Geld verdienen met waterstof aandelen

Watrerdruppel voor waterstof aandelen

Op dit moment zijn vele ogen gericht op de energiebron van de toekomst: waterstof! In de run naar een lagere CO2 uitstoot wordt reikhalzend uitgekeken naar brandstoffen die én niet fossiel zijn én de CO2 uitstoot drastisch reduceren. En daar komt waterstof om de hoek kijken.
Waterstof is niet een nieuwe technologie. Vooral in de vervoerssector zou waterstof een uitkomst bieden en bijdragen aan een lagere CO2 uitstoot.
Eerder is reeds geprobeerd om voertuigen te maken die op waterstof kunnen rijden. Maar in het verleden is gebleken dat dat een ingewikkeld proces is. Verder is de opslag en distributie van waterstof tot voor kort een uitdaging geweest.
De technologische ontwikkelingen op het gebied van productie, transport en opslag van waterstof zijn echter de laatste tijd in een stroomversnelling geraakt. Hierdoor is er momenteel veel aandacht voor waterstof, ook van de (institutionele) beleggers. En dat geeft kansen om geld te verdienen met waterstof aandelen.

Theorie over waterstof

Om de huidige aandacht voor waterstof theoretisch te ondersteunen, leg ik hier uit welke vormen van het produceren van waterstof er zijn en voor welke vorm van waterstof(productie) nu de aandacht ontstaat.

Drie manieren om waterstof te produceren

Op dit moment zijn er grofweg drie manieren te onderscheiden om waterstof te produceren. Hiervoor is een kleurcode in het leven geroepen; de grijze, blauwe en groene manieren van productie.

Grijze waterstof

Dit is de meest vervuilende manier van waterstofproductie. Bij deze methode reageert hoge druk stoom met aardgas en levert waterstof op. Helaas komt hier nog een hoge hoeveelheid CO2 bij vrij.

Blauwe waterstof

Een stuk schoner is de productie van blauwe waterstof. Hierbij wordt in het proces van de grijze waterstof, de vrijgekomen CO2 opgevangen en opgeslagen. Op grote schaal komt dit echter nog niet voor vanwege het ontbreken van opslagcapacitiet.

Groene waterstof

Dit is de meest milieuvriendelijke manier van waterstofproductie, waarbij waterstof wordt geproduceerd met duurzame energie. Dus met gebruik van zonne-, wind- en/of waterenergie. Elektrolyse is de meest bekende vorm, waarbij water wordt gesplitst in waterstof en zuurstof.

Europese Unie bemoeit zich ermee

Europese Unie vlag

Omdat waterstof wordt gezien als dé nieuwe energiebron, heeft de Europese Unie zich geworpen op het promoten van groene waterstof om richting de nulemissie te kruipen. Hierdoor staat waterstof wel steeds meer in de belangstelling. En hierdoor worden de komende decennia honderden miljoenen euro’s aan investeringen verwacht in deze branche. Nu al zijn aandelen van op waterstof gerichte bedrijven enorm gestegen vanwege deze groeiende belangstelling voor deze sector.

Waar kun je het beste in investeren?

Omdat de “waterstofgolf” nu net aan het opkomen is, is het, vooral voor de particuliere belegger, moeilijk om te kiezen waarin het beste kan worden geïnvesteerd. Er is nog niet heel veel over bekend, vraag maar eens aan een willekeurig iemand om een bedrijf op te noemen dat waterstof produceert!

Daarom heeft Harm van Wijk een gids samengesteld met de top 10 waterstofaandelen. Ik zal eerst kort uitleggen wie Harm van wijk is, mocht je dat nog niet weten.

De hulp van Harm van Wijk

Harm van Wijk is een (zeer) bekende persoon in de beleggingswereld. Deze man, onder andere oprichter van de beleggingssite beleggen.com, heeft zijn sporen (en zijn vermogen) ruim verdiend in de beleggingswereld. Ooit begonnen bij SNS, Binck, DFT en de ABN-AMRO, heeft hij zich later toegelegd op het helpen van de particuliere belegger.
Want in zijn uitgebreide loopbaan zag Harm dat de particuliere belegger het meeste geld verloor op de beurs. Aangezien Harm het keer op keer voor elkaar krijgt om een jaarrendement van tussen de 7 en 20% te behalen, iets wat veel andere professionele beleggers niet lukt, heeft hij inmiddels een hele schare fans die zijn adviezen opvolgen.

Harm heeft hiervoor dan ook een mooi beleggingssysteem ontwikkeld, de Trading Navigator Methode.
Wil je meer weten over Harm van Wijk en zijn succesvolle aandelenprogramma, bekijk dan eens de Trading Navigator review.

Top 10 waterstof aandelen voor 2021

Om de particuliere belegger een stap op weg te kunnen helpen met de aankoop van aandelen in waterstof, heeft Harm de Top 10 waterstof aandelen voor 2021 gids opgesteld.

In deze gids vind je de 10 meest kansrijke aandelen in waterstof, aldus Harm. Met deze gids hoopt hij de belegger een goede steun in de rug te kunnen geven bij het selecteren van winstgevende aandelen.

De gids begint met een uiteenzetting van de manieren van productie van waterstof en gaat vrij snel over op de kansen voor de beleggers op de waterstofmarkt.

Een goede start

Deze door Harm van Wijk opgestelde gids is een goede startpositie als je meer wil weten en gaan investeren in de waterstofmarkt. Hij zorgt ervoor dat je niet onbevangen (en dus ongefundeerd) in de waterstofmarkt begint te handelen. Dus doe er je voordeel mee en klik op de onderstaande knop voor de gratis Top 10 waterstof aandelen voor 2021 gids!

Goed voorbereid starten met waterstof aandelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *