Geld Verdienen Met Opties Review – megawinst met opties?

Geld verdienen met opties

Voor veel mensen is de aandelenmarkt een ingewikkeld fenomeen. Mensen die er snel hun geld verdienen en miljarden euro’s die er in korte periodes in omgaan. Maar iedereen kent ook de horrorverhalen van mensen die hun hele spaargeld kwijt zijn geraakt aan de aandelenmarkt. Of mensen die nu zonder pensioen zitten of, erger nog, een grote schuld hebben door de aandelenmarkt.
Dit wil je toch niet? Dat hoeft ook niet!
Lees in deze Geld Verdienen Met Opties Review dat er methoden zijn om je verlies op de aandelenmarkt te beperken en zelfs je winst te vergroten!

Dikke auto’s rijden voor aan het Beursplein 5. Hier, bij de AEX, werken mensen die miljoenen verdienen met de handel in aandelen en opties. Dit zijn allemaal handelaren die werken voor bedrijven, banken, instellingen en particulieren.

Maar je kunt ook zelf aan de slag op de aandelenmarkt. Het vereist kennis, vaardigheid en een ijzeren discipline.

Mensen die “zomaar wat doen” met aandelen zullen altijd de verliezer zijn. Wist je dat 90% van de particuliere beleggers geld verliest op de beurs? En dat de slechtste 10% van deze beleggers na 5 jaar 90% van hun vermogen zijn kwijtgeraakt?

Niet nodig! Laten we stoppen met de negatieve kant van de beurs te bekijken en ons richten op de methoden die voor winst zorgen! Want niemand belegt om er geld mee te verliezen, toch?

In deze Geld Verdienen Met Opties Review gaan we naar een beproefd model kijken om ervoor te zorgen dat jij als winnaar uit de beurs komt, met een groeiend vermogen om zo te werken naar volledige vrijheid in je doen en laten.

Kleine tip: deze handleiding is onmisbaar als jij goed wil leren handelen in opties!

Geld Verdienen Met Opties

Het is uiteraard ondoenlijk om hier in het kort een volledige uitleg te geven over de handel in aandelen en opties. Dat zal ik ook niet gaan doen.
Wat ik wel kan meegeven is een beschrijving van aandelen, obligaties en opties.

Als je een aandeel van een bedrijf koopt, bezit je in feite een klein deel van dat bedrijf. Als het goed gaat met dat bedrijf, wordt het meer waard. en dus stijgt jouw aandeel ook mee. Een bedrijf kan er zelfs voor kiezen om een deel van de winst aan de aandeelhouders uit te keren. Dit is het dividend.

Een obligatie is een bewijs waarbij een instelling of een overheid een hoeveelheid geld aan de bezitter van de obligatie schuldig is. De winst voor de belegger is de rente die je krijgt over de obligatie. Voor een obligatie geldt een vooraf afgesproken termijn, bijvoorbeeld 5 jaar.

Opties

En dan de opties. Laten we hier uitgaan van opties op aandelen.
Een optie is het recht om een hoeveelheid aandelen binnen een bepaalde periode tegen een vooraf afgesproken prijs te kopen of verkopen.

Je koopt hierbij dus niet het aandeel, maar het recht om een hoeveelheid aandelen in een bepaalde periode te kopen of te verkopen.

Opties worden altijd verhandeld per 100 aandelen. Dus in plaats van 100 aandelen te moeten kopen, koop je met een veel goedkopere optie de kans (of anders gezegd: jouw inschatting) op stijging of daling van het aandeel en daarmee je winst. De prijs van de optie wordt bepaald door de koers en de beweeglijkheid van het onderliggende aandeel. Dit behoeft voor nu een kleine nadere uitleg. er zijn namelijk twee soorten opties.

Call opties

Een call-optie geeft je het recht om een aandeel te kopen tegen de uitoefenprijs (vooraf afgesproken prijs). Gunstig als de koers van het aandeel stijgt, jij mag het immers voor de lagere prijs kopen.

Put-optie

Een put-optie geeft je het recht om een aandeel te verkopen tegen de uitoefenprijs. Hier profiteer je dus als het aandeel in waarde daalt, jij mag het nog steeds voor de (hogere) afgesproken prijs verkopen.

Twee partijen

Bij de optiehandel zijn altijd twee partijen betrokken. De eerste partij is de koper, met het recht om te kopen of verkopen.

De andere partij is de schrijver van de opties, met de verplichting om te kopen of verkopen.

De volgende matrix maakt de verhoudingen duidelijk:

Call- en putopties uitgelegd

Waarom handelen in opties?

Maar waarom zou je nu gaan handelen in opties, als dit ook met aandelen of obligaties kan?

  • Beschermen van een koersdaling.
    Met opties (in dit geval een putoptie) heb je het recht om de aandelen voor een afgesproken prij te bverkopen. Daalt het aandeel, dan mag je ze toch voor die (hogere) prijs van de hand doen.
  • Meer rendement op je aandelenpakket. Dit extra rendement kun je bewerkstelligen door callopties te schrijven waarvoor je een premie ontvangt.
  • Hefboomwerking. Omdat je niet de aandelen koopt maar de opties, kun je dit voor minder geld doen (1 optie staat voor 100 aandelen). Door in te spelen op de koersbeweging kun je een hefboom creëren en veel winst maken.

Nu heb je een beetje meer kennis over de werking van opties. Dit is handig om te kunnen bepalen of het geld verdienen langs deze weg jouw manier is.
Daarom gaan we verderop in deze Geld Verdienen Met Opties Review verder in op het product zelf!

Wat is Geld Verdienen Met Opties?

Het programma Geld Verdienen Met Opties is een handleiding waarin precies wordt uitgelegd hoe je met opties in je portefeuille winst kunt maken. Deze handleiding is gemaakt door drs. Harm van Wijk, ook bekend van de Trading Navigator Methode. Hierin begeleidt hij mensen met aandelen om tot winst te komen.

In het huidige beleggingsklimaat is het echter noodzakelijk om ook opties in je beleggingsportefeuille op te nemen voor een goed rendement. Waarschijnlijk zijn deze beide programma’s dus een waterdicht product om je geld maximaal te laten renderen!

Koersgrafiek voor opties

Wat belooft Harm van Wijk met het Geld Verdienen Met Opties Programma?

Harm van wijk belooft met deze Geld Verdienen Met Opties gids dat jij sneller je beleggingsdoelen kan verwezenlijken.
Deze snellere groei kan middels opties, omdat je daarmee een extra middel hebt om je vermogen toch te laten groeien terwijl de aandelen zakken.
Je dekt risico’s af en kan goedkoop een hefboom ontwikkelen met het stijgen van de aandelenkoers.

Volgens Harm is de gids helder, duidelijk en legt deze stap voor stap uit hoe je de opties in moet zetten voor maximaal rendement.

Geld Verdienen Met Opties Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke review van het product, gaan we zien wat dit nu inhoudt. Ook kijken we of er aan het pakket bonussen zijn verbonden.

Verder zijn we nieuwsgierig naar de persoon Harm van Wijk. Hoe komt hij aan de kennis voor het geld verdienen met opties?

De prijs van het product is uiteraard ook van belang, net al de ervaringen van gebruikers van het product.

Zelf zijn we ook in de gids gedoken om te zien wat het is.

Met dit alles in het achterhoofd willen we een antwoord op de vragen: “Is dit product zijn geld waard?” en “Bied dit product het gewenste resultaat?

Waaruit bestaat Geld Verdienen Met Opties?

Het programma is een door Harm van Wijk opgestelde handleiding die je alle benodigde strategieën leert om succesvol in opties te kunnen handelen.

Aangezien het een online product is, is de handleiding een ebook. Na de koop krijg je direct mail van Harm van Wijk met de mogelijkheid om het ebook te downloaden.

Bonussen

Naast het ebook Geld Verdienen Met Opties komen er bij dit product nog 4 bonussen kijken, die in mijn ogen minstens zo belangrijk zijn.

  • Bonus 1: Opbrengstcalculator. Dit is een excelsheet speciaal ontworpen om de mogelijke opbrengsten van je opties te bekijken in verschillende scenario’s.
  • Bonus 2: Calculatiesheet (zie foto onder). Dit sheet laat je zien welke strategie je het beste kunt kiezen. De opbrengsten worden bekeken bij aandelenkoop en tegelijk het schrijven van put- en callopties.
  • Bonus 3: Margincalculator: deze berekent voor je de marges die je moet aanhouden voor een call- of een putoptie.
Excelsheet met strategie voor geld verdienen met opties
Voorbeeld van een calculatiesheet
  • Extra bonus 4: een abonnement op Optie Alert. hierbij ontvang je per mail en SMS de tips voor het openen en sluiten van opties.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is onder andere de ontwikkelaar van de strategie Geld Verdienen Met Opties. Maar natuurlijk heeft hij veel meer gedaan.

Harm is na zijn studie bedrijfseconomie en marketing de financiële wereld in gedoken.

Harm van Wijk van Geld Verdienen Met Opties
Harm van Wijk

Eerst heeft hij zicht toegelegd op het werken bij de grote banken en instellingen. Hier heeft hij zich de ins en outs van de beurshandel eigen gemaakt.
Hij heeft ook onder andere beleggingssites opgezet voor SNS bank ( SNS Fund Coach) en de Financiële Telegraaf (DFT.nl)

Verder heeft Harm aan de voet gestaan van de ontwikkeling van Binck Bank en heeft voor de ABN-AMRO de turbo’s ontwikkeld. Andere banken waarmee Harm werkte zijn Alex, Citi, ING Bank en Lynx.

Hij is, naar eigen zeggen, redelijk zonder al te veel verliezen door de crisis van 2008 gekomen en heeft inmiddels al meer dan 32 jaar ervaring in het beleggen.

Het viel hem in zijn tijd bij de grote banken op dat de particuliere belegger een beetje tussen de wal en het schip viel op beleggingsgebied. Hier is Harm slim op ingesprongen door het ontwikkelen van zijn beleggingsstrategieën voor de particuliere markt.

Via de door hem opgezette site Beleggen.com kunnen particulieren veel leren over beleggen, programma’s volgen of kennis opdoen door het lezen van de blogs van Harm.

Open en eerlijk

De manier waarop Harm zijn kennis uiteenzet, is open.
Hij is ook eerlijk in het uitleggen van zijn strategieën en hij laat je met zijn portefeuille meekijken.

Op de site staan ook de bedrijfsgegevens van Harm. Verder geeft hij vaak interviews op de radio en is een regelmatig uitgenodigde gast bij tv-programma’s.

Over de goede bedoelingen van Harm hoeven we dus zeker niet te twijfelen. Door zo in het openbaar te treden en je niet te verschuilen achter valse namen, laat je zien dat je niets te verbergen hebt.

Wat zijn de kosten van Geld Verdienen Met Opties?

Het programma Geld Verdienen Met Opties wordt momenteel aangeboden voor € 47,-.

Voor dit geld krijg je dus de handleiding Geld Verdienen Met Opties én het bonuspakket. Alleen het bonuspakket met de excelsheets en het abonnement heeft al een waarde van € 143,-. Wat dat betreft is dit een uitstekende deal.

Wat vinden de klanten?

Op het internet zijn niet heel veel ervaringen van klanten te vinden over de Geld Verdienen Met Opties handleiding.
Vaak is het natuurlijk wel zo in ons land dat er niet veel wordt gesproken over geld en het verdienen van geld. Dit kan een reden zijn dat je er weinig over vindt.

Over het algemeen zijn de ervaringen die je wel tegen komt positief.
Soms zie je een negatieve ervaring naar boven komen. Degenen die klagen zijn mensen die geld hebben verloren op de beurs of mensen die verwacht hadden dat in enkele maanden hun geld zou zijn verdubbeld. Maar dat is natuurlijk niet redelijk.
Harm van Wijk legt ook uit dat beleggen niet een snel-geld-verdienen spel is maar dat je een lange adem moet hebben. Hij vertelt erbij dat er momenten kunnen zijn dat je geld verliest. en toch zul je dan door moeten gaan om je winst weer te kunnen pakken. Niet iedereen heeft hier de discipline en het geduld voor. Als je dit niet hebt, adviseert Harm je ook eerlijk of je wel de beurs op moet gaan.

Opties kopen vanaf de pc

Hier volgen enkele ervaringen van klanten die zeer tevreden zijn over het product:

Klantervaring van Peter
Klantervaring van wouter

Mijn eigen mening over Geld Verdienen Met Opties

Ook ik heb de handleiding van Harm goed bekeken en dit is mijn mening.
De handleiding is zakelijk ingericht en er is voldoende tijd besteed aan de lay-out van het boek. Het ziet er netjes en professioneel uit.
Uiteraard gaat het om de inhoud maar een goede presentatie zet al een stap in de goede richting.

De taal in de handleiding is duidelijk en helder. Je merkt aan het taalgebruik dat de handleiding is samengesteld door iemand met veel kennis van de markt.

De theorie die in de handleiding wordt beschreven, wordt in ruime mate voorzien van voorbeelden wat het geheel duidelijk maakt. Eerlijk gezegd vond ik sommige stukken theorie moeilijker te begrijpen dan andere. Maar na enkele keren doorlezen en de voorbeelden goed gebruiken, kwam ik er wel uit.
Ook vertelt Harm de risico’s van elke stap die in de handleiding wordt beschreven.

Door de gehele gids loopt als een rode draad de strategie van Harm van Wijk.
Samen met de gratis tools in de vorm van de excel sheets met de calculatoren kun je een hoger rendement op je beleggingen ontwikkelen.

Wel een belangrijke aanvulling van mijn kant. In de handleiding komt het niet heel erg duidelijk naar voren, al waarschuwt Harm er wel voor, maar zoals wellicht wel bekend moet je enkel beleggen met geld dat je “niet nodig hebt”. Stop dus niet al je spaargeld in beleggingen en ga er zeker geen geld voor lenen. Ik weet dat het belerend klinkt maar als je je geld via verkeerde beleggingen toch kwijt bent, heb je het niet zomaar terug.

Niet goed geld terug

Garantie voor de Geld Verdienen Met Opties Review

Fijn vind ik altijd de geld terug garantie die op producten wordt gegeven. Dit is voor mij een overtuigend bewijs dat de verkoper in zijn product gelooft. In het geval van Geld Verdienen Met Opties heb je 30 dagen na aankoop de tijd om het product uit te proberen.

En als het echt niets is voor jou, weet je dat je binnen de 30 dagen na aankoop je geld terug krijgt. Dat geeft een vertrouwd gevoel en je weet dat je eigenlijk risicoloos het product kunt gebruiken. Waarvan Harm in dit geval overtuigd is dat het je zal bevallen!

Eindoordeel Geld Verdienen Met Opties Review

Aan het einde gekomen van deze Geld Verdienen Met Opties Review zijn we weer veel wijzer geworden over het programma zelf, de maker Harm van Wijk en de kosten van het programma. Ook de ervaringen van gebruikers en die van mij zijn voorbij gekomen.

Maar we willen ook weten of het programma zijn geld waard is en of het het beloofde resultaat levert.

De waarde van het programma hangt in mijn ogen samen met wat het kan opleveren.
Je kunt dit programma met de extra’s voor € 47,- aanschaffen. Alleen het bonuspakket, los gekocht, heeft al een waarde van € 143,-. Wat dat betreft ben je voor een mooie prijs uit in deze deal.

Dan, zoals ik al zei, de relatie tot wat het oplevert.
Ga je consequent aan de slag met de strategie van Harm en met de methoden die in de handleiding zijn omschreven, dan behaal je meer rendement uit je geld. Wat dat betreft heb je een gouden tool in handen met de extra in de vorm van het abonnement op Optie Alert. Hierin geeft Harm een kijkje in zijn eigen portefeuille en hoef je dus eigenlijk alleen maar na te doen wat harm doet. Monkey see, monkey do. Maar het levert wel de door Harm beloofde resultaten op.

Alles bij elkaar genomen uit deze Geld Verdienen Met Opties Review ben ik van mening dat je met dit programma een mooie tool in handen hebt om je geld sneller te laten groeien middels een bewezen methode.
Harm heeft ook al meer dan 13.000 beleggers geholpen met het verbeteren van hun posities.
Dus wil je meer weten en beter kunnen werken met opties, sla hier dan je slag!

Al meer dan 13.000 mensen zijn via Harm geholpen.

Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *