De Laptop Lifestyle – vliegende start met affiliate marketing!

Laptop met boek De laptop lifestyle

De Laptop Lifestyle is het eerste boek van de hand van Jacko Meijaard. Jacko Meijaard is dé affiliate marketing expert van dit moment. Hij is de eigenaar van InternetSuccesGids.nl. Hiermee heeft hij zich ten doel gesteld om vele mensen de weg te laten vinden naar affiliate marketing. Met zijn boek “De Laptop Lifestyle” geeft hij je letterlijk een vliegende start in de wereld van affiliate marketing.
De Laptop Lifestyle is naar zeggen van Jacko ontstaan uit de behoefte om meer mensen kennis te laten maken met affiliate marketing. Zijn uitgebreide kennis over deze vorm van ondernemen heeft hem zeker geen windeieren gelegd. En nu is het tijd om met dit boek een groot publiek aan te spreken.

Hoe hij dat doet, ontdek je verder in dit artikel.

Maar eerst: wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is zeker geen onbekende in de wereld van affiliate marketing.
Zo’n tien jaar geleden is hij zelf met niks begonnen aan affiliate marketing. Hij was geïnteresseerd in het opbouwen van een passief inkomen. Want daar streefde hij naar: een inkomen opbouwen dat ook binnen komt op momenten dat je niet met je zaak of bedrijf aan het werk bent. Waardoor jij steeds meer (financiële) vrijheid ervaart.

Dat passieve inkomen komt natuurlijk bij uitstek vrij bij affiliate marketing. Hierbij verkoop jij producten of diensten van iemand anders tegen een vergoeding; de commissie.

Maar terug naar Jacko. Hij heeft door zelf veel te lezen, bestuderen en vergelijken van affiliate marketing producten en -sites, manieren gevonden om winst te behalen uit de websites die hij heeft opgebouwd. In de beginjaren waren dit, zoals hij in De Laptop Lifestyle beschrijft, veelal vergelijkings- en informatieve sites over mobiele telefoons. Hiermee heeft hij zijn startkapitaal vergaard om verder mee te bouwen.
Jacko heeft alles zelf geleerd, met vallen en opstaan. Nu hij deze kennis en manier van werken volledig beheerst, omschrijft Jacko in zijn boek hoe jij in veel kortere tijd dezelfde resultaten behaalt. De resultaten waar hij zelf veel langer over heeft gedaan.

Inmiddels is Jacko ook eigenaar van InternetSuccesGids.nl, een bekend platform dat alles over affiliate marketing op het internet plaatst.
De trots van Jacko staat ook op deze site, zijn eigen ontworpen Affiliate Marketing Revolutie. Dit is een online cursus waarin van A tot Z door Jacko wordt uitgelegd hoe je een winstgevende affiliate website opzet. Wil je hier meer over weten, kijk dan hier voor mijn artikel over InternetSuccesGids en AMR.

De Laptop Lifestyle

Het boek ‘De Laptop Lifestyle” is gloednieuw. Het is altijd de wens van Jacko geweest om een boek te schrijven, waarin hij zijn kennis over affiliate marketing deelt met een groter publiek.

Het boek is luchtig geschreven. De theorie die erin wordt besproken wordt helder uitgelegd. Jacko neemt je mee op zijn reis van tien jaar naar het punt waar hij nu is aanbeland.

Gaandeweg deze reis leer je wat affiliate marketing is en hoe jij je niche, je “werkgebied”, kunt vinden en optimaliseren.
Je ontdekt dat je de mensen die jouw site bezoeken, iets van waarde moet geven om ze aan je te binden. Een antwoord op een vraag, een oplossing voor een probleem. Pas dan vertrouwen de mensen je en schep je een band. Hoe je dit het beste kan doen, kun je allemaal in De Laptop Lifestyle vinden. Laten we daarom langs de inhoud van De Laptop Lifestyle lopen om zo te zien hoe ook jij kunt slagen met affiliate marketing!

Jacko Meijaard met zijn boek De laptop Lifestyle
Jacko Meijaard met zijn boek De laptop Lifestyle

De leerzame elementen uit De Laptop Lifestyle

In De Laptop Lifestyle begint Jacko met het beschrijven hoe hij zelf is begonnen met affiliate marketing. Hoe hij niet serieus werd genomen met zijn plannen, tot de financieel onafhankelijke ondernemer die hij nu is.

Hierna volgt er een groot en belangrijk deel over hoe je in je business moet staan om te kunnen slagen met affiliate marketing.

Verderop in het boek legt Jacko voor jou de stappen uit die je doorloopt om ook zelf te beginnen met affiliate marketing.

Tot slot volgt er een verhandeling over de manieren waarop jij je business kunt laten groeien, waarbij je zult merken dat er voor affiliate marketing eigenlijk geen plafond is.
De genoemde elementen uit De laptop Lifestyle zal ik nu verder bespreken.

De weg van Jacko

In het eerste deel van het boek beschrijft Jacko dat hij ietwat gedemotiveerd werd door de leraren van zijn studie journalistiek, die vertelden dat slechts weinigen die deze opleiding zouden voltooien, daadwerkelijk als journalist te werk zouden gaan.

Jacko zag dit niet zitten en zocht naar ideeën om voor zichzelf een business op te zetten, onafhankelijk van wie dan ook. Met het doel om uiteindelijk volledig financieel onafhankelijk te zijn.

Op internet is hij gaan zoeken en kwam zo in aanraking met affiliate marketing. Daar is hij direct mee aan de slag gegaan en is gestopt met zijn opleiding. Mooi is hoe Jacko dan vertelt wat voor commentaar je van je (directe) omgeving krijgt, dat het toch allemaal niets is en dat je beter maar een opleiding kunt afmaken, omdat je anders niets hebt. Hoe ongelijk deze mensen hadden, blijkt uit het vervolg van het verhaal van Jacko.

Mindset en doorzettingsvermogen

Na zijn eigen pad verteld te hebben, gaat Jacko verder met één van de belangrijkste delen in dit boek: mindset en doorzettingsvermogen. Laten we kijken wat hij hierover vertelt!

Waar Jacko in dit boekdeel terecht op hamert, is dat je, indien je wil slagen en succesvol wil zijn in affiliate marketing, je de juiste mindset moet hebben.
Hoe makkelijk alles ook lijkt als Jacko het omschrijft, het komt niet aanwaaien. En voor een passief inkomen zul je wel degelijk de handen uit de mouwen moeten steken!

Als je een winstgevende website wil bouwen, zal hier content op moeten komen. Artikelen, verslagen, reviews, het maakt niet uit. Maar jouw website moet worden gevuld met relevante content. Iets waar de mensen wat aan hebben, zodat ze vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Je begrijpt dat deze content er niet zomaar op komt, die zul je zelf moeten schrijven. En hier gaat veel onderzoek aan vooraf, wil jij de beste zijn in de branche. Later in het boek ontdek je manieren hoe je dit voor je kunt laten doen. Maar als beginner heb je daar de financiële middelen waarschijnlijk nog niet voor.

Hier komt dan tegelijk een stuk doorzettingsvermogen bij kijken. Het duurt even voor je site door Google is gevonden. Dat gaat niet van de een op de andere dag (evenals het “bouwen” van je site). Verwacht niet na enkele maanden al duizenden euro’s te verdienen. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Maar hou jij je consequent aan de regels die Jacko je mee geeft, zul je hier later de vruchten van plukken.

Doelen stellen

Wat Jacko ook aanhaalt als belangrijk item om in een goede flow te komen, is het stellen van realistische doelen. Zo weet je waar je naartoe werkt. En voor Jacko geldt dit niet alleen op zakelijk vlak. Ook in zijn persoonlijke leven stelt hij doelen om de weg te plaveien naar waar hij heen wil. Er is in het boek een heel hoofdstuk gespendeerd aan het stellen van je doelen en hoe hiermee om te gaan. Ook over de realiteit van de doelen en het bijstellen van je doelen, naar boven of naar beneden, geeft Jacko uitleg.

Gestelde doelen uit de laptop lifestyle

Affiliate marketing, hoe begin ik?

In het volgende deel van De Laptop Lifestyle laat Jacko je kennis maken met affiliate marketing: wat is het, hoe werkt het? En vooral: hoe kan ik er geld mee verdienen? Jacko geeft tal van voorbeelden van affiliate marketing en legt jou de voordelen van affiliate marketing uit.

Hij leert je de weg naar affiliate marketing. Wat je moet doen om er met een goede basis in te beginnen. Het gaat er Jacko om dat jij niet in alle valkuilen trapt die hij wél is tegen gekomen. Op deze manier kun je veel sneller dan Jacko, je eigen business opzetten.

Klopt de ondertitel?

Een puntje om in de gaten te houden: de ondertitel van het boek. Die luidt namelijk: “Jouw gids naar een passief inkomen met affiliate marketing”. Dit is deels waar. Je leert in dit boek hoe je kunt starten met affiliate marketing. Maar aan de andere kant ben je na het lezen van dit boek nog niet in staat om de business geheel zelfstandig op te zetten, ook al weet je wel hoe je dit theoretisch het beste kunt doen. Voor de praktijk verwijst Jacko een enkele keer in zijn boek naar de methode om hands-on met affiliate marketing te beginnen. En dat is door het volgen van zijn online cursus Affiliate Marketing Revolutie. Hierin begeleidt Jacko je met video’s naar het opzetten van een volledig draaiende website, het echte werk dus. Wil je daar alvast meer over weten, kijk dan hier.

Leren en een niche kiezen

Maar terug komend op De Laptop Lifestyle: als je het boek hebt doorgenomen, weet je al veel meer over affiliate marketing dan 99% van de mensen om je heen. En daarmee kun je voor jezelf de keuze maken of dit een mooie manier is voor jou om geld te verdienen, of dat je liever voor een andere manier kiest.

In de volgende hoofdstukken werkt Jacko uit hoe je voor jezelf het beste een niche kunt kiezen. Een niche is het thema waarop jij jouw affiliate site(s) gaat bouwen. Voorbeelden van niches zijn gezondheid en gezonde voeding, geld verdienen, sport of software. Hierin zijn tal van onderverdelingen te maken. Maar met een goed plan en een voorkeur voor een bepaalde niche, kom je al een heel eind, aldus Jacko.

Verder gaat Jacko in op de manieren waarop jij je site goed in elkaar zet, zodat je meer en meer klanten naar de site trekt. Klanten, die wellicht iets willen kopen dat jij aanbiedt. Jacko gaat verder in op het adverteren en hoe je slim kunt bekijken welke klanten voor jou de meeste waarde hebben.

Je business laten groeien

Inhakend op de laatste zin van de vorige paragraaf, beschrijft Jacko in het laatste deel van het boek nog meer theoretische achtergronden. Hier bespreekt hij het binden van klanten die voor jou veel waard zijn. Hoe je dit doet, ontdek je in het verhaal over funnels en hoe je die opbouwt. Wat funnels zijn en hoe ze werken, legt Jacko mooi uit in hoofdstuk 16 van De Laptop Lifestyle.

Sowieso is het laatste deel van De Laptop Lifestyle gereserveerd voor het bespreken van strategieën die jouw groei in je bedrijf doen toenemen. Jacko leert je hoe hij zijn winst gebruikt om nog meer winst te kunnen maken. De term “opschalen” komt hier naar voren en na het lezen van hoofdstuk 17 weet je hier alles van.

Jacko hamert er nogmaals op dat je met een goed plan het verste komt en dat je je business niet moet laten versloffen. Het lijkt een open deur, maar zijn ervaring is dat het bij veel mensen hier vaak mis gaat. Zo is je site de ene dag nog bloeiend en winstgevend. Maar als je stil zit en niets bijhoudt, heb je er een jaar later misschien niets meer aan.

Groeiend vermogen met munten

Conclusie van De Laptop Lifestyle

Na De laptop Lifestyle grondig te hebben gelezen, kom ik tot de conclusie dat dit een zeer waardevol boek is voor mensen die meer willen weten over affiliate marketing. Maar ook voor de mensen die sterk overwegen om hierin zelf een business te gaan opzetten. Zoals al gezegd, na het lezen van dit boek bezit je niet ineens een goed draaiende affiliate site. Maar de stappen die je moet nemen en de uitdagingen die je gaat tegen komen, zijn voor jou gesneden koek.

Ik twijfelde of dit boek ook een aanrader is voor de gevorderde affiliate marketeer. Het laatste kwart deel van het boek heeft mij van deze twijfel af geholpen. Hierin vind je namelijk zoveel goede tips en strategieën, dat zelfs de meer ervaren marketeer hier iets aan heeft. Ter bevestiging van hoe hij nu zijn business draait, of voor de extra mogelijkheden die hij aan zijn methodiek kan toevoegen. Zo is het boek dus een must-have voor de beginner en de gevorderde affiliate marketeer en een mooie aanloop naar het praktijkgedeelte van affiliate marketing.

Nergens wordt het boek saai of langdradig. De theorie is doorspekt met de eigen ervaringen van Jacko en juist dit maakt het boek levendig.

Winst

Regelmatig deelt Jacko winstbedragen. Bedragen, waarvan je als beginnende affiliate marketeer met je oren staat te klapperen. Jacko doet dit niet om op te scheppen of te brallen. Hij doet dit puur om je te laten zien dat alles mogelijk is. Wat dat betreft ontdek je in het boek dat affiliate marketing een manier van ondernemen is waarbij er geen plafond aan je te behalen winst zit.

In het laatste hoofdstuk daagt Jacko je uit om ook te beginnen aan het opbouwen van een passief inkomen. En hij geeft je aan dat dit voor iedereen mogelijk is. Er is maar één ding voor nodig: jouw wil om te slagen.
En als jij consequent doorgaat, niet opgeeft en blijft leren, staan je op langere termijn mooie dingen te wachten.

Betaal nu tijdelijk alleen de verzendkosten

Jacko wil jou zo graag helpen met het waarmaken van je droom, dat hij de kosten van het boek De Laptop Lifestyle op zich neemt. Alles wat jij hoeft te betalen, zijn de verzendkosten. Zo wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om te kiezen voor een leven met (financiële) vrijheid en het leven van je droom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *