Crypto Portfolio review – dé crypto’s voor een mega winst?

Verschillende crypto's voor de Crypto Portfolio review

Iedereen kent inmiddels wel de term crypto.
Voor sommigen een bron van enorme inkomsten, voor anderen een ver-van-mijn-bed-show omdat ze er te weinig ervaring mee hebben. Maar zou jij ook graag willen dat jij weet waar je mee bezig bent als je de wereld van de crypto’s in stapt?
Lees in deze Crypto Portfolio Review of ook jij zonder angst de wereld van de crypto’s kan betreden!

Je kent vast de verhalen. Mensen die tienduizenden of soms wel miljoenen euro’s hebben verdiend aan de handel in crypto’s.
Maar ook de verhalen van de mensen die in de goot zijn geëindigd door volstrekt verkeerde adviezen op te volgen. Of zelf, met onvoldoende kennis, zijn gaan handelen in crypto’s. En dat maakt deze wereld zo gevaarlijk. Als je niet goed weet wat je doet, is de kans mega groot dat je de mist in gaat door verkeerde beslissingen te nemen.

Maar gelukkig zijn er slimme kopppen die voor jou het uitzoekwerk hebben gedaan! Deze mensen zijn al jaren bezig om de crypto markt in de gaten te houden, te analyseren en te testen.
Hierdoor bezitten zij wél de kennis die je nodig hebt om niet een modderfiguur te slaan op de crypto beurs.

Nu vinden zij het de tijd om hun onderzoek en analyse te delen in het Crypto Portfolio 2020.

Tip: wil je goed beslagen ten ijs komen, is dit portfolio onmisbaar!

Crypto Portfolio

De handel in crypto’s is nog niet zo oud.
Maar wist je dat het eerste crypto(grafisch) electronisch geld al bedacht is in 1983? Eén bank gebruikte dit systeem van 1995 tot 1998.

Toch is het pas sinds 2007 dat de Bitcoin zijn intrede deed en hiermee het startsein gaf van de crypto handel zoals wij die nu kennen.
De Bitcoin is geïntroduceerd door Satoshi Nakamoto.
Het vreemde aan deze persoon? Niemand weet wie het daadwerkelijk is…

In januari 2009 is de eerste Bitcoin transactie gemaakt.
Daarna is het snel gegaan en hebben vele coins het levenslicht gezien.

De werking in het kort

Voor de Crypto Portfolio Review zijn we in een stukje techniek van de crypto gedoken. We willen graag weten wat er nu zo speciaal is aan de crypto of crypto currency.

Allereerst is de crypto een ander betaalsysteem dan dat wij allemaal kennen; het geld en het bankwezen.
Crypto’s worden niet via een bank verhandeld maar via cryptocurrency kantoren.

De handel in crypto’s loopt via blockchain.
Dit is een soort database waarin transacties (van crypto munten) kunnen worden bewaard. Een soort digitale portemonnee dus. Het bestaat uit digitale “blokjes” die beide partijen digitaal hebben ondertekend. Er komt dus geen derde partij bij kijken. Blockchain maakt het zo dus mogelijk om gegevens van een munt vast te leggen zonder dat een centrale autoriteit (lees: banken en de overheid) zich hiermee kan bemoeien.

Blockchain voorbeeld
Voorbeeld van een blockchain

De blokjes met gegevens worden gecodeerd met cryptografie. Vandaar ook de naam crypto’s voor de digitale munten.

Nu je tegenwoordig uit veel verschillende crypto’s kunt kiezen, begrijp je dat je ook snel de weg kwijt kunt raken in deze digitale handel.

Hoe je nu weet wat je het beste kunt kopen, daarvoor is het Crypto Portfolio in het leven geroepen.

Wat is het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio is ontwikkeld om de mensen die graag handelen in crypto’s, een goede houvast te geven welke onbekende of kleinere cryptomunten aan te kopen.

De meeste mensen, vooral degenen die al handelen in crypto’s, kennen natuurlijk wel de Bitcoin, de Ethereum. Litecoin en Neo.

Maar daar gaat het in dit Crypto Portfolio dus net niet om!
In dit Portfolio liggen de kansen op de markt. Door nu niet te kiezen voor de main stream munten, maar juist op zoek te gaan naar de verborgen pareltjes” op de crypto markt, kun je immense winsten voor jezelf realiseren. En dat is juist ook het idee van de ontwikkelaars van dit Crypto Portfolio.

Wat belooft de verkoper?

De verkopers van het Crypto Portfolio, die ook de site AllesOverCrypto beheren, beloven jou met dit Crypto Portfolio een gouden gids in handen te hebben. In dit Portfolio ligt de nadruk op nu nog onbekende coins die in de toekomst meer dan 200 keer in waarde kunnen gaan stijgen.

Voorbeelden van low cap crypto's
Voorbeelden van eerdere low-cap crypto’s en hun resultaten

De ervaring en expertise van de makers van het Crypto Portfolio wordt benut om de beste crypto munten te selecteren. Met dit Portfolio weet je zeker dat je optimaal kunt gaan profiteren van de aankomende crypto hype!

Wel een kanttekening

Ondanks de jaren aan ervaring en onderzoek die de ontwikkelaars van het Crypto Portfolio hierin hebben gestoken, schrijven zij in een disclaimer op hun site wel dat je zelf moet blijven nadenken over het beleggen in crypto’s.
Ook zij weten niet waar de koersen van de diverse currencies heen gaan. Maar door hun gedegen onderzoek zijn hun aanbevelingen wel overwogen.
Ze doen een oproep om alleen in crypto’s te beleggen met geld dat je in het ergste geval ook zou kunnen missen.

Crypto Portfolio Review

Dan zijn we hier aangekomen bij de daadwerkelijke Crypto Portfolio Review. Hierin gaan we kijken wat nu precies de inhoud is van het product en wie de aanbieders hiervan zijn.

Ook komen de kosten van het product voorbij en zijn we op zoek gegaan naar ervaringen van klanten. Verder doen wij zelf een duit in het zakje voor wat betreft onze eigen mening over het product.

Dit alles met in het achterhoofd twee belangrijke vragen: “Is het product zijn geld waard?” en “Levert het product het gewenste resultaat?”

Waaruit bestaat het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio is een e-book.
In dit e-book beschrijven de makers de in hun ogen beste kanshebbers op de cryptomarkt om explosief te kunnen groeien. De crypto’s die zijn omschreven in dit Crypto Portfolio vallen onder de low-cap cryptomunten.
En dat maakt dit Crypto Portfolio juist zo uniek!

e-book crypto parels

Low-cap wil zeggen dat de munten een veel kleinere beurswaarde hebben dan de 50 grootste cryptomunten. Het risico van investeren in deze munten is wel groter, maar als een project waarin de munt investeert, slaagt, kan de winst ook explosief groeien!

Het e-book behandelt dus niet hoe je het beste kunt investeren in de crypto markt.
Het geeft de beste low-cap crypto’s weer van dat moment.

Wil je ook weten hoe je het beste met crypto’s kan handelen op de beurs, raad ik je aan om mijn Crypto Masterclass Review te lezen. Dit behandelt een Masterclass over het handelen in crypto’s, samengesteld door dezelfde personen als de Crypto Portfolio.
Deze twee producten kunnen dus ook prima elkaar aanvullen.

Kennis vergaren

De makers van het Crypto Portfolio zijn zeker niet over één nacht ijs gegaan.

Honderden uren van onderzoek heeft hen geleid naar de meer dan 40 crypto munten die worden aangeraden in dit portfolio. Ze zijn te rade gegaan bij experts om te zien hoe zij op deze munten reageerden.
Vanuit deze kennis en bevindingen zijn de makers steeds verder gaan specialiseren in de kleinere crypto munten.

Het uiteindelijke advies is gebaseerd op het aanbrengen van filters in beoordelingen, het meekijken en beoordelen van het gedrag van experts en het nogmaals analyseren van de munten die uiteindelijk over bleven.

Keuze van de munten

Het e-book dat je voor je hebt is dus langs een lange stroom van beoordelingen en analyses gegaan om zo zeker te zijn van het aanbieden van de beste 40+ crypto’s die er op dit moment bestaan. Verder komt ook de absolute top 10 aan bod; de groeibriljanten.

En om er zeker van te zijn dat je niet achter de feiten aan loopt, krijg je voor je eenmalige investering continue updates van het portfolio.
Want je zult begrijpen dat er in zo’n bewegende wereld als die van de crypto’s, veel kan veranderen in korte tijd.

Bonussen

Maar er is meer!
Het is fijn om het Crypto Portfolio in je bezit te hebben, maar het is nog fijner om ook te weten hoe je deze nieuwe kennis kunt gaan omzetten in klinkende munt.

crypto's kopen via je pc

Daarom bevat dit pakket ook aankoopinstructies voor je crypto’s. Hierin leer je hoe en waar jij de voorgestelde crypto’s kunt gaan verhandelen.

Verder krijg je een pakket van 3 bonus video’s, waarin je extra uitleg krijgt over het aankopen van je crypto munten.

Nu al profiteren van het crypto portfolio?

Wie is de aanbieder van het Crypto Portfolio?

De aanbieders van het Crypto Portfolio, twee in dit geval, zijn de heren Derek Westra en Patrick Suiker.

Derek Westra van Crypto Portfolio
Derek Westra
Patrick Suiker van de Crypto Portfolio
Patrik Suiker

Beiden hebben verschillende opleidingen afgerond. Zo is Derek universitair afgestudeerd gedragseconoom en Patrick is opgeleid tot bedrijfskundige.

Vanaf 2015 werken Derek en Patrick samen in de handel in crypto’s.
In deze tijd is bij beiden de kennis over de crypto’s dusdanig gegroeid, dat ze nu op het punt staan om deze kennis te delen.
Niet alleen doen ze dat middels de eerder genoemde Crypto Masterclass maar nu dus ook door het uitbrengen van het Crypto Portfolio.

Vertrouwen is belangrijk!

Bij de aankoop van het Crypto Portfolio, of ook bij het volgen van de Crypto Masterclass, leg je in feite jouw centen in de handen van deze mannen.
Je zult ze dan uiteraard wel moeten vertrouwen. Hoe zit dat hiermee?

Derek en Patrick hebben samen het bedrijf AllesOverCrypto opgezet, waarvan de bedrijfsgegevens, zoals contactgegevens en inschrijving bij de Kamer van Koophandel, eenvoudig zijn te vinden. Hierin schuilt dus geen wantrouwen.

Ook zijn beide heren op internet makkelijk te vinden, zonder gebruik van schuilnamen of onechte portretten. Als je wat te verbergen hebt, toon je jezelf niet zo volledig open op internet als dat deze heren doen. Dus op het gebied van vertrouwen zit dit goed.

Wat zijn de kosten van het Crypto Portfolio?

Aan het opstellen van het Crypto Portfolio zijn jaren van testen en analyseren vooraf gegaan.
Daarom verwacht je misschien een torenhoge prijs voor dit juweeltje.

Maar dat zal je verbazen!
Op dit moment is de prijs van het Crypto Portfolio slechts € 197,- per jaar. Daarmee ben je verzekerd van de laatste crypto parels!

En de heren geven je zelfs een niet-goed-geld-terug-garantie.
Mocht je niet tevreden zijn over het Crypto Portfolio, dan krijg je je geld terug. Maar mis je dus ook hun tips en de continue update van de Crypto Portfolio…

Wat vinden de klanten van het Crypto Portfolio?

Voor deze Crypto Portfolio Review zijn wij op zoek gegaan naar ervaringen van gebruikers van dit portfolio.
In 2020 heeft het Crypto Portfolio weer een update ondergaan. Omdat dit zeer recent is, zijn er op het internet nog niet veel ervaringen van gebruikers te vinden. Uiteraard zijn er wel mensen die al langere tijd het Crypto Portfolio gebruiken en zij zijn daar zeer tevreden over.

Toch blijft het in ons land niet echt gebruikelijk om over geld te praten. Wij denken dat dat de reden is waarom er niet heel veel recensies van zijn te vinden. Mensen vertellen niet graag hoe veel ze hebben verdiend (en al helemaal niet hoeveel ze hebben verloren!)

Op de salespage van Crypto Portfolio staat wel een ervaring van een gebruiker van het Crypto Portfolio die wel meteen het voordeel van dit portfolio benadrukt:

Klantervaring voor de Crypto Portfolio Review

Wat vinden wij van de Crypto Portfolio?

De Crypto Portfolio Review zou niet compleet zijn als wij niet onze eigen mening over het product zouden geven. Daarom hier onze eigen ervaringen.

Het in je bezit krijgen van het Crypto Portfolio gaat als vanzelf.
Na de betaling wordt er automatisch een account voor je aangemaakt.
Middels dit account heb je toegang tot het portfolio en kun je direct profiteren van de tips die hierin worden gegeven.

Het e-book ziet er fris en uitnodigend uit. Wij kregen direct zin om het boek te lezen. Al lees je het natuurlijk niet als een roman; daarvoor staat er teveel “theorie” in.
Het mooie van het Crypto Portfolio is dat ook de achtergrond van de beschreven crypto’s naar voren komt. Over de crypto wordt extra informatie gedeeld, onder andere ook het cryptoproject waar de munt voor staat. Zo krijg je een geheel overzicht en begrijp je ook waarom Derek en Patrick voor de crypto’s hebben gekozen die in het Crypto Portfolio staan.

Vertrouwen

Door de duidelijke opzet van het portfolio en de kennis die de heren in de afgelopen jaren op cryptogebied hebben vergaard, voelt het geheel zeer vertrouwenwekkend aan.

Daar komt bij dat op de besloten Facebookgroep waarvan je lid kunt worden, veel eensgezinden hun ervaringen delen en jij ook al je antwoorden op je vragen kunt vinden of je vragen kunt stellen.

Voor wat betreft de bonussen vonden wij wat overlap zitten in de aankoopinstructies en de video’s over extra informatie over aankopen van crypto’s. Maar sommige mensen vinden het prettiger om naar video’s te kijken dan te lezen. Dus eenieder kan hierin zijn eigen weg kiezen.

Tot slot vinden wij de niet-goed-geld-terug-garantie prima geregeld.
Vind jij het product binnen 14 dagen na je aankoop toch niet bij je passen, dan krijg je je geld terug.
In de praktijk denken wij dat je zo verslaafd raakt aan het boek, dat je dit niet doet. Je wil immers, eenmaal bezig met de handel in crypto’s, toch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. En dat is prima voor elkaar met de Crypto Portfolio door de regelmatige updates.
Bovendien valt de prijs van het portfolio in het niet als je een paar goede deals hebt gemaakt met je eigen crypto handel!

Eindoordeel Crypto Portfoilio Review

Aan het eind van deze Crypto Portfolio Review willen we antwoord op de eerder gestelde vragen: “Is het product zijn geld waard?” en “Levert het product het gewenste resultaat?”

Om met de eerste vraag van start te gaan: wij zijn van mening dat je voor het actiebedrag van het portfolio een prima leidraad hebt voor de beslissingen die je wil maken op de cryptomarkt.

Natuurlijk weet niemand exact waar de koers van een bepaalde crypto heen zal gaan (anders waren er nu al enkele superrijken) maar als jij je kennis over de low-cap crypto’s wil vergroten en een gefundeerd besluit wil maken, biedt het Crypto Portfolio jou een uitgelezen kans.

Winst door de Crypto Portfolio

Laat je niet gek maken door de aftellende counter die op de aanbiedingspagina staat, alsof je maar een beperkte tijd hebt om van de aanbieding gebruik te mogen maken. Wij denken dat deze counter elke dag opnieuw begint te tellen. Van de andere kant; als je dan toch het portfolio wil aanschaffen, waarom dan wachten? Hierin zit je eerste winst!
Als later blijkt dat de aanbieding toch ophoudt, zou dat erg zonde zijn.

En het resultaat?

Het is altijd moeilijk om een resultaat te hangen aan de aanbevelingen van beleggingen.
Toch is het resultaat van dit portfolio te meten als je eenmaal in de crypohandel zit en gebruik maakt van de tips en de aanbevelingen uit het Crypto Portfolio. Immers, winst of verlies op je rekening zie je snel genoeg.

Als jij met aandacht de aanbevelingen uit het boek zelf ook nog eens onderzoekt en er dan voor gaat, heb jij er in ieder geval alles aan gedaan om een gedegen beslissing te maken. Je gaat niet “op je gevoel” af maar je weet dat er daadwerkelijk onderzoek is gedaan naar de crypto’s waar jij je zinnen op zet.

Dus als je zover bent om alles te weten van pareltjes uit de low-caps, waar wacht je dan nog op?

Wil je geld verdienen? Waar wacht je dan nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *