Golden Retriever Geheimen Review – écht een bravere hond?

Golden Retriever op bank

Heb jij al een Golden Retriever? Of denk je erover na om een Golden Retriever aan te schaffen?
Dan is het logisch dat je geïnteresseerd bent in het boek Golden Retriever Geheimen en dat je op deze site terecht bent gekomen.
En daarom bekijken we in deze Golden Retriever Geheimen Review of dit inderdaad het boek is dat je moet hebben voor een gehoorzame, trouwe en lieve hond. En het is niet alleen een boek, maar een heel pakket aan boeken dat deze review passeert.

Want, of je nu al een Golden Retriever hebt of je wil er een aanschaffen, je doel is natuurlijk om een trouwe, gehoorzame en lieve hond naast je te hebben.
Daarvoor begint het al bij de keuze van een fokker, als je een Golden Retriever wil gaan kopen.

Maar ook in de rest van het leven van je hond verdient deze de aandacht met goede training, opvoeding en verzorging. Als je hier niet voldoende aandacht aan besteedt, kan je hond zomaar veranderen in een eigenwijze, koppige hond die alles stuk bijt en de hele dag blaft. en dat zou natuurlijk erg zonde zijn.

Wat er echter vaak fout gaat bij het trainen en opvoeden van de honden, is dat er kennis wordt gehaald uit een regulier trainingsboek, geldend voor alle honden. En daar zit nu precies het probleem; niet ieder hondenras dient hetzelfde te worden getraind en verzorgd.

Daarom is er nu het Golden Retriever Geheimen boek, speciaal toegespitst op de opvoeding, training en verzorging van de Golden Retriever. Zodat je precies weet wat wel en niet goed werkt bij jouw metgezel.

Wat ik vast ga verklappen: je kunt niet onder deze boekenreeks uit als je een Golden Retriever hebt!

Golden Retriever Geheimen

De Golden Retriever is al lange tijd een erg populair hondenras in Nederland. Dit komt waarschijnlijk door zijn vriendelijke en open houding. De hond is erg sociaal, energiek en gehoorzaam en wordt daarom ook veel ingezet als blindegeleidehond, hulphond en jachthond.

Deze van oorsprong Schotse hond werd vroeger al veel gebruikt als jachthond. Golden Retriever betekent letterlijk Gouden Terugbrenger. Deze goudkleurige hond bracht geschoten wild terug naar de jager. Vanwege zijn zachte beet bleef het geschoten wild intact.

Energiek

Golden Retriever voor de Golden Retriever Geheimen Review

De Golden Retriever is een hond met veel energie die ook veel beweging nodig heeft. Zijn baasje mag dus lekker elke dag een tijd buiten vertoeven met zijn troeteldier, dit vinden de honden geweldig. Ook op geestelijk gebied snakt de Golden Retriever naar uitdagingen; apporteren zit in zijn bloed dus maak daar een mooi spel van!

Het Golden Retriever Geheimen boek is speciaal geschreven voor het opvoeden en leven met de Golden Retriever. Hopelijk kopen ook mensen die op het punt staan een Golden Retriever te willen aanschaffen dit boek. Het staat boordevol goede tips omtrent de aanschaf; welke fokker neem je, waar moet je op letten, hoe kom je de eerste dagen met je Golden Retriever goed door?

Ook mensen die een Golden Retriever op latere leeftijd krijgen, bijvoorbeeld uit het asiel, kunnen met het Golden Retriever Geheimen boek perfect zien hoe ze met hun hond moeten omgaan.

Wat belooft de verkoper van Golden Retriever Geheimen?

De verkoper van Golden Retriever Geheimen, Gerard de Goede, belooft je dat je in dit boek leert hoe je met positieve methodes je hond kunt opvoeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond. Een hond waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Maar hoe gaat Gerard dit dan bereiken?
Op zijn site legt Gerard uit dat de volgende items zeer belangrijk zijn bij de opvoeding van je hond:

  • Waarom je Golden Retriever opspringt en hoe voorkom je dit
  • Het afleren van het urenlang blaffen van je hond wanneer jij weg bent
  • Het belangrijkste deel van training zodat je de training kunt versnellen
  • Het ontlopen van de 5 meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een Golden retriever
  • Het snel zindelijk maken van je pup
  • Hoe je je pup het beste laat wennen aan zijn nieuwe thuis
  • De 4 belangrijkste behoeftes van je Golden retriever

Deze lijst is verre van compleet, het is een greep uit de lessen die Gerard je gaat leren.

Gerard belooft je dat je versteld zult staan van de eenvoud van het opvoeden van je Golden Retriever….als je je maar consequent aan de tips en methoden van dit boek houdt.

Golden Retriever Geheimen Review

Na deze nuttige introductiepunten zijn we aangekomen bij de daadwerkelijke Golden Retriever Geheimen Review.

In deze review gaan we bekijken waar het boek Golden Retriever Geheimen uit bestaat en wat je erin kunt leren.
Zoals ik in het begin van deze review al zei, is het een heel pakket aan boeken dat bij deze Golden Retriever Geheimen boek hoort. Ook deze bonussen zullen de revue passeren.

Verder willen we natuurlijk meer weten over de schrijver, Gerard de Goede en wat hem heeft bewogen tot het schrijven van dit boek.

De kosten van het Golden Retriever Geheimen zijn ook niet onbelangrijk, evenals de ervaringen van andere kopers van dit boek.

Uiteraard ben ik zelf ook in het pakket gedoken en laat mijn eigen mening hierover aan bod komen.

Tot slot willen we een antwoord op de volgende vragen: “Is dit product zijn geld waard?” en “Levert het product het gewenste resultaat?” Krijg je inderdaad die trouwe, lieve en gehoorzame Golden Retriever met de tips en methoden uit dit boek?

Waaruit bestaat Golden Retriever Geheimen?

Golden Retriever Geheimen is een digitaal boek. Wanneer je het boek hebt aangeschaft, krijg je een link toegestuurd waarmee je het boek, samen met alle bonussen, kunt downloaden.

Golden Retriever Geheimen

Het Golden Retriever Geheimen boek is een lekker dik boek met 203 pagina’s. Het staat niet boordevol foto’s (ik heb er 9 geteld, zonder kaftfoto) dus je krijgt veel info in het boek.
Een goede tip is om een beetje aandacht aan het materiaal te schenken en het zelf of bij een copyshop te printen en in te binden. Je hebt dan een mooi boek tot je beschikking en je hoeft niet steeds je computer op tablet erbij te pakken.

Hoe is het Golden Retriever Geheimen opgebouwd?

Voorwoord

Allereerst begint het boek met een uitgebreid voorwoord van Gerard de Goede. Hierin legt hij zijn liefde voor de Golden Retriever uit en verklaart hij waarom hij is gekomen tot het schrijven van dit boek.

I De Golden Retriever

In deel 1 van het boek loopt Gerard door de geschiedenis van de Golden Retriever, zijn uiterlijk en zijn karakter. Ook wordt aangehaald of de Golden Retriever de ideale hond is voor jou.

II Aanschaf / kopen

In dit deel van het boek duikt de schrijver dieper in op de aanschaf van je pup. Waar moet je een pup kopen en waar zeker niet? Welke vragen moet je de fokker stellen en hoe kies je de juiste pup voor jou uit zijn enkele van de vragen waarop hier een antwoord wordt gegeven.

III Je puppy mee naar huis nemen

Dit deel gaat voornamelijk over het hondproof maken van je huis, de eerste dagen dat je pup bij je is en een belangrijk stuk zindelijkheidstraining.

IV Opvoeding en training

Dit belangrijke hoofdstuk gaat in op het belang van de leider; wie is de baas in huis? Verder leert je hond hoe hij moet gehoorzamen en hoe ongewenst gedrag wordt tegen gegaan. Basis commando’s worden besproken en de hond wordt sociaal gedrag aangeleerd. Afhankelijk van de eerste maanden van de hond gaat het socialiseren vlot of wat langzamer.
Gerard geeft precies aan hoe je dit het beste kan aanpakken.

Dit blijkt uit een klein stukje uit zijn boek:

Stukje tekst uit Golden Retriever Geheimen

Bron: Golden Retriever Geheimen

V Leven met een Golden Retriever

Deel vijf handelt over de dagelijkse gang van zaken omtrent je hond. Voeding komt aan bod, evenals de gezondheid van je hond en hoe je je Golden retriever het beste kan verzorgen. Er zit ook een mooi stukje in dit hoofdstuk over wat je doet met je hond tijdens vakanties. Neem je hem mee, of gaat je hond naar een opvang gedurende je vakantie? Gaat je hond mee vliegen, of in de auto? Nuttige tips in dit hoofdstuk!

VI Sport en show

Dat de Golden Retriever een hond is die van uitdagingen houdt, weten we al. Daarom is in dit boek een deel opgenomen over show, sport en spel. Onder andere flyball komt aan bod, evenals het lopen van shows, jacht en reddingswerk.

VII De oudere Golden Retriever

Golden Retriever oud

Het laatste deel van het boek richt zich op de oudere hond. Het laat zien tegen welke (gezondheids) problemen je hond aan kan lopen en wat je eraan kan doen.
Hoe je het beste van je hond op zijn oude dag kan genieten komt ook in dit deel ter sprake.
Tot slot wordt er in dit hoofdstuk antwoord gegeven op veelgestelde vragen, voordat Gerard afsluit met een nawoord.

Bonussen

Ondanks dat het Golden Retriever Geheimen boek al redelijk compleet is, geeft Gerard bij dit boek nog een aantal bonusboeken mee voor de snelle beslissers! Ik zal ze een voor een doornemen.

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

In dit 24 pagina’s tellende boekje wordt specifiek de aandacht gericht op de Golden Retriever als pup. De tips voor de aanschf van een goede pup zijn belangrijk. Maar ook wordt het belang aangehaald van je huis goed inrichten en welke voeding voor je jonge pup van belang is. Ook bespreekt Gerard de bijzondere gedragingen van je jonge pup.

Baas over je eigen Golden Retriever

In dit boek van in totaal 42 bladzijden legt Gerard uit dat gedragsproblemen kunnen ontstaan wanneer je hond niet begrijpt dat jij de baas bent.

Dit roedelgedrag moet hem vanaf het begin aan duidelijk worden gemaakt.

Boek Baas over je Golden Retriever

Het aanpakken van gedragsproblemen speelt een grote rol in dit boek. Verderop wordt er gesproken over onder andere huisregels, trainingsmateriaal om te gebruiken en de gehoorzaamheid van je hond in dagelijkse situaties.

Honden Training Geheimen

Dit boek van 34 bladzijden behandelt de manier van trainen zoals ook professionals dit doen.

Honden training geheimen Golden Retriever

Aandacht wordt geschonken aan de diverse manieren van trainen en alles wat bij het trainen komt kijken, onder andere het (veranderende) gedrag van je hond.
Verder spreekt Gerard over verschillende trainingsmethoden en waarom de ene effectiever is dan de andere. Ook fouten in trainingen worden naar voren gehaald.

Je Golden Retriever laten komen op commando

Dit boekje van 14 bladzijden legt in 8 eenvoudige stappen uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond naar je toe komt als je zijn naam roept.

Een belangrijke les van dit boekje is dat hondentraining is gebaseerd op de mindset van de baas. Je kunt dus niet alles op de hond afschuiven als het even niet wil lukken. Verrassende tips krijgen de aandacht!

Levenslange updates

Als laatste bonus krijg je van Gerard levenslange updates van het Golden Retriever Geheimen boek en de bonusboeken. Je krijgt als eerst nieuwe hoofdstukken, technieken en aanbevelingen toegestuurd.

Wil je nu al Golden Retriever Geheimen hebben?

Wie is de aanbieder van Golden Retriever Geheimen?

De schrijver en aanbieder van Golden Retriever Geheimen is Gerard de Goede.
Ga je echter naar Gerard de Goede op zoek dan vind je weinig over hem. Hierdoor denk ik dat Gerard de Goede een pseudoniem is van de schrijver.
Heeft dit invloed op de kwaliteit van het boek? Nee. In de Nederlandse literatuur is het zelfs geen onbekend fenomeen om een pseudoniem te gebruiken!

Betrouwbaar

Ik kan me voorstellen dat je op dit moment twijfelt over de betrouwbaarheid van de boeken. Maar dat is niet nodig!
Golden Retriever Geheimen wordt uitgegeven door Blue Sky Marketing. Deze bij de Kamer van Koophandel ingeschreven uitgever is gevestigd in Berkel-Enschot, Brabant. Bedrijfsgegevens zijn eenvoudig op de website te vinden dus daar is niets geheimzinnigs aan.
Sterker nog, Blue Sky Marketing heeft meerdere hondenboeken uitgegeven die door mij zijn gereviewd, zoals het Labrador Handboek, het Jack Russell Handboek, Border Collie Geheimen en het boek Labradoodle Geheimen.

Voor alle genoemde reviews zijn de boeken binnen een dag geleverd. Ook emailverkeer gaat op vriendelijke toon en de mensen van Blue Sky Marketing zijn altijd bereid je te helpen bij problemen met de boeken.

Wat zijn de kosten van Golden Retriever Geheimen?

De kosten van Golden Retriever Geheimen, inclusief alle bonussen, zijn € 37,-.
Gezien de hoeveelheid informatie die je hiervoor krijgt, vind ik dit een prima prijs.
Als je alle boeken los van elkaar aanschaft, ben je alleen daaraan al meer dan het dubbele kwijt.

Gerard vindt het ook een fijn idee, door de set boeken goedkoper aan te bieden, dat jij meer geld kan besteden aan je Golden Retriever, wat ik een mooie gedachte vind.

Wat vinden de klanten?

We zijn op zoek gegaan naar de ervaringen van klanten die Golden retriever Geheimen hebben aangeschaft.

Op de site van het boek zijn enkele ervaringen van kopers te vinden:

Klantervaring van Daisy
Klantervaring Marieke
Klantervaring Jan

Verder ben ik op internet geen negatieve berichten tegen gekomen van kopers van de Golden retriever Geheimen. Als er mensen niet over te spreken zouden zijn, had ik dit wel verwacht binnen de hoeveelheid aan fora over de Golden Retriever. Maar niets van dat al.

Mijn eigen mening over Golden Retriever Geheimen

Van het Reviewsweb team ben ik een van de weinigen met ervaring in het hebben van een hond als huisdier.

Na het downloaden van de boeken ben ik dus ook direct hierin gedoken.

De boeken zien er stuk voor stuk verzorgd uit. Ik denk dat, als je het Golden retriever boek mooi laat printen en inbinden, je er een mooi boek aan hebt.

De layout van de boeken is duidelijk. Het taalgebruik is helder en vertellend. Er worden veel anekdotes aangehaald in de boeken wat maakt dat het geheel prettig leest.

Golden Retriever met pup

Sommige bonusboeken zijn een stuk dunner maar dan hebben we het ook over specifieke delen in de aanschaf en opvoeding van je hond, dus dat is ook wel logisch dan.

Bekend

Veel van de tips en methoden die in de boeken zijn omschreven, kwamen mij wel bekend voor. Maar ook ik heb nog veel geleerd uit de boeken, met name de fouten die ik ook heb gemaakt met het trainen van mijn hond waren erg herkenbaar!

Het deel van de boeken waarin wordt uitgelegd waar je op moet letten bij de aanschaf van je pup is erg waardevol. Er komen “fouten” aan bod waar je zonder oplettendheid en de kennis van de boeken, zo in zou trappen.
Zoals ik al eerder in deze Golden Retriever Review zei, is het te hopen dat mensen die de aanschaf van een Golden Retriever overwegen, ook deze boeken kopen. Het kan hen een hoop ellende besparen door direct een goede hond te kopen, bij de juiste persoon.

Dubbel

Door enkele boeken los van elkaar te schrijven en wel als één pakketje aan te bieden, ontkom je er niet aan dat stof dubbel wordt weergegeven. Over het algemeen vullen de boeken elkaar mooi aan. Wel vond ik in het boekje “Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy” veel terug wat ook al in Golden Retriever Geheimen was beschreven. Dit komt laatstgenoemde boek ten goede, zo zie je hoe uitgebreid dit boek is. Aan de andere kant heb je met het bonusboekje wel alle specifieke zaken voor je puppy bij de hand.

Garantie

Tevredenhied gegarandeerd

Gerard is zo overtuigd van de waarde van zijn materiaal, dat hij gerust 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geeft. Hij gaat ervan uit dat de mensen die deze boeken bestellen, er veel tips en trainingsmethoden uit halen die juist voor hen van toepassing zijn. Zozeer, dat van terug sturen toch geen sprake zal zijn.

Deze garantie vind ik erg prettig. In deze periode heb je mooi de tijd om de boeken door te nemen en aan de slag te gaan met je hond.

Eindoordeel Golden Retriever Geheimen Review

Deze Golden Retriever Geheimen Review sluit ik af met de antwoorden op de eerder gestelde vragen “Is dit product zijn geld waard?” en “Levert het product het gewenste resultaat?”
Ik denk dat je al wel een beetje een idee hebt hoe de antwoorden zullen zijn als je deze review hebt gelezen!

Is Golden Retriever Geheimen zijn geld waard?

Als we kijken naar de berg informatie die in de boeken over de Golden Retriever staat, denk ik dat je nergens anders zoveel specifieke informatie bij elkaar vindt als hier. En dat voor de prijs van € 37,- is dat echt niet teveel betaald.
Als je alle boeken, of hondentrainingsboeken in het algemeen, los koopt ben je echt veel meer geld kwijt. Wat dat betreft is dit een uitstekende deal.

Resultaat?

Ben je op zoek naar een Golden Retriever? Dan ben je met de tips uit deze boeken het beste af.
Heb je net een Golden Retriever? Ook dan kun je niet om de specifieke informatie uit deze boeken heen. Hoeveel gedetailleerder wil je het hebben? Speciaal op jouw hondenras geschreven methoden en trainingen vind je nergens anders!

Als je al een wat oudere Golden Retriever hebt, is het nog steeds niet te laat om deze boeken te kopen. Er wordt voldoende aandacht besteed aan verzorging van de (oudere) hond en de gezondheidsklachten waar hij tegenaan kan lopen.

Het resultaat dat deze boeken brengen, ligt wel een beetje in je eigen handen. Ik neem aan dat je deze boeken wil hebben om het beste uit jouw relatie met de Golden Retriever te creëren. En ook om jouw Golden Retriever de manieren te leren waardoor het een fijne en trouwe metgezel is.

Onthoud dan wel dat deze boeken er zijn om ook uitgevoerd te worden. Neem jij de tips en trainingsmethoden uit deze boeken ter harte, zul je merken dat je een fijne, innige, jaren durende band opbouwt met jouw Golden Retriever. Hij luistert naar je, is sociaal en prettig om om je heen te hebben. Als jij hem de aandacht geeft die hij verdient, krijg je dezelfde aandacht terug. Dat willen we toch allemaal?

Wil jij ook graag Golden Retriever Geheimen bezitten voor een lekkerder leven met je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *