Leven zonder acne review

Acne verbergen achter sjaal

Heb jij last van acne? Loop jij rond met jeugdpuistjes op je gezicht, of misschien wel op je borst, rug of schouders? En ga je hierdoor gebukt onder een gevoel van onzekerheid, weinig zelfvertrouwen of durf je jezelf niet te laten zien? Wat als ik je nu vertel dat er een methode is die jou kan verlossen van je acne! Dat je met een makkelijk vol te houden 4-stappenplan verlost wordt van je puistjes? Geloof je het niet? Lees dan eerst in deze Leven zonder acne review hoe schrijfster Fleur haar leven terug kreeg door het volgen van het 4-stappenplan en sindsdien zonder acne door het leven gaat!

Leven zonder acne

Het e-book Leven zonder acne is geschreven en uitgegeven door Fleur. Fleur is “ervaringsdeskundige” op het gebied van acne. Van haar 13e tot haar 21e heeft ze ontzettend veel last gehad van acne en ontelbare adviezen gevraagd en middelen gebruikt om van haar puisten af te komen.

Niets leek te helpen, tot ze gebruik ging maken van het 4-stappenplan. Langzaam maar zeker verdween haar acne en nu is ze helemaal verlost van deze vervelende aandoening.

In haar boek Leven zonder acne deelt Fleur het 4-stappenplan zodat ook jij van je acne af kunt komen.

Maar dat is niet het enige. Het boek staat boordevol informatie over acne, tips om acne te voorkomen, maar ook de fabels en waarheden over acne. Verder vult het boek zich met voedingspatronen, dagschema’s en de invloeden van slaap en stress op acne. Over de inhoud van het boek kom ik verderop terug.

En natuurlijk ben jij benieuwd naar de kosten van het e-book en natuurlijk of het boek het gewenste resultaat levert: een acne-vrij leven!

In deze Leven zonder acne review gaan we hierop een antwoord geven.

Waarom heeft Fleur Leven zonder acne geschreven?

Zoals hierboven al is verteld, heeft Fleur jarenlang geleefd met acne. Ze is van de ene naar de andere dokter en dermatoloog gelopen. Zowat alle bestaande middelen en smeersels tegen acne heeft ze uitgeprobeerd maar niets hielp.

Ze leed onder haar acne en ging twijfelen aan haar zelfvertrouwen. Haar zelfbeeld was niet bepaald positief. Fleur voelde zich ook nergens écht geholpen en dat leidde tot frustratie en een bang gevoel. Waarschijnlijk ook heel herkenbaar voor jou…

Echter door het consequent gebruik maken van het 4-stappenplan is Fleur na lange tijd verlost van haar acne. Wat ze zich hierbij realiseerde, is dat ze nu bezig was de acne aan de wortel aan te pakken, in plaats van het te maskeren met middeltjes en tijdelijke oplossingen.

Het grote voordeel voor Fleur was verder dat er bij haar een enorme boost in het zelfvertrouwen kwam. Ze wist nu eindelijk waar acne vandaan kwam en hoe het voorgoed is uit te roeien. Dit deed haar zoveel goed, dat ze vanaf dat moment de toekomst weer positief inzag. Ze wist dat ze van haar acne ging afkomen en alleen dat gevoel al maakte dat ze beter in haar vel zat en dat dit psychische voordeel haar ook sneller resultaat heeft opgeleverd!

Juichen van blijdschap

Nu Fleur helemaal is verlost van haar acne, motiveerde haar dit en vond ze het logisch dat ze moest opschrijven hoe haar dit is gelukt. Ze weet dat ze hier heel veel (jongere) mensen mee gaat helpen en ze weet uit eerste hand hoe het als een overwinning voelt om eindelijk van je acne af te zijn!

Inhoud e-book Leven zonder acne

Het boek Leven zonder acne is een e-book. Als je het boek via de aanbiedingspagina gaat bestellen, krijg je van Fleur een mail met daarin het boek.

Het boek bestaat uit 70 pagina’s en is in de volgende hoofdstukken ingedeeld:

 • Voorwoord
 • Copyright en disclaimer
 • Inhoudsopgave
 • Achtergrond en oorzaken acne
 • Feiten en fabels over acne
 • Tips tegen acne
 • Leven zonder acne stappenplan
 • Voedingspatroon
 • Lijst met voedingsmiddelen
 • Voorbeeldmenu
 • Dagschema voor je huid
 • Tips om acne te voorkomen
 • De invloed van stress op acne
 • De invloed van slaap op acne
 • Het voorkomen van acne littekens
 • Acne bij kinderen
 • Afsluiting

Als je zo door de inhoud van het boek kijkt, zie je dat er veel meer wordt besproken dan alleen het stappenplan. Voordat je bij het hoofdstuk van het stappenplan aan komt (blz 15) weet je al veel over het ontstaan van acne. Verder ontdek je ook wat nu wel en niet waar is van wat je vaak hoort over acne. En daar zitten enkele bijzondere openbaringen in!

Ondersteuning van het 4-stappenplan

Het 4-stappenplan is de kern van het boek. Met de stappen uit dit plan, die ik hier uiteraard, ook wegens copyright, niet kan verklappen, kom je op een vlotte manier van je acne af.

Maar het 4-stappenplan alléén is niet voldoende. Om de werking van dit plan ten volste te benutten, dient dit te worden ondersteund met onder andere goede voeding en een goed dagschema voor je huid.

Vooral de goede voeding moet je zeker niet onderschatten! Fleur hamert daarom ook op het belang van goede voeding. Zie hieronder een stukje uit haar boek over de voeding:

Voedingspatroon voor de Leven zonder acne review
Bron: Leven zonder acne

Daarom ook heeft Fleur in haar boek de goede voedingsstoffen opgenomen. Ook vind je een voorbeeld van een dagmenu in haar boek. Het staat je uiteraard vrij om dit naar eigen wens in te vullen. Zo lang je je kunt houden aan het eten van gezond voedsel met behulp van de lijst uit het boek, zul je sneller van je acne zijn verlost!

Huidverzorging

Het zal je logisch klinken dat een goede huidverzorging bijdraagt aan het oplossen van het acne probleem. In het boek vind je een mooi voorbeeld van de opbouw van huidverzorging, onderverdeeld in een dag- en avondroutine. Als je je dit schema aanwendt, zul je merken dat het je niet eens zoveel moeite kost om je huid goed te reinigen en je sneller goede resultaten zult gaan zien.

Huid met acne

10 tips

Waarschijnlijk heb je al acne als je deze review leest. Maar dan nog ben je gebaat bij de 10 tipas die Fleur je geeft over het voorkomen van acne. Je kunt er hiermee voor zorgen dat je acne in ieder geval niet erger wordt. En geloof me; er zitten tips bij die je niet had verwacht!

Effect van stress en slaap op acne

In 14 bladzijden legt Fleur uit wat het effect is van stress en slaap op acne. Je zult begrijpen dat veel stress en weinig slaap funest zijn en je ontwikkelt en onderhoudt acne hiermee. Fleur gaat dan ook niet alleen dieper in op de verschillende lichamelijke processen die bij stress en weinig slaap plaatsvinden. Zij geeft ook oplossingen om de vorming van acne door stress en/of slaapgebrek te voorkomen.

Het voorkomen van littekens

Mensen met acne blijven na de ergste periode vaak zitten met littekens, plekjes of putjes op de plek waar acne heeft gezeten. Dit is niet alleen jammer als overblijfsel van je acne; het hóeft ook niet.

Fleur geeft in dit hoofdstuk tips en manieren om te voorkomen dat je na je acne jaren blijft zitten met een beschadigde huid. Doe er je voordeel mee!

Acne bij kinderen

Omdat de laatste tijd steeds meer wordt opgemerkt dat acne ook bij kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar voor gaat komen, heeft Fleur hier een apart hoofdstuk aan gewijd.

Tot slot drukt Fleur je nog iets op het hart. Besef je dat je acne niet in één dag is ontstaan. Het zal dan ook niet in één dag zijn verdwenen.

Maar met de toepassing van het stappenplan uit haar boek en gebruik makend van de overige tips ga jij je acne de baas zijn. Stay positive, be patient!

Ervaringen van lezers

Omdat het boek zo goed als nieuw is, zijn er weinig gebruikerservaringen op internet te vinden. Wel staan op de internetsite de ervaringen van drie personen die door het toepassen van de stappen uit het boek, volledig verlost zijn van hun acne. Maar dat is niet het enige. De personen spreken over het hebben van positieve bijwerkingen als een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen, energie en een extraverter leven, omdat ze zichzelf durven te laten zien.

Wat zijn de kosten van Leven zonder acne

Als je via de links in deze review het e-book Leven zonder acne bestelt, betaal je € 17,-. Wij vinden dit een uitermate schappelijke prijs voor de definitieve oplossing om van je puistjes af te komen. Als je dit wegstreept tegen de middelen, smeersels en medicijnen die vaak door de artsen worden voorgeschreven, ben je zelfs helemaal goedkoop uit.

Eindoordeel Leven zonder acne review

Het e-book Leven zonder acne biedt niet alleen een eenvoudig 4-stappenplan om van je acne af te komen. Het is een boek boordevol informatie over acne. Wat is het precies, waar komt het vandaan en welke fabels bestaan er over acne zijn slechts enkele vragen die in het boek worden beantwoord. Mede door deze achtergronduitleg begrijp je acne beter en zul je merken dat je er daardoor al beter mee om leert gaan. In onze ogen is Leven zonder acne een compleet naslagwerk voor een zeer schappelijke prijs.

Of het boek werkt, kunnen we halen uit de positieve ervaringen van gebruikers van het stappenplan en natuurlijk van de schrijfster zelf. Wat een pluspunt is aan het boek, is dat er ook wordt uitgelegd dat sommige methoden voor de één wel en voor de ander niet werken. Je zult dus zelf naar de beste methoden voor jouw specifieke huid moeten kijken. Maar er is dus niet gericht naar één oplossing geschreven maar alle relevante mogelijkheden worden genoemd, zodat er voor iedereen een passende oplossing is.

Je zult met behulp van dit boek op een snelle manier van je acne af komen, mits je de stappen consequent toepast en ook de overige tips uit het boek ter harte neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *