Gitaarles Van Koen Review – De beste gitaarles?

Gitaarles Van Koen Review

Heb jij altijd al gitaar willen leren spelen? Ben je daarom benieuwd naar de online gitaarlescursus van Koen? In deze Gitaarles Van Koen Review gaan we samen kijken of dit het ultieme programma is voor jou.

Leer je hier inderdaad binnen enkele maanden al een mooi riedeltje spelen? kun je binnen een half jaar al je eerste gitaarconcert kunnen geven?
Wij nemen je mee naar de ins en outs van de Gitaarles Van Koen. Wij (en jij waarschijnlijk ook) willen weten wie Koen is en wat hij heeft te bieden. Kan Koen jou in een vlot tempo en op de juiste wijze gitaar leren spelen?

Bovenal vinden wij het belangrijk om te weten of deze cursus zijn geld waard is en of hij het gewenste resultaat levert.

We gaan er allemaal achter komen in deze Gitaarles Van Koen Review.

Gitaarles Van Koen

Al jaren heb je het idee in je hoofd om gitaar te leren spelen. Want hoe leuk is het, als je ergens met een groep mensen bij elkaar bent en iemand trekt een gitaar tevoorschijn en zet hit na hit in en begeleidt de mensen met meezinger na meezinger?

En hoe leuk zou het zijn, als jij nu diegene bent die de gitaar uit je tas tovert? Zodat je iedereen enthousiast kunt maken om mee te zingen? Of dat je, desnoods in je eentje, heerlijk wat weg tokkelt en de tijd lijkt te vergeten?
Ook een mooie manier om helemaal tot rust te komen!

Gitaar spelen is iets van alle tijden. Wist je dat honderden jaren geleden de gitaar al bekend was in Europa, met name Spanje?

Voor het zover is dat je zelf op een gitaar kunt spelen, moet je daar natuurlijk wel wat aan doen en tijd in steken.
En hier komt de Gitaarles Van Koen om de hoek kijken. Koen heeft een mooie online cursus ontwikkeld die je geheel in je eigen tempo kan volgen. Om zo te komen tot het moment dat ook jij je eigen liedje kan spelen!

Wat er allemaal komt kijken bij deze cursus van Koen, lezen we verder in deze Gitaarles Van Koen Review.

Wat is het Gitaarles Van Koen Programma?

De cursus Gitaarles bestaat uit een online cursus gitaar spelen.

Het programma bestaat uit 22 online gitaarlessen en 2 bonuslessen. Ook omvat het toegang tot de besloten (Facebook) leeromgeving en community. Het fijne hiervan is dat Koen er zelf ook een zeer actieve deelnemer van is, zodat hij dagelijks antwoord kan geven op de gestelde vragen.
En bovendien kunnen andere mensen binnen deze community jouw vragen ook beantwoorden (of jij die van hen)!

Verder geeft Koen eens per maand een Live webinar, zodat je op de hoogte blijft van de aangeleerde technieken en je samen kunt gitaar spelen!

Gitaarles Van Koen logo

Het mooie van de online structuur van de lessen is dat je het volledig in je eigen tempo kan volgen. Even geen tijd? Geen probleem, de lessen wachten geduldig op je.

Maar natuurlijk adviseert Koen om de lessen zoveel mogelijk met de juiste tussenpozen te volgen om de continuïteit erin te houden. Vooral aan het begin van de opleiding is dit erg belangrijk!

Concreet komt het er dus op neer dat het totale programma bestaat uit PDF lesmateriaal, audio’s en lesvideo’s. Koen hamert erop dat deze lessen uniek zijn en van een hoge audio- en beeldkwaliteit. Maar natuurlijk hadden wij van Reviewsweb niet anders verwacht bij een cursus die gaat over het maken van muziek!

Wat belooft de verkoper?

Je hebt al kunnen lezen dat de Gitaarles Van Koen bestaat uit 22 losse lessen, plus twee bonuslessen. Koen belooft dan ook dat jij een juiste start krijgt in het gitaarspel (belangrijk)!

Verder kan Koen gebruik maken van zijn jarenlange ervaring met het gitaarspel. Wat hij allemaal heeft gedaan lees je in het verhaal over Koen zelf.

Koen maakt met zijn cursus ook korte metten met:

  • Er is geen muziekschool in de buurt
  • Ik kan niet op vaste tijden les volgen
  • Ik kan geen noten lezen
  • Ik weet niet waar ik moet beginnen
  • Gitaarles is zo duur

Met zijn cursus ontkracht hij alle bovengenoemde excuses om het beginnen met gitaar te leren spelen.

Koen belooft jou op een eenvoudige, maar motiverende en inspirerende manier te kunnen begeleiden tot een hobby- of professionele gitarist.

Vrouw met gitaar

Gitaarles Van Koen Review

In dit deel van de review gaan we het lespakket van Gitaarles Van Koen bekijken, evenals wie Koen is en wat de kosten van het programma zijn. Ervaringen van klanten en die van ons passeren de revue.

Waaruit bestaat het Gitaarles Van Koen programma?

De Gitaarles Van Koen cursus is een digitale cursus. Verwacht dus niet een boek thuis, dat gaat er niet komen.

Na betaling van het cursusgeld krijg je direct toegang tot de lessen. Als je al een gitaar hebt, kun je dan direct beginnen!

De lessen die je krijgt zijn allen op PDF bestand. Elke week komt er een nieuwe les bij, het is dus voor jou zaak om een beetje op tempo te blijven zodat je mooi in de maat mee kunt lopen. Maar niet getreurd, de cursus is van jou en wacht ook geduldig op jou. Als het te snel gaat, pas je het gewoon aan naar je eigen tempo.

online gitaarles van Koen

Wat leer je in de lessen?

Op het gebied van theorie, want daar ontkom je natuurlijk niet aan, leer je de juiste technieken van gitaar spelen toepassen. Ook leer je tablatuur lezen, toonladders en diverse akkoorden.

Maar hiermee ben je er natuurlijk nog niet!

Je leert ook gitaartechnische zaken. Hoe is de beste gitaarhouding? Je leert hoe je je gitaar kunt stemmen en het vervangen van gitaarsnaren.
Makkelijk riffs leren spelen zit er ook zeker in.

Het leren spelen van muziek, zowel het theoretische gedeelte als de praktijk, wordt beoefend met het spelen van bekende liedjes.
Koen heeft gemerkt dat het enthousiasme van de cursisten stijgt als ze wat kunnen spelen wat je ook op de radio hoort!
Bands en artiesten waaruit Koen put tijdens zijn lessen zijn onder andere Queen, Adele, Nirvana, Kings of Leon en James Blunt.

Extra’s

Het doet ons deugd te zien dat Koen ook nog wat extra materiaal aanbiedt bij zijn Gitaarles Van Koen cursus.

Bijlage, gebruikt voor de Gitaarles Van Koen Review

De extra’s die je erbij krijgt bestaan uit een stap voor stap opleidplan. Je weet continu waar je aan toe bent. Koen leert je geen dingen waar je nog niet ver genoeg voor bent.

Verder krijg je uitgebreide bijlagen plus MP3 audio meespeelbestanden.

Een compleet gitaarakkoordenboek zit ook in het pakket.
Verder heb je toegang tot de speciale community waar je je vragen kwijt kunt; ook is er een mogelijkheid om videovragen te stellen. Dit lijkt ons een zeer handige feature! Zo kun je iets waar je niet uit komt, aan Koen laten horen. Hij kan horen en zien wat jij niet goed doet en jou bijsturen. Top!

Tot slot organiseert Koen een jaarlijks kampvuur event met de cursisten. Een mooie manier om met gelijkgestemden samen te komen en elkaar te laten horen hoe ver je al bent!

Heb je zin om nu al te beginnen met gitaarles?

Wie is de aanbieder?

Koen Snoek is de maker van deze online gitaarles cursus. Hij is dus ook degene die je op de video’s ziet en die jou les geeft.
Maar wie is dit dan eigenlijk?

Leren van eigen fouten

Koen wilde al lang zelf gitaar leren spelen. Als rasechte Volendammer die hij is, zou die muzikaliteit niet meer dan normaal zijn, toch?

Koen nam les bij een leraar die hem op weg hielp. Maar na een tijdje bleek dat Koen enkele goede technieken had geleerd, maar ook een aantal foute technieken.

Daarna is Koen overgestapt naar Jaap de Witte en Jaap Kwakman, bekende namen uit de formatie de 3JS.

Met moeite heeft Koen hier de foute technieken afgeleerd en zich ontwikkeld tot gitarist.

Koen weet dus als geen ander hoe belangrijk een goede start is met het leren gitaar spelen. Hier heeft hij zich dan ook volledig op gefocust.

Ervaring

Koen Snoek van Gitaarles Van Koen
Koen Snoek

Nu heeft Koen zich, met al zijn ervaring, toegelegd op het overbrengen van zijn kennis aan “gitaristen-to-be”.
Zoals je hebt gelezen heeft Koen in ieder geval twee zeer ervaren leermeesters gehad.
Koen zelf heeft in enkele bands gespeeld en optredens gegeven voor enkele duizenden mensen.

Met deze ervaring van Koen kun je ervan uit gaan dat hij weet waarover hij het heeft.
Koen heeft in de loop der jaren goed naar zijn cursisten geluisterd en zijn manier van lesgeven constant aangepast. Daarom weet Koen nu hoe hij zijn lessen het beste kan overbrengen zodat het ook echt aankomt en effect heeft. Hieruit is het Gitaarles Van Koen programma ontwikkeld.

Wat zijn de kosten?

Koen vraagt voor de Gitaarles van Koen cursus € 77,-.
Als je ziet hoeveel les je hiervoor krijgt, kun je je beseffen dat dit niet een heel hoge prijs is. Ga maar eens naar een muziekschool en probeer eens 22 lessen te krijgen voor dit bedrag, dat gaat je niet lukken!

Voordeel van dit pakket is natuurlijk ook dat je het altijd tot je beschikking hebt (waarbij muziekschoollessen eenmalig zijn). En ook via de community is Koen bereikbaar om je vragen te beantwoorden of om met je mee te luisteren.

Al met al heb je dus veel in huis voor deze € 77,-.

Wat vinden de klanten?

Uiteraard mogen in deze Gitaarles Van Koen Review de ervaringen van de klanten of cursisten en van ons zelf niet ontbreken. We hebben ervaringen van cursisten gevonden op internet en hebben de belangrijkste punten hieruit gefilterd.

Mooie opbouw

vrouwelijke gitarist

De cursisten die de Gitaarles Van Koen al hebben gevolgd of er juist midden in zitten, zijn erg tevreden over deze cursus.
De opbouw van de cursus vinden ze stuk voor stuk top. Elke week krijg je een les. Je kunt dus niet vooruit spelen, maar oefenen totdat je die specifieke les onder de knie hebt.

Koen legt daarbij ook de theorie goed en op een rustige manier uit. Samen met het naslagwerk ben je dus volledig voorzien.

Ook het feit dat je zelf liedjes kan inbrengen, scoort bij de cursisten punten! Zo heb je inspraak in je eigen lessen en kunt leren spelen wat jij juist leuk vindt, niet wat een muziekschool voor jou bepaalt.

Verder is het ideaal dat je kunt oefenen via een laptop, tablet of zelfs je mobiele telefoon.
Menig cursist vertelt ook op vakantie geoefend te hebben. Zo mis je niets!

Onze mening over Gitaarles Van Koen

Niemand van ons team had ervaring met gitaar spelen. Zelf heb ik een blauwe maandag piano gespeeld en dat werd me destijds op de “oude manier” aangeleerd. Noten lezen en nog eens noten lezen en saaie muziekstukken spelen. Niet erg motiverend dus.

Het Gitaarles Van Koen pakket spreekt ons in die zin aan, dat je op een veel “vrijere” manier les krijgt.
Je moet je natuurlijk wel aan het schema houden van een les per week die je krijgt opgestuurd. En in de tussentijd veel oefenen.

Maar de mogelijkheden van contact met Koen, de variatie in liedjes die je leert en de mogelijkheid om “verzoeknummers” te leren spelen, maakt dat dit Gitaarles Van Koen pakket met kop en schouders uitsteekt boven de reguliere manier van les geven (helemaal de oude manier)!

Ook kan Koen je helpen met de aanschaf van een gitaar, zodat je niet een te dure of verkeerde gitaar neemt. Wel zo lekker voor iemand die nog geen gitaar heeft; een mooie duw in de goede richting!

15 minuten per dag

Koen gaat ervan uit, dat jij 15 minuten per dag beschikbaar bent om te oefenen. Wat is nu 15 minuten per dag, als je iets mag doen dat je leuk vindt?!
De ervaring leert dan ook dat je vaak langer dan deze tijd aan het oefenen bent. En dat is natuurlijk alleen maar goed. Een teken dat het leuk is om te doen en niet snel gaat vervelen.

Verder is het fijne van dit online programma, dat je direct na het overmaken van het cursusgeld, je al aan de slag kunt.
Nu beslissen is dus over 5 minuten aan de gang!

En voor de mensen die nog twijfelen heeft Koen een mooie niet goed geld terug garantie. Als jij de cursus uitprobeert en binnen 30 dagen besluit dat jij het toch niets vindt, kun je dit Koen laten weten en krijg je je geld terug.
Zo loop je geen enkel risico.
Maar Koen is zo overtuigd van zijn cursus en lesmethode, dat hij niet verwacht dat jij zou willen stoppen.

Eindoordeel

Zoals altijd sluiten wij af met een oordeel over de waarde van de cursus en of hij daadwerkelijk resultaat brengt.

Is deze cursus zijn geld waard?

Wij hebben bij de Gitaarles Van Koen Review gekeken naar de ervaringen van klanten en cursisten, alsmede naar het aanbod van de cursus zelf.

De cursisten zijn tevreden, dat heb je kunnen lezen. De aangeboden lesstof heeft op ons een nette en geordende indruk gemaakt.
Als je dat afweegt tegen de kosten van regulier muziekonderwijs, denken wij dat je zeker niet teveel betaalt voor de cursus. Een prima prijs voor een mooi studiepakket.

Geeft de Gitaarles Van Koen het gewenste resultaat?

Dit is natuurlijk met een educatief programma moeilijk te bepalen voor ons.

Wij nemen aan dat je dit programma koopt omdat je wil leren gitaar spelen. Liefst op korte termijn en op een prettige manier.

Als jij de moeite erin stopt om op tijd te oefenen en je aan het lesprogramma houdt, weten we zeker dat je veel plezier van deze cursus gaat hebben.
Koen zegt ook dat je er tijd in moet stoppen om te leren gitaar spelen, niets komt voor niets.
Maar met dit programma zul je je geen seconde vervelen. En met al meer dan 4000 cursisten geloven wij dit wel!

Wij gaan er ook vanuit dat je een serieuze cursist bent en dan heb je aan de Gitaarles Van Koen een voortreffelijk pakket om snel goed met een gitaar overweg te kunnen!

Dus wij zeggen: nu bestellen en over vijf minuten ben je met je eerste les bezig!

Al meer dan 4000 mensen gingen je voor. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *