Cryptomanuals Review – de must-have Cryptocurrencies’ Best Practices

Cryptomunten

Update december 2021! Ben jij iemand die graag zijn geld zou willen investeren in crypto’s? Wat geld ter beschikking heeft waarmee je megawinsten kunt behalen? Iemand die wil profiteren van de aanstaande bull market in de crypto wereld? Maar je weet alleen niet precies wat goed is, waar je op moet letten en waaraan je moet denken bij deze ingewikkelde materie? En je zou daar graag een helpende hand bij kunnen gebruiken?
Deze Cryptomanuals Review gaat bekijken of de Cryptocurrencies’ Best Practices manual en de Quick Start de ultieme manuals zijn om jou de oplossing te bieden! Manuals die alle facetten van het handelen in crypto’s voor jou duidelijk maken. Zodat jij goed geïnformeerd de cryptomarkt kunt betreden!

Want zeg nou eerlijk: is het slim om te gaan beleggen in crypto’s, die bekend staan om hun pieken en dalen in winst, als je er niet veel vanaf weet?
Als je maar af moet gaan op advies van een ander (die er waarschijnlijk wél winst uit haalt!)
Nee toch? Bij de handel in crypto’s wil jij zelf degene zijn die alles weet, die precies weet waar hij mee bezig is.

Dit is ook het doel van het Cryptocurrencies’ Best Practices manual: jou voorzien van alle relevante informatie over crypto’s, voordat je erin gaat handelen. En dat is nou ook precies wat dit manual voor jou doet!

Cryptomanuals Cryptocurrencies’ Best Practices

Cryptomanuals is een Nederlands bedrijf dat al enkele jaren bezig is met het ontwikkelen van crypto manuals. Zij doen dit omdat ze weten dat veel beginners in de crypto wereld niet goed weten waar ze aan beginnen of hoe ze het beste kunnen starten.

Cryptomanuals heeft daarvoor een manual uitgebracht dat de obstakels voor beginners en nieuwe gebruikers weg neemt. Denk hierbij aan uitleg over cryptocurrencies, Bitcoin, het Internet Van Waarde (Internet Of Value), blockchain-technologie en de nieuwe manier van economisch handelen.

Wat is Cryptocurrencies’ Best Practices?

Het Cryptocurrencies’ Best Practices manual, samen met de Quick Start, is een uitgave van Cryptomanuals.
In dit e-manual (leerboek) staat de belangrijkste informatie die je moet weten voordat je aan de handel met crypto’s begint.

Cryptomanuals cover

Om je een idee te geven van wat er speelt in de cryptowereld:

  • Momenteel zijn er meer dan 6800 cryptoprojecten
  • Er zijn meer dan 2700 DApss op Ethereum (decentrale apps)
  • Inmiddels zijn er meer dan 400 Crypto Exchanges waar crypto’s worden verhandeld
  • Wereldwijd zijn er meer dan 42 miljoen Bitcoin Wallets

Je wil hier toch niet zomaar induiken als je niet precies weet hoe alles in elkaar steekt?

Let wel: Cryptocurrencies’ Best Practices is niet een gids die zegt in welke cryptocurrencies jij moet gaan handelen om winst te behalen. Het geeft je geen aan- of verkoopadviezen of andere handelsinformatie. Als je hierin wel bent geïnteresseerd en je weet al wat van de handel in crypto’s, kijk dan eens bij de Crypto Portfolie Review.

Het Cryptocurrencies’ Best Practices manual is zoals de makers ervan het hebben bedoeld: mensen, vooral beginners, te helpen met het begrijpen van de wereld van de cryptohandel. Met uitleg over het leren investeren, handel in en speculeren met crypto’s en uitleg over alle relevante termen binnen de handel in crypto’s.

Wat belooft de verkoper van de crypto manual?

De ontwikkelaars en verkopers van het Cryptocurrencies’ Best Practices manual, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra, beloven je dat je na het doornemen van het manual voldoende klaar bent om te starten met de handel in crypto’s. Zij willen het beginnen met cryptocurrencies zo laagdrempelig mogelijk maken. En daarbij maakt het niet uit of je met de Quick Start begint, of met de Best Practices.

Max en Abe beloven je door het lezen van het manual, veelgemaakte beginnersfouten zult ontwijken en jezelf zeeën van tijd bespaart, omdat zij voor jou al het onderzoek al hebben gedaan. Een snellere goede start in de cryptocurrency handel kun je je niet wensen!

Zoals Max en Abe het zelf verwoorden:

Belofte van Cryptomanuals voor de Cryptomanuals Review

Cryptomanuals

Cryptomanuals Review

Nu zijn we aangekomen bij de daadwerkelijke Cryptomanuals Review.

Hierin gaan we kijken wat het Cryptocurrencies’ Best Practices nu precies inhoudt en wie de aanbieders van dit product zijn.

Verder zijn we natuurlijk benieuwd naar de kosten van het manual en of er al gebruikerservaringen te vinden zijn.

Zelf zijn we in het manual gedoken en geven onze eigen mening hierover.

Aan het einde van de Cryptomanuals review willen we een antwoord hebben op de vragen: “Is het manual/de manuals zijn geld waard?” en “Levert het manual/de manuals het gewenste resultaat?

In deze update komt ook het nieuwe Crypto Community aan bod, het nieuwste programma van de heren met tal van extra features!

Waaruit bestaat het Cryptocurrencies’ Best Practices?

Zoals je misschien al wel hebt begrepen, is het Cryptocurrencies’ Best Practices een e-manual. Je krijgt het manual op je pc, laptop of tablet aangereikt. Als je wil kun je het natuurlijk printen en zo je manual overal kunnen raadplegen zonder bij je computer te hoeven zijn.

Het manual behandelt alles wat jij moet weten om goed beslagen ten ijs te komen als je begint (of doorgaat) met de cryptohandel. Het manual is het meest gericht op de beginnende handelaar.

Alles over wallets

In het meer dan 60 pagina’s tellende manual wordt een stukje historie van het geld besproken om je een goed fundament te geven. Hiermee samenhangend volgt theorie over de ijstijd van de crypto, oftewel: we staan aan het begin van een revolutie.

Er wordt uitgebreid ingegaan op de wallets en je portfolio beheer, op The Internet Of Value en het handelen met crypto’s.

Indeling van Cryptocurrencies’ Best Practices

De indeling van het manual ziet er als volgt uit:

Cryptomanuals hoofdstuk 1

Hoofdstuk 1 van het Cryptocurrencies’ Best Practices gaat over de beginstappen in de wereld van de crypto’s. Hierin wordt je uitgelegd welke soorten crypto exchanges er zijn (een online platform voor het handelen in crypto), de trading exchanges, oftewel op welke manier er wordt gehandeld en de broker exchanges (je startpunt als je nog geen crypto bezit. Hier kun je je eigen valuta omzetten in cryptocurrencies). De overwegingen welke route je kunt kiezen wordt besproken en je leert hoe je je kunt registreren en aanmelden voor de handel in crypto.

Cryptomanuals hoofdstuk 2

Zoals de titel van hoofdstuk 2 al doet vermoeden, wordt in dit hoofdstuk gekeken naar de wallets en de inrichting daarvan.
Welke soorten wallets zijn er? Wat betekenen de termen hot en cold als we over wallets spreken? Je leert hoe je je wallet naar eigen inzicht kunt indelen en hoe de verzending van crypto hierin gaat. Je leert de veiligheden van de wallet en er worden je overwegingen aangereikt m.b.t. de wallets. Zo weet je meteen hoe je je crypto’s veilig kunt opslaan.

Cryptomanuals hoofdstuk 3

Hoofdstuk 3 is ingericht om het thema veiligheid. Welke soorten veiligheden en beveiligingsmanieren zijn er voor de handel in crypto’s? Hoe verbeter ik mijn online privacy en veiligheid? Hoe loopt het beveiligde emailverkeer als we aan het handelen zijn? Je leert hoe je om moet gaan met wachtwoorden en er wordt uitgebreid stil gestaan bij de veiligheidsrisico’s.

Cryptomanuals hoofdstuk 4

In het laatste hoofdstuk van het Cryptocurrencies’ Best Practices leer je de manieren van statistieken bekijken, technische- en marktanalyses te maken en krijg je de ins en outs van de bear- en de bullmarkten als lesstof. Je weet nu ook hoe je de beste cryptocurrencies kiest omdat je er een gedegen onderzoek en analyse op los kunt laten.

Vlotte indeling

Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdens het lezen van het manual verdrinkt in de informatie die naar je toe komt.

Voorbeeld van een tip uit cryptomanuals
Voorbeeld van een tip uit Cryptocurrencies’ Best Practices

De opzet is duidelijk en helder. Af en toe staat er een afbeelding ter verduidelijking maar dit voert niet de boventoon. Alle materie wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Dat moet ook wel als het manual bedoeld is voor beginners. Maar nergens wordt het belerend of kinderachtig.

Tussen de alinea’s worden regelmatig tips gegeven (zie afbeelding her boven). De vakjes met de tips kunnen ook worden gebruikt om extra informatie te geven door een link te plaatsen naar een website.

Cryptocurrencies’ Quick Start

Sinds kort kun je ook kiezen voor de Cryptocurrencies’ Quick Start.
In feite behandelt deze snelle-start-gids hetzelfde als de Cryptocurrencies’ Best Practices, echter zijn hier enkele items weggelaten om de aandacht specifiek bij de start en het opzetten van de currencyhandel te richten. In het Quick Start Pakket ontbreekt het uitgebreide handelen en het portfoliobeheer, vergeleken met de Best Practices gids.
Uiteraard is het altijd mogelijk om te upgraden van het Quick Start naar het Best Practices pakket.

Of je kunt eerst de 12 meest gestelde vragen over crypto lezen in het GRATIS MANUAL!

Nieuw! Crypto Community

De heren van Cryptocurrencies’ Best Practices hebben niet stil gezeten!

Inmiddels is het team uitgebreid met Maarten Oostland, naast Max Kruisbrink en Abe Dijkstra, die je in de volgende paragraaf leert kennen. Maarten is gespecialiseerd in Bitcoin, blockchain, NFT’s en Metaverse.

Gedrieën hebben zij de Crypto Community opgezet, een verdere uitbreiding van het al bestaande programma.

De Crypto Community biedt nu dan ook een alles-in-1 crypto platform. Het geeft je een stevige basis voor een winstgevend crypto avontuur!
De community bestaat uit een volledige crypto cursus, zelfs uitgebreider dan de Cryptocurrencies’ Best Practices. Waarom? Omdat je nu niet alleen toegang krijgt tot de cursus, maar ook levenslange ondersteuning en tips via het community platform.

De drie instructeurs staan je verder persoonlijk te woord in de discord (een soort chatprogramma) zodat je ook daar al je vragen kunt neerleggen.

Verder kun je een afspraak maken voor telefonisch contact, zodat je a la minute geholpen wordt met je vragen!

Waaruit bestaat de Crypto Community?

De volledige crypto community cursus bestaat uit 3 modules.

In het eerste deel krijg je alle broodnodige theorie behandeld, zodat je precies weet waar je het over hebt als je met crypto bezig bent.

In de tweede module duik je de praktijk in. Welke handelingen en acties zijn nodig om crypto aan te schaffen?

Module drie behandelt de succesformule van het crypto handelen. Hierin leggen Max, Abe en Maarten uit hoe zij de juiste crypto zoeken om in te investeren. Hierdoor kun ook jij een stuk relaxter je geld in crypto stoppen.

Tot slot is er een persoonlijk crypto plan. De diverse tools laten je ontdekken hoe je persoonlijke situatie is, zodat je toegepast een plan kunt maken dat voor succes gaat zorgen.

Wat kost deze volledige Crypto Community?

De kosten voor deze volledige crypto community zijn uiteraard hoger dan de kosten voor Cryptocurrencies’ Best Practices. Dit komt omdat de Crypto Community het volledige cursusaanbod én de community en rechtstreeks contact met de trainers omvat.

De kosten van het hele pakket zijn € 397,-. Dit is natuurlijk een hoop geld. Maar als je ziet welk een omvangrijk, telkens ge-update programma je hiervoor ontvangt, is het een schijntje. Helemaal als je binnen no-time dit bedrag met je investeringen in crypto hebt terugverdiend!

Wie zijn de aanbieders van Cryptocurrencies’ Best Practices?

Het Cryptocurrencies’ Best Practices Manual komt van de hand van Max Kruisbrink en Abe Dijkstra. Beiden zijn zij de oprichters van Cryptomanuals. Met de komst van Maarten Oostland is het team compleet en hiermee is ook de Crypto Community opgezet.

Max is professioneel financieel-technisch adviseur en Abe is afgestudeerd Master of Science in Economie. Maarten is al sinds 2013 verbonden aan crypto en heeft zich na zijn werk bij Google verdiept in online ondernemen.

De oprichters van Crypto Community Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland

Deze heren zijn samen meer dan zestien jaar actief met cryptocurrencies.
Zij hebben Cryptomanuals opgezet om mensen meer kennis te geven over de handel in crypto, om zo gefundeerd te gaan handelen hierin.

Het viel hen beiden namelijk op dat er veel beginnersfouten werden gemaakt bij de start met de handel in cryptocurrencies.
Verder merkten Max, Abe en Maarten dat het door het ontbreken van elementaire kennis over de grondbeginselen en geschiedenis van geld en het monetaire beleid met betrekking tot crypto valuta, moeilijk was om te bepalen hoe en waar je moest beginnen met de handel in cryptocurrencies.

down the rabbit hole

Dat is de reden geweest dat ze vanaf 2016 “Down the rabbit hole”, zoals ze het zelf noemen, zijn gegaan. Een reis door de tunnel en langs alle elementen van de crypto.
Op deze reis hebben zij alle belangrijke informatie verzameld die nodig is om gefundeerd met crypto handel te beginnen.

Al deze kennis is omvat in het manual Cryptocurrencies’ Best Practices. Hiermee heb je alle kennis in huis om te beginnen met de handel in crypto.
Uiteindelijk willen Max, Abe en Maarten een breder platform aanbieden om nieuwkomers in deze branche vooruit te helpen en zo steeds meer mensen te bereiken die wel willen beginnen in crypto handel, maar het moeilijk vinden om de eerst stap te zetten. Dat is gelukt met de Crypto Community, waarover je hierboven meer hebt kunnen lezen!

Wat kost Cryptocurrencies’ Best Practices?

Het manual Cryptocurrencies’ Quick Start is helemaal gratis!

Voor het manual Cryptocurrencies’ Best Practices betaal je nu 47 euro.

Als dit je kan behoeden voor de meest gemaakte beginnersfouten in de crypto handel, heb je deze kosten er na het voorkomen van je eerst fout al uit!
Wat dat betreft is het een klein bedrag voor een berg aan noodzakelijke informatie!

Wat vinden klanten van het Crypto manual?

Het manual Cryptocurrencies’ Best Practices is pas zo kort op de markt, dat er nog geen gebruikerservaringen en ervaringen van andere kopers zijn gepubliceerd. Wat dat betreft zul je het nu nog moeten doen met onze eigen ervaringen met het manual.

Onze eigen mening over Cryptocurrencies’ Best Practices

Om eerlijk te zijn hebben we bij het bestellen van het manual gedacht dat dit een overbodig manual zou zijn. Handel in crypto’s kon toch niet zo moeilijk zijn? Bovendien zijn we door onze reviews vaker in contact gekomen met crypto.

Wat een verrassing was het manual! Het staat in logische volgorde boordevol informatie omtrent crypto’s.
En niet alleen dat, ook veel achtergrondinformatie is te vinden om bepaalde begrippen te verduidelijken.

Verschillende cryptomunten

Wij dachten echt een en ander al te weten maar haast op iedere pagina hebben we weer wat geleerd.
Mooi ook zijn de links die als extra tips in het manual zijn verwerkt. Hier vind je nog meer info en verdieping over bepaalde onderwerpen, bijvoorbeeld over Blockchain en Distributed Ledger Technology (DLT).

Door deze extra kennis en informatie heb je een sterkere start op de cryptobeurs; je weet precies wat je gaat tegen komen, hoe het werkt of hoe je ermee om moet gaan.

Door de links naar “externe” informatiebronnen merk je ook goed dat Max en Abe aan het bouwen zijn geslagen aan het platform dat zij voor ogen hebben.

Wij hebben geen enkel moment gehad dat we niet begrepen wat er werd geschreven in het manual. Alles is duidelijk uitgelegd.
Wij zien dit manual haast als noodzakelijke kost voordat je aan cryptohandel begint.

Onze tip zou wel zijn om met de Quick Start te beginnen. Hieraan heb je meer dan voldoende bij het opzetten van je crypto handel. In een later stadium kun je dan overstappen naar de Best Practices, bijvoorbeeld als je het bedrag hiervoor al hebt verdiend in de crypto handel. Je weet dan ook zeker dat je op deze manier geld kunt verdienen!

Eindoordeel Cryptomanuals Review

Aan het einde van deze Cryptomanuals Review rest ons nog een antwoord te formuleren op de vragen: “Is dit manual/manuals zijn geld waard?” en “Biedt dit manual/manuals het gewenste resultaat?”

Laten we beginnen met de prijs van de manuals.
Je wil gaan handelen in crypto’s maar bent nog nieuw in deze wereld.
Wat zou je uitgeven voor informatie over de juiste start en de juiste aanpak van je aankopen? Om niet in de beginners valkuilen te stappen maar een vliegende start te creëren?
Als je het zo bekijkt is € 47,- een luttel bedrag om je te behoeden voor fouten.

Zo hebben wij het ook bekeken. Je kunt alles zelf uit gaan vinden, met de bijbehorende risico’s. Of je kunt gebruik maken van de jarenlange ervaring van Max en Abe. En met een goed gevoel de beursvloer op stappen. Wij zouden het wel weten. Beginnen met de Quick Start en bij enkele positieve resultaten overstappen naar de Best Practices.

En biedt het crypto manual resultaat?

Het Cryptocurrencies’ Best Practices is zo duidelijk in elkaar gezet, dat je inderdaad na het lezen hiervan een vliegende start kunt maken met crypto’s. Je weet wat je moet weten en kunt confident aan de gang.

Wat dat betreft biedt het manual zeker het resultaat wat je ervan mag verwachten.
Wij denken dat je deze jongens in de gaten moet houden; zelf zeggen ze hun platform meer en meer uit te willen breiden. Als we hun manual en wat er nu al omheen zit, in ogenschouw neemt, menen wij dat dit niet een loze belofte is van Max, Abe en Maarten.

Deze belofte is er ook gekomen in de Crypto Community, de volledige cursus en het community platform. Wil je meteen vol in de crypto duiken, ga dan naar de Crypto Community.

Wil je eerst weten van het hoe en het wat van crypto, ga dan direct via onderstaande link naar Cryptomanuals’ Best Practices.

Welke keus je ook maakt; beide opties geven je een overvloed aan crypto informatie en helpen je verder met het winstgevend opereren in de crypto wereld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *