Internet Succes Gids AMR Review – dé geldmachine?

Euro's verdiend met AMR

Zou het niet mooi zijn om geld te verdienen terwijl je niet aan het werk bent? Terwijl je op vakantie bent, of lekker aan het dineren in een restaurant? Of zelfs als je slaapt? Geloof het of niet; met de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van de Internet Succes Gids is dit wel degelijk mogelijk! Althans, dat is wat Jacko Meijaard, eigenaar van de Internet Succes Gids, beweert.
Om erachter te komen of het inderdaad zo makkelijk is, gaan we in deze Internet Succes Gids AMR Review het Affiliate Marketing Revolutie programma aan de tand voelen.

Ook gaan we bekijken wie Jacko Meijaard is en waar hij de kennis vandaan haalt om op deze passieve manier je geld te verdienen. En verdient hij inderdaad de bedragen die je af en toe voorbij ziet komen? Is een inkomen van € 10.000 per maand mogelijk met Affiliate Marketing?

Verder willen we graag weten wat de kosten zijn om de Affiliate Marketing Revolutie te kunnen volgen. En zijn we op zoek gegaan naar ervaringen van andere gebruikers van de Affiliate marketing Revolutie.

Uiteraard hebben wij ons verdiept in de AMR en geven we je onze eigen mening over dit programma.

Uiteindelijk willen we graag een antwoord op de vragen: “Is deze Affiliate Marketing Revolutie het geld waard?” en “Biedt het programma het gewenste resultaat?” Lees daarom deze Internet Succes Gids AMR Review snel verder om daarachter te komen!

Wat ik vast wel kan verklappen: gebruik maken van AMR zal je business vele malen sneller doen groeien!

Nu al nieuwsgierig?

Wat is eigenlijk affiliate marketing?

Dit is een niet onbelangrijke vraag! Als je nog niet eerder hebt gehoord van de term affiliate marketing, is het sowieso moeilijk inschatten hoe je daarmee je geld kunt verdienen.

Affiliate marketing is een manier van marketing ofwel verkoop waarbij twee partijen zijn betrokken. De ene partij is de maker en aanbieder van het product (bijvoorbeeld: boeken).

De tweede partij is de affiliate, ofwel de partner van de aanbieder. Deze affiliate verkoopt de boeken uit bovengenoemd voorbeeld en krijgt daarvoor van de aanbieder een beloning. Deze beloning wordt commissie genoemd en is vooraf afgesproken.

De affiliate wordt door de aanbieder geholpen met de verkoop. Deze ondersteuning bestaat vaak uit reclame materiaal of banners die de affiliate op een eigen website kan plaatsen.

Je hebt dus als affiliate wel een bepaald kanaal nodig waarop je de artikelen of producten verkoopt. Vaak is dit dus een eigen gemaakte website. Maar dat kan ook een YouTube-kanaal zijn, of een Instagram account.

Typische affiliate producten bestaan uit abonnementen, producten of lidmaatschappen.

Dus: als jij diverse producten verkoopt en voor alle verkochte producten een commissie krijgt, kun je een mooi inkomen opbouwen!

Internet Succes Gids en Affiliate Marketing Revolutie

We hebben in de intro deze termen al voorbij zien komen. Nu is de tijd om deze begrippen nader te bekijken.

Internet Succes Gids

ISG logo

Internet Succes Gids (internetsuccesgids.nl) is een platform dat helemaal is ingericht op het verdienen van geld via internet. Meer toegespitst: geld verdienen via affiliate marketing.

De Internet Succes Gids is opgezet door Jacko Meijaard. Deze man komt later nog ter sprake.

Langzamerhand is de Internet Succes Gids uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van affiliate marketing.
De gids bestaat uit diverse onderdelen: een home gedeelte waar je het verhaal kunt vinden van Jacko Meijaard en hoe hij zo succesvol is geworden in affiliate marketing, een blog gedeelte, podcasts en een zeer uitgebreid forum.

Blog

In het blog gedeelte van Internet Succes Gids vertelt Jacko over de manieren van geld verdienen via internet. Ook gaat hij in op de actualiteiten en omschrijft hij hoe je het meest succesvol kunt worden in affiliate marketing. Je krijgt tips over het kiezen van een goede markt waarin je je product op professionele wijze afzet en de laatste trends van affiliate marketing komen aan bod.

Podcast

Jacko heeft zichzelf tot doel gesteld om met zeer grote regelmaat een podcast op te nemen en te verspreiden. Hierin vertelt Jacko veel vanuit zijn eigen ervaringen. Het opzetten en vooral continueren van een business is een veel terugkomende factor. Jacko vertelt niet alleen de zakelijke issues, maar haakt vooral ook in op persoonlijke inzet, persoonlijke groei en gezondheid en het maken van juiste keuzes.

Het is mooi te zien dat de business je veel meer brengt dan alleen maar geld. En dat je je daar ook bewust van moet zijn.
Daarom zijn de podcasts van Jacko altijd interessant om naar te luisteren.

Hier heb ik een voorbeeld van een podcast genomen, in dit geval gaat het over het slim werken in plaats van hard werken:

Forum

Het forum is het meest uitgebreide deel van de Internet Succes Gids. Hier zijn boards te vinden, trainingen en coaching, het echte werk dus!

In het ledengedeelte heb je een zeer uitgebreid gedeelte waarin je als (beginnend) affiliate je vragen kunt stellen aan mede-marketeers op diverse boards. Ook Jacko opent hier veelvuldig items over affiliate marketing. Al met al een zeer leerzaam board met uiteenlopende zaken zoals: geld verdienen, software, email marketing, zoekmachine-optimalisatie en een succes lounge waarin de successen worden gedeeld. Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 mensen lid van het forum!

Een voorbeeld van de startpagina van de boards zie je hier:

Voorbeeld van het ISG forum


Vervolgens zijn op het forum trainingen te vinden. Hier staat alle lesstof die in de loop de jaren door Jacko is ontwikkeld. Deze stof wordt ook continu ge-update door Jacko. Omdat de trainingen en belangrijk onderdeel van de Internet Succes Gids is, kom ik hier in een apart hoofdstuk op terug.

Tot slot staat op het forum de kop “coaching“. Hierin heeft Jacko een aparte link gemaakt naar de coaching call die je kunt hebben met hem of met een van zijn medewerkers. In deze call, genaamd “clarity call”, wordt alles uitgelegd over affiliate marketing, hoe je kunt beginnen en de vragen die je hebt worden beantwoord. In deze call beslis je dus samen of het beginnen met affiliate marketing iets voor jou is. Maar natuurlijk kun je ook zonder deze call aan affiliate marketing beginnen!

Affiliate Marketing Revolutie

In dit deel van de Internet Succes Gids AMR Review zijn we aangekomen bij het belangrijkste deel van de site: de trainingen. In de trainingen legt Jacko stap voor stap uit hoe je een succes kunt maken van jouw affiliate marketing. Het begint met het maken van een website en gaat vervolgens diep in op het opzetten van een goede site met aandacht voor jouw affiliate product.

Laten we gaan kijken hoe de trainingen zijn opgebouwd.

Affiliate Marketing Revolutie volledig

Dit deel is de kern van de instructies. Hierin leert Jacko je van A tot Z hoe je start met affiliate marketing. Alle stappen komen aan bod en de chronologische volgorde maakt dat jij per les weer een stap verder bent in het opzetten van je eigen affiliate marketing!

Special tool

In dit deel van de training ga je veel voordeel hebben van een special tool dat voor Jacko is ontwikkeld om gemakkelijk een website op te zetten. Dit tool is speciaal voor mensen die geen of nauwelijks ervaring hebben met het bouwen van websites. Want hier komt veel bij kijken en hoe langer je bezig bent, hoe meer keuzes je voor diverse zaken kunt of moet maken. Om deze keuzemomenten nu niet je hoofdtaak te laten worden maar jou optimaal kunt laten concentreren op het maken van je website, maakt deze tool veel keuzes voor jou. Hij kiest de juiste plug-ins en reikt je zoveel mogelijk “voorgekauwde” zaken aan zodat jij daar niet over na hoeft te denken. Je bent per slot van rekening geen webdesigner maar wil wel makkelijk een site opzetten.

De tool waarover ik het heb is Marketheme. Zoals al gezegd zet deze tool al veel zaken voor jou “klaar” zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ik ga niet op de technische details in, omdat ik die niet weet, maar Marketheme maakt het maken van een goede site wel erg makkelijk! Alles wat je voor je affiliate site nodig hebt, wordt door Marketheme aangeleverd. Geen overbodige programma’s die mee draaien, keuzes van kleuren gaat automatisch, afbeeldingen die je wil toevoegen gaat makkelijk; kortom: het scheelt je enorm veel tijd en uitzoekwerk. En daarin zit ook de kracht: je hebt geen afleiding maar kan lekker doorwerken!

Ik kan je al wel vertellen dat ik als beginneling zeer gebaat ben met de hulp van Marketheme! Het maakt alles zoveel makkelijker. Inmiddels is er een update in de vorm van Marketheme 2.0, dat alles nog verder vereenvoudigt. Ben je geen pro in het maken van websites, dan is Marketheme haast een must om te hebben.

De training uit Affiliate Marketing revolutie

In de intro blokken start Jacko met jou te introduceren in de wereld van affiliate marketing. Wat Jacko ook duidelijk stelt is dat je een bepaalde mindset moet hebben om succesvol te worden (en dat geldt niet alleen voor affiliate marketing). Hij hamert erop dat je uiteindelijk wel alles zelf moet doen. Het wordt je makkelijk gemaakt met de video’s van Jacko omdat je hem stap voor stap kunt volgen, maar je zult zelf tijd en moeite moeten investeren. Anders moet je er niet aan beginnen en dat zegt Jacko ook eerlijk.

Verder stelt hij dat je je niet moet blind staren op details. Zie het grote geheel en werk langzaam maar gestaag naar je doel. Een mooie uitspraak van hem: “Vergelijk jouw hoofdstuk 1 niet met mijn hoofdstuk 10”.

Modules uit de Affiliate Marketing Revolutie

In de volgende modules van AMR 5.0 leert Jacko je stap voor stap hoe je je website start, hoe je (gecombineerd met Marketheme) je site kunt optimaliseren en geeft hij je vervolgens tips over de beste manier om je site te schrijven en vorm te geven.

Je leert alles over het maken van logo’s footers en diverse menu’s. De diverse links komen aan bod en natuurlijk SEO, Search Engine Optimalization. Hiermee bepaal je hoe goed je site scoort en gevonden wordt.

10K/mnd mindset

Dit blok uit de Affiliate Marketing revolutie bestaat uit podcasts die Jacko opneemt. Nu zijn het er 73 (!) maar hier komt regelmatig een update over.

Zoals ik al eerder heb gezegd richt Jacko zich niet enkel op het verdienen van geld, maar ook op de mindset die je hiervoor nodig hebt.

Daarom zijn de podcasts ingedeeld in de volgende items:

  • Introductie
  • Persoonlijk
  • Sport en Gezondheid
  • Business
  • 10K + Business ideeën

10K Club

10K Club

Sinds begin 2019 heeft Jacko een nieuw item toegevoegd aan de Affiliate Marketing Revolutie: de 10K Club.
De 10K Club is een (logisch) vervolg op de Affiliate Marketing revolutie. Middesl een clarity call (telefoongesprek) wordt bekeken of je door wil en kunt groeien naar een inkomen van 10K per maand.

Als je bij de club wordt toegelaten krijg je levenslang volledige en directe coaching van Jacko. Hij geeft je de laatste tips en info om jouw business door te laten groeien tot een passief inkomen van 10K per maand, of meer.
Jacko wil echter alleen werken met mensen die echt willen, met doorzetters. Daarom is hiervoor ook een telefonische screening ingesteld.

Wie is Jacko Meijaard?

Voor de Internet Succes Gids AMR Review is het natuurlijk van belang om te weten wie er nu achter dit programma zit. Wie is deze man en is dit allemaal wel te vertrouwen?

Jacko Meijaard (1991) is de oprichter van Internet Succes Gids.Tegelijk heeft hij zijn bedrijf in Zeeland, Meijaard Media genaamd. Hierin houdt hij zich bezig met content marketing.

Vanaf zijn 18e ongeveer is Jacko zich gaan verdiepen in affiliate marketing en een manier opbouwen om passief een inkomen te genereren.
Nadat hij zelf een aantal websites in beheer had, is hij zich meer en meer gaan toeleggen op het aansporen van andere mensen om ook via internet geld te gaan verdienen.
Hiertoe heeft hij het platform opgericht dat nu dus bekend staat onder de naam Internet Succes Gids, met de trainingen, podcasts en het forum als inhoud.

Op deze manier wet Jacko veel mensen te benaderen en hen wegwijs te maken in het opbouwen van een passief inkomen.

Is het wel betrouwbaar?

Een vaak gehoorde vraag bij dit soort manieren van geld verdienen richt zich op het vertrouwen in de persoon die het uitvoert. Dit komt omdat er natuurlijk ook mensen zijn die alleen anderen geld afhandig willen maken en gouden bergen beloven.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Ik kan hier vrij kort over zijn.
Ik heb redelijk veel contact met Jacko, ook vanuit het gebruik van de AMR, en weet uit eigen ervaring dat Jacko het beste met de mensen voor heeft. Hij is streng naar de mensen toe maar legt ook uit dat hij geen tijd wil verspillen aan mensen die er met de pet naar gooien. Vandaar ook de uitgebreide screenings als je meer coaching van Jacko wil hebben; het moet van twee kanten komen.

Eenmaal “onder de vleugels” van Jacko zal hij je niet laten zitten. Hij trekt iedereen, die even in een dipje zit of stuurloos rondwaggelt en niet weet welke kant hij op moet, weer vlot. Indien nodig geeft hij je extra tips en stuurt daar waar nodig direct aan. Hij committeert zich aan jou (en verwacht dat ook van jou) en zal er alles aan doen om jouw business te laten slagen.

Verder verschijnt zijn portret overal op zijn website en in het nieuws (interviews in kranten, op podcasts en dergelijke). Jacko verschuilt zich niet achter een pseudoniem en is openlijk te vinden op internet. Denk je dat hij dat zo zou doen als hij iets te verbergen had?

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Het totale pakket van Affiliate Marketing Revolutie kost je € 47,-. Dit is dus het pakket waarin je de meeste ondersteuning krijgt bij het opzetten van je affiliate website.
Als je je aanmeldt krijg je van Jacko toegang tot het Affiliate Marketing Revolutie Pakket. Hiermee kun je dus direct aan de slag om je eigen website op te zetten!

Nieuw van Jacko Meijaard: zijn boek De Laptop Lifestyle!

Jacko heeft zijn eerste boek uitgebracht: De Laptop Lifestyle. In dit boek van 223 pagina’s vertelt hij hoe hij zelf naar de top van affiliate marketing is gegroeid, met een inkomen waarvan hij aan het begin van zijn reis enkel maar durfde te dromen. Maar niet enkel zijn reis wordt besproken. Ook geeft hij nooit eerder gegeven tips en methoden hoe hij zijn groei heeft aangepakt.
Met De laptop Lifestyle in handen wordt het nog makkelijker om je eigen affiliate marketing op te zetten. En tijdelijk hoef je voor De Laptop Lifestyle slechts de verzendkosten te betalen. An offer you can’t refuse!

De meningen van gebruikers van AMR

Om de Internet Succes Gids AMR Review compleet te maken, moet er natuurlijk ook een item in staan over de ervaringen van gebruikers van dit programma. Gelukkig zijn die niet moeilijk om te vinden!

De Internet Succes Gids heeft een board, genaamd succes lounge. Hierin staan de verhalen van mensen die met de AMR werken en wat ze ermee hebben bereikt. Soms geloof je je ogen niet wat je leest!
Er is al een redelijk aantal mensen dat is gestopt met het werken bij een baas. Zij hebben zich volledig gericht op het geld verdienen via internet en kunnen daar ruim van leven. Jacko is daar natuurlijk ook het grote voorbeeld van.

Voor niets gaat de zon op

Wat je leest in de succes stories is dat niets aan is komen waaien. Het klinkt leuk, een passief inkomen, maar voor niets gaat de zon op. Stuk voor stuk hebben deze mensen concessies gedaan om hun eigen business goed van de grond te krijgen. En met de AMR en de toegevoegde hulp van Jacko, deels in de 10K Club, volgt succes op succes.

Uiteraard zullen mensen die niet geslaagd zijn in het opbouwen van hun business, hier niet hun verhaal vertellen. En ik neem ook best aan dat het niet voor iedereen is weg gelegd om op deze manier je brood te verdienen. Wat ik me wel afvraag bij de mensen die niet zo fortuinlijk zijn, is of ze zich ervan bewust zijn waar ze aan zijn begonnen en de daarbij behorende “offers” hebben gebracht. Want je moet echt een doorzetter zijn om hierin succesvol te worden (waar geldt dat niet?) maar als je die weg eenmaal bent ingeslagen, komt het succes. dat is wat ik in de regel bij alle berichten van de succes stories lees.

Mijn eigen ervaring met AMR

Natuurlijk vertel ik jullie in deze Internet Succes Gids AMR Review ook wat mijn eigen ervaringen met de AMR zijn.
Op het moment dat ik was geïnteresseerd in AMR, had ik geen kaas gegeten van het maken van websites. Maar een beter voorbeeld dan deze site kan ik je niet geven. Deze site is met hulp van de AMR opgebouwd. In korte tijd heb ik de beginselen geleerd van online marketing en het bezitten van een website. Ook het schrijven van de berichten geeft me plezier en als ik ergens niet uit kom of ik zit met een (beginners) vraag, kijk ik op het forum. Daarin staat wel zo veel, dat haast elke vraag er kan worden beantwoord. Als ik niet vind wat ik zoek, stel ik zelf de vraag en binnen no-time krijg ik tientallen antwoorden van medegebruikers die graag willen helpen. Kom ik er dan nog niet uit, dan trek ik bij Jacko aan de bel. Maar vaak heeft hij zelf op het forum al antwoord gegeven, omdat hij zeer betrokken is.

Ikzelf heb dus alle lof over de Affiliate Marketing Revolutie, omdat het je snel tot een resultaat brengt en je een mega bak aan ondersteuning hebt via de Internet Succes Gids.

Eindoordeel Internet Succes Gids AMR review

Aan het eind gekomen van deze Internet Succes Gids AMR Review kan ik concluderen dat het pakket zijn geld meer dan waard is.
Nog nergens heb ik een aanbieding voorbij zien komen, die je zoveel geeft voor je geld. Daarbij moet je bedenken dat deze Affiliate Marketing Revolutie niet enkel draait om de manier van geld verdienen. Een groot deel van de stof behandelt ook het bouwen aan een goede mindset en hoe je je business langzaam laat groeien. Dat maakt deze cursus zo compleet en uniek!

Verder heb je een enorme hoeveelheid kennis in het forum zitten en heb je nooit het idee dat je er alleen voor staat.Jacko is zeer vaak op het forum te vinden en ook de ontwikkelaar van het grandioze Marketheme 2.0 is ook lid van het forum. Dichter bij de bron kun je niet komen!

Over het resultaat van de cursus kan ik kort zijn en heb ik al eerder aangegeven. Deze site is met behulp van AMR opgezet. ik kan me geen andere manier bedenken waarop ik dat zo snel en zo netjes had kunnen doen. Het mooie is dat je je over de randvoorwaarden niet druk hoeft te maken, dat regelt Marketheme 2.0 voor je.
Zo kun jij je zelf volledig concentreren op het schrijven van goede content. En in navolging van de woorden van Jacko: content is king! Met goede, waardevolle content boei je de mensen die wat over je onderwerp willen weten en word je (en je site) gewaardeerd. En dat is precies wat je met het gebruik van Affiliate Marketing Revolutie bereikt. Dus: wil je starten met geld verdienen op internet en alles vanaf het begin goed aanpakken, kun je niet onder de Affiliate Marketing revolutie uit!

Wacht niet langer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *