Labrador Handboek Review – Het Zoveelste Goedbedoelde Boek?

Labrador pup bruin voor de Labrador Handboek Review

Update juli 2020! Heb jij een labrador? Of wil je graag een labrador aanschaffen? En wil je een prettige hond in huis, die luistert en goed is opgevoed?
In deze Labrador Handboek Review nemen we je mee door dit boek om te zien of je hiermee bent gered!

Aan bod komt wat er in het boek wordt beschreven en welke handige lessen je kunt leren.

Verder gaan we zien wie dit boek heeft geschreven en wat de ervaringen zijn van de kopers van dit boek. Ook geven wij in deze review onze mening over het Labrador Handboek.

We willen weten of dit boek zijn geld waard is en of het het beloofde resultaat geeft.

Dus; worstel je al jaren met de opvoeding van je labrador? Blaft hij veel, ook als je weg bent van huis? Bijt hij alles stuk? Is hij ongehoorzaam? En wil je hier vooral ook wat aan doen?
Tip: wil jij alles weten over je Labrador? Dan hoef je nu niet verder te zoeken!

Het Labrador Handboek

De labrador, of voluit de labrador retriever, is momenteel een van de populairste hondenrassen in Nederland. Het is een enthousiast hondensoort dat goed KAN luisteren en van beweging en uitdaging houdt.

Het is ook daarom dat dit hondenras vaak wordt getraind als drugshond of als blindengeleidehond.

We schrijven: “KAN luisteren”, omdat je dit de labrador wel moet aanleren! En hier merk je dat het vaak fout gaat.

Mensen die een labrador pup kopen, kunnen vanaf moment één aan de slag met een goede opvoeding en training. Maar er zijn voldoende mensen die een labrador kopen op het moment dat deze al enkele jaren oud is. En als de opvoeding tot dat moment is verwaarloosd, kun je er nog een stevige dobber aan hebben om dat recht te trekken.

Omdat veel mensen hier tegenaan lopen, is het “Labrador Handboek” geschreven.

Dit boek is ook te vinden onder de namen “Het Complete Handboek Voor De Labrador” of “Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige En Gehoorzame Labrador”.

Wat belooft de verkoper?

De schrijver en verkoper van het labrador Handboek, Jan Jacobs, belooft je dat je met de tips uit dit boek en de bijbehorende bonusboeken, een fijn leven gaat hebben met je labrador.
Maar wat bedoelt Jan daar nu precies mee?

Ik kan dat het beste duiden door voorbeelden te geven van wat Jan in het boek omschrijft. En dat is nogal wat, vandaar mijn selectie!

  • De redenen en aanpak omschrijven van onder andere opspringen, blaffen, aan de lijn trekken bij het uitlaten en onzindelijkheid,
  • Verantwoord zorgen voor je labrador, dus in omgang maar ook in aandacht en voeding, zodat je lang van je labrador kunt genieten,
  • Aandacht bij het kopen van een pup en vragen die je stelt aan een fokker,
  • Gezondheidsproblemen leren herkennen en hierop reageren,
  • Hoe je een labrador succesvol kunt trainen om er een fijn gezelschapsdier van te maken.

Deze lijst is verre van compleet. Maar wat je ook in het vervolg van deze Labrador Handboek Review gaat zien, leidt Jan je er naartoe om een gelukkig en prettig leven te hebben met een labrador die lief is, sociaal en goed naar je luistert.
Volgens Jan zul je versteld staan van de eenvoud om dit te bereiken…als je maar weet hoe!

Labrador Handboek Review

Nu zijn we aangekomen bij de daadwerkelijke review van het Labrador Handboek.

We zullen het boek doorlichten en bespreken wat er in het boek naar voren komt.
Ook komen de bonussen, die bij die pakket horen, aan bod.

Blonde labrador kop

We gaan uitvinden wie de schrijver van het boek is.
Verder gaan we zoeken naar ervaringen van kopers van het Labrador Handboek en ook wij hebben het boek en de bonussen aan een onderzoek onderworpen!

Uiteindelijk willen we natuurlijk weten of dit boek ons geld waard is en of je er inderdaad mee bereikt wat er wordt beloofd: een lieve, sociale en goed luisterende labrador!

Waaruit bestaat het Labrador Handboek?

Het Labrador Handboek is een digitaal boek. Na aankoop van dit artikel ontvang je vrijwel direct de link voor dit boek in je mailbox.
Hierna kun je direct het Labrador Handboek downloaden, evenals de bonussen die bij dit pakket horen.

Labrador Handboek voor de Labrador Handboek Review

Je kunt dus meteen na aanschaf met de tips uit het boek beginnen, je hoeft niet te wachten op de postbode of een pakketje dat wordt opgestuurd! Dat vinden wij wel prettig!

Laten we gaan kijken wat het pakket te bieden heeft.

Het Labrador Handboek

Het Labrador Handboek, de kern van dit product, is een digitaal boek (PDF) wat bestaat uit 51 bladzijden.

Het boek ziet er verzorgd uit (dit geldt overigens ook voor de bonusboeken!). Het boek bevat, zoals op de cover te lezen is, de onderwerpen Gedrag, Opvoeding en Training en Problemen oplossen.

Voorwoord

Het boek opent met een voorwoord van de schrijver, Jan Jacobs.
In dit voorwoord vertelt hij hoe hij is gekomen tot het schrijven van dit boek.
Als labradorbezitter en -liefhebber heeft hij jarenlang via diverse bronnen alles bijeen gezocht om zo goed mogelijk voor zijn labrador te kunnen zorgen.

Al deze vergaarde kennis heeft Jan ertoe gebracht om voor de medehondenliefhebbers dit boek te schrijven.

Inhoud

Inhoud Labrador Handboek

De inhoud van het boek is praktisch ingedeeld. De logische opbouw begint bij de geschiedenis van de labrador. Hierna groeit het boek mee om vanaf pup tot volwassen labrador alle items die per periode horen, aan bod te laten komen.

De indeling van het boek is daarom logisch opgebouwd.

Aan het einde van de eerste twee hoofdstukken van het boek vind je een samenvatting. De overige hoofdstukken van het boek worden afgesloten met een actiepunten lijst. Dit maakt het geheel duidelijk en wel zo makkelijk als je even snel iets wil opzoeken!

Aan het einde van het boek vind je nog belangrijke adressen die je van pas kunnen komen, zoals die van De Nederlandse Labrador Vereniging of de Dierenbescherming.

Verder een lijst van gebruikte literatuur en een rijtje handige websites.

Bonussen

Naast het Labrador Handboek krijg je nog extra bonussen.

De bonussen bestaan uit:

E-book Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Dit boek, van 12 bladzijden, behandelt zoals gezegd tips voor je puppy. Dit gaat dus specifiek over de trainingsperiode.
Het eerste deel van het boek gaat over de aankoop van je pup en waar je op moet letten.

Verderop wordt gekeken wat je voor een pup allemaal aan spullen nodig hebt.

Hierna wordt ingegaan op de voeding en de verzorging van je pup.

Tot slot volgt een deel over commando’s, gezondheid en veiligheid. Denk hierbij aan ziektes en het kunnen voorkomen hiervan.

E-book Je hond de baas

Dit 29 bladzijden tellend e-book gaat dieper in op het gedrag van je hond. We kennen honden als leiders van roedels (groep honden) en je zult begrijpen dat zij niet direct gezag accepteren, ook niet van mensen.

e-book je hond de baas

In dit e-book wordt geleerd hoe je zelf de baas in huis bent en hoe je echte gedragsproblemen van je hond kunt herkennen en aanpakken.

E-book Honden training geheimen

Dit e-book behandelt in 26 bladzijden wat erbij komt kijken om je hond goed te kunnen trainen.
Een van de uitspraken die mij als eerste opviel was:

Bron: Honden Training Geheimen van Jan Jacobs

Via het 4-stappen-plan uit dit trainingsboek leer je hoe je een goede hondenbezitter bent. Daarna kun je aan de slag met het trainen van je hond.

Je leert in het boek hoe jij de baas bent over je hond. Verder worden veel gemaakte fouten in het trainen van honden behandeld. Zoals slechte trainingsmethoden, die alleen maar agressie opwekken.

Ook wordt er ingegaan op het bouwen van een relatie met je hond middels de relatie methode. De nadruk ligt op positieve methodes. Omdat die nu eenmaal beter werken dan negatieve…

E-book Acht simpele technieken om je hond naar je te laten komen als je hem roept

In 12 bladzijden wordt in dit e-book, de titel verraadt het al, uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond naar je luistert.

Labrador rennend op strand

Je eigen mindset is in deze erg belangrijk.
Verder zijn de tips uit dit boek gericht op de juiste aandacht voor je hond, het oefenen in commando’s, hoe je je hond iets kunt aanleren en het werken met beloningen. Verder zul je lezen dat wanneer je ergens een spel van maakt, je hond erg enthousiast blijkt!

Tot slot heb je recht op levenslange updates van de e-books.

Als er hoofdstukken worden toegevoegd of nieuwe onderwerpen of aanbevelingen worden uitgegeven, ben jij de eerste die dit ontvangt.

Wil je nu al het Labrador Handboek hebben?

Wie is de aanbieder?

Jan Jacobs, auteur van het Labrador Handboek
Jan Jacobs

De aanbieder van het Labrador Handboek, en tevens de schrijver, is Jan Jacobs.
Over Jan Jacobs is niet zo gek veel te vinden. Als je gaat zoeken, kom je hem wel overal tegen gerelateerd aan labradors en het Labrador Handboek.
De kans is natuurlijk aanwezig dat Jan Jacobs een pseudoniem is.

Hoe dan ook, dat staat totaal los van de geleverde kwaliteit aan teksten die in de boeken zijn terug te vinden. Dat hebben we ook gezien bij Het Jack Russell Handboek en Labradoodle Geheimen. Ook daar is waarschijnlijk een pseudoniem gebruikt.

Verder onderzoek leverde op dat de boeken worden uitgegeven door een bij de Kamer van Koophandel ingeschreven firma, genaamd Blue Sky Marketing.

Redenen om aan te nemen dat hier iets schimmigs aan de hand is, zijn er absoluut niet.
Zelf hebben we de boeken besteld en volgens afspraak binnen gekregen. Ook onze mails naar Jan Jacobs werd binnen no-time beantwoord.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het Labrador Handboek zijn € 37,-.
Als je kijkt wat je daar aan bonusmateriaal bij krijgt, vinden wij dat een nette prijs.
Als je alle delen afzonderlijk zou bestellen ben je namelijk meer dan € 95,- kwijt! Voor de € 37,- krijg je een enorme hoeveelheid gespecificeerde informatie over je labrador.

Als je het volledige pakket, dus met de laatste upgrades erbij aanschaft, betaal je € 67,-. Gezien de extra’s die je hier bij krijgt is dit nog steeds een zeer goede investering. Wij kunnen nergens anders op internet een voordeligere aanbieding vinden. Bovendien is dit het eerste hondenboek dat wij kennen dat ook als audiobestand is uitgegeven.

Wat vinden de klanten?

Evenals het zoeken naar de naam Jan Jacobs, leverde het zoeken naar ervaringen van klanten evenmin een explosie aan resultaten op.
Op de sales pagina van Jan zelf staan enkele recensies van gebruikers van het Labrador Handboek. Deze personen zijn allen tevreden over de boeken.
Daarentegen hebben wij ook geen negatieve recensies kunnen vinden over de boeken. Onze mening is dan ook dat de mensen die deze boeken hebben aangeschaft, tevreden zijn met de inhoud ervan.

Wat is onze eigen mening over het Labrador Handboek?

Zelf hebben wij voor deze Labrador Handboek Review uiteraard ook de e-books uitgebreid doorgenomen. Een van de teamleden heeft een hond en anderen hebben in het verleden honden (waaronder een labrador) gehad.

Zij zijn duidelijk te spreken over de inhoud van de boeken. Het specifieke deel in het boek waarover gesproken wordt over de aanschaf van een labrador pup en het maken van de juiste keuze hierin, sprak duidelijk aan.

Enkelen vonden het boekje “Acht simpele technieken om je hond naar je te laten komen als je hem roept” een beetje dubbel op. Het merendeel van hetgeen in dit boek wordt besproken kun je in fragmenten verspreid over de andere boeken wel terug vinden. Maar goed, als je specifiek iets over dit onderdeel zoekt, heb je wel alles in één boekje bij elkaar staan. En dat is dan weer makkelijk!

Layout van de boeken

Voor alle boeken geldt dat de tekst wel wat foto’s bevat, maar niet teveel. De tekst is duidelijk geschreven en leest makkelijk weg.

Verder is het fijn dat in het Labrador Handboek per hoofdstuk een samenvatting of een lijst met actiepunten is bijgevoegd. Dan hoef je niet de hele tekst door te spitten maar kom je direct tot hetgeen je zoekt. Ook makkelijk!

Labrador Handboek Review, labrador pup in de modder

Alles bekeken kunnen we niet anders zeggen dat je voor de prijs van € 37,- een zeer compleet boekwerk hebt (inclusief de bonussen) speciaal gericht op de labrador. Wij zien ook de echte meerwaarde van het upgrade pakket. Ondanks dat het speciale labrador tips zijn, zijn sommige delen uit de boeken ook toe te passen op andere honden. Maar met een labrador in je bezit, of de intentie er een te kopen, heb je hier prima informatie bij elkaar.

Hopelijk weten ook de mensen die denken over de aanschaf van een labrador pup de weg naar dit boek te vinden. De aankooptips en overwegingen voor je keuze worden duidelijk in dit boek uitgelegd.

Vertrouwen

Geld terug garantie Labrador Handboek

Tot slot: wat wij prettig vinden en een signaal van vertrouwen afgeeft, is de niet goed geld terug garantie.

Jan Jacobs geeft je maar liefst 60 dagen niet goed geld terug garantie. Hij heeft een dusdanig vertrouwen in zijn boeken dat hij deze termijn makkelijk aan durft. En daarmee kun je natuurlijk ook het vertrouwen van je kopers winnen. Ben je niet tevreden, mail je Jan en hij geeft je zonder verdere toestanden je geld terug.

Eindoordeel Labrador Handboek Review

Zoals altijd sluiten we deze Labrador Handboek Review af met een eindoordeel; de conclusie die wij trekken uit ons onderzoek.

We willen antwoord hebben op de vragen: “Is het boek mijn geld waard” en “Levert het boek het gewenste resultaat”.

Mijn geld waard?

Is de € 37,- die gevraagd wordt voor het Labrador Handboek (of € 67,- voor het totale pakket inclusief de upgrades) een reële prijs? Wij denken van wel. Zoals al gezegd, krijg je voor dit geld een mooi Labrador Handboek en met de meegeleverde bonussen heb je een compleet informatie pakket, gericht op het kopen en opvoeden van je labrador.

Resultaat?

Biedt het boek je het gewenste resultaat?
Dat is een vraag die je alleen zelf kunt beantwoorden.
Het hangt er helemaal vanaf hoe serieus jij met de informatie uit dit boek te werk gaat.

Aan de inhoud van het boek zal het niet liggen. Alle stadia van de labrador, van pup tot volwassen hond, van niet getraind tot uitstekend getraind, komt aan bod. Als jij gehoor geeft aan de lessen en tips uit het boek, zul je resultaat zien bij je hond.

Genieten!

Als je twijfelt over de aanschaf van dit boek, hangt het ook een beetje af van de toestand waarin je nu zit met je labrador.
Stel, je hond blaft steeds als je van huis gaat. Of je komt thuis en er is weer een hap uit je designbank gekauwd en je vindt een flinke plas in de hoek van de kamer.
Er komt bezoek en het eerste wat je hond doet is er tegenop springen. Niet leuk, toch?

Je hebt het Labrador Handboek gekocht en gaat hier fanatiek mee aan de slag. Je bent niet alleen, nee, je labrador moet natuurlijk net zo hard mee doen.

In de loop van de tijd zie je veranderingen. Je labrador wordt rustiger en luistert beter naar je. Hij is zindelijk en blaft niet meer als je van huis gaat.
En als je weer huis komt, is je designbank nog heel en de vloer droog.

Je kunt heerlijk ontspannen knuffelen met je labrador, hij laat het allemaal toe. En onverwacht bezoek aan de deur is geen probleem, je labrador weet zich te gedragen en weet ook precies wat wel en niet mag. En als je dan al eens een commando moet geven, reageert je hond direct. Jullie leven samen is ineens een stuk prettiger!

Merk je het verschil? Dit is wat het Labrador Handboek allemaal voor je kan doen!

Wil je ook graag het Labrador Handboek bezitten voor een fijner leven met je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *