Franse Bulldog Handboek Review – onmisbaar boek?

Hond en bal

Heb jij een Franse Bulldog?
Of denk je eraan om er eentje aan te schaffen?
Dan is het logisch dat je je vooraf in deze vrolijkerd met zijn wipneus gaat verdiepen. En hoe kan dat beter dan deze Franse Bulldog Handboek Review te lezen?
Want in deze review gaan we bekijken of dit boek en de vele bonussen die dit boek met zich meebrengt, jou alles te weten laat komen wat je over de Franse Bulldog wil weten. Is dit Franse Bulldog Handboek dan het juiste boek om aan te schaffen?

In deze review gaan we het boek, samen met de bonussen helemaal doornemen. Je komt te weten waaruit de inhoud van het boek en de bonussen bestaat.
Ook gaan we de schrijver van het boek belichten en kijken we naar de prijs van het volledige pakket.

Om volledig te zijn in deze review zoeken we naar ervaringen van kopers van dit boek en geven we zelf ook onze eigen mening over het boek.
We zullen afsluiten met de vragen die je graag wil weten voordat je het Franse Bulldog Handboek aanschaft: “Is dit boek zijn geld waard?” en “Biedt dit boek het juiste resultaat?”
Ik kan je vast verklappen: deze boekenreeks is zeker onmisbaar als je alles van de Franse Bulldog wil weten!

Het Franse Bulldog Handboek

De Franse Bulldog is een erg populaire hond in Nederland. Tik maar eens “Franse Bulldog”in op google en binnen een seconde heb je bijna een miljoen resultaten!

De Franse Bulldog, met zijn ietwat clowneske uiterlijk en zijn grappige wipneus is een aanhankelijke en vrolijke gezelschapshond. Door zijn vrolijke en speelse aard is hij geliefd bij kinderen. De Franse Bulldog is niet graag alleen maar vindt het fijn om onder de mensen te zijn.

Let echter wel op bij de opvoeding en training van je Franse Bulldog! Als je hier niet serieus mee omgaat, is het binnen de kortste keren de slimme Franse Buldog die thuis de dienst uitmaakt! En dat is wel het laatste dat je wil.

En juist daarom is het Franse Bulldog Handboek geschreven. De maker, Piet de Wit, heeft zelf al meer dan 35 jaar ervaring in het opvoeden en trainen van Franse Bulldogs.
Al zijn beste tips en trainingsmethoden heeft hij samengevat in het Franse Bulldog Handboek, om dit een zo compleet mogelijk handboek te maken voor de Franse Bulldog enthousiasteling.
Daarbij komt ook nog een set bonussen, waarin specifiek op verschillende aandachtsgebieden van de opvoeding van de Franse Bulldog wordt ingegaan.

Ook voor mensen met een oudere Franse Bulldog, of mensen die besluiten om een oudere Franse Bulldog uit een asiel te halen, staat het Franse Bulldog Handboek vol nuttige tips en adviezen.
Piet de Wit neemt je in zijn handboek namelijk mee langs alle facetten van het leven van de Franse Bulldog, zo ook de aandachtspunten voor de ouder wordende Franse Bulldog.

Het Franse Bulldog Handboek heeft als volledige naam Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog.

Wat belooft de verkoper?

De schrijver van het Franse Bulldog Handboek, Piet de Wit, belooft je dat je met dit boek alle benodigde tools en tips in handen hebt om je Franse Bulldog op te voeden tot een gelukkige, gezonde en gehoorzame hond.

Hoe Piet dit weet te bereiken, kan ik laten zien aan de hand van enkele van zijn aandachtspunten die in het boek worden beschreven:

  • Je leert waarom schelden en straffen bij een Franse Bulldog niet werkt, maar hoe je hier dan wél mee om moet gaan
  • Er wordt uitgebreid stil gestaan bij ongewenst gedrag (blaffen, springen, spullen kapot kauwen) en wat je hieraan kunt doen
  • Alles voor de aanschaf van een gezonde pup wordt uitgebreid besproken
  • Hoe je de eerste nachten met je pup doorbrengt zonder dat je er zelf de hele tijd bij moet blijven zitten
  • Hoe je je Franse Bulldog snel zindelijk kunt maken
  • De gouden tips om je Franse Bulldog snel commando’s kunt leren zodat trainen gemakkelijk wordt
  • Welke voeding onmisbaar en gezond is voor je Franse Bulldog

Dit zijn natuurlijk maar enkele van de vele lessen die je leert met het Franse Bulldog Handboek. Het zou te ver gaan om hier alle technieken en tips op te sommen.

Eigenwijze Franse Bulldog

Piet de Wit is ervan overtuigd dat je, met het volgen van zijn tips en trainingsmethoden, jij jarenlang plezier zult hebben van je gezonde, lieve en gehoorzame Franse Bulldog. Ook zul je ervan versteld staan hoe makkelijk het eigenlijk is om een blije, vriendelijke en trouwe hond te verzorgen…als je maar weet hoe je dat moet doen!

Franse Bulldog Handboek Review

Hier zijn we aangekomen bij de daadwerkelijke review van het Franse Bulldog Handboek.
Achtereenvolgens komen het boek met zijn inhoud aan bod, evenals de bonussen, de schrijver en de aanschafprijs van het boek. Verder zien we gebruikerservaringen en onze eigen mening over het handboek.

Waaruit bestaat het Franse Bulldog Handboek?

Het Franse Bulldog Handboek is een e-book, wat wil zeggen dat je het boek digitaal tot je beschikking hebt. Als je het boek hebt gekocht, krijg je een link in je mailbox. Via deze link kun je het Franse Bulldog Handboek downloaden. Dit geldt eveneens voor de bonusboeken.

Als je daar behoefte aan hebt, kun je de digitale versie natuurlijk ook (laten) printen. Je hebt dan het complete handboek overal tot je beschikking zonder dat je je pc, laptop of tablet bij de hand hoeft te hebben.

Laten we kijken hoe het Franse Bulldog Handboek is opgebouwd.

Het Franse Bulldog Handboek

Het franse Bulldog Handboek is een digitaal boek in het formaat PDF.

Het Franse Bulldog Handboek voor de Franse Bulldog Handboek Review

Het boek ziet er netjes en opgeruimd uit en beslaat een nette 187 bladzijden. Er is aandacht besteed aan de lay-out, dit geldt ook voor de meegeleverde bonusboeken.

Voorwoord

Piet de Wit trapt in dit boek af met een persoonlijk voorwoord. Hierin komt naar voren hoe zijn liefde voor de Franse Bulldog is ontstaan. Ook geeft hij ruiterlijk toe dat hij fouten heeft gemaakt bij de opvoeding van zijn eigen Franse Bulldog.

Omdat hij geen gerichte opvoedingsboek kon vinden voor de Franse Bulldog, is hij zelf aan het lezen, leren en noteren van juiste opvoedingsmethoden geslagen. Deze wijsheid heeft hij verpakt in het Franse Bulldog Handboek.

Inhoud

Het Franse Bulldog Handboek is onderverdeeld in 6 aparte delen (zie afbeelding).

Inhoud Franse Bulldog Handboek

In het eerste deel, De Franse Bulldog, gaat Piet uitgebreid in op de geschiedenis van de Franse Bulldog. Duidelijk wordt dat niet zeker vast te stellen is hoe het ras nu is ontstaan. Piet laat hier verschillende invalshoeken zien. Zo komen we er ook achter dat in 1908 het eerste gefokte nestje Franse Bulldogs in Nederland een feit was.

Hierna volgt een beschrijving van het uiterlijk van de Franse Bulldog (ook de afwijkingen komen aanbod) en Piet gaat dan verder met de beschrijving van het karakter van de hond.

De rasstandaarden worden uitvoerig beschreven en Piet laat je nadenken waarom een Franse Bulldog bij jou zou passen, nadat hij heeft uitgelegd waarom de Franse Bulldog nu zo’n speciaal hondje is.

De aankoop van een Franse Bulldog

In dit deel bespreekt Piet de voor- en nadelen van het hebben van een hond en laat hij je nadenken of je een pup of een wat oudere hond wil aanschaffen.

Er volgen uitgebreide aankooptips en het bepalen bij welke fokker je het beste kunt aankloppen.

Je puppy mee naar huis nemen

Eindelijk is het dan zover; je puppy mag mee naar huis!
Het is dan goed om de lessen van Piet mee te nemen. Hoe maak ik mijn huis puppy proof? Dingen waar je niet aan denkt, worden door Piet opgerakeld. Bijvoorbeeld of je voor een puppy giftige planten in huis hebt staan…

Huis en tuin worden zo doorgelicht en de eerste dagen van je pup in huis komen aan de orde.

Franse Bulldog pup

Je leert welke spullen je aan moet schaffen voor je pup en uiteraard wordt zindelijkheidstraining breed uitgemeten.

Opvoeding en training

In deel 4 van dit boek gaat Piet eerst in op het leidersgedrag dat je aan je hond moet tonen. Zo niet, dan neemt je Franse Bulldog zo een loopje met je.

Een klein stukje uit dit hoofdstuk:

De leider van de Franse Bulldog

Piet leert je wat je wel en niet moet doen om te laten zien dat jij de baas bent in huis.

Hier hoort ook een stuk gehoorzaamheidstraining bij. Je hond moet, hoe lief hij ook is, wel naar je luisteren.

Ook laat Piet je kennis maken met ongewenst gedrag van je hond en gaat hij er uitgebreid op in hoe je dit ongewenste gedrag kunt voorkomen.

Verder wordt geleerd hoe je je hond commando’s geeft en gaat er een groot deel van het boek over het socialiseren van je hond. De term “clicker training” wordt beschreven; een goede manier om je Franse Bulldog te leren luisteren!

Leven met een Franse Bulldog

In dit deel zie je hoe een dag met je hond eruit kan zien en geeft Piet tips en deelt kennis over de beste voeding voor de Franse Bulldog. Ook komen algemene hondenziekten aan bod, evenals kwalen die speciaal bij de Franse Bulldog kunnen optreden. Logischerwijs volgt hierna een deel over de verzorging van je hond.

Leuk is ook het deel waarin Piet het item vakantie aanhaalt. Laat je je hond thuis of neem je hem mee? En waar moet je dan aan denken?

Sport en show

Bij sport en show beschrijft Piet de sporten die je met je Franse Bulldog kunt uitoefenen, vooral behendigheidswedstrijden en “flyball”. Showen met je Franse Bulldog kan ook, echter moet je hond dan wel aan een aantal criteria voldoen, omschreven door Piet.

Een laatste deel wordt nog besteed aan de oudere Franse Bulldog, met de bijbehorende ouderdomskwaaltjes en ongemakken.

Uiteindelijk sluit Piet het boek af met veelgestelde vragen (makkelijk als soort overzichtje), een nawoord en een pagina met links naar interessante Franse Bulldog websites.

Bonussen

Wanneer je nu het Franse Bulldog Handboek bestelt, krijg je er tijdelijk een aantal bonusboeken bij.
Laten we kijken waarover deze boeken gaan

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Slapende pup

In dit 25 pagina’s tellende boek wijdt Piet de Vries uit over de Franse Bulldog als pup.
Waar moet je op letten bij de keuze van je pup en waar ga je je pup kopen?
Wat dien je voor je pup in huis te halen en hoe kom je de (vaak moeilijke) eerste nachten door met je pup? Wat eet en drinkt een pup en hoe verzorg je je nieuwe aanwinst? Welke commando’s kan ik hem al leren en hoe ga ik om met aandoeningen en ongemakken (denk aan vlooien, teken, wormen etc)?

Dit zijn allemaal vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in deze hulpvolle gids.

Baas over je eigen Franse Bulldog

Dit boek laat je leren dat je alleen de baas over je Franse Bulldog kunt zijn wanneer je zelf ook als leider optreedt. Hoe je dit doet en hoe je je hond duidelijk maakt dat er maar één baas is in huis, leer je in deze gids.

Honden training geheimen

In dit boek van 32 pagina’s legt Piet uit wat er voor nodig is om je Franse Bulldog goed te trainen. Zodat je hond naar je luistert en gehoorzaam is.

Een verkeerde training kan ook verkeerd uitpakken. De Franse Bulldog is niet dom en als hij de ruimte krijgt om zijn eigen gang te gaan, zal hij dit niet nalaten. En zit jij met een ongehoorzame hond, wat je niet wilt!

In het boek wordt ook op het belang gehamerd van het opbouwen van een goede band met je Franse Bulldog.

8 simpele technieken om je hond naar je toe te laten komen op commando

In 12 bladzijden legt Piet uit hoe je met de juiste commando’s, én de juiste manier van uitvoeren, je hond naar je kan laten luisteren. Een van de stappen is onder andere een goede mindset van jezelf. Hier staat of valt de training mee.

De overige 7 stappen komen een voor een aan bod en geven je een duidelijke houvast om je hond te trainen. Met name de tip om er een spel van te maken met je hond, klinkt zeer plausibel.

Tot slot geeft Piet je nog levenslange updates van de boeken. Als er nieuwe onderwerpen of inzichten worden toegevoegd, krijg je ze automatisch in je mailbox.

Wil je nu al het Franse Bulldog Handboek hebben?

Wie is de aanbieder van het Franse Bulldog Handboek?

Het Franse Bulldog Handboek is gescreven door Piet de Wit.

Voor deze Franse Bulldog Handboek Review zijn wij op zoek gegaan naar gegevens over Piet. Maar we hebben bar weinig kunnen vinden.

Waarschijnlijk hebben we hier dus te maken met een pseudoniem; een schuilnaam waaronder het boek is geschreven.

Alarmbellen?

Moeten daardoor de alarmbellen gaan rinkelen?
Ons antwoord: zeker niet!
Er wordt vaker met pseudoniemen gewerkt. Dat doet absoluut geen afbreuk aan het geleverde werk of de juistheid van de feiten in de boeken.
Sterker nog, wij zijn ook al pseudoniemen tegen gekomen bij de Beagle Geheimen, de Golden Retriever Geheimen en de Border Collie Geheimen, om enkele door ons gereviewde boeken te noemen. En ook deze boeken blijken een bron van goede en gedegen informatie over de specifieke hondenrassen.

Het Franse Bulldog Handboek wordt uitgegeven door Blue Sky Marketing uit Brabant. Deze firma is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de contacten die wij met dit bedrijf hebben gehad, zijn prima. De door ons bestelde boeken zijn vrijwel direct na bestellen binnen gekomen en ook het mailcontact verliep vlekkeloos. Wat dat betreft zien wij geen enkele reden om terughoudend te zijn met de aanschaf van de boeken.

Wat zijn de kosten van het Franse Bulldog Handboek?

Het Franse Bulldog Handboek komt, samen met alle bonussen, uit op een prijs van € 37,-.

Als je alle delen los zou willen kopen, ben je normaal al voor het Handboek € 47,- kwijt. De bonussen verhogen dat bedrag nog eens met € 49,75.
In onze ogen is de € 37,- die je nu voor het hele pakket betaalt, een superdeal!

Wat vinden de klanten?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van het Franse Bulldog Handboek, komen we al snel uit op de sales pagina van het boek.
Daar schieten we in onze ogen niet heel veel mee op. Ook hebben we gezocht naar negatieve ervaringen met deze boekenreeks en deze zijn we ook nergens tegen gekomen.

Portret Franse Bulldog

We weten dat hondenliefhebbers elkaar graag op de hoogte houden van hondenkennis. Daarom hadden wij verwacht dat er bij ontevredenheid over deze boekenreeks, vast signalen van naar voren zouden komen op de specifieke Franse Bulldog pagina’s en fora. Maar ook daar hebben we geen negatieve klanken over de boeken kunnen vinden. Voor ons is dat een goed teken.

Onze eigen mening over het Franse Bulldog Handboek

Voor deze Franse Bulldog Handboek Review hebben we via de bestelpagina de boeken besteld. Dezelfde dag als dat we de bestelling hebben gedaan, ontvingen we een link met een downloadpagina voor ons Handboek inclusief de bonusboeken. Wij zijn er voor de Franse Bulldog Handboek Review direct mee aan de slag gegaan.

Allereerst ogen de boeken prettig. Er staan mooie afbeeldingen van (uiteraard) de Franse Bulldog in de boeken, al voeren de afbeeldingen en foto’s gelukkig niet de boventoon.

De boeken zijn netjes ingedeeld en naar logische volgorde opgezet. De taal in de boeken is met enige regelmaat vertellend, zodat ze niet over komen als studieboeken. Je wil graag even gaan zitten met een van de boeken.

In het Franse Bulldog Handboek vind je werkelijk alles wat je wil weten over deze hondensoort.

Vooral het eerste, uitgebreide deel over de aanschaf van een Franse Bulldog en de punten waar je op moet letten bij de aanschaf, geven je een hoop ondersteuning wanneer je hierin nog niet bedreven bent. De tips over het kiezen van de juiste fokker zijn top!

Dubbel?

Wat je met de compleetheid van het Franse Bulldog Hanboek in de hand werkt, is dat je dubbele informatie krijgt in de bonusboeken.

Omdat het deel van de aanschaf van de Franse Bulldog zo minutieus is omschreven, zie je hiervan veel terug bij het boek Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. Ook dit boek gaat diep in over de aanschaf en keuze van je pup.

Van de andere kant heb je met dit bonusboek wel alle informatie over de pup bij de hand zonder dat je in de andere boeken moet gaan zoeken.

Maar het Franse Bulldog Handboek met als satellietboeken de overige bonussen, is een perfect naslagwerk om alles over je viervoeter te weten. Wij zijn geen hiaten in de boeken tegen gekomen en de antwoorden op de vragen die we elkaar hebben gesteld, hebben we allemaal in één van de boeken kunnen terugvinden.

Grandioze garantie

Wat ons ook blij maakt, is iemand die meer dan de wettelijk verplichte garantie durft te geven. En dat doet Piet de Wit met deze reeks boeken.

Mocht je niet tevreden zijn met de boeken, heb je 60 dagen na aankoop de tijd om dit te laten weten. Je krijgt dan zonder vragen je geld terug.

Dat kan alleen maar worden gedaan door iemand die overtuigd is van de goede kwaliteit van zijn werk. In dit geval mag dat duidelijk zijn.

Eindoordeel Franse Bulldog Handboek review

We zijn aan het afsluitende deel gekomen van de Franse Bulldog Handboek Review.

In het begin van de review wilden we antwoorden vinden op de vraag of het product zijn geld waard is. Verder zijn we benieuwd of er een mooi resultaat uit de boeken is te halen.

Op beide vragen kunnen we met een volmondig JA antwoorden.

Nergens hebben wij zoveel informatie over de Franse Bulldog specifiek kunnen terugvinden dan in deze boekenreeks. Echt elk item dat je wil weten, kun je in de boeken vinden. En dan is de prijs van € 37,- echt niet teveel!

Bulldog hoofd

Of het boek/de boeken resultaat bieden, is natuurlijk voor een groot deel gelegen aan jezelf.

Piet de Wit beweert dat wanneer jij je houdt aan de tips en methodes die in deze boeken worden omschreven, jij een fijn leven zult hebben met een gehoorzame, lieve en trouwe Franse Bulldog.

Het zijn niet alleen leesboeken, maar vooral ook doe-boeken. En dat is juist het leuke van deze boekenreeks: het daagt je uit om lekker met je hond aan de slag te gaan. Hoe meer je leest, hoe meer je je hond wil trainen en bijbrengen. Alleen dan bereik je dat jij en je hond mooi bij elkaar passen.

Chill

Als je op zoek bent naar informatie over de Franse Bulldog omdat je er eentje wil aanschaffen, is het logisch dat je je via internet gaat oriënteren op alles wat je wil weten. Maar je weet vaak niet of wat je leest, ook de waarheid is. En dus zijn je keuzes gebaseerd op…eigenlijk niets.

En daarom is er nu het Franse Bulldog Handboek. De uitermate complete informatie die je krijgt over de keuze van aanschaf, opvoeding en training van je Franse Bulldog, geeft je een duw in de goede richting. Zonder twijfel.

Als je favoriete viervoeter aan het opgroeien is, kun je in het Handboek of in één van de bonusboeken precies volgen wat je te wachten staat. Een berg informatie staat klaar om door jou ontdekt te worden.

Je gaat dan vanzelf relaxter met je hond en de opvoeding om. Door je in te lezen in de stof, ben je je hond net een stap voor. Je weet wat er gaat komen en hebt alle tijd om een goede band op te bouwen met je lieveling, een band die in de loop van de tijd alleen maar hechter wordt.

En daar doe je het voor, toch?
Een fijne, lieve, gehoorzame en sociale Franse Bulldog opvoeden waarmee je jarenlang als maatjes om kunt gaan!

Wil jij ook graag het Franse Bulldog Handboek hebben voor een fijner leven met je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *