor jou het beste uit komt. En je hoeft er ook nog niet eens de deur voor uit!

En de resultaten?

Afgaand op de ervaringen van de klanten van Michelle, hebben de sessies in de meeste gevallen succes.

Jongen en meisje voor de Liefdesverdriet.nl Review

We denken wel dat we hier een onderscheid in moeten aanbrengen.

Als we kijken naar het herstellen van een gebroken relatie, gaat dit natuurlijk niet altijd lukken. Er zijn nu eenmaal relaties, vaak gebaseerd op wantrouwen of leugens, die niet te redden zijn. En waar je je maar van af moet vragen of je dat zou willen. Maar dat zegt Michelle zelf ook.
Als jij past in de criteria die Michelle stelt qua gedrag en handelen, zegt ze dat de kans zeer groot is dat het terugwinnen van je ex gaat slagen. Maar omdat je hier met twee mensen te maken hebt, kan Michelle natuurlijk geen 100% garantie daarop geven.

Aan de andere kant is er de hulp bij het verwerken van je liefdesverdriet en het zorgen dat je je beter, sterker en zelfverzekerder voelt.
Dit komt alleen op jou aan en wij zijn ervan overtuigd dat de hulp van Michelle jou hierin wel 100% kan laten slagen. Want dit heb je alleen zelf in de hand. En met de tips en coaching van Michelle kun jij ook zelf dus je gevoel aanpakken en aanpassen. We verwachte dat dat je na het lezen van deze Liefdesverdriet.nl Review wel duidelijk is geworden.
En het helpen van mensen met liefdesverdriet; daarin is Michelle al duizenden keren geslaagd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *