Border Collie Geheimen Review – de must have gids?

Border Collie portret

Ben jij in het bezit van een Border Collie? Of zit je eraan te denken om een Border Collie aan te schaffen?
Dan is het logisch dat je interesse hebt in het boek Border Collie Geheimen.
Daarom gaan we in deze Border Collie Geheimen Review bekijken of dit inderdaad hét onmisbare boek is in je collectie.

Want je wil een hond, in jouw geval de reuze populaire Border Collie, om een leuke tijd mee te hebben. En veel plezier samen. Een goede opvoeding en training is daarbij noodzakelijk. Doe je dit niet, dan zou je zomaar spijt kunnen krijgen van je bezit. En dat zou natuurlijk vreselijk zijn.

Wat er echter vaak mis gaat bij de opvoeding en training van honden, is dat er kennis wordt genomen uit algemene honden trainings boeken. Veel tips hieruit werken wel, maar het gaat er juist om hoe jouw specifieke ras wordt getraind en opgevoed.

Dit is dan ook de reden dat er een boek is gemaakt speciaal voor de Border Collie, toegespitst op de methoden voor deze hond. En dat kan een groot verschil maken in de juiste manier van opvoeden en trainen van jouw hond.

Tip vooraf: wil jij echt alles weten over je Border Collie, zoek dan niet verder!

Border Collie Geheimen

De Border Collie is al een oud ras hond.
De hond werd vooral vroeger veelal gebruikt als schaapherdershond. De Border Collie voelt goed aan wat kuddes schapen willen en hij is er de perfecte hond voor om deze kudde in bedwang te houden.

Reeds in de tijd van de Romeinen zijn Border Collies dan wel hun voorlopers gebruikt voor het hoeden van kuddes dieren.
Het is toch pas sinds 1915 dat de naam Border Collie werd toegekend aan dit hondenras.

Eigenschappen van de Border Collie

Het ras Border Collie is in de laatste jaren alleen nog maar populairder geworden.
de Border Collie kenmerkt zich als een intelligente, leergierige hond die barst van de energie.
Hij is lief, gewillig, gevoelig en trouw. En het “werken” voor een baasje staat hem op het lijf geschreven.

Dit klinkt allemaal als zeer fijne eigenschappen, toch?
Maar let op; je zult ook op deze punten aandacht moeten geven aan de Border Collie.
Een klein rondje uitlaten zal je hond niet waarderen, daarin kan hij zijn energie niet kwijt. Flinke wandelingen, al dan niet begeleid met de fiets, vindt hij geweldig! Hoe meer en langer, hoe beter!
En voor jou is het natuurlijk ook heerlijk om een flinke (bos)wandeling te maken samen met je geliefde hond.

Ook op geestelijk vlak zul je je Border Collie moeten uitdagen, het is immers een intelligente hond.
Doe je dit alles niet, kun je een hond krijgen die snel is verveeld. En dan gaat hij andere, minder leuke tijdverdrijven zoeken, zoals janken, blaffen of het vernielen van je meubels of je kleding en schoenen…
Of ze gaan hun heil zoeken in het terroriseren van kinderen of andere dieren. En dat is natuurlijk het laatste dat je wil.

Rennende Border Collie

Het Border Collie Geheimen boek is er niet alleen voor mensen die recentelijk een Border Collie hebben aangeschaft of die net een puppy hebben.
Ook voor mensen die nog overwegen om een Border Collie te kopen, heeft dit boek honderden tips om de juiste keuze te maken.

En mensen die een oudere Border Collie krijgen, bijvoorbeeld uit een asiel, hebben ook veel baat bij dit boek. Border Collie Geheimen speelt een grote rol bij de opvoeding van de Border Collie, ongeacht de leeftijd of levensfase van de hond.

Wat belooft de verkoper?

De verkoper en tevens schrijver van dit boek, Henk Bakker, belooft je dat je met de tips en lesstof uit het Border Collie Geheimen boek, een prettig leven hebt met je trouwe viervoeter.
Dat is leuk gezegd, maar wat bedoelt Henk daar nu precies mee?

Dat kan ik het beste laten zien aan enkele van de voorbeelden die Henk in zijn boek aan bod laat komen:

  • Het allerbelangrijkste onderdeel van het trainen van je Border Collie waardoor je het trainingsschema kunt versnellen,
  • De reden waarom Border Collies opspringen en wat je hieraan doet,
  • Hoe je voorkomt dat je Border Collie constant jankt en blaft als jij afwezig bent,
  • Hoe je je pup het beste kan trainen om een goede start te maken met je Border Collie,
  • Verantwoorde voeding en zorg geven aan je Border Collie voor jarenlang plezier,
  • De belangrijkste behoeftes leren van je Border Collie en aan deze behoeftes tegemoet kunnen komen

Dit korte lijstje is verre van compleet. Maar bij het lezen van de Border Collie Geheimen Review zul je zien dat Henk je gaat leiden naar een lang en gelukkig leven samen met je Border Collie, die lief, actief en intelligent is en graag deel uitmaakt van jouw leven.
Je zult volgens Henk versteld staan van de eenvoud waarmee dit kan…
Als je er maar in gelooft en de regels van de Border Collie Geheimen consequent toepast!

Border Collie Geheimen Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke Border Collie Geheimen Review gaan we het boek voor je doorspitten en je laten kennis maken met de inhoud.

Bij het pakket dat Henk aanbiedt, zitten ook bonussen die we stuk voor stuk bespreken.

We gaan uitvinden wie de schrijver van het boek is en hoe hij aan zijn Border Collie kennis komt.
Verder zijn we natuurlijk benieuwd naar de kosten van het product.

Ervaringen van kopers van het boek worden naar voren gebracht en natuurlijk kom je onze eigen mening over het pakket te weten.

Dit alles gaat ons leiden naar de antwoorden op de vragen: “Is het boek zijn geld waard?” en “Levert het boek het gewenste resultaat?” Krijg je inderdaad de beloofde lieve, gehoorzame, fijne kameraad in je leven?

Waaruit bestaat Border Collie Geheimen?

Het Border Collie Geheimen boek is een digitaal boek.
Je krijgt na betaling direct een link waarmee je dit boek, evenals de bonussen, kunt downloaden.

Border Collie Geheimen boek

Het voordeel hiervan is dat je direct aan de slag kunt met de informatie en kennis over de Border Collie.

Sommige mensen vinden het niet prettig om vanaf een pc of laptop te lezen; wat je ook altijd nog kunt doen is het boek (laten) printen (bij een copyshop kan er een echt mooi boek van worden gemaakt!) zodat je het ook los van je computer of tablet kunt gebruiken.

Hoe is het Border Collie Geheimen boek nu opgebouwd?

Border Collie Geheimen

Het Border Collie Geheimen boek is zoals gezegd een digitaal boek in PDF formaat.

Het boek bevat 179 bladzijden en je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan de afwerking hiervan.

Verwacht geen plaatjesboek met veel foto’s en weinig tekst; het omgekeerde is waar.
Er zijn natuurlijk wel foto’s in het boek opgenomen maar het draait toch vooral om de uitleg van alles wat Henk Bakker je in dit boek wil leren.

Voorwoord

Henk Bakker start met een voorwoord waarin hij zijn liefde voor de Border Collie aanhaalt en uitlegt waarom hij het Border Collie Geheimen boek is gaan schrijven.

Van de jaren van bestuderen van het gedrag van de Border Collie en het volgen van trainingen en raad vragen aan professionals heeft Henk de meest succesvolle methoden van opvoeden verpakt in dit boek.

Inhoud

Inhoud van het Border Cpllie Geheimen voor de Border Collie Geheimen review

De inhoud van het boek is divers zoals het een compleet handboek betaamt.
De volgorde is logisch en werkt aan een mooie opbouw van het leven van je Border Collie.

Via de geschiedenis van het ras tot aan het bepalen of de Border Collie jóuw hond is, gaat het boek verder met de specifieke kenmerken van de Border Collie. Dit wordt door Henk zeer uitgebreid beschreven. Dat is ook erg handig voor als je bij een fokker bent en een Border Collie bekijkt; hou deze lijst dan goed in de gaten!

Voorbereidingen

Als het moment daar is dat je een pup hebt aangeschaft, dien je je huis al in orde te hebben gemaakt voor de komst van je pup. Hoe je dit doet beschrijft Henk nauwkeurig.
Verder komt er aandacht voor de eerste dagen in huis, de artikelen die je voor je pup kunt kopen en een belangrijk deel zindelijkheidstraining. Zo ben je er zeker van dat je een goede start maakt met je Border Collie!

Opvoeding en training

Een belangrijk deel in het boek is het hoofdstuk Opvoeding en Training.
Hierin is de belangrijkste tip van Henk: zorg dat jij de touwtjes in handen houdt!
De Border Collie is een slimme hond en wanneer hij een opening ziet om de baas te spelen, zal hij dit niet nalaten. Wees dus gewaarschuwd!

Verder komen in dit hoofdstuk de dagelijkse opvoeding en training aan de orde, evenals de manieren hoe je kunt zorgen dat jij en je Border Collie elkaar begrijpen.

Basiscommando’s worden aangeleerd en Henk geeft tips hoe je ongewenst gedrag van je Border Collie kunt voorkomen en afleren.

Aan de slag met je Border Collie

Dit hoofdstuk is gewijd aan de activiteiten die je met je Border Collie kunt ondernemen. En dat zijn er heel wat, omdat de Border Collie bekend staat als een zeer energieke, slimme en gehoorzame (mits goed getraind!) hond.
Je zult er ook verbaasd van staan hoeveel sportevenementen, shows en wedstrijden er voor de Border Collie worden georganiseerd!

Border Collie in een wedstrijd

Uiterlijke verzorging, voeding en gezondheid

In de navolgende hoofdstukken beschrijft Henk Bakker uitgebreid hoe je je Border Collie het beste kunt verzorgen. De hond wordt van top tot teen doorgenomen en de beste tips worden aangehaald.

Op het gebied van voeding is veel te leren, zoals je in dit hoofdstuk van het boek kunt lezen. je kunt je hond breken of maken met de voeding. Neem dus de tips van Henk ter harte voor een gezonde hond.

Over de gezondheid heeft Henk ook een hoofdstuk geschreven. Natuurlijk wens je je hond een gezond leven toe, maar af en toe kan hij ook wat onder de leden hebben.
Henk leert je hier (al dan niet erfelijke) aandoeningen te herkennen en wat je ermee moet doen. Ook vaccinaties en andere kleinsoortige gezondheidstips worden besproken.

Het volgende hoofdstuk bevat tips hoe je met je ouder wordende Border Collie moet omgaan. Want het is logisch dat je een oudere hond anders moet benaderen en verzorgen dan een jonge energieke pup.
Henk geeft hierin tips en voorbeelden.

Het einde van het boek bestaat uit een lijst met veelgestelde vragen en hun antwoorden en een lijst van belangrijke instanties en literatuur die is geraadpleegd voor het schrijven van dit boek.

Bonussen

Buiten het boek Border Collie Geheimen heeft Henk nog een aantal bonusboeken bijgevoegd om het pakket echt compleet te maken.

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

e-book verzorging en training van je Border Collie pup

In dit 17 pagina’s tellende e-book krijg je alle tips omtrent de aanschaf en verzorging van je pup. Het begint uitgebreid met de punten waarop je moet letten alvorens je je pup aanschaft zodat je zeker weet dat je een goed exemplaar kiest.

Daarna loopt Henk als het ware stap voor stap door de eerste fasen van jou en je pup; waarop moet je letten in je huis, welke voeding is goed en hoe ga je om met bepaalde gedragingen van je pup.

Baas over je eigen Border Collie

In dit e-boek van 36 bladzijden maakt Henk in de intro duidelijk dat je je hond als hond moet zien en niet als mens. Daarin zit een wezenlijk verschil, ook qua opvoeding.

Het boek gaat diep in over het gedrag van de Border Collie en dat hij moet weten dat jij de baas bent in huis. Over alles. Zo krijg je namelijk een hond die wel luistert en je spullen heel laat.
Henk leert je hoe je dit gegeven aan je hond duidelijk moet maken.

Ongewenst gedrag van je Border Collie wordt besproken, evenals de manieren om dit op te lossen of te voorkomen.

De tweede helft van het boek richt zich met name op het trainen van je Border Collie en hem constant duidelijk maken dat jij de baas bent. Het boek bevat geen plaatjes, enkel duidelijke uitleg over hoe je om dient te gaan met je Border Collie.

Honden Training Geheimen

Dit e-boek gaat over het trainen van je Border Collie.
Maar alvorens je daaraan begint, dien je zelf een goede hondenbezitter te zijn. Henk legt je in 4 stappen uit hoe je dit wordt.

Daarna pas komen de trainingstips aan de orde.
Je leert je Border Collie zowel op fysieke als mentale onderdelen te trainen.
Verder staat het boek vol met voorbeelden waarom sommige gedragingen van je hond zich kunnen voordoen als jij je hond op de verkeerde manier traint. Uiteraard staat ook beschreven wat de juiste manier van trainen is zodat je hond prima naar je luistert.

Je Border Collie laten komen op commando

Boek voor honden commando's

In dit e-boek van 15 bladzijden leert Henk je in 8 eenvoudige stappen hoe jij ervoor kunt zorgen dat je Border Collie daadwerkelijk naar je toe komt als jij het commando “kom” geeft.
De 8 stappen beginnen ermee dat jij de juiste mindset moet hebben voor de training, anders wordt het niets. Verdere tips zijn gericht op belonen of straffen en hoe je je hond in kleine stapjes moet trainen. Het boek bevat veel levendige voorbeelden uit de praktijk.

Levenslange updates

Automatisch krijg je toegang tot alle updates, nieuwe technieken en vaardigheden die in de nieuwe boeken worden verwerkt. Zo blijf je altijd verzekerd van de beste trainingen en wetenswaardigheden over je Border Collie!

Wil je nu al Border Collie Geheimen hebben?

Wie is de aanbieder van Border Collie geheimen?

De aanbieder van Border Collie Geheimen is Henk Bakker. Henk schrijft in zijn boeken hoe hij ertoe is gekomen om specifiek voor trainingen met de Border Collie te kiezen. Hij vertelt over zijn voorliefde voor Border Collies en dat hij al vanaf de jaren 80 trainer is in de hondenwereld. Uiteraard gespecialiseerd in het trainen van hondeneigenaars en hun Border Collie.

Henk Bakker van Border Collie geheimen
Henk Bakker

Op zoek naar Henk Bakker op internet levert niet veel op.
Ons idee is dan ook dat Henk Bakker een pseudoniem is.

Wat we wel weten is dat Border Collie Geheimen wordt uitgegeven door Blue Sky Marketing. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel regio Brabant en is gevestigd in Berkel-Enschot. Deze uitgeverij is een bekende in het uitgeven van hondenboeken. Van hen hebben wij eerder reviews geschreven over het Labrador Handboek, het Jack Russell Handboek en de Labradoodle Geheimen.

Overigens worden in deze boeken ook pseudoniemen gebruikt voor de schrijvers. In alle gevallen heeft dit absoluut geen negatieve invloed op de kwaliteit van de boeken.

Geen vreemde praktijken?

We hoeven deze uitgeverij of het boek niet met achterdocht te benaderen.

Wij hebben voor de review de boeken in no-time ontvangen en ook hebben we mailcontact gehad over de boeken.
Binnen een dag hebben we steeds een vriendelijke reactie ontvangen.
Er is dus geen enkele reden om aan te nemen dat hier sprake zou zijn van onbetrouwbare praktijken.

Wat zijn de kosten van Border Collie Geheimen?

De kosten van het pakket Border Collie Geheimen, dus inclusief de bonussen, zijn € 37,-.
Als je ziet welke hoeveelheid informatie en kennis je hiermee in huis haalt, is dit een prima prijs.

Stel dat je de boeken allemaal los van elkaar zou kopen, ben je ruim 60 euro duurder uit!
En wij hebben op internet nog nergens een even compleet of completer informatiepakket over de Border Collie gevonden.

Wat vinden de klanten?

Op de sales pagina staan enkele ervaringen van mensen die Border Collie Geheimen hebben aangeschaft en ermee zijn gaan werken.
Alle reacties zijn positief, hier enkele voorbeelden:

Ervaring met het boek van Kees
Border Collie Geheimen ervaring
Judith haar ervaring met Border Collie Geheimen

Verder zijn wij op internet nergens negatieve ervaringen tegen gekomen van gebruikers van Border Collie Geheimen. Ook op de sites en fora van hondenliefhebbers kunnen we geen negatieve klanken ontdekken. Wij nemen aan dat, als die er wel zouden zijn, de hondenbezitters dit vast onder elkaar zouden delen.

Onze eigen mening over Border Collie Geheimen

Voor deze Border Collie Geheimen Review hebben wij zelf ook het boek en de bonussen besteld. Wij zijn de boeken stuk voor stuk uitgebreid gaan doornemen. Omdat enkele leden uit ons team zelf hondenbezitters zijn of zijn geweest kwamen veel tips en trainingen bekend voor met een hoog oh-ja gehalte. Maar ook voor ons zat er een berg aan nieuwe inzichten en informatie in de boeken verweven. Terwijl je denkt dat je alles al wist…

Wat vooral aanspreekt is de uitgebreidheid van de informatie die je krijgt voorgeschoteld.

Vanaf de geschiedenis van de Border Collie, dat voor veel eigenaren interessant zal zijn, tot de voorbereidingen die je moet treffen bij het aanschaffen van een pup blijf je geboeid lezen.
De tips om te zien of de Border Collie inderdaad de meest geschikte hond is voor jou zijn goud waard. Zo weet je namelijk voor de aankoop van je pup al wat je te wachten staat en waaraan je begint.

Ook de punten waarop je moet letten bij de fokker voordat je een pup aanschaft zijn top. Zo voorkom je een miskoop en laat je je niet verkeerd voorlichten.

Hopelijk zijn de mensen die van plan zijn om een Border Collie aan te schaffen, bereid om zich deze informatie toe te eigenen, echt onmisbaar.

Collie pup

De bonussen zijn stuk voor stuk op een specifiek deel van het omgaan met je Border Collie gericht en bieden daardoor veel meerwaarde.

Het is logisch dat je door de bonussen af en toe items tegen komt die je ook al in Border Collie Geheimen hebt gelezen. Toch gaan de bonusboeken juist verder en dieper op dit item in.
Doublures vonden we het meest in de bonus “Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy”. Veel hiervan vind je ook in Border Collie Geheimen terug. Toch komt er net even wat meer ter sprake in het bonus boek. Bovendien heb je met dit boek wel alles bij elkaar staan over je pup.

Layout

De layout van de boeken is rustig. Verwacht geen plaatjesboeken met wat tekst. De plaatjes die erin staan leuken het boek op maar zijn niet de hoofdzaken in het boek.

Desondanks doen de boeken niet aan als studieboeken.
De luchtige manier waarop alles is omschreven maakt de boeken makkelijk te lezen. Bovendien viel het mij op dat ik veel uit de boeken ook direct goed kon onthouden; de levendige voorbeelden die in de boeken worden gegeven dragen hier zeker aan bij.

In de teksten staan vast gegevens die ook voor andere hondenrassen gelden. Maar omdat de Border Collie een speciaal ras is en de trainingen en informatie juist op de eigenschappen van dit soort is toegespitst, is deze reeks boeken in onze ogen een must have voor de Border Collie eigenaar.
Wij zijn van mening dat je in “algemene” hondenboeken juist die essentiële informatie over jouw hond mist.
En die informatie vind je juist in deze boekenreeks terug.

Garantie?

Over de garantie bij het bestellen van deze boeken zijn wij zeker te spreken.
Tot maar liefst 60 dagen na aankoop van Border Collie Geheimen kun je, als je toch niet tevreden bent over de boeken, je geld terug vragen. Een mailtje aan Henk Bakker volstaat hierbij. Zo’n garantie kun je in onze ogen alleen geven als je volledig achter je product staat.

Eindoordeel Border Collie Geheimen Review

Deze Border Collie Geheimen Review wordt afgesloten met de antwoorden op de vragen “Is dit boek zijn geld waard?”en “Levert dit boek het gewenste resultaat?”. Waarschijnlijk weet je al een beetje hoe de antwoorden zullen uitvallen als je deze Border Collie Geheimen Review goed hebt doorgenomen!

Geld waard?

De boekenreeks wordt aangeboden voor € 37,-.
Het is ons niet gelukt om op internet voor hetzelfde of een lager bedrag zoveel informatie specifiek over de Border Collie te vinden. Dat zegt natuurlijk al genoeg.
Voor dit bedrag heb je een berg informatie waar je u tegen zegt. In onze ogen is Border Collie Geheimen het bedrag dubbel en dwars waard.

En het resultaat dan?

Dat hangt helemaal van jezelf af.
De informatie uit de boeken is ruim voldoende om een lieve, gezonde en gehoorzame trouwe Border Collie te hebben.
Je zult hiervoor wel aan jezelf én aan je relatie met je Border Collie moeten werken. Want als je dat niet doet, zal er uiteraard ook niet veel gebeuren. Het zijn niet alleen leesboeken, maar vooral doe-boeken.

Wij twijfelen er niet aan dat jij het beste voor hebt met je kameraadje. Daarom weten wij ook dat je de inhoud van deze boeken zult opnemen als een spons en staat te springen om met je Border Collie aan het trainen te slaan. En als je dat doet, zul je versteld staan van het resultaat en hoe makkelijk je dit eigenlijk kunt bereiken.

Op naar een heerlijk leven met je Border Collie, je maatje voor het leven!

Wil jij ook graag een lekker leven met je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *