Droog Trainen Protocol Review – Topresultaten?

Trainingsgewichten voor het Droog Trainen Protocol

Het voorjaar en de zomer komen er weer langzaam aan! De dikke kleding gaat in de kast en de lichamen worden weer meer getoond! Redenen om te gaan werken aan een strak lichaam!
Daarom ben je waarschijnlijk hier op de Droog Trainen Protocol Review uitgekomen.

Want voordat je dit programma aanschaft, wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat!

In deze Droog Trainen Protocol Review komen we erachter wat dit programma inhoudt.
Het mooie is dat er een apart programma is ontwikkeld voor mannen en voor vrouwen. Iedereen kan dus op zijn eigen manier bezig zijn om een top lichaam te ontwikkelen!

Verder gaan we zien wat het Droog Trainen Protocol kost en wat de ervaringen van klanten zijn. Uiteraard hebben wij zelf ook een mening over het programma.

Wij van Reviewsweb hebben uitgezocht wie de ontwikkelaars van dit Droog Trainen Protocol zijn. Zij komen verderop aan bod.

Tot slot willen we de antwoorden hebben op de vragen: Is het Droog Trainen Protocol mijn geld waard? Geeft het protocol het gewenste resultaat?

Op alle vragen krijg je in deze Droog Trainen Protocol Review een antwoord en kun je bepalen of het Droog Trainen Protocol jouw manier is om tot een strakker lichaam te komen!

Droog Trainen Protocol

Het Droog Trainen Protocol is een manier van trainen, eten en een lifestyle ontwikkelen om je doel, een fit, strak en gezond lichaam, te kunnen behalen.
De heren van de Droog Trainen Academie hebben dit samen voor jou, man of vrouw, volledig uitgewerkt.
Henry en Rinus, want zo heten de heren, laten je zien dat je ook op een manier kunt trainen waarbij je niet jezelf uit hoeft te hongeren. Ook blijven zij in hun protocol ver van supplementen of zeer strikte diëten.
Verder is het in hun programma onzin dat je uren op een hardloopband gaat staan of dat je je trainingsschema constant moet omgooien om je spieren te “verwarren”.

Hoe doen ze het dan?

Als je nu nog niet nieuwsgierig bent naar wat het Droog Trainen Protocol je te bieden heeft, weet ik het niet meer…

Maar eerst dit: we hebben de term Droog Trainen nu al een paar keer voorbij zien komen, maar weet je ook wat dit betekent?

Wat is droog trainen?

Droog trainen, je komt ook wel de naam cutten tegen, is een manier van trainen waarbij je zoveel mogelijk vet gaat verbranden maar met behoud van spiermassa.

Het gevolg hiervan is dat je spieren duidelijker zichtbaar zullen worden.
Natuurlijk zul je je ook over de gehele range beter, fitter en energieker voelen!

Gespierde rug van fitte vrouw

Het programma Droog Trainen Protocol is een methode die je helpt bij het halen van je doel. Hoe het programma is opgebouwd, zullen we verderop in deze Droog Trainen Protocol Review gaan uitwerken.

Wat belooft de verkoper?

Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie stellen, ik citeer:

Je hoeft geen superwoman of superman te zijn om ​​jouw ideale lichaam te bouwen

Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie

En uit wat ze verder claimen blijkt dat er een mogelijkheid voor een strak lichaam is voor iedereen:

De heren stellen dus dat iedereen, zowel onervaren als getraind, 100% een strak, sterk en slank lichaam kan hebben!

Veel beloften doen Henry en Rinus niet, daarover later meer, maar ze laten je wel zien weke tools worden gebruikt om jou aan je strakke en fitte lichaam te helpen.
Ze zeggen een helder stappenplan te hebben waarmee je, als je er echt voor gaat, een training, voeding en lifestyle opbouwt om je doel(en) te behalen.

Droog Trainen Protocol Review

We zijn nu aangekomen bij de daadwerkelijke review van het Droog Trainen Protocol.

Is deze methode inderdaad de weg naar een strak en fit lichaam? Geeft het je ook een gezonde geest en een bak energie? We zoeken het allemaal uit voor je!

Verder willen we graag weten wie nu Henry en Rinus zijn en of ze niet “snel” geld willen verdienen en jou opzadelen met een pakket waar je niets aan hebt.

We kijken naar de ervaringen van klanten die al met dit product aan de slag zijn gegaan en uiteraard geven wij van Reviewsweb ook onze mening over het product.

Gespierde man

Natuurlijk gaan we ook de vragen beantwoorden die we ons al eerder hadden gesteld.
Is het Droog Trainen Protocol mijn geld waard?
Biedt het programma het gewenste resultaat?
We gaan het verder lezen in de Droog Trainen Protocol Review!

Waaruit bestaat het Droog Trainen Protocol?

Her Droog Trainen Protocol is een online training. Je ontvangt na betaling een mail waarin inloggegevens staan.

Na inloggen kun je bij alle onderdelen die je nodig hebt om direct met je training te beginnen!

E-book Droog Trainen Protocol

Laten we beginnen met het e-book Droog Trainen Protocol (vrouwen of mannen, afhankelijk van wat je hebt besteld). Het e-book telt 70+ pagina’s.

Droog Trainen Protocol Mannen

In dit e-book, dat direct op je laptop, tablet of mobiele telefoon opent, begint Henry van voor af aan. De opbouw is ingericht in secties waarbij de volgende onderdelen worden aangehaald:

  • Onderdeel “hoe om te gaan met voeding en vetverlies”. Na een algemeen deel over welke voeding wat doet met je lichaam, wordt de focus gelegd op voeding om vet te kunnen verbranden. Verwacht geen receptenboek maar daarover later meer.
  • Onderdeel “hoe om te gaan met krachttraining en cardio”. Dit onderdeel behandelt de diverse soorten training en welke training op welk moment voor jou het beste is. de besproken opbouw van de training brengt je het beste resultaat.
  • Onderdeel “progressie meten en het plan bijstellen”. Je kunt alleen maar weten of je training effect heeft als je je data bijhoudt (wat eet ik, wat weeg ik, wanneer heb ik getraind etc.).
    Voor wat betreft het deel “plan bijstellen” worden tips gegeven voor het geval je in het begin weinig of geen vet verbrandt of wanneer de vetafname stopt (kan heel frustrerend zijn, weet ik).
Droog Trainen Protocol Vrouwen

Na het bestuderen van dit e-book weet je meer over onder andere het bijhouden van je voedingspatroon en wat goed is voor je, cardio-training, het 80/20 principe, progressive overload, HIT training en veel meer.

Bonussen

Gelukkig bestaat het protcol niet alleen uit de bovengenoemde drie onderdelen. Dat zou wat magertjes zijn voor de prijs.

Naast de bovengenoemde onderdelen wordt het programma aangevuld met de volgende bonussen.

Bonus 1: Macrocalculator

Deze macro(nutritiën) calculator laat je zien met welke voedingswaarden je van start kan gaan. De calculator rekent uit hoeveel calorieën je op dat moment nodig hebt en geeft je een verdeling van eiwitten, vetten en koolhydraten dat je moet eten.

Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis

Dit is een onderdeel met dubbele schema’s. Het eerste deel geeft je voor 3, 4 of 5 dagen in de week een schema. Hierin is voor jou alles uitgewerkt; het enige dat je hoeft te doen is stevig aan de bak gaan! Dit schema is bedoeld voor training in de sportschool (hier hip “gym” genoemd).

Het tweede deel bestaat uit een 4-daags schema voor thuis. Omdat je hier meestal niet beschikt over gewichten, is deze training gebaseerd op lichaamsgewicht waarmee je werkt.

Bonus 3: Gratis toegang tot de Droog Trainen Academie Support Groep

Deze groep kun je betreden als je het Droog Trainen Protocol hebt aangeschaft. Bij de welkomstmail zitten hiervoor instructies.

De groep bestaat uit honderden mannen en vrouwen die eveneens bezig zijn om hun lichaam strak, gezond en fit te trainen. Al je vragen kun je kwijt in dit forum. En voor de motivatie is dit uiteraard een hele goede “stok achter de deur”!

BEN JE INMIDDELS AL OVERTUIGD VAN DE WAARDE VAN HET DROOG TRAINEN PROTOCOL?

Wie is de aanbieder van Droog Trainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol is ontwikkeld door Henry van Es, hierbij geholpen door Rinus.
beiden hebben een defensie- en politie achtergrond. Vanuit deze hoedanigheid zijn ze hun kennis over het menselijk lichaam en vooral het ontwikkelen van een strak, fit en sterk lichaam, gaan uitbreiden.

Henry en Rinus voor de Droog Trainen Protocol Review

Vele jaren zijn er overheen gegaan voordat beiden de stap waagden om hun baan op te zeggen en volledig verder te gaan met mensen helpen. Mensen helpen om een evenzo strak, fit en gezond lichaam te krijgen zoals zij dit zelf hebben.

Hieruit is de Droog Trainen Academie ontstaan, gerund door beide heren.

Inmiddels hebben zij al honderden mannen én vrouwen hun droomlichaam laten realiseren!

Het feit dat deze beide mannen hun baan opgezegd hebben om zo fulltime hun passie te kunnen volgen, zegt natuurlijk al genoeg over hun motivatie.

De Droog Trainen Academie is gevestigd in Helmond.

Wat zijn de kosten van het Droog Trainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol wordt op dit moment met korting aangeboden en komt nu op een prijs van € 67.

Deze prijs is inclusief de bonussen en normaal wordt voor het gehele protocol met alles erop en eraan een prijs berekend van € 292.

Uiteraard begrijpen beide heren dat dit, als alles los bij elkaar wordt opgeteld, aan de hoge kant is.

Vandaar dat nu de korting telt voor het gehele Droog Trainen pakket!

Wat vinden de klanten

Wij zijn het internet ingedoken om ervaringen te vinden van mensen die al met het Droog Trainen Protocol aan de slag zijn gegaan.

Het overgrote merendeel van de reacties zijn uitermate positief!
De vele “voor-en-na-foto’s” bewijzen ook echt dat, als je je best doet, je er fabuleuze resultaten mee kan behalen.

Zie hier een kleine greep uit de grote collectie van foto’s van gebruikers van het Droog Trainen Protocol!

Vrouwen bij gebruik van Droog Trainen Protocol Vrouwen
Mannen bij gebruik Droog Trainen Protocol Mannen

Ook op de Facebookpagina van Droog Trainen Protocol komen veel positieve reacties voorbij.

Dus positiviteit alom?

Nee, we komen ook minder positieve reacties tegen van mensen die het niet lukt om een strakker en fitter lichaam te krijgen. Maar laat ik dit nuanceren.

De minder positieve reacties komen veelal van mensen waarbij het vaak stokt op het punt van volhouden. Het is natuurlijk logisch dat je, wanneer je dit programma na een paar weken opgeeft omdat je niet direct resultaat ziet, nooit goede resultaten zult krijgen.
En er zijn mensen die na 2 weken al een super resultaat verwachten. Maar je moet natuurlijk wel realistisch blijven.

Verder denkt een aantal mensen dat je al verschil ziet als je er niet vol voor gaat en maar een beetje half-half traint. Dit is natuurlijk niet waar; je zult echt zelf aan de bak moeten om wat te bereiken.
Mensen onderschatten dit nog wel eens of kunnen of willen zich niet aan de nieuwe voedingsregels en lifestyle aanpassen. Maar dan kun je natuurlijk ook geen goede resultaten verwachten!

Wat vinden wij zelf van het Droog Trainen Protocol?

Allereerst moet gezegd worden dat het programma goed in elkaar zit. Meteen na aanmelding en betaling ontvang je de informatie die nodig is om in te loggen om zo toegang tot het programma te krijgen.

Je kunt het programma draaien op alle mobiele apparatuur: je laptop, pc, tablet of mobiele telefoon. Je hoeft dus niets te printen of los mee te nemen.

De elementen die je moet weten omtrent voeding, training en rust komen allemaal tijdig aan bod. Zo zit er een prima opbouw in het geheel.

Ik vraag me wel af bij de macrocalculator of dit nu zo’n handig tool is. Natuurlijk, het wordt bij het pakket meegeleverd. Maar op internet of via apps zijn meerdere van deze tools te vinden die net zo goed hun werk doen.

Plezier

Je merkt wel in het hele proces dat Henry en Rinus plezier hebben in wat zij doen. De manier waarop alles is beschreven past daarbij en ondersteuning wordt direct geleverd.
Maar laat je niet in de luren leggen!!

Trainende vrouw push-ups

Er wordt van jou wel degelijk verwacht dat je je volledig inzet om je doel te behalen. Dat is wel iets dat door het hele proces wordt gepromoot. Goede voeding, veel en hard trainen en je lifestyle aanpassen aan je “nieuwe leven”.
Natuurlijk kun je hierbij wel eens een dip hebben en dan is daar de Droog Trainen Academie Support Groep. Maak hiervan gebruik en je wordt er doorheen gesleept.
De volgende keer ben jij misschien degene die een ander uit het dal moet trekken!

Voeding

Het enige dat ons opvalt, is dat er wel veel over voeding wordt uitgelegd, wat goed is natuurlijk.
Maar het zou fijn zijn als er recepten of een receptenboek zou zijn bijgevoegd.

Nu kan het lastig zijn om voor jezelf te bepalen wat je wel of niet voor jezelf kunt maken.
Omdat (recepten)boeken met de in het Protocol gegeven verdeling van eiwitten, vetten en koolhydraten wel bestaan, kunnen wij als tip geven om eens te kijken bij onze berichten over de Keto Revolutie of het Koolhydraat-arm programma. Wellicht doe je hier leuke ideeën op om zo toch een lekkere maaltijd voor jezelf te bereiden. Want het wil natuurlijk niet zeggen dat je als Droog Trainer niet meer lekker hoeft te eten!

Eindoordeel

Hiermee zijn we aan het eindstuk van de Droog Trainen Protocol Review aangekomen.

We hebben gezien wat het Protocol inhoudt en welke elementen je ontvangt bij aankoop.

Ook hebben we de heren Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie doorgelicht en bekeken wat wij en andere gebruikers van het Droog Trainen Protocol vinden.

Is het programma zijn geld waard?

Deze vraag kunnen we positief beantwoorden.

Wij denken dat Henry en Rinus de onderdelen van het programma niet los aanbieden, omdat dan de prijs aan de stevige kant zou zijn voor wat je krijgt.

Maar door het geheel samen te bundelen en het voor een zeer scherpe prijs aan te bieden, slagen zij erin om voor de prijs van een of twee lessen van een personal trainer, jou een prima levenslang product voor te schotelen!

Levert het programma het gewenste resultaat?

Dit is eigenlijk een vraag die jij alleen voor jezelf kan beantwoorden.

Wat ik hiermee bedoel te zeggen: aan de aangeboden lesstof ligt het niet als jij je doel niet haalt. Het ligt niet aan de uitleg over de voeding, de training en de manier van leven die je dient te volgen om je doel te bereiken.

Als je je doel wil behalen, zul je er zelf keihard aan moeten werken. Hoe harder je werkt en hoe serieuzer je omgaat met het aangebodene, hoe sneller je resultaten krijgt.
Het Protocol zit prima in elkaar. Het is jou inzet die bepalend is voor het resultaat!

Dus…als je gemotiveerd bent om een strakker, gespierder en fitter lichaam te krijgen, twijfel dan niet langer en ga aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *