Crypto Masterclass Review – het begin van overvloed?

Bitcoin munt

Crypto, Bitcoin, Ethereum, Emercoin, Blockchain. Klinkt bekend?
In de Crypto Masterclass Review gaan we bekijken of deze cursus jou kan introduceren in de wereld van de cryptocurrencies.

Of jij kunt worden omgetoverd tot de expert in de cryptocurrency handel om zodoende hiermee een riant inkomen te vergaren.

Want de termen uit de intro zullen je best een beetje bekend voorkomen. Dat zal ook de reden zijn dat je bij deze Crypto Masterclass Review bent uitgekomen: je wil meer weten van de crypto’s en de handel daarin. Om hiermee (veel) geld te gaan verdienen!

En ik kan je daarin geen ongelijk geven!
Want zoals je welbekend zal zijn, is de handel in deze crypto’s erg aan pieken en dalen onderhevig. Reden temeer om goed beslagen ten ijs te komen.

In deze Crypto Masterclass Review gaan we kijken wat deze cursus precies inhoudt. Vragen als “waaruit bestaat de cursus”, “wat leer ik in deze cursus” en “wie geeft de cursus” zullen aan bod komen.

Waar we ook naar kijken, is of deze cursus jóu geld kan opleveren, of alleen de ontwikkelaars van de cursus rijk zal maken.

Tot slot willen we natuurlijk weten of de cursus het beloofde resultaat levert.
Om hier allemaal achter te komen, lees je deze Crypto masterclass Review snel verder! Maar alvast mijn tip: wil je goed beginnen aan de handel met crypto’s, zoek dan niet verder!
En om goed te beginnen, kun je je hieronder aanmelden voor de gratis Bitcoin training van anderhalf uur!

Aarzel niet maar ga meteen passief geld verdienen!

Crypto Masterclass

De crypto (handel) staat momenteel weer volop in de aandacht. Lang bestaat deze handel echter nog niet. Toch heeft de handel in crypto’s al meerdere piek- en dalmomenten gekend. De laatste piek was in 2018, waarna de munten weer in een vrije val raakten.

Maar als je nu “crypto” googled, zul je zien dat de trend weer omhoog is gericht!

Crypto groei door crypto MAsterclass

De verwachting is dat deze trend zich weer gaat voortzetten en er dus weer een piekmoment aan gaat komen. Deze pieken zijn steeds hoger geweest dan de voorgaande, dus dat belooft veel!

Mooi instapmoment?

Is dit dan het juiste moment om in te stappen?
Dat is natuurlijk altijd moeilijk te zeggen, omdat niemand weet waar het heen zal gaan. Is dit een mini-piekje? Zet de trend zich echt voort in een mega-stijging? Of keert het tij zich tegen de stijging en keldert de hamdel weer? Niemand die het weet.

Om meer inzicht te krijgen in de handel en de betekenis van de termen die worden gebruikt, is het in ieder geval handig om de Crypto Masterclass te beginnen; daar is het altijd het goede moment voor!
Laten we snel kijken wat de cursus te bieden heeft!

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een cursus die is samengesteld voor mensen die graag hun eerste stappen willen zetten in de wereld van de cryptocurrency’s.

Op dit moment weet je nog niet veel van crypto’s, het systeem en je weet ook niet zo goed waar te beginnen.

Maar je bent wel nieuwsgierig naar de wereld van de crypto’s!
En verder ben je toch wat huiverig om je zuurverdiende geld zomaar in iets te steken waarbij de kans bestaat dat je het ook zo kwijt bent.

Herken je jezelf in bovenstaande?
Dan is de Crypto Masterclass echt voor jou bedoeld!

Aan de hand meegenomen

In de Crypto Masterclass word je door de docenten aan de hand meegenomen langs alle geheimen van de crypto’s. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je zult je steeds comfortabeler gaan voelen in de wereld van de cryptocurrency’s.

Wat belooft de verkoper

De verkopers zeggen op hun site dat je met de Crypto Masterclass alles leert wat je moet weten om veel geld te verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten.

En, in hun eigen woorden:

geld verdienen is een eitje met de Crypto Masterclass

Ook stellen de verkopers dat je na het volgen van deze cursus zorgeloos kunt investeren omdat je met de opgedane kennis weet hoe je moet investeren en waar je precies op moet letten.

Maar let op!

De verkopers kunnen je geen grote sommen geld beloven en doen dit ook niet!
Ook zij weten niet waar de koers van de crypto’s naartoe zal gaan. Maar met de kennis van de cursus weet je er voldoende van om overwogen beslissingen te kunnen nemen.
Garantie voor een dikke portemonnee is er niet. Maar die zal niemand je kunnen geven.

Crypto Masterclass Review

Dan zijn we nu aangekomen bij de daadwerkelijke review van de aangeboden cursus met een productbeschrijving en kosten, een doorlichting van de aanbieder en ervaringen van klanten en van onszelf.

Waaruit bestaat de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online cursus. Je gaat dus niet de schoolbanken in, maar bestudeert de stof lekker vanaf je eigen bank thuis.

Maar ga er maar eens lekker voor zitten, want het is nogal wat dat je ontvangt bij het bestellen van de Crypto Masterclass!

Crypto Masterclass video’s

Allereerst krijg je natuurlijk de cursus zelf.
Deze bestaat uit 19 video’s waarin je stap voor stap alles leert in de volgorde zoals hieronder omschreven.

  • Inleiding: het fundament. Hierin leer je wat geld is, het ontstaan ervan en termen als bitcoin en blockchain. Ook leer je hier weke contracten er zijn evenals welke cryptocurrency’s er bestaan.
  • Hoofdstuk 1: Crypto’s kopen. Dit hoofdstuk omvat de verschillende manieren of methoden van het kopen van crypto’s. Het begint eenvoudig maar loopt in moeilijkheidsgraad op.
  • Hoofdstuk 2: Je investering beveiligen. Voor crypto’s heb je geen bank, je zult dus zelf je crypto’s veilig moeten bewaren. Hoe je dat doet, leer je in dit hoofdstuk.
  • Hoofdstuk 3: Je winsten uitbetalen. Het leuke deel begint! Waar moet je op letten bij het laten uitbetalen van je verdiende crypto’s?
  • Hoofdstuk 4: Geld verdienen met ICO’s. Wat is een ICO en hoe kan ik daar geld mee verdienen? Je leert het hier!
  • Hoofdstuk 5: De industrie van de toekomst, leer crypto trading. Hoe werkt een exchange, wanneer is het beste handelsmoment en leer werken met candlesticks.
  • Hoofdstuk 6: Eindexamen! Dit hoofdstuk bevat 60 vragen die jou uitdagen de stof goed te beheersen. Het geeft je een goede indicatie of jij kan beginnen met de crypto handel!

Waarom ga je het niet eens proberen met een gratis Money Mastery training?

Wil je het uitproberen met een gratis training?

Wie is de aanbieder van de Crypto Masterclass?

Benieuwd naar wie de cursus aanbiedt, stuiten wij op twee heren, namelijk Derek Westra en Patrick Suiker.

Derek Westra van de crypto Masterclass
Derek Westra

Deze twee vrienden van elkaar hebben elkaar gevonden in 2015, wanneer ze samen hadden besloten om naar een crypto-evenement te gaan.

Vanaf dat moment zijn de universitair afgestudeerden, gedragseconoom Derek en bedrijfskundige Patrick, zichzelf gaan verdiepen en bijscholen in de handel in crypto’s.

Patrick Suiker van de crypto Masterclass
Patrick Suiker

Na veel vallen en opstaan hebben zij de fijne kneepjes van het vak geleerd en nu zijn ze er aan toe om jou ook mee te nemen in de volatiele wereld van de handel in crypto’s.

Zij behoeden je voor het maken van beginnersfouten zoals zij zelf wél hebben meegemaakt en reiken je op een presenteerblaadje de exacte kennis aan die je nodig hebt om vol vertrouwen te kunnen handelen in crypto’s.

Hoe weet je of je bij hen goed zit?

Het staat natuurlijk buiten kijf dat je mensen aan wie je je geld min of meer toevertrouwt, moet kunnen vertrouwen.

Hoe zit dat met Derek en Patrick?
Beide heren hebben een bedrijf opgezet, AllesOverCrypto, waarbij op de site de contactgegevens evenals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel wordt gegeven. Derek en Patrick verschuilen zich niet achter aliassen en hun identiteit is gemakkelijk te achterhalen via internet.
Als er al een vraag was geweest over vertrouwen, zouden ze niet open en bloot te vinden zijn, dus dat zit wel snor.

Wat kost de Crypto Masterclass?

Je zult vast denken dat de cursus je een vermogen gaat kosten.

Dit is niet helemaal waar.
Normaal komt de cursus met alle extra’s, op een totaalprijs van € 4000,-.

Derek en Patrick begrijpen dat dat duur is en willen daar graag iets aan doen.

Er zijn drie types abonnementen die je kunt nemen op deze Masterclass/Money Mastery.

Allereerst is er het kwartaalabonnement dat € 97,- per maand kost.

Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement van € 997,- per jaar.

Tot slot is er de levenslange toegang voor € 2997,- eenmalig. Hierbij krijg je natuurlijk ook doorlopend alle updates en al het nieuws van Alles over Crypto!

Natuurlijk is dit stevig aan de prijs. Maar als je bedenkt wat de cursus je kan brengen, als je de stof goed aanwendt, is het natuurlijk maar een schijntje!

geld terug garantie

Bovendien zijn de makers van de cursus zo overtuigd van hun product, dat ze jou een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie geven!

Kom je er binnen 14 dagen achter dat dit toch niet voor jou is weggelegd, stuur je een mailtje en je ontvangt je geld terug.

Eigenlijk loop je dus geen enkel risico!

Wat vinden de klanten?

Voor het eerst sinds wij van Reviewsweb reviews schrijven, komen we een cursus tegen die nog niet zo lang bestaat! Dit komt omdat de aanbieders van de cursus zelf pas 6 jaar actief zijn op het gebied van cryptohandel.

Hierdoor zijn er nog niet veel recensies te vinden van gebruikers van de Crypto Masterclass.

Toch hebben wij enkele klanten kunnen vinden en die zijn stuk voor stuk positief over de aangeboden cursus!
Het blijft typisch iets Nederlands om niet te praten over geld, dus wordt er vaak in het midden gelaten wat er met de cursus is verdiend (of verloren).

Het kan natuurlijk zo zijn dat de mensen die geld hebben verloren met de cryptohandel, dit niet uitgebreid op internet gaan vertellen.

Op de salespagina zijn twee testimonials te vinden van mensen voor wie de Crypto Masterclass geen windeieren heeft gelegd!

Geld verdienen met de Crypto Masterclass

Wat vinden wij zelf van de cursus?

Het bestellen van de cursus is een peulenschil. Wij hebben nu gekozen voor een kwartaalaanbieding.
Nadat je hebt betaald krijg je een mail met login gegevens, een account is automatisch aangemaakt. Je kunt dus meteen met de cursus beginnen.

Omdat wij helemaal geen verstand hadden van crypto’s en alles wat erbij komt kijken, komt het geheel in het begin als overweldigend over.
Maar dit gevoel gaat snel voorbij als je eenmaal inziet dat alles logisch is opgebouwd.

De cursus over het algemeen beschouwend krijg je enorm veel info. Maar feit blijft dat je aan het einde, ook al haal je het examen en krijg je een certificaat, toch zelf zult moeten gaan traden. En dat blijft een moeilijk moment.
Ons advies is: begin klein, met kleine bedragen en met geld dat je echt kan “missen”. Natuurlijk wil je enkel winst maken maar garanties worden niet gegeven. Het zou dus in de praktijk ook weleens minder goed kunnen gaan. Zorg dan dat je niet direct al je geld kwijt bent!

Eindconclusie Crypto Masterclass Review

Aan het einde van deze Crypto Masterclass Review rest ons natuurlijk nog de beloofde antwoorden op de vragen of de cursus je geld waard is en of de cursus het gewenste resultaat geeft!

Ondanks dat de salespagina van de Crypto Masterclass doet vermoeden dat je bijna al te laat bent met beginnen, vinden wij dat de cursus zeker de moeite waard is om in geïnvesteerd te worden, als je van plan bent om te gaan handelen in crypto’s.

Met deze cursus krijg je een uitgebreid advies over de ins en outs van de crypto’s en de handel hierin. Deze cursus biedt hierin een vrij volledig overzicht en het kan gezegd worden dat je klaar bent om je op de handel te gaan richten.

Voor de prijs waarvoor nu de cursus wordt aangeboden ben je verzekerd van een goed fundament voor de cryptohandel.

Of de cursus het gewenste resultaat geeft is natuurlijk grotendeels aan jou!
De cursus zelf geeft geen beleggingstips of adviezen, die moet je zelf samenstellen met het geleerde.
Maar als jij serieus bezig bent geweest met de stof en je snapt alle ins en outs, kun je met een gedegen kennis beslissingen maken om je doel te bereiken. Wat dat betreft doet de cursus precies waarvoor hij is bedoeld: jou een goede gedegen start geven op de crypto markt!

Tot slot: de disclaimer op de salespagina waarschuwt nog dat je alleen dient te handelen met geld dat je kan missen. Want er is natuurlijk altijd de kans dat het mis gaat en je je investering kwijt bent.

Nogmaals onze tip: probeer te beginnen met het traden op papier zodat je goed kunt oefenen. Als je besluit om in de echte handel te stappen, doe dat dan eerst met kleine bedragen. Van 1 naar 2 euro is ook een winst van 100%!

Als je zo meer ervaring opbouwt, kun je altijd je budget nog aanpassen.

Ben je ervan overtuigd dat de Crypto Masterclass werkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *