Day Trading Masterclass Review – latente rijkdom?

Rijkdom te behalen met de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer

Geld als water verdienen? Is dat mogelijk met Day Trading?
Kevin Timmer is ervan overtuigd. In deze Day Trading Masterclass Review gaan we zien of hij gelijk heeft.

Day trading: de kans is groot dat het veel mensen niets zegt. Maar omdat jij deze review leest, zul je weten wat het is. En willen weten of het werkt. Maar uiteraard komt verderop nog aan bod wat day trading nu precies is.

We gaan in deze Day Trading Masterclass Review doornemen wat de cursus inhoudt en door wie deze is ontwikkeld. Is de ontwikkelaar te vertrouwen?

Verder kijken we naar de kosten van het pakket en vinden uit wat de ervaringen van gebruikers zijn. Zelf geven wij ook onze mening over de cursus.

De kernvragen die wij na afloop van deze Day Trading Masterclass Review willen beantwoorden zijn: “Is deze cursus echt zijn geld waard?” en “Levert deze cursus het gewenste resultaat?” Oftewel: kun je na het volgen van deze cursus rekenen op een vaste geldstroom jouw kant op?
Spoiler: met deze Masterclass heb je goud in handen!

Deze Masterclass wordt momenteel niet aangeboden. Wil je wel handelen, kijk dan bij de Trading Navigator van Harm van Wijk!

Day Trading masterclass

Day trading is het handelen in effecten op de beurs. Tijdens de dag wordt er geprofiteerd van fluctuaties. Aan het einde van de dag worden alle trades afgesloten, zodat je dan ook geen risico’s loopt als de beurs is gesloten. Iedere dag wordt dus opnieuw gestart.

Deze manier van handelen kan zeer risicovol zijn. De day trade handel kan van seconde tot seconde veranderen en vaak worden aandelen ook niet lang vast gehouden.
Je zult moeten beschikken over goede strategieën en een goede discipline. Ook een goede mindset is noodzakelijk, anders hou je dit niet vol of ga je verkeerde beslissingen nemen. Even niet opletten kan financieel al fataal zijn!

Day traden is dus ook iets heel anders dan het “normale” handelen in aandelen, zoals we dat bijvoorbeeld zien bij de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Als day traden te heftig zou blijken voor jou, kun je altijd nog bij de Trading Navigator Methode kijken.

Op de onderstaande video uit zijn eigen Youtube kanaal legt Kevin Timmer zelf uit wat day traden is.

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is een cursus voor iedereen die wil beginnen of meer ervaren wil raken in het day traden.

De oprichter, Kevin Timmer, zelf al jarenlang day trader op de Amerikaanse aandelenbeurs, wil met deze masterclass de onduidelijkheid van day trading wegnemen en meer mensen toegang verlenen tot de wereld van day trading.

Met de kennis die Kevin in de loop van de jaren heeft opgebouwd heeft hij een solide uitleg ontwikkeld over day trading. De Day Trading Masterclass neemt jou echt van moment tot moment mee op weg naar de juiste trades. Als je wil, zelfs naar exact dezelfde trades als die Kevin doet (de eerst maand krijg je deze extra zelfs gratis!) Hoe hij dat doet, lees je hier onder.

Wat belooft de verkoper?

Kevin Timmer belooft jou een extra inkomen door te daytraden op de Amerikaanse markt.

Je krijgt intensieve begeleiding van hem, niet alleen via de Masterclass, maar ook door dagelijkse live trade sessies, waarbij Kevin zijn schermen toont en vertelt wat hij trade. Door simpelweg Kevin te volgen en kopiëren, maak je al dagelijks winst!

Verder deelt Kevin dat je hier maar 1 à 2 uur per dag mee bezig hoeft te zijn om tot een mooi resultaat te komen. Het kan in principe dus naast een andere baan worden uitgevoerd. Tot het moment dat je die andere baan niet meer nodig hebt…

Day Trading Masterclass Review

In dit deel van de Day Trading Masterclass Review gaan we dieper in op de daadwerkelijke cursus. Wat behelst deze en wat is er als bonus bijgevoegd?

Wie is Kevin Timmer en is hij te vertrouwen?

Wij zijn op zoek gegaan aar ervaringen van klanten en hebben uiteraard ook zelf het product nader bekeken.
Lees snel verder om achter enkele verbazende ontdekkingen te komen!

Waaruit bestaat de Day Trading Masterclass

Het concept Day Trading Masterclass bestaat uit verschillende elementen.

Hoofdelement is de complete Day Trading Masterclass videocursus. Tot deze cursus heb je levenslange toegang.

In deze video’s, onderverdeeld in 8 modules, laat Kevin je van A tot Z zien hoe hij de daytrading aanpakt.

Modules

Laat ik je een korte omschrijving geven van de modules:

  • Module 1: deze module gaat als intro over de geschiedenis van geld en basiskennis van de handel hierin, wetenswaardigheden over brokers, software en de gevaren van de handel.
  • Module 2: genaamd “Price action” richt zich op de grafieken en wat we daaruit kunnen lezen. Termen als gaps, tops en pullbacks, trends en channels worden uitgelegd.
  • Module 3: In “Patronen” wordt er gekeken naar de patronen die we kunnen herkennen in de grafieken. Na deze module weet je meer over bull en bear flags (geeft een indicatie van stijging of daling van het aandeel), wedges (wigpatronen in een grafiek) en de conditie van de markt.
  • Module 4: genaamd “Indicators” leert je indicatoren lezen zoals moving averages (leidt naar een aan- of verkoopadvies), VWAP (simpel gezegd: prijsbepaling van een aandeel) en stochastics (handig om trendomkeringen te ontdekken).
  • Module 5: in deze module “Orders” wordt je kennis verhoogd met betrekking tot aan- en verkoop van aandelen.
  • Module 6: “Voorbereiding” gaat over het proces alvorens je koopt of verkoopt.
  • Module 7: deze module, “Strategies” behandelt de verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Termen barplay, afternoon play en VWAP swueeze komen voorbij.
  • Module 8: afslutende video.

Technische kennis

Zoals je ziet komt er veel technische kennis bij kijken. Maar laat je hierdoor niet afschrikken; als Kevin je deze termen en methodiek heeft uitgelegd, snap je het allemaal.

En het voordeel van de cursus is natuurlijk dat je hem zo vaak je wilt kunt nakijken.

Aandelengrafiek voor de day trading masterclass

Extra’s

Buiten deze videotraining heeft Kevin nog tal van extra’s aan het pakket toegevoegd, te beginnen met een maand lang live traden. Hierbij toont Kevin live zijn schermen zodat jij op de eerste rij zit om te zien hoe Kevin handelt. Deze trade sessies zijn in de middag van 15.00 tot 22.00 uur, de tijd dat de Amerikaanse beurzen open zijn. De eerste maand na aanschaf is deze live trading gratis, daarna verandert dit in een maandelijks opzegbaar abonnement.

Groeps mentoring sessies

Eenmaal per week houdt Kevin een mentoring sessie waarbij live vragen kunnen worden gesteld.

Verder kun je terecht in de besloten community waar medecursisten en traders aanwezig zijn, zodat je tussentijds daar ook je vragen kwijt kan.

Bonussen

Kevin voegt drie belangrijke bonussen toe aan het pakket.

De eerste bonus bestaat uit een scanner die jou laat zien welke aandelen op dat moment het meest winstgevend zijn om in te handelen.

Bonus twee is een lijst met aandelen, door Kevin samengesteld, met aandelen die goed zijn om te volgen zodat je hiermee op tijd aan de slag kan.

De derde bonus zijn excel sheets die Kevin zelf ook gebruikt om het traden eenvoudiger te maken.

Deze Masterclass wordt momenteel niet aangeboden. Uiteraard kun je wel leren handelen met Harm van Wijk, zie daarvoor zijn Trading Navigator Methode!

Wie is de aanbieder van de Day Trading Masterclass?

Zijn naam heb je al voorbij zien komen: Kevin Timmer.

Kevin Timmer van Day Trading Masterclass
Kevin Timmer

Kevin is een nog relatief jonge day trader. Hij is zelf in 2014 begonnen met day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Hij heeft hiervoor gekozen omdat hij vindt dat op die markt meer kansen liggen dan in andere delen van de wereld.
Kevin handelt puur in aandelen. Hij blijft weg van crypto en forex.

Kevin is al langere tijd actief met het begeleiden van mensen en het delen van informatie over day traden via zijn Youtube kanaal.

Op een gegeven moment werd hij dusdanig bedolven onder de vragen van zijn volgers, dat hij besloten heeft om de Day Trading Masterclass op te zetten, aangevuld met de bonussen.

De Day Trading Masterclass is opgezet vanuit zijn bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bedrijf OD Base BV.

Wat zijn de kosten?

Kevin vraagt voor het Masterclass pakket € 997,-

Deze training is recentelijk in prijs verhoogd.
Echter, voor deze prijs krijg je ook 6 maanden gratis toegang tot de TRADE ROOM. Dit is een community waarin je recht hebt op groepsmentoring, live trading zoom sessies en educatie avonden.
Normaal betaal je hier 99 euro per maand voor!

Het pakketbedrag is veel geld. Maar je moet je beseffen dat je met het pakket en de daarbij horende ondersteuning, in twee trades dit bedrag weer kunt terugverdienen. Als je het zo bekijkt, valt het nogal mee.

Wat vinden de klanten?

Op zijn Youtube kanaal heeft Kevin Timmer al vele duizenden volgers die stuk voor stuk enthousiast zijn over de day trading masterclass en tips van Kevin. De meeste berichten gaan over de progressie die de mensen hebben gemaakt sinds ze zijn begonnen met de Masterclass.

Op het Youtube kanaal van KevinTimmer staan al echt veel waardevolle tips en tricks omtrende de day trade handel zoals Kevin dat doet. Wat je toch van de gebruikers van de Masterclass hoort is dat ze door deze Masterclass veel meer overzicht hebben en alles veel gemakkelijker lijkt te gaan. De Day Trading Masterclass voegt volgens hen dus wel degelijk iets toe aan de talrijke video’s die Kevin al op zijn Youtube kanaal heeft staan.

Hier een greep uit de bedankjes voor Kevin:

Goede ervaring Day Trading masterclass
Bedankbriefje Kevin Timmer
chat berichtvoor Kevin

Op de Facebook pagina van Kevin, waar hij ook actief mee bezig is, staan meer comments van tevreden mensen.

Onze eigen mening over de Day Trading Masterclass

Bij aankoop van de masterclass krijg je een inlogcode waarna je de benodigde video’s en extra’s kunt binnenhalen. Dit werkt allemaal probleemloos en je kunt dus ook heel snel beginnen met het leren van day traden.

De masterclass video’s zien er op en top verzorgd uit. Ze zijn helder, duidelijk uitgelegd en de volgorde is precies goed om het grote geheel te gaan zien, ook al denk je bij aanvang van de cursus: waar moet ik toch beginnen?!

Meester

Kevin weet als geen ander om duidelijk en rustig uit te leggen wat day trading is, welke aspecten erbij komen kijken en hoe je zelf precies handelt.
Je hebt bovenstaand al een video met uitleg van Kevin gezien, dan weet je ook meteen hoe de hele masterclass over komt. De video’s geven je continu de informatie die je op dat moment nodig hebt zodat je geen enkele keer gaten in de theorie vindt of niet weet waarover Kevin spreekt. Ook toont Kevin met enige regelmaat zijn trading scherm en geeft aan de hand daarvan uitleg.

Overweldigend

In het begin was ik een beetje overweldigd van wat er aan theorie op me af kwam maar dit is totaal overbodig gebleken. Misschien heb je zelf ook een beetje dit idee als je kijkt naar de uitleg van de 8 modules van de video’s? Wat zijn dat voor termen? Hoe moet ik dat allemaal leren? Kan ik hiermee straks wel overweg? De paniek slaat misschien toe!

Maar echt, ik meen het; geen nood! Ik stond er in het begin ook zo voor. Maar je merkt gewoon dat Kevin gepassioneerd en kundig alles weet uit te leggen. Er is geen enkele video geweest die ik nogmaals heb moeten bekijken omdat ik iets niet begreep.

Eindoordeel

Aan het einde gekomen van deze Day Trading Masterclass Review kunnen we niet anders zeggen dan dat we enthousiast zijn over wat Kevin aanbiedt.

De videocursus ziet er gelikt uit en je krijgt in een duidelijke opbouw precies te zien en horen wat je weten moet.

Onze mening is dat je eigenlijk niet zonder de dagelijkse live day trading sessies kan, helemaal niet in het begin natuurlijk, maar dan zijn deze ook nog gratis.
Wij hebben de cursus niet lang genoeg uitgetest om te kunnen zeggen hoe lang het duurt vooraleer je met een gerust hart zonder het day trading abonnement verder kunt.

Geld waard?

De vraag of de cursus zijn geld waard is is makkelijk te beantwoorden: JA.
Er is op internet heel weinig te vinden over day trading op de Amerikaanse aandelenmarkt. Daardoor kun je deze cursus al gauw als autoriteit zien op dit gebied. En de manier waarop Kevin alles uitlegt is zo duidelijk, dat ik kan twijfelen of je dit elders op internet kunt vinden (in het Nederlands). Bovendien is het half jaar gratis toegang tot de TRADE ROOM een enorme boost voor je kennis en vaardigheden op het gebied van day traden.

En het resultaat?

Levert de cursus ook het gewenste resultaat?
Zeker, vooral in de periode dat je met Kevin meekijkt en eigenlijk kopieert wat hij aan day trading doet.
Zijn beslissingen en strategieën leveren hem geld op en jou dan dus ook.

Als je de stap waagt om zonder maandelijks live day trading abonnement verder gaat, gaan wij ervan uit dat je over voldoende kennis beschikt om ook hier een positief saldo aan over te houden. Maar ook hier geldt natuurlijk: je moet het zonder abonnement wél zelf doen!

Deze Masterclass wordt momenteel niet aangeboden. Wil je toch leren traden, kijk dan snel op Harm van Wijk’s Trading Navigator Methode!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *