ChatGPT gids, leer werken met ChatGPT

AI gegenereerde hersenen met gebruik van de ChatGPT gids

Misschien weet je al wat ChatGPT is, of werk je er zelfs al mee. Dan heb je vast ook al gehoord van AI, Artificial Intelligence, ofwel kunstmatige intelligentie. AI wordt alom beschouwd als dé technologie van de toekomst. En als er iets trendsettend is voor AI, dan zijn het de chatbots waaronder ChatGPT! Dit programma gebruikt de AI-technologie om vragen te beantwoorden of teksten te schrijven en analyseren. “Klinkt simpel”, hoor ik je denken. “Dat is dus gewoon een chatbot”. Maar nee, ChatGPT kan veel meer. Geloof je als ik jou vertel dat ChatGPT antwoord kan geven op alle mogelijke vragen? En om nu optimaal gebruik te kunnen maken van ChatGPT, heeft AI Frontiers de ultieme ChatGPT gids ontwikkeld. In dit artikel laat ik je zien wat de ChatGPT gids jou leert en waarom deze gids onmisbaar is als je het maximale uit ChatGPT wil halen!

Tijdelijk met 50% korting! Gebruik de code JHNC4G .

Wat is AI

ChatGPT maakt gebruik van AI om op intelligente wijze taal te kunnen interpreteren. Wat ChatGPT precies is, komt in het volgende hoofdstuk aan de orde. Maar omdat ChatGPT AI-gedreven is, leg ik je eerst uit wat AI is.

AI staat voor Artificial Intelligence, naar het Nederlands vertaald: kunstmatige intelligentie.

AI voor gebruik met de ChatGPT gids

Kunstmatige intelligentie is een geavanceerde computertechnologie die het mogelijk maakt om menselijke intelligentie na te bootsen. AI leert taken uit te voeren die normaal menselijke intelligentie en vaardigheden vereisen. Deze AI systemen zijn erop gericht om zelf te kunnen denken en leren. AI systemen leren van menselijke input en ervaring. Op deze manier kunnen ze continu hun vaardigheden verbeteren naarmate er meer input wordt gegeven.

Nu je weet wat AI is, laat ik je zien hoe ChatGPT gebruik maakt van AI.

Wat is ChatGPT

ChatGPT is een slimme chatbot. Het is niet een chatbot zoals je die misschien al kent als de “virtuele assistenten” zoals je die wel eens tegen komt op grotere websites, waaraan jij dan jouw vraag kunt stellen.

Nee, ChatGPT is veel intelligenter en kan menselijke antwoorden geven op vragen die jij stelt. Dit komt doordat ChatGPT continu wordt verbeterd door menselijke programmeurs én de beschikking heeft over talrijke gegevensbronnen, bestaande uit databases, websites of artikelen (zie ook “Waar staat ChatGPT voor”).

Met ChatGPT krijg je antwoorden op de vragen die je stelt. Maar verder kan ChatGPT teksten (her)schrijven, uitleg geven over tal van onderwerpen, een samenvatting maken en meer. Het kan je helpen bij het antwoorden van mails of het schrijven van een sollicitatiebrief.

Ook kan ChatGPT songteksten schrijven, wiskundige problemen oplossen en complexe problemen op een simpele begrijpelijke manier uitleggen. Je ziet dus dat de mogelijkheden van ChatGPT haast eindeloos zijn. En het gebruik hiervan zal in de komende jaren explosief gaan groeien!

Gebruiksvoorbeelden en tips voor ChatGPT

Een groot voordeel van ChatGPT is dat het Nederlands begrijpt. Waar veel chatbots nog in het Engels opereren, maakt ChatGPT gewoon gebruik van de Nederlandse taal. Ook begrijpt ChatGPT context in de taal en zal dus ook rekening houden hiermee bij het geven van antwoorden.

Programmeren is iets dat ChatGPT ook kan. Al zal dit meer voor specifieke gebruikers zijn.

Je kunt in ChatGPT teksten plakken. Stel je voor dat je een tekst simpeler wil maken. Plak dan de tekst die je wil aanpassen in ChatGPT en vraag of de geplakte tekst simpeler kan worden gemaakt. Binnen no-time heb jij je antwoord!

Verschillende stijlen zijn binnen ChatGPT mogelijk. Zoals je verderop nog zult lezen, kan ChatGPT jouw schrijfstijl leren te gebruiken. Maar ook kun je vragen om iets gerijmd te presenteren (handig voor Sinterklaas!). Of in de stijl van een je favoriete schrijvers of songwriters. Uiteraard moet deze persoon dan wel in de database beschikbaar zijn.

ChatGPT

Waar staat Chat GPT voor?

Waar Chat voor staat zal duidelijk zijn (kletsen). GPT is de afkorting van Generative Pre-trained Transformer. Dit houdt in dat de AI waar ChatGPT mee werkt, wordt getraind door menselijke testers én een database met talloze datafeeds tot zijn beschikking heeft. Hiermee is het mogelijk dat ChatGPT een “menselijke” chatbot creëert die informatie kan verwerken en tevens op snelle en efficiënte manier jou antwoorden kan geven.

Tijdelijk met 50% korting! Gebruik de code JHNC4G .

Wat is de ChatGPT gids?

Je weet inmiddels wat voor programma ChatGPT is en wat AI is, waarmee ChatGPT werkt. “Waarom heb ik dan een ChatGPT gids nodig?”, zul je je afvragen.

Zoals je hebt gelezen, is ChatGPT een zelflerend programma. Het verbetert zichzelf naarmate het meer input krijgt. Het is dus uiterst belangrijk dat de gegeven input goed en duidelijk wordt gegeven. En hier komt een van de hier onder genoemde voordelen van de ChatGPT gids bij kijken!

Hoe helpt de ChatGPT gids jou?

In de ChatGPT gids staan meer dan 800 super prompts. Een super prompt is een manier om ChatGPT te leren om een bepaald soort resultaat te produceren. Hoe nauwkeuriger jij je “opdracht” schrijft, des te beter zal ChatGPT jou je antwoord geven.

Verder zul je met het gebruik van de ChatGPT gids enorm veel tijd besparen. Je hoeft niet zelf de bovengenoemde prompts te formuleren, dat is al voor je gedaan. Bovendien geeft de ChatGPT gids je meer dan 100 AI tools die je kunnen helpen bij het gebruik van GPT3 en GPT4 voor het maken van bijvoorbeeld content en marketing.

Laptop voor schrijven van tekst met de ChatGPT gids

Ook leer je in de ChatGPT gids hoe je ChatGPT kunt leren om jouw schrijfstijl te hanteren. Dit komt natuurlijk geweldig van pas bij het beantwoorden van mails of het schrijven van een essay, samenvatting of marketing artikelen.

Zoals je ziet heb je met de ChatGPT gids een gouden tool in handen om goede copywriting te produceren en wellicht je (affiliate) marketing naar een hoger niveau te tillen. Maar denk ook aan de tijdswinst die je pakt bij het maken van content voor je social media, zoals bijvoorbeeld Instagram, TikTok, Youtube of Twitter!

Wat kost de ChatGPT gids?

De ChatGPT gids wordt nu nog aangeboden voor € 37,-. Hoe lang dat zo zal blijven is nog de vraag. Gezien de populariteit van ChatGPT is het niet ondenkbaar dat de prijs van de gids mee omhoog zal gaan door mee te liften op het succes van ChatGPT.

Maar goed nieuws: momenteel loopt een actie om de gids met 50% (!) korting aan te kunnen schaffen. Gebruik de kortingscode JHNC4G en betaal maar € 18,50!

ChatGPT gids samengevat

Zoals je hebt ontdekt is de ChatGPT gids een onmisbaar hulpmiddel bij het schrijven van teksten. Stap voor stap leer je ChatGPT beter te gebruiken en zo te profiteren van de voordelen hiervan. De gids staat boordevol tips en trucks om je schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Is dat wat je wil? Twijfel dan niet langer maar bestel jouw exemplaar van de ChatGPT gids vandaag nog. En begin met het schrijven van inhoud van de hoogste kwaliteit. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Tijdelijk met 50% korting! Gebruik de code JHNC4G .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *