Geld verdienen door mails te lezen – EuroClix

Eurobiljetten en munten

Dat is nog eens een interessante titel! Is het echt mogelijk om geld te verdienen door mails te lezen van EuroClix? JA!
Als jij op zoek bent naar een van de gemakkelijkste manieren om er een centje bij te verdienen, lees dan vooral even verder.

Het geld verdienen door het lezen van mails is een (semi)passieve manier van geld verdienen. Want er bestaat niet zoiets als gratis geld. Natuurlijk, je moet er wel voor gaan zitten, maar mails lezen en daar geld voor krijgen lijkt mij geen straf, toch?
Ik zal je uitleggen hoe het werkt.

EuroClix

EuroClix is een bedrijf dat voornamelijk voorziet in online sparen. Door je aan te melden bij EuroClix (gratis!) en deel te nemen aan hun diverse programma’s, spaar je punten. Deze punten, Clix genaamd, kun je laten uitkeren voor geld. Gewoon op je bankrekening, geen gedoe met waardebonnen of iets dergelijks.

Aanmelden bij EuroClix is een fluitje van een cent.

Er wordt je enkele persoonsgegevens gevraagd en je interessegebieden, zodat EuroClix jou interessante of belangrijke mails kan sturen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je beginnen met het sparen van Clix, want ook met het invullen van je interessegebieden verdien je al Clix!

L:aten we gaan kijken op welke manieren je met EuroClix geld kunt verdienen, vanuit je luie stoel thuis!

Mails lezen om geld te verdienen

De meest makkelijke manier van geld verdienen met EuroClix is het openen van door EuroClix toegestuurde mails. Deze mails liggen vaak in je interessegebied. Meestal is het een aanbieding van een product of dienst. Als je de mail opent en het is toch iets wat je niet interesseert, hoef je niet de hele mail te lezen. Je Clix zijn dan al verwerkt. Over het algemeen verdien je 1 Clix met het openen van een mail. Maar er zijn meer en snellere manieren om Clix te verdienen!

Enquete invullen

PanelClix enquetes

EuroClix geeft je de mogelijkheid om Clix te verdienen met het invullen van enquêtes en onderzoeken (PanelClix). EuroClix stelt je op de hoogte als er een enquête of onderzoek klaar staat die jij kunt invullen. De inhoud hiervan varieert. Ik heb enquêtes ingevuld van vakantiereizen tot de supermarkten waar ik boodschappen doe. Of onderzoeken naar het verduurzamen van gemeenten. Een enquête of onderzoek invullen kost je een paar minuutjes en je verdient er gemiddeld tussen de 50 en 100 Clix per enquête mee.

Online winkelen via webshops

Steeds meer webshops zijn lid bij EuroClix. Hierdoor kan EuroClix jou een cashback geven. Als jij via de EuroClix website naar een webshop gaat en daar artikelen bestelt, krijg je een deel van je aankoopbedrag in Clix op je account gestort. Zo ontvang je dus eigenlijk direct korting bij het shoppen!

Ook vind je veel deelnemende bedrijven die je een aanbieding doen. Je bespaart dus op het product dat je koopt (dat kan een verzekering zijn, maar ook bedrijven als BOL.com, de Bijenkorf of de Staatsloterij doen mee) én je ontvangt Clix. Momenteel zijn er zelfs acties waarbij je 1000 Clix verdient!

Aanbiedingen bij EuroClix

Loterij

Op de EuroClix site staat een loterij (LotteryClix) waar je dagelijks gratis een lot kunt activeren. Na 1 week volgt een trekking en er zijn per trekking 500 Clix te verdienen.

Er is ook een loterij (LuckyClix) waarbij je credits ontvangt door 100 Clix in te leveren. Hiermee kun je dan op een fruitautomaat spelen. Hier waag ik mij niet aan, omdat mij dat ook geld kan kosten in plaats van dat het extra Clix oplevert.

Wat zijn je Clix waard?

Nu wil je natuurlijk ook weten wat je gespaarde Clix waard zijn.
Je kunt Clix inleveren vanaf 1000 Clix en je krijgt hier dan € 10,- voor. Maar omdat EuroClix met staffels werkt, loont het om door te sparen voor meer Clix. Hier krijg je namelijk meer euro’s voor terug.

In de volgende staat zie je hoeveel euro’s je voor je gespaarde Clix ontvangt:

EuroClix verdientabel

Beginnen met geld verdienen door mails te lezen!

Je hebt nu gezien hoe eenvoudig het is om passief geld te verdienen door je aan te melden bij EuroClix. Ga dus meteen aan de slag bij EuroClix en begin direct met sparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *