Blijvend Zelfvertrouwen Review – Voel je je echt beter?

Zelfverzekerd door de cursus blijvend zelfvertrouwen

Twijfel jij aan jezelf? Kun je de richting niet vinden waar je in je leven heen moet? Geloof je niet in jezelf?
Dan is het goed om deze Blijvend Zelfvertrouwen Review te lezen. Want dit kan zomaar het pad naar een beter, gelukkiger leven vol zelfvertrouwen zijn!

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen neemt je mee naar je eigen gedachten en patronen die je jezelf misschien onbewust hebt aangeleerd. Maar zorgt deze cursus er ook voor dat je je daarna blijvend zelfverzekerder voelt? Dat je met meer zelfvertrouwen in het leven staat?

De schrijver van de cursus, Frank de Moei, is in ieder geval overtuigd van de goede uitwerking van zijn cursus. Wij gaan dit bekijken. Ook kijken we naar ervaringen van mensen die deze cursus hebben gevolgd.

Belangrijk vinden wij verder of deze cursus zijn geld waard is en of de cursus het gewenste resultaat biedt.

Dat gaan we allemaal in deze Blijvend Zelfvertrouwen Review bespreken. Meer weten? Lees dan snel verder.

Blijvend Zelfvertrouwen

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een van de meest gevolgde cursussen van de website Newstart.nl. Er kampen dus blijkbaar veel meer mensen met een onzeker gevoel of het gevoel geen vertrouwen in zichzelf te hebben.

Vaak komt dit gevoel voort uit een overmatige zelfkritiek (wat iets anders is dan zelfanalyse).
Zelfkritiek haalt letterlijk jezelf naar beneden. En waarom zou je dat doen?
Als je iemand om je heen hebt die constant kritiek op je aan het leveren is, die stuur je op een gegeven moment toch weg? Waarom accepteer je dat gedrag dan wel van jezelf en op jezelf?
Veel mensen hebben hier last van. En zelfkritiek haalt ook direct je zelfvertrouwen naar beneden. Bovendien versterken zelfkritiek en een lager zelfvertrouwen zich in een neergaande vicieuze cirkel.

de moeite waard

Frank de Moei

Het is jammer dat mensen in deze spiraal geraken. Stel je toch voor dat je sterk in je schoenen staat en de wereld vol (zelf)vertrouwen aan kan.

Je gaat meer genieten van het leven en van alles dat er op een dag voor je voeten komt. Je vindt als vanzelf oplossingen voor “problemen” omdat niet alles een probleem voor je is.
Tegenover andere mensen voel je dat je op hetzelfde level zit, je merkt dat je helemaal niet bent achtergesteld op de ander. Mensen vinden je leuk zoals je bent en laten dat ook merken.

Laten we nu gaan kijken in deze Blijvend Zelfvertrouwen Review hoe Frank de Moei met deze e-cursus jou een helpende hand kan toesteken.

Wat is de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen geeft je direct het inzicht dat je nodig hebt voor het verbeteren van je zelfvertrouwen.
Het is gebaseerd op inzicht, begrip en acceptatie. De cursus laat je zien dat je niet altijd perfect hoeft te zijn en dat je je zelfkritiek moet loslaten.

Dat dit geen jaren hoeft te duren, maakt Frank de Moei je gedurende de 12 weken durende cursus volledig duidelijk. De cursus is resultaatgericht en helpt je met opdrachten en oefeningen.

Aan de cursus zijn momenteel nog drie bonussen gekoppeld, daarover later meer.

Wat belooft de verkoper?

De verkoper en tevens ontwikkelaar van deze cursus, Frank de Moei, hamert er met deze cursus vooral op dat het resultaat blijvend is. Een blijvend zelfvertrouwen, een blijvend gevoel van zekerheid.

Maar ook meer respect voor jezelf. Je mag zijn wie je bent. Wie jij nu bent is ook prima.
Verder krikt Frank de Moei je geloof in je eigen kunnen verder op. Twijfel wordt weggenomen en je krijgt een gevoel dat je weet dat je de moeite waard bent om succesvol, geliefd en gelukkig te zijn.

Hoe Frank de Moei dit doet, lezen we verderop in de Blijvend Zelfvertrouwen Review.

Blijvend Zelfvertrouwen Review

In dit gedeelte van de review duiken we in de e-cursus zelf, waarbij we de cursus en de bonussen bekijken, de schrijver doorlichten evenals de kosten van het pakket. Verder volgen de ervaringen van klanten en die van ons zelf.

Waaruit bestaat de e-cursus Blijvend zelfvertrouwen?

De cursus is een e-cursus. Dat wil zeggen dat de cursus online te volgen is.

e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen op device

Je gaat dus niet de deur uit naar een coach of een plek waar je een programma moet volgen. Nee, je krijgt de cursus in delen naar je mailadres gestuurd.

Het voordeel hiervan is dat je na aanmelding voor de cursus, direct kunt beginnen! Niet wachten op een pakketje maar gelijk aan de bak.

Het hoofdbestanddeel van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is de 12 delige cursus zelf.

Elke week krijg je van Frank de Moei een mail met de lesstof voor die week. Zo heb je voldoende tijd om de les op je in te laten werken en om opdrachten te maken dan wel oefeningen te doen.

Verwacht niet dat je er bent met het lezen van deze les uit de mail: je zult echt zelf moeten gaan werken aan je patronen, gedachten en gevoelens! Maar wij gaan ervan uit dat je hier ook serieus mee aan de slag wil, als je deze review leest.

Frank reikt je in de lessen eenvoudige maar effectieve technieken aan om je zelfvertrouwen een boost te geven. Blijvend.

De lessen zijn in drie delen onderverdeeld.
In deel 1 wordt in heldere taal uitgelegd wat zelfvertrouwen is en wat het met je doet. Het gaat in op je gedachten (meestal negatieve) en hoe je die zelf kunt beïnvloeden.

Deel 2 wordt gebruikt om vooral meer in jezelf te kijken. Je leert waar het bij jou aan “schort” op het gebied van zelfvertrouwen. Je gaat hier al stappen maken naar een betere zelf door niet te kritisch te zijn op jezelf en je maakt een verzameling van jouw sterke punten en kwaliteiten.

Deel 3 gaat de transformatie aan naar een blijvend zelfvertrouwen. In de voorgaande delen heb je geleerd wat je aan jezelf kunt veranderen om meer zelfvertrouwen te krijgen, deel 3 benadrukt het zelfvertrouwen te houden.

Uitspraak over de toekomst van Frank de Moei

Frank de Moei

Je leert de juiste acties hiervoor te ondernemen. Het kan zelfs zo zijn dat je op zoek gaat naar een andere baan, omdat blijkt dat je huidige baan niet meer bij je past. Je gelooft weer in jezelf en hebt geen twijfels meer. In dit deel worden grote stappen gemaakt.

Bonusmateriaal

Frank geeft bij het aanschaffen van de cursus 3 bonus e-books erbij. Deze boeken zijn een goede aanvulling op de eigenlijke cursus.

e-book 1: Inzicht in je kracht

De titel zegt het al: in dit 56 pagina’s tellende boek kijk je naar je uitdagingen. Waar zit jouw persoonlijke kracht en hoe kun je dit gebruiken voor een ontspannen leven zoals jij dat wilt leven. Positief denken, evenals de mindset voor succes wordt behandeld.

e-book 2: Je bent prima zoals je bent!

84 pagina’s over het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, het loslaten van onzekerheid en het bijstellen van je verwachtingen. Leer weer in jezelf geloven!

e-book 3: Volg je eigen weg

In 64 pagina’s wordt uitgelegd dat je mag doen wat je wilt, zonder dat dit egoïstisch is. Jij mag zelf je doel en je weg bepalen, zonder je iets aan te trekken wat een ander ervan vindt. Een enorme boost voor je zelfvertrouwen!

Wie is de aanbieder?

De ontwikkelaar en aanbieder van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen, is Frank de Moei.

Frank de Moei van de Blijvend Zelfvertrouwen Review
Frank de Moei

Frank is geen onbekende in de wereld van de trainingen in geluk en succes.
Met zijn bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijf Capedium Coaching en zijn website Newstart.nl ontwikkelt hij veel cursussen en lessen in onder andere zelfvertrouwen, een stressvrij leven en het vinden van je ideale baan.

Het pad van Frank de Moei

Maar hoe is Frank nu gekomen tot wie hij nu is en wat hij nu doet?

Het heeft voor Frank ook even heeft geduurd voordat hij zijn “roeping” had gevonden. Pas bij het bijwonen van een seminar over zelfontwikkeling wist hij dat dit zijn passie was.

De les die Frank hieruit leerde was: “Ik kan alles veranderen wat ik wil, als ik zelf verander. Want dan pas verandert alles met mij mee”.
Dit was voor hem de openbaring om zich toe te leggen op coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling.

Om te komen tot succesvol coach heeft Frank zich inmiddels 25 jaar bezig gehouden met trainingen, inlezen, volgen van seminars en vooral veel oefenen.
Frank heeft de opleiding Positive Psychology afgerond en hij is gecertificeerd Life Coach Neuro Associative Conditioning.

Verder is Frank aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Counsel).

Interactief te vinden

Wat ons verheugt is dat Frank zich niet verschuilt achter een pseudoniem. Frank is overal duidelijk aanwezig en makkelijk te vinden op internet. Via Twitter worden veel tips door hem gedeeld en ook heeft hij een zeer actieve bijdrage in de Facebookpagina van zijn bedrijf, zoals je kunt zien op het voorbeeld hieronder.

Frank de Moei op Facebook voor de Blijvend Zelfvertrouwen Review

Wat zijn de kosten?

Wat betaal je nu voor de cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De cursus wordt aangeboden voor € 49,-.
De normale prijs, inclusief de bonussen, komt op € 189,-. Door het volgen van de link op deze pagina profiteer je dus al direct van een flinke korting!

Vergelijk je deze prijs met die van privé consulten door een coach, waar al gauw € 95,- tot € 100,- per uur wordt gevraagd, is deze prijs erg mooi!

Bovendien is het voordeel van de e-cursus, dat je direct kunt beginnen. Je hoeft niet te wachten op een afspraak met een coach (die vaak een overvolle agenda hebben)!

Wat vinden de klanten?

Het was niet zo moeilijk om voor deze Blijvend Zelfvertrouwen Review ervaringen te vinden van mensen die deze cursus al hebben gevolgd.
Vele duizenden mensen hebben de cursus gevolgd en wat wij kunnen vinden op internet is dat ze stuk voor stuk veel baat hebben gehad bij de cursus. Zowel op Facebook als op de salespagina van Newstart bekennen cursisten dat ze zich een stuk prettiger voelen, meer aandurven en niet meer twijfelen aan zichzelf.

Een greep uit de titels van de ervaringen van cursisten is:

 • Fantastisch
 • Ongelofelijk goed
 • Zelfverzekerd en zelfbewust
 • Veel zelfinzicht
 • Helemaal happy
 • Werpt zijn vruchten af
 • Vol energie
 • Dit ging wel erg over mij
 • Nuttige oefeningen
 • Ik wist het diep van binnen
 • Bevrijdend

Veel voorkomende inzichten zijn het loslaten van vergelijkingen en het afwenden van zelfkritiek. Positief denken en jezelf complimenten geven komen we ook vaak tegen.

Uitspraak van Frank de Moei over succes

Frank de Moei

Velen hebben een ware transformatie doorgemaakt en kunnen niet anders zeggen dan dat ze daar erg mee geholpen zijn.

Onze mening over de cursus

Wij van het team Reviewsweb hebben de cursus neutraal bekeken en vinden dat deze goed in elkaar zit. Doordat je eenmaal per week een les krijgt toegestuurd, heb je voldoende tijd om de lesstof te beheersen en toe te passen.

De opbouw van de lessen is logisch en wordt in duidelijke, heldere taal uitgelegd. Niets geen moeilijke woorden of ingewikkelde constructies.Wat ons, evenals uit overige commentaren, opviel, is dat Frank je persoonlijk kan aanspreken. Ondanks dat dit een e-cursus is. Dit komt omdat Frank zich in eenieder kan inleven en daardoor ook juist op je vragen kan antwoorden.

Ook hebben wij contact gezocht met Frank. In eerte instantie kregen we een mail terug dat het door grote drukte wel even kon duren voordat er geantwoord zou worden.

Maar binnen een dag hebben we een reactie van Frank ontvangen. Dat is dus super!

Wat verder de doorslag geeft om de cursus aan te schaffen is de niet goed geld terug garantie.
Vind je de cursus toch niet optimaal bij je passen en je geeft dit binnen 30 dagen aan, dan krijg je gewoon je geld terug.
Eigenlijk loop je dus helemaal geen risico!

Eindoordeel e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review

Aan het einde van deze Blijvend Zelfvertrouwen Review komen we met de conclusie over de waarde van de cursus en de resultaten die worden behaald.

Geld waard?

Daarover zijn wij unaniem. De cursus is gezien zijn prijs zeker de moeite waard.

Je koopt een gedegen, goed doordachte en op resultaat gerichte cursus die ook nog eens vele malen goedkoper is dan een serie sessies bij een coach. Terwijl dit toch op hetzelfde neer komt. Ook Frank is te bereiken voor vragen, ook Frank kan je extra info of tips geven als je daarom vraagt.

Het gewenste resultaat?

Voor zover wij de ervaring hebben en gesteund door de talloze positieve ervaringen die wij op internet vinden over deze cursus, kunnen we niet anders concluderen dan dat deze cursus zijn vruchten afwerpt.

Als je de lessen volgt en actief bezig gaat met de opdrachten en oefeningen die Frank mee geeft, ga je jezelf beter voelen en gaat positiviteit de boventoon voeren. Dit komt omdat je met jezelf aan de gang gaat en je gedwongen wordt naar jezelf te kijken. Het kan confronterend zijn, maar uiteindelijk zul je baat hebben bij deze omvorming.
En was dat niet juist de bedoeling van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Al duizenden mensen gingen je voor. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *