Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

Als er iets de laatste tijd in het nieuws is op beleggingsgebied, is het wel geld verdienen met Bitcoin en Ethereum. Er is weinig dat de gemoederen zo verhit als de handel in deze coins. Sinds eind februari lijkt er een oneindige bullrun waar te nemen over vrijwel alle bitcoins en altcoins regionen; de grafieken knallen haast uit de top van het plaatje als je sommige coins bekijkt.
Winsten van 500 tot 600 procent over de laatste maanden is meer regel dan uitzondering.
Is het nu dan de juiste tijd om ook in te stappen in de wereld van de Bitcoin? Of heb je de boot nu al gemist?

Het is altijd de beste tijd

Klinkt vreemd, maar ook de meesterbeleggers zijn het erover eens: het is altijd een goede tijd om te starten met de investering in Bitcoin of andere coins.

Zelfs als je op het nieuws niets anders ziet dan rode cijfers en een neergaande trend. Want dat betekent dat je waarschijnlijk goedkoop kunt starten met de aankoop van coins.
Maar ook als de coins op een hoogtepunt lijken, is het aantrekkelijk om in te stappen. Voortal de Bitcoin heeft de laatste jaren bewezen niet te stoppen in de run naar boven. Ondanks dat sommigen hadden voorspeld dat de top van de Bitcoin vorig jaar onderhand wel bereikt zou zijn. Wat we nu weten is dat helemaal niet waar gebleken!

Nu gaan er stemmen op dat de Bitcoin kan stijgen tot € 100.000. Er zijn wereldwijd echter ook beleggingsexperts die durven te praten over een koers van $ 200.000 tot $ 300.000!

Hier zie je wat voor enorme stijging de Bitcoin sinds begin 2021 heeft gemaakt:

Opgaande trend Bitcoin

Weet wat je doet

Maar een waarschuwing is hier wel op zijn plaats. Als je nooit hebt belegd in Bitcoin of Altcoins, is het verstandig om je eerst in deze materie te gaan verdiepen.
Doe je dat niet en ga je zonder kennis deze wereld instappen, gaat het wel erg veel op gokken lijken.

Een goede manier om je voor te bereiden op het investeren in Bitcoins en Altcoins is natuurlijk het internet raadplegen.
Hier is al veel kennis te vinden en staat het net boordevol tips over de diverse coins.

Een van mijn favoriete pagina’s om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws is Bitcoin News, waar over veel diverse munten door verschillende analisten wordt geschreven.
Het is dan de kunst om de voor jou meest relevante verhalen na te gaan. Vaak kijk ik een week terug om te zien of de analisten gelijk hebben gehad. Al geeft dat natuurlijk nog geen garantie voor de toekomst!

Hulp van Harm van Wijk

Wat in dit verhaal zeker niet mag ontbreken, is de handleiding die Harm van Wijk heeft geschreven over het geld verdienen met Bitcoin en Ethereum.

Harm van Wijk is als grondlegger van de site Beleggen.com een oude rot in de beleggingswereld. Voorheen heeft hij zijn sporen verdiend bij SNS, De Financiële Telegraaf, Binck bank en ABN-AMRO. Omdat Harm zag dat veel particuliere beleggers (veel) geld verloren op de beurs, is hij zich toe gaan leggen op het helpen en adviseren van de particuliere belegger. Harm weet met zijn manier van beleggen keer op keer een rendement van tussen de 7 en 20% te behalen, iets wat veel andere professionele beleggers niet lukt.
Wil je meer weten over Harm van Wijk en zijn beleggingssysteem, kijk dan eens naar de Trading Navigator Review.

De handleiding “Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum”

In de handleiding “Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum” beantwoordt Harm van Wijk de meest gestelde vragen over Bitcoin en Ethereum, ondersteund door Jan Robbert Schutte van cryptoacademy.nl

Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

Beide heren hebben zich speciaal op alleen Bitcoin en Ethereum geconcentreerd, om zo een goede gids te kunnen schrijven. Inmiddels zijn er duizenden Altcoins, dus om dat samen te vatten in één boekwerk is ondoenlijk.

De handleiding telt 92 pagina’s en in een logische volgorde worden de belangrijkste punten van de Bitcoin en Ethereum behandeld.

Onder de kop “basis” vind je de basiskennis voor de handel in coins. Vragen als “Wat is eigenlijk Bitcoin?” en “Hoe kun je investeren in Bitcoin?” komen hier aan bod.

Vervolgens word aandacht geschonken aan Altcoins (kort gezegd alle andere munten naast de Bitcoin) en de platformen en wallets om daadwerkelijk te kunnen handelen.
Dit wordt vervolgd door een groot hoofdstuk over het handelen in Bitcoin, waarin hoe, wat, waar, wanneer en waarom van de handel in Bitcoins wordt besproken.

Aansluitend vindt een bespreking over wetgeving plaats en onder de kop “Technieken” leer je onder andere het beveiligen van je crypto voorraad.

Tot slot is een hoofdstuk gewijd aan de Ethereum, de nummer twee na de Bitcoin.

Een goede basis

Met het bestuderen van deze handleiding, heb je een prima basis om te starten met de handel in Bitcoin of Ethereum. De handleiding bevat bovendien veel links naar websites met meer achtergrondinformatie.

Vanuit deze beginpositie kun je je verder verdiepen in de Altcoins en zo een mooie gespreide portefeuille opbouwen.
Dus wil je gefundeerd beginnen aan cryptohandel, raadpleeg dan zeker deze gratis handleiding van Harm van Wijk!

Goed voorbereid starten met Bitcoin en Ethereum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *