Jack Russell Handboek Review – onmisbare gids?

Jack Russell voor de Jaxk Russell Handboek Review

Heb je een Jack Russell? Of ben je van plan om een Jack Russell aan te schaffen? Dan wil je natuurlijk wel een fijne hond in huis die prettig is om mee om te gaan.
Het is logisch dat je dan interesse hebt in het Jack Russell Handboek.
In deze Jack Russell Handboek Review gaan we kijken of je er verstandig aan doet om dit boek te kopen.

We nemen in deze review het boek door en bekijken hoe het boek is opgebouwd.
De bonussen die je tijdelijk krijgt meegestuurd, nemen we onder de loep. Hebben de bonussen waarde of is het slechts opvulling?

Ook zijn we nieuwsgierig naar de schrijver en hoe hij aan al deze kennis komt.

De ervaringen van kopers van het boek komen aan bod en ook wij van Reviewsweb geven onze mening over het boek.

Uiteraard willen we aan het einde van deze Jack Russell Handboek Review antwoord op de volgende vragen: “Is het boek zijn geld waard?” en “Levert het boek het gewenste resultaat?”

Spoiler: wil jij alles weten van je Jack Russell? Dan kun je niet om deze boekenreeks heen!

Het Jack Russell Handboek

De Jack Russell is momenteel een erg populair hondenras in Nederland. Als je Jack Russell intikt op google, krijg je ontelbare reacties van verenigingen, informatiepagina’s en aanbod van Jack Russells.

De Jack Russell is een allemansvriend en hij is lief, speels, levendig en vrolijk. Ze kunnen goed opschieten met kinderen. Het zijn sociale honden mits ze goed zijn opgevoed.

En bij dat opvoeden wringt nogal eens de schoen. Als dat niet goed wordt gedaan, krijg je een minder leuke Jack Russell die een loopje met je neemt en niet luistert. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Daarom is er nu het Jack Russell Handboek; volgens de schrijver een compleet boek over de opvoeding en verzorging van je Jack Russell.

Dat dit boek niet alleen handig is voor mensen die net een Jack Russell pup kopen, of voor mensen die al jaren hun hond bezitten, dat mag duidelijk zijn. Ook mensen die een Jack Russell op latere leeftijd in huis halen, bijvoorbeeld een hond uit het asiel, hebben veel baat bij dit Handboek.

Het Jack Russel Handboek heeft als volledige titel “Het complete handboek voor de Jack Russell”.

Wat belooft de verkoper?

De schrijver van het Jack Russell handboek, Jan Kramer, wil met dit boek bereiken dat je een lieve, gehoorzame en gezonde hond hebt waar jij en je gezin jaren plezier van zult hebben.

Maar hoe gaat Jan dit bereiken?
Een greep uit de vele elementen die Jan in het boek aanhaalt zijn de volgende:

  • Alles leren over de raskenmerken van de Jack Russell, vooral van belang bij de aankoop van je hond; een goede start,
  • Je leert hoe je je Jack Russell kunt aanmoedigen en corrigeren,
  • Het snel zindelijk maken van je hond, het uitblijven hiervan is vooral een doorn in het oog van vele Jack Russell pup bezitters,
  • Goede voedingsleer, om lichamelijke maar ook geestelijke problemen bij je hond te voorkomen.

Deze lijst is natuurlijk niet compleet, in het boek wordt op alles veel dieper in gegaan.
Maar Jan streeft ernaar dat jij met de tips en lessen uit dit boek een lieve, sociale en vrolijke Jack Russell hebt.

Volgens Jan zul je, na het lezen van dit boek, versteld staan dat je dit op zo’n eenvoudige manier kunt bereiken….als je weet hoe het moet.

Jack Russell Handboek Review

Dan zijn we hier aangekomen bij de daadwerkelijke review van het boek zelf, waarbij we het boek en de bonussen bekijken, evenals de schrijver, de aanschafprijs en ervaringen van klanten en die van ons.

Jack Russell met pup

Waaruit bestaat het Jack Russell Handboek?

Het Jack Russell Handboek is een digitaal boek.
Je krijgt dus niet fysiek iets in de brievenbus.

Als je het fijn vindt kun je natuurlijk wel het boek (laten) printen zodat je echt wat in handen hebt.

Cover van het Jack Russell Handboek voor de Jack Russel Hadboek Review

Het voordeel van de digitale versie is dat je direct aan de slag kunt.
Na de bestelling krijg je een link waarmee je het Jack Russell Handboek kunt downloaden. Evenals de meegeleverde bonussen.

We gaan bekijken hoe het handboek is opgebouwd.

Het Jack Russel Handboek

Het Jack Russell Handboek is een digitaal boek in PDF format.

Het lijvige boek bevat 192 bladzijden en ziet er verzorgd uit, je kunt zien dat hier aandacht aan is besteed. Dit geldt overigens ook voor de meegeleverde bonusboeken.

Voorwoord

In het voorwoord schrijft Jan Kramer hoe hij ertoe gekomen is om een boek te schrijven over de opvoeding en de verzorging van de Jack Russell.

Als Jack Russell liefhebber heeft Jan in 35 jaar alles bij elkaar gezocht wat er was te vinden over de Jack Russell. Diverse technieken heeft hij toegepast en de beste heeft hij bewaard om te delen in zijn boek.

Inhoud

De inhoud van het boek is ingedeeld op leeftijd van de hond. Het begint dus, zoals je op de illustratie ziet, bij de aankoop van je Jack Russell en de pup periode. De geschiedenis, het uiterlijk en het karakter komen aan bod.
Verder gaat Jan in op dé raskenmerken van de Jack Russell en heeft hij een item of de Jack Russell voor jou de meest geschikte hond zal zijn. Ook bespreekt Jan de voor- en nadelen van het hebben van een Jack Russell.

Inhoud Jack Russell Handboek voor de Jack Russel Handboek Review

Na opvoeding en training, dat, zoals de titel al zegt, vol staat met opvoedtips en de juiste trainingen voor je Jack Russell, volgen de overige jaren van de Jack Russell.

In “Leven met een Jack Russell” bespreekt Jan de dagelijkse routine, wat vooral als pup belangrijk is. Hierbij leert de pup immers gewoonten die hij de rest van zijn leven zal volhouden.

Daarna komen uitgebreid voeding en alle voedingssoorten aan bod.
Gezondheid is het volgende item, met aandacht voor ziekten en hoe je als baas dit kunt ontdekken.
Vervolgens wordt uitgebreid aandacht besteed aan verzorging. Verzorging van de huid, ogen, oren, gebit en poten worden toegelicht.

Als laatste in dit hoofdstuk wordt bekeken wat je het beste met je Jack Russell kunt doen in de vakantietijd.

Sport en show

In het hoofdstuk “Sport en Show” laat Jan zien dat een Jack Russell er wel van houdt om een circuitje af te leggen in competitieverband.
Jij als hondenliefhebber zult vast wel eens hondenwedstrijden hebben gezien waarbij zo’n circuit werd gelopen door diverse honden. Omdat de Jack Russell actief en slim is, vindt hij dit leuk om te doen.

Voor het item show; een hondententoonstelling, kan de Jack Russel ook geschikt zijn. Maar Jan waarschuwt hierbij wel omdat de hond aan veel kenmerken en eigenschappen moet voldoen om überhaupt serieus aan een show mee mag doen.

De gouden jaren

In “de gouden jaren” bespreekt Jan het ouder worden van de Jack Russell. Hoe moet je hiermee om gaan (ook de energie van de Jack Russell wordt naarmate de leeftijd stijgt minder) om een fijne hond te houden, wat zijn de ouderdomskwaaltjes etc.

Het boek eindigt met veelgestelde vragen, een nawoord en een lijst van nuttige links die je goed van pas kunnen komen.

Bonussen

Naast het Jack Russell Handboek krijg je nog een handvol bonussen mee van Jan. Het zijn de volgende.

E-Book verzorging en training van je puppy

In dit e-book van 25 bladzijden wordt de keuze voor een (mannetjes- of vrouwtjes) Jack Russel besproken, evenals de huisregels.

Daarna wordt besproken wat je allemaal moet kopen voor de pup en hoe de eerste dagen thuis worden beleefd.

Puppy Jack Russell

Eten, drinken en verzorging volgen.
Commando’s komen aan bod en er wordt nog kort ingegaan op ziekten en artsenbezoek.

E-Book baas over je eigen Jack Russell

Dit e-book behandelt in 35 pagina’s dat je alleen een gehoorzame hond krijgt als je duidelijk laat merken dat jij de baas bent in huis.
Jan legt roedelgedrag uit en het belang van duidelijkheid voor je Jack Russell. Ook het reageren op gedragsproblemen komt aan bod, evenals de benodigdheden voor een goede training.

E-Book honden training geheimen

Hondentraining

In 31 pagina’s legt Jan uit wat ervoor nodig is om je Jack Russell goed te kunnen trainen. Veel mensen “doen maar wat” en je begrijpt dat dit tot niets leidt. Sterker nog; een verkeerde manier van trainen kan bij je Jack Russell agressie opwekken en dat is wel het laatste dat je wil!

De meest gemaakte trainingsfouten worden besproken, evenals het belang van het opbouwen van een goede relatie met je Jack Russell.

E-Book 8 simpele technieken om je hond naar je toe te laten komen als je een commando geeft

14 bladzijden gebruikt Jan om je uit te leggen hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond reageert op je commando’s.

Een van de belangrijkste items hieruit is je eigen denkwijze. Als jij denkt dat het kan, kan het ook. Klinkt simpel maar zo is het wel.

Verder bespreekt Jan de aandacht die je je hond geeft en de juiste manier van belonen. “Leer de stappenbenadering en maak overal een spel van”, schrijft Jan vervolgens nog.

Tot slot krijg je van Jan ook levenslange updates van de e-books. Nieuwe onderwerpen en aanbevelingen komen vanzelf naar je toe.

Wil je nu al het Jack Russell Handboek hebben?

Wie is de aanbieder?

De schrijver en aanbieder van het Jack Russell Handboek is Jan Kramer.

Jan Kramer van het Jack Russell Handboek

Op zoek naar Jan Kramer op het internet, kom je al snel van een koude kermis thuis.

Veel vind je niet over Jan. Het enige waar wat over hem staat, staat gelukkig wel in verband met de Jack Russell of het Jack Russell Handboek.

Jan Kramer zou dus zo maar een pseudoniem kunnen zijn om de ware identiteit van de schrijver te beschermen. Dat dat geen probleem hoeft te zijn, hebben we ook gezien bij Het Labrador Handboek en Labradoodle Geheimen. Ook daar wordt volgens ons een pseudoniem gebruikt.

Verder onderzoek levert op dat het Jack Russell Handboek wordt uitgegeven door een bedrijf genaamd Blue Sky Marketing, dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Achterdocht nodig?

Moeten we dit boek nu met een dosis voorzichtigheid bestellen?
Nee hoor, daar is gelukkig geen sprake van!

De uitgever is een bekende in de hondenboeken wereld en is gevestigd in Berkel-Enschot, Brabant.

Verder hebben wij het boek direct ontvangen en ook mailcontact met Jan werd binnen no-time beantwoord. Er is dus geen reden om te twijfelen aan de echtheid van het boek. En als Jan Kramer een pseudoniem is, heeft dat absoluut geen impact op de kwaliteit van de boeken.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het Jack Russell Handboek met alle bonussen zijn € 37,-.
Gezien de enorme hoeveelheid informatie die je hiervoor krijgt, vinden wij dit een prima prijs.

Als je alle delen uit dit pakket los zou bestellen ben je meer dan het dubbele kwijt.
Bovendien hebben wij op internet nog nergens een dergelijke hoeveelheid aan informatie op één plek bij elkaar gevonden.

Bovenal vindt Jan het een fijn idee dat hij je, door deze lage prijs, de ruimte geeft om meer geld aan je Jack Russell te besteden. Nobel.

Wat vinden de klanten?

Voor het zoeken naar ervaringen van kopers van dit boek, komen wij alleen uit op de salespagina van Jan Kramer. Daar staan enkele recensies op van mensen die aan de slag zijn gegaan met het Jack Russell Handboek
De ervaringen van deze mensen zijn allen positief.

Nergens zijn wij negatieve ervaringen tegen gekomen van kopers van dit boek. Wij denken dat er bij slechte ervaringen, best recensies zouden hebben gestaan in diverse fora of bij verenigingen. Hier zijn wij niets van tegen gekomen.

Onze eigen mening over het Jack Russell Handboek

Nadat wij het Jack Russell Handboek en de bijbehorende bonussen binnen kregen, zijn we direct alles gaan doornemen.
De hele set ziet er prima verzorgd uit.

Layout en inhoud van de boeken

De boeken zijn logisch van opzet en zijn in heldere, niet moeilijke taal opgeschreven. Daardoor is alles makkelijk te volgen en nodigt uit om door te lezen.

Het Jack Russel Handboek is best een dikke pil met 192 bladzijden maar dan heb je ook een compleet overzicht. Wij hebben niets kunnen bedenken wat níet wordt omschreven in dit handboek.

hond in bos

Het gedeelte over de aanschaf van een pup en de tips waarop je moet letten bij het uitzoeken van een fokker waar je je pup wil kopen, is zeer uitgebreid. Samen met de raskenmerken (zeer uitgebreid omschreven!) kun je haast geen miskoop meer maken. Hopelijk kopen mensen die erover denken een Jack Russel te nemen, ook dit boek.

In het boek staan ook tips die in het algemeen voor alle soorten honden gelden. Maar juist de hoofdstukken die alleen opgaan voor de Jack Russell, zoals bijvoorbeeld waar op te letten bij de aankoop, maakt dit toch een speciaal boek.

Dubbelop

Omdat er bij dit boek enkele bonussen zijn toegevoegd, ontkom je er niet aan dat er wat stof dubbel staat geschreven. Omdat het Jack Russell Handboek al zo compleet is, kwamen de tips uit het bonusboek “Verzorging en training van je puppy” soms al bekend voor. Maar daar valt niet aan te ontkomen; voordeel is dat je met dit bonusboekje wel alles over de eerste periode met je pup bij elkaar hebt staan.

Garantie is top

Geld terug button

Wat wij altijd plezierig vinden, is een niet goed geld terug garantie.
Deze garantie krijg je ook bij deze set boeken.
Sterker nog, je hebt 60 dagen bedenktijd. Vind je de boeken in die periode toch niet bij je passen, dan kun je Jan dit mailen en krijg je je geld terug.
In onze ogen kun en durf je dit alleen te doen als je zelf volledig achter je product staat.

Eindoordeel Jack Russell Handboek Review

Zoals altijd sluiten we ook deze Jack Russell Handboek Review af met onze conclusie over dit boek.

Waarde voor je geld?

Als we zien wat voor een uitgebreid pakket je ontvangt bij de aanschaf van het Jack Russell Handboek, menen wij dat je voor € 37,- nergens anders zo’n compleet overzicht kunt vinden. Wat dat betreft zijn je centen goed besteed.

Zijn resultaat bereikt?

Als jij een Jack Russell hebt of aan het zoeken bent naar een Jack Russell, kun je haast niet om dit boek heen. Natuurlijk is er op internet een hoop te vinden over de Jack Russell, maar in deze boekenserie heb je alles bij elkaar. Je hoeft zelf niet te zoeken en hebt niet te maken met tegenstrijdige berichten zoals je die op internet wel eens tegen komt.

Als jij je de tips en de informatie uit de boeken ter harte neemt, zul je er veel baat bij hebben in de aanschaf en opvoeding van je geliefde huisdier.

Time to relax

Als je in het stadium bent om op zoek te zijn naar een Jack Russell, kan de informatie overweldigend zijn. Op internet vind je van alles en je weet niet eens precies wat nu waar is en wat onzin.
Eigenlijk maak je een keuze die je op niets kan baseren.

Maar nu heb je Het Jack Russell Handboek. De gedegen informatie uit dit boek leidt je naar de juiste keuze van fokker. En zo ook naar de juiste keuze van je pup. Het is prettig te weten dat je dit naslagwerk achter je hebt staan op het moment dat je een Jack Russell uitzoekt.

Als je lieveling aan het opgroeien is, kun je dit stap voor stap volgen in het boek. Voor ieder stadium in het leven van je hond heb je een vracht aan informatie.

Je kunt relaxt met je hond omgaan, omdat je weet wat je te wachten staat en hoe je moet reageren.
Jullie hebben een band samen die in de loop van de tijd alleen maar groeit.

Is dat niet waar je het voor doet?
Een fijne Jack Russell, die jou en je gezin veel plezier geeft, sociaal is en fijn om erbij te hebben?

Wil je ook graag het Jack Russell Handboek bezitten voor een fijner leven met je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *