Beagle Geheimen Review – geen geheimen meer?

Staande Beagle voor de Beagle Geheimen Review

Ben je zelf helemaal weg van de Beagle?
Heb je al een Beagle of denk je erover om er een aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel fijn om een lieve hond in huis te hebben die prettig is in de omgang. En om alle ins en outs van de Beagle te leren kennen, ga je je uiteraard goed voorbereiden. Logischerwijs kom je dan uit bij het Beagle Geheimen Boek.
In deze Beagle Geheimen Review gaan we bekijken of dit boek waarde heeft voor jou als (aanstaande) Beagle bezitter. Is het boek een verstandige aankoop?

We nemen in deze review het boek helemaal door en laten je kennis nemen van de inhoud ervan. Ook de tijdelijk aangeboden bonussen nemen we onder de loep. Zijn dit slechts aandachttrekkers of hebben ze daadwerkelijk inhoud?

Ook willen we weten wie de schrijver is van het boek en hoe deze persoon aan al zijn kennis over de Beagle komt.

De prijs van het boek, samen met de bonussen wordt bekeken en we gaan op zoek naar ervaringen van gebruikers van het Beagle Geheimen boek.

Natuurlijk geven wij ook onze eigen mening over het product. Alles wordt bekeken met in het achterhoofd twee belangrijke vragen voor jou als lezer: “Is dit boek zijn geld waard?” en “Levert het boek het gewenste resultaat?”

Ik kan je vast een ding verklappen: met een Beagle kun je niet om deze boekenreeks heen!

Het Beagle Geheimen Boek

Wie kent hem niet?
De Beagle met de kenmerkende hangende oren, de lieve blik en het sociale maar ook soms eigenwijze karakter. Je kunt niet anders dan de Beagle leuk vinden als je hem ziet. Het is een hond met een hoge aaibaarheidsfactor.

En hij is erg gewild! De Beagle is momenteel erg populair onder hondenbezitters. Als je op Google zoekt naar de term Beagle, heb je in een halve seconde 83 miljoen resultaten!

Beagle kijkt naar rechts

Geen wonder ook dat je zoveel Beagles ziet lopen op straat. Ze zijn graag in het gezelschap van mensen en hebben een sociaal karakter. De Beagle is een slimme hond, al denken sommige mensen daar anders over. Dit komt omdat de Beagle ook eigenwijs kan zijn. En dit kan natuurlijk wel een punt worden wanneer je een Beagle aanschaft en je je hond niet goed weet te trainen zodat hij de baas wordt in huis.

Daarom is er het Beagle Geheimen Boek geschreven. Volgens de schrijver staat hier alles in over de opvoeding en verzorging van je Beagle. En er is meer, getuige de bonussen die je bij dit boek ontvangt en waar we zo naar gaan kijken.

Dat het Beagle Geheimen Boek niet alleen voor mensen is die juist een Beagle hebben aangeschaft, blijkt wel uit de volledige beschrijving van de levensloop van de Beagle. Zo hebben ook mensen die al jaren een Beagle bezitten, of mensen die een Beagle op latere leeftijd in huis halen, veel voordeel van dit boek.

Wat belooft de verkoper?

De schrijver van het Beagle Geheimen Boek, Frans de Vries, belooft je met dit boek de tips en tools aan te reiken om je Beagle tot een gezonde, gehoorzame en lieve hond voor de hele familie op te voeden.

Om erachter te komen hoe Frans dit doet, zal ik je enkele punten aangeven die in het boek en de bonussen worden behandeld:

  • Je leert alles over de raskenmerken van de Beagle, zodat je je goed kunt oriënteren bij aanschaf,
  • Aanmoedigen en corrigeren van je Beagle is heel belangrijk; hier leer je precies hoe je dat doet,
  • Hoe kom je de eerste tijd goed door met je pup, zonder dat je nachtenlang bij je pup hoeft te zitten,
  • Het juiste voedingspatroon en alles over gezonde voeding voor je Beagle,
  • Hoe krijg je je pup nu het snelst zindelijk,
  • De reden waarom een Beagle opspringt of blaft wanneer jij weg bent, en hoe je dit voorkomt

Dit zijn slechts enkele van de vele elementen die Frans in Beagle Geheimen aanpakt. De lijst is werkelijk te lang om deze hier voluit weer te geven.

Frans is ervan overtuigd dat, wanneer je de tips en trainingstechnieken uit Beagle Geheimen opvolgt, je jarenlang gaat genieten van een gehoorzame, lieve, sociale en vrolijke Beagle!
Je zult er tevens versteld van staan hoe eenvoudig en plezierig dit eigenlijk is om uit te oefenen…als je maar weet hoe het moet.

Beagle Geheimen Review

Hier zijn we beland bij de echte review van Beagle Geheimen. In volgorde komen het boek aan bod, samen met de lijst aan interessante bonussen, evenals de schrijver, de aanschafprijs van het product, de ervaringen van andere klanten en onze eigen mening.

Waaruit bestaat Beagle Geheimen?

Het Beagle Geheimen boek is een digitaal boek. Je krijgt dus niets thuisgestuurd. Het voordeel is wel dat je direct aan de slag kan met de tips uit het boek!
En als je het graag wil, kun je natuurlijk altijd het boek (leten) printen.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je een link toegestuurd waarmee je Beagle geheimen kunt downloaden. Dit geldt ook voor de bonussen.

Laten we kijken hoe Beagle Geheimen is opgebouwd.

Beagle Geheimen

Beagle Geheimen

Zoals reeds gezegd, is Beagle Geheimen een digitaal boek dat wordt geleverd in PDF formaat.

Het boek is stevig aan de maat met maar liefst 219 bladzijden. De beste, meest waardevolle en succesvolle trainingsmethoden zijn opgeschreven, evenals een uitgebreide beschrijving van de verzorging van de Beagle.

Beagle Geheimen ziet er netjes en verzorgd uit, het is niet snel in elkaar gezet. Deze aandacht voor het boek vind je ook terug bij de bonussen.

Voorwoord

In het voorwoord schrijft Frans de Vries hoe hij zo dol is geworden op de Beagle. Ook laat hij een glimp zien van de fouten die hij in het begin heeft gemaakt bij de opvoeding van zijn eigen Beagle.
Het irriteerde hem destijds dat er geen boeken waren speciaal voor de Beagle. De notities en aantekeningen van zijn jarenlange studie naar het gedrag en de opvoeding en verzorging van de Beagle heeft hij daarom gebundeld in dit volwaardige boek.

Inhoud van Beagle Geheimen deel 1
Ibhoud Beagle Geheimen deel 2

Inhoud

Beagle Geheimen is onderverdeeld in 5 secties.

In sectie I komt, zoals je op de afbeelding van de inhoudsopgave ziet, de geschiedenis, het uiterlijk en het karakter van de Beagle ter spraken. Wist je dat de voorloper van de Beagle al zo’n 400 jaar voor de jaartelling is beschreven in geschriften uit het oude Griekenland?

Ook laat Frans je bepalen of de Beagle een geschikte hond is voor je. Hij laat je zaken afvragen om te zien of jij “Beagle-proof” bent. Hoe is je gezinssamenstelling? (Kinderen: top!) Ben je vaak weg van huis? In wat voor huis woon je en heb je de mogelijkheid om kamers af te sluiten (Beagles vinden namelijk álles leuk, vooral ook om mee te spelen!) zijn vragen die je jezelf moet stellen.
Heb je een sportief karakter en ben je graag buiten om te spelen met de Beagle? Ben je gedisciplineerd naar je Beagle toe?

Stuk voor stuk vragen die Frans met je doorloopt om te zien of jij en je Beagle veel plezier zullen hebben aan elkaar.

Aanschaffen

In sectie II leer je alles over de voorbereidingen voor de aanschaf van een Beagle. Frans staat uitgebreid stil bij de keuze van een fokker. Ook neemt in beslissingen om eventueel een Beagle uit het asiel te halen. Vaak heeft dit een negatieve bijklank maar Frans laat je zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn.

Verder komen aanpassingen aan je woning ter sprake (bv geen losse electra draden door het huis, die gaan zeker stuk!) en denk aan voldoende speeltjes voor de Beagle, zodat je eigen spullen heel blijven. Tips omtrent de benodigdheden voor je hond komen aan bod en het blijkt dat dit echt geen financieel drama hoeft te zijn. Frans biedt enkele leuke en goedkope oplossingen!

Ook vinden we aan het einde van dit hoofdstuk al wat tips over het socialiseren van je Beagle; je kunt daar niet vroeg genoeg mee beginnen.

Training en opvoeding

Beagle pup met bal

Het boek gaat verder met deel III: Training en Opvoeding.
Zoals je wel zult verwachten praat Frans je hier bij over het opvoeden van je pup, vanaf het moment dat hij in je huis binnen komt tot de eerste maanden. Hij hamert erop dat een Beagle de eerste dingen die hij leert, goed onthoudt. Maak hier dus gebruik van! Frans legt je precies uit hoe dit werkt.

Zindelijkheidstraining maakt ook een groot deel uit van dit hoofdstuk. Logisch natuurlijk, omdat je je hond snel zindelijk wil hebben!

Hierna volgen de algemene opvoedkundige tips en tools. Hoe wil je je Beagle trainen en opvoeden; als huishond of als wedstrijdhond? Ook heeft je hond bepaalde verwachtingen van jou als baas, let daar ook op. Hier valt een stukje commandotraining onder om zo je Beagle elementaire commando’s aan te leren (Kom, Zit, Lig!)

Hierna gaat Frans in op veelvoorkomende gedragsproblemen van de Beagle en laat je uitgebreid zien wat je daaraan dient te doen.

Ook het belang van het uitdagen van je hond en het doen van spelletjes leer je in dit hoofdstuk.

Leven met de Beagle

In het deel “Leven met de Beagle” geeft Frans uitgebreid aandacht aan de routine die zo belangrijk is voor je hond. Vaste dingen doen op vaste tijdstippen; daar houdt een Beagle van.

Het stuk over de voeding is zeer waardevol. Je leert er wat je hond wel en niet mag eten; hier gaat het namelijk nog best vaak fout. Frans geeft ook een overzicht van de hoeveelheden die mogen worden gegeten en alternatieve snoepjes komen aan bod zoals appel of banaan.

Bij de verzorging worden de puntjes op de i gezet voor het reinigen van de ogen, oren, tanden, nagels en de vacht. Ook de wekelijkse badbeurt wordt aangehaald. Het belang van de goede verzorging wordt, ondanks dat het logisch lijkt, ook goed doorgenomen.

Het deel ziekten en plagen behandelt de algemene hondenziekten en de ziekten specifiek voor de Beagle. Ondanks dat de Beagle een hond is die niet snel ziek wordt, is het goed te weten hoe je kwalen kunt herkennen.

De oudere Beagle

In dit laatste deel van het boek beschrijft Frans de veranderingen die de Beagle doormaakt op oudere leeftijd. Ook geeft Frans aan hoe jij als baas hiermee overweg moet gaan om het voor je Beagle prettig te houden. Denk hierbij aan een ander ritme en tempo met wandelingen.

Beagle die kijkt

Ook worden specifieke ouderdomskwalen besproken en hoe je deze kunt ontlasten.

In het deel met veelgestelde vragen komen vragen voor die over het algemeen ook in het boek aan de orde komen. Maar om even snel wat algemeens op te zoeken is dit wel handig.

Het boek sluit af met een lijst van belangrijke of interessante websites voor en over de Beagle.

Bonussen

Het Beagle Geheimen boek is al een zeer uitgebreid boek.
Toch heeft Frans ervoor gekozen om er een aantal bonusboeken bij te geven, we gaan in deze Beagle Geheimen Review kijken of dit nog een waardevolle toevoeging is aan de Beagle Geheimen.

E-book Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

In dit e-book van 26 bladzijden neemt Frans je mee door de eerste periode van je Beagle als pup.

Denk hierbij aan het in orde maken van je huis en het te kopen speelgoed en andere artikelen voor je hond.

Maar ook het kiezen van een mannetje of een vrouwtje komt aan de orde, met veel tips over de aanschaf van een goede Beagle.

Hoe ga je om met je pup in de eerste dagen? Wat moet hij eten en drinken? Mag je Beagle al kluiven? Hoe verzorg ik mijn pup en welke commando’s kan ik hem leren?
Het zijn allemaal vragen waarop je een antwoord vind in dit boek.

E-book Baas over je eigen Beagle

In dit e-book legt Frans uit dat je Beagle alleen naar je luistert als hij zijn plaats in de roedel weet. Daarom gaat Frans dieper in op roedelgedrag en de alfa in de roedel. Een groot deel training is hier zeker op zijn plaats.

Ook is er aandacht voor probleemgedrag van je Beagle en hoe je dit snel de kop in kunt drukken.

E-book Honden training geheimen

Honden Training Geheimen

In 32 pagina’s wordt uitgelegd hoe je je Beagle het beste kunt trainen om een gehoorzame hond te krijgen.
Frans benadrukt dat het eerste jaar heel belangrijk is in de training om het beste resultaat te krijgen.

De fouten die het meest worden gemaakt komen aan bod. Vaak hoort Frans dat mensen al bij diverse anderen om advies hebben gevraagd maar steeds wat anders te horen kregen. Dat leidt natuurlijk niet tot een goed getrainde hond! Frans leert je een goede relatie met je hond op te bouwen.

E-book Je Beagle naar je toe laten komen op commando

Frans leert je enkele belangrijke lessen in dit 14 pagina’s tellende e-book. Een ervan is dat je zelf vertrouwen moet hebben in het slagen van de training met je hond. Verder moet je zorgen dat je de aandacht van je hond hebt, voordat je een commando moet geven. Anders wordt het niks.

Je leert van Frans een stappenbenadering om je hond “klaar te stomen” voor het uitvoeren van commando’s.
Ook de manier van belonen is belangrijk en wordt zeker niet overgeslagen in dit boek.

Tot slot krijg je nog levenslange updates van de boeken.
Nieuwe onderwerpen of toevoegingen krijg je vanzelf in je mailbox.

Wil je nu al Beagle Geheimen hebben?

Wie is de aanbieder van Beagle Geheimen?

De aanbieder en tevens schrijver van Beagle Geheimen is Frans de Vries. Een oerdegelijke Nederlandse naam waar wij meer van wilden weten.
Als je naar deze naam op zoek gaat, vind je echter niet veel over de uitgever van dit boek. Wat we wel vinden, staat in relatie tot Beagles.

Het is dus zeer waarschijnlijk dat Frans de Vries een pseudoniem is. Dat is geen probleem, we hebben dit bijvoorbeeld ook gezien bij het Labrador Handboek of Border Collie Geheimen. Waarschijnlijk worden bij deze boeken ook pseudoniemen gebruikt.

Het Beagle Geheimen wordt uitgegeven door het bij de Kamer van Koophandel ingeschreven Blue Sky Marketing. Dit bedrijf is gevestigd in het Brabantse Berkel-Enschot.

Klopt het dan allemaal wel?

Ondanks dat er over de schrijver van Beagle Geheimen niet veel is te vinden, wil het niet zeggen dat er schimmige zaken spelen of dat de inhoud van het boek niet zuiver zou zijn.
Blue Sky Marketing is een bekende speler in de wereld van de hondenboeken.

Op de bestelling die wij hebben gedaan voor deze Beagle Geheimen review kregen we meteen respons. Ook hebben we mailcontact gehad met Frans en vragen werden direct beantwoord. En als Frans de Vries een pseudoniem is, doet dat volstrekt geen afbreuk aan de inhoud en kwaliteit van het boek.

Wat zijn de kosten van Beagle Geheimen?

De kosten voor het totale pakket, dus de Beagle Geheimen en alle bonussen, zijn € 37,-.
Dat is absoluut een zeer nette prijs voor de berg aan informatie die je over de Beagle krijgt. Voor dit bedrag zijn wij op internet geen grotere hoeveelheid informatie over de Beagle tegen gekomen.

Losse aankoop van de boeken zou je op een bedrag brengen dat minimaal € 49,75 hoger uitvalt.
Bovendien wil Frans graag dat je je geld besteedt aan spullen voor je Beagle, vandaar dat de boeken nu met korting worden aangeboden.

Wat vinden de klanten van Beagle Geheimen?

Op zoek naar ervaringen van kopers voor deze Beagle Geheimen Review, zijn we terecht gekomen op de sales pagina van Frans de Vries. De mensen die hier hun ervaringen achter laten, zijn allen positief. We weten niet of dit “echte” ervaringen zijn.

Maar hondenliefhebbers houden elkaar graag op de hoogte. Wij denken dan ook dat er, in geval van slechte informatie of onvolledigheid, er vast iets te vinden moet zijn op diverse Beagle fora of websites over de Beagle. Dit om elkaar te waarschuwen. Maar wij hebben geen enkel onvertogen woord kunnen vinden over de Beagle Geheimen en dat geeft ons een goed gevoel.

Onze eigen mening over Beagle Geheimen

Voor de Beagle Geheimen Review zijn we direct na het ontvangen van de boeken aan de slag gegaan. Enkelen van het Reviewsweb team hebben of hadden zelf een hond en dat gaf aan het doornemen van de boeken een extra dimensie.

Layout en inhoud

De boeken zijn logisch ingedeeld en staan bol van informatie. Elk boek heeft zijn eigen thema en gaat daar diep op in. Netjes.

Beagle Geheimen is een lijvig boek en is zeer uitgebreid in zijn omschrijvingen. Dit is prettig: je kunt gemakkelijk opzoeken waar je informatie van wil lezen en je hebt alles bij elkaar staan.

Denk niet dat de boeken vol met plaatjes staan. Natuurlijk worden de boeken opgeleukt met foto’s over de Beagle maar dit voert zeker niet de hoofdtoon.

Wat wij als prettig ervaren, is dat de schrijver veel anekdotes door de tekst verweven heeft. De stof is zeker niet taai of theoretisch opgetekend, maar de verhaaltjes en anekdotes tussendoor maken het een levendig geheel. Het zorgt ervoor dat je de boeken graag even pakt om zomaar een stukje te lezen.

Beagle in bloempot

Doublures?

Je ontkomt er niet aan dat je doublures zult tegen komen in de boeken. Wat ons opviel, is dat het artikel over de opvoeding van je pup in Beagle Geheimen zo uitgebreid is omschreven, dat je daar veel items opnieuw van tegen komt in het bonusboek over de Beagle pup.
Dit kun je jammer vinden; wij bekijken het anders. Als je een pup hebt aangeschaft, kun je met het bonus boek van de pup prima uit de voeten; je hebt er dan alle informatie bij elkaar.

Verder zijn er in de booeken voorbeelden van informatie die voor alle hondenrassen gelden, dus ook voor je Beagle. Daar is niet aan te ontkomen en dat is ook niet erg. Maar het feit dat deze informatie wordt aangevuld met Beagle-specifieke details, maakt deze serie boeken juist zo interessant voor de Beagle liefhebber.

Garantie

Wat wij altijd een voordeel vinden, is als er garantie wordt gegeven op het product. Dit doe je in onze ogen alleen wanneer je volledig achter je product staat.
In het geval van Beagle Geheimen heb je een aankoopgarantie van maar liefst 60 dagen!
Mocht je binnen 60 dagen na aankoop van je boeken niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug. No questions asked. Kijk, daar houden wij van!

Eindoordeel Beagle Geheimen Review

Deze Beagle Geheimen Review sluiten we af met onze conclusie over dit product. In het begin van deze Beagle Geheimen Review hebben we ons afgevraagd of dit product zijn geld waard is en of het het gewenste resultaat levert.

Zijn geld waard?

Je betaalt voor de Beagle Geheimen, inclusief alle bonussen, € 37,-. Wij hebben echt gezocht op internet of wij voor een lagere prijs, zoveel informatie specifiek over de Beagle op één plek konden vinden. Dat is ons niet gelukt.
Wat dat betreft is dit bedrag voor zo’n compleet overzicht zeker goed besteed.

En de resultaten?

Als je net een Beagle hebt aangeschaft, of je bent in het bezit van een oudere Beagle, kun je haast niet zonder de Beagle-specifieke informatie uit deze boekenreeks. Natuurlijk kun je op internet veel vinden over de Beagle, maar zelden heb je alle informatie zo compleet in één pakket aangereikt gekregen.

Ook hebben we al eerder aangehaald dat op internet vaak tegenstrijdige informatie wordt verstrekt over opvoeding en training. dan weet je uiteindelijk nog niet waar je aan toe bent. Wat dat betreft zul je veel baat hebben bij de aanschaf van deze berg aan informatie over de Beagle.

En nu…genieten!

Weet je nog de tijd dat je aan het zoeken was naar een Beagle? Veel internetpagina’s afstruinen en maar hopen dat alles klopt wat je leest. De een zegt dit, de ander dat. Uiteindelijk ben je er misschien nog niets mee opgeschoten.

Had je toen maar Beagle Geheimen gehad!
Alle informatie bij elkaar, vanaf het uitkiezen van een betrouwbare fokker, via de eerste dagen met je pup tot een gedegen en overzichtelijke omschrijving voor de opvoeding en training van je Beagle.

Het mooie is dat voor iedere levensfase van je Beagle, de informatie in Beagle Geheimen of in één van de bonusboeken is te vinden.
Geen gestress meer, geen vertwijfeling: als je wat moet weten heb je het binnen no-time in deze boekenreeks gevonden.

Is dat niet waar je het voor doet?
Een lekker, ontspannen en vrolijk leven samen met je Beagle. Een relatie tussen jou en je Beagle die in alle rust alleen maar groeit. En jou een lieve, sociale, betrouwbare en gehoorzame Beagle geeft, voor jarenlang plezier.

Wil je ook graag Beagle Geheimen bezitten voor een lekkerder leven met je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *