Agency Masterclass Review – Easy Money?

100 euro biljetten

Een hoog passief inkomen door slechts het volgen van de Agency Masterclass? In deze Agency Masterclass Review gaan we bekijken of dit echt mogelijk is!

Want beloven is leuk, maar de beloftes waarmaken, dat is waar het werkelijk om draait! Er wordt een hoog inkomen beloofd middels deze Agency Masterclass waarin je leert hoe je een Social Media Marketing Agency (SMMA) opzet. We zullen verderop in deze review uit de doeken doen wat dit precies inhoudt.

Ook gaan we dieper in op de ontwikkelaar van deze Agency Masterclass, Mitchell Weijerman. Wie is dit, waar kun je hem van kennen en waarom wil hij deze kennis met je delen?

We gaan op zoek naar reacties en ervaringen van gebruikers van de Agency Masterclasse en kopers die nu al een SMMA hebben opgezet. Ook wij van Reviewsweb zullen onze eerlijke mening over dit product geven.

Ten slotte willen we natuurlijk ook antwoord op de vragen: “Is dit product mijn geld waard“en “Levert dit product het gewenste resultaat“.
Spoiler: wil je een meester worden in het runnen van een agency, dan hoef je niet verder te zoeken!

Agency Masterclass

Deze Agency Masterclass, een afgekorte naam voor Social Media Marketing Agency Masterclass, is een cursus voor het opzetten van een Social Media Marketing Agency.

In het Nederlands uitgelegd: je leert hoe je via social media, voornamelijk Facebook, kunt gaan adverteren en hier een behoorlijke cent mee kan verdienen. Je kunt advertenties voor jezelf maken, maar het doel van deze Masterclass is dat je campagnes en advertenties gaat opzetten voor bedrijven. Hiervoor kun je (veel) geld vragen. Dat zijn jouw inkomsten uit je agency (bureau).

Wat belooft de verkoper?

Mitchell Weijerman belooft je dat je in een snel tempo een miljoenenbedrijf kunt opzetten via zijn bewezen methode! Hij laat je het volledige proces zien hoe jij met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaten kan behalen met je eigen agency.

Hij legt uit waarom bedrijven staan te springen om in reclame te investeren en hoe jij deze bedrijven kunt helpen – tegen een rijkelijke vergoeding!

Klinkt dit je te mooi om waar te zijn? Lees dan deze Agency Masterclass Review verder om te zien hoe deze beloften worden waargemaakt!

Agency Masterclass Review

Nu zijn we aangekomen bij de eigenlijke review van het product Agency Masterclass, met een productomschrijving, doorlichting van de schrijver, kosten en ervaringen van klanten en van onszelf.

Waaruit bestaat de Agency Masterclass?

Het hart van de Agency Masterclass is een online videocursus van meer dan 20 uur. In deze video training leer je alles wat je moet weten om jouw eigen winstgevende Social Media Marketing Agency op te zetten. Het maakt niet uit wanneer je wilt kijken omdat de video’s vooraf zijn opgenomen. Je kunt ze dus kijken waar je wilt, wanneer je wilt en hoe vaak je wilt!

Agency Masterclass op diverse mobiele apparaten

Ook heb je voor het opzetten van je agency geen technische (computer)kennis of ervaring nodig. Alles wat je moet weten, leer je in de video’s.

Je leert in de cursus hoe je bedrijven kunt laten betalen voor het opzetten, beheren en onderhouden van hun reclame campagnes op internet.
Bedrijven zijn al snel bereid om jou 1000 euro per maand te betalen hiervoor. Omdat je dit niet bij één, maar bij veel meer bedrijven kan toepassen, zul je begrijpen dat dit een zeer interessant business model is!
Makkelijk op te schalen terwijl er niet heel veel extra werk bij komt kijken (kom ik nog op terug).

Wat leer je in de video cursus?

De video’s zijn ingedeeld in 7 modules. er wordt gesproken over 7 weken, maar dat ligt er natuurlijk maar net aan hoe snel jij de video’s bestudeert. Onze ervaring is dat het beter is als je er wat langer over doet, de stof blijft dan ook beter hangen!

Je leer in de video’s onder andere:

  • Je mindset aanpassen aan wat je gaat doen: denk als een miljonair!
  • Hoe je Facebook advertenties maakt die geweldig converteren
  • Het leren begrijpen van de behoeftes van de klanten en ze zo naar je toe trekken
  • Templates en blueprints keer op keer gebruiken met minimale aanpassingen
  • Hoe je succesvol wordt met email marketing
  • De beste niches om in te werken en hoe je deze niches kunt binnen halen
  • Leer je bedrijf opschalen tot in het oneindige!

Extra’s

Ook deze Agency Masterclass zit boordevol extra’s om het jou nog makkelijker te maken om je business op te zetten.

De eerste extra is de Agency Software. Met deze software haal je automatisch nieuwe klanten binnen. Technische kennis van computers is hiervoor niet noodzakelijk.

Verder krijg je een bibliotheek vol met kant-en-klare marketing campagnes.
Waarom opnieuw het wiel uitvinden als het er al is? Deze campagnes kun je importeren en direct voor je eigen klanten toepassen.

Een wekelijkse groepscoaching behoort ook tot het pakket. in dit directe contact kun je je vragen stellen en hoor je de laatste ontwikkelingen.

Je krijgt lifetime toegang tot de exclusieve Facebook groep “De digital agency mastermind”. Een ondernemers community van de hoogste klasse!

Video van het perfecte sales script

De 30 dagen klanten challenge is een nuttige extra. Hierin leer je om in 30 dagen je betalende klanten binnen te halen.

Het perfecte sales script is een mooie duw in je rug. In dit script, dat is geperfectioneerd voor het binnenhalen van klanten, leer je hoe je je klanten in je sales gesprekken kunt overhalen om met jou in zee te gaan.

De KvK succes checklist, om je bedrijf op de Nederlandse markt goed van start te laten gaan. Voor de Belgische ondernemers-to-be is de Ondernemersloket checklist meegeleverd.

Al met al een hele rij aan extra’s die hun meerwaarde absoluut laten gelden. Het zijn net de extra’s die het voor jou makkelijker maken als overgang van het bekijken van de video’s tot het daadwerkelijk uitvoeren van sales gesprekken.

Wie is de verkoper?

De Agency Masterclass wordt aangeboden door Mitchell Weijerman.

Mitchell vormt samen met Jia Ruan en Virgil Webster, het Team Unstoppable. Zij hebben van Unstoppable een miljoenenbusiness gemaakt.

Mitchell Weijerman
Mitchell Weijerman

Jia Ruan kun je kennen van de BOL Masterclass, een cursus waarin je wordt geleerd om producten via BOL.com te verkopen. En recentelijk is de Unstoppable Mindset, voor het beste uit jezelf, van hem gestart.

Mitchell Weijerman heeft, voordat hij in sneltreinvaart Unstoppable succesvol heeft gemaakt, zijn sporen verdiend in Silicon Valley. Hier was hij advertentie expert voor een bedrijf met vestigingen wereldwijd.

Terug in Nederland heeft hij deze advertentie skills omgezet in een mooie Masterclass waarmee hij nu via Unstoppable Lifestyle BV Nederland verovert. Let wel, de Masterclass bestaat nog niet lang en is toch al een groot succes!

Hier zie je een video van Mitchell en Jia waarbij Mitchell zijn Agency Masterclass toelicht.

Wat zijn de kosten van de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass wordt momenteel tijdelijk aangeboden voor € 997.
Als dat teveel is in één keer, kun je ook betalen in twee termijnen. Je betaalt dan 2x € 579, ruim meer dus dan wanneer je in één keer betaalt.

Waarschijnlijk zul je best schrikken van zo’n bedrag. Maar wat wij van Reviewsweb hebben geleerd met het maken van onze reviews, is dat je niet naar dit bedrag moet kijken maar naar wat het je uiteindelijk gaat opleveren.
En in het geval van deze Masterclass kan dat dit bedrag zomaar X 100 zijn, of meer! Als je het zo bekijkt valt dit als eenmalige investering natuurlijk enorm mee!

Wat vinden de klanten?

Op de site van de Agency Masterclass staat een twintigtal testimonials van daadwerkelijke gebruikers van de Agency masterclass. Stuk voor stuk zijn ze enthousiast over de resultaten die zij bereiken, naar verwachting en regelmatig boven verwachting!

Ook op de besloten Facebookpagina van de Agency Masterclass (toegang hiertoe krijg je bij het aanschaffen van de Masterclass) staan de positieve ervaringen van de mensen die hiermee werken. Regelmatig gooit Mitchell een knuppel in het hoenderhok met de vraag hoeveel er die dag al is omgezet. Waarna er een stroom van antwoorden volgt; aan omzet geen gebrek!

Negatieve reacties?

Eerlijk gezegd zijn wij geen negatieve reacties tegen gekomen van klanten. Maar waarvoor je altijd moet oppassen (hiervoor waarschuwen wij vaker): het kan maar zo zijn dat de mensen die gestopt zijn met de Agency Masterclass, er geen ervaringen over gaan schrijven. Het wil dus niet zeggen dat wanneer we alleen maar positieve ervaringen vinden, er geen negatieve zijn. Maar wellicht zijn deze dus niet gepubliceerd. Wij zijn ze in ieder geval niet tegen gekomen.

Onze ervaring met de Agency masterclass

In onze ogen ziet de cursus er goed uit; we hadden ook niet anders verwacht van het team Unstoppable. Het is ook wel logisch natuurlijk; wanneer je een topproduct verkoopt moet de presentatie ook navenant zijn.

In vergelijking met het zelf opzetten van Facebook ads, waarmee wij al ervaring hadden, is de Masterclass een tijdsbesparende cursus. Dit komt omdat alles op een presenteerblaadje wordt aangereikt. Je hoeft dit dus niet zelf meer uit te vinden. Waarbij vooral de extra module van de kant-en-klare marketing campagnes er bovenuit springt. Hier win je zoveel tijd mee!

En over de kosten hebben we al wat geschreven: kijk niet naar wat de cursus kost, maar wat hij opbrengt. Vaak hebben de klanten er in de eerste paar maanden de investering alweer ruim terug verdiend.

Wat wij verder prettig vinden is dat er een 14 dagen niet goed geld terug garantie is. Mocht je binnen twee weken niet tevreden zijn over de cursus, krijg je je geld terug.

14 dagen geld terug garantie zoals beloofd in de Agency Masterclass Review

Eindoordeel van de Agency Masterclass Review

Aan het einde van deze Agency Masterclass Review komen we tot de essentiële vragen: “Is dit product mijn geld waard” en “Levert het product het gewenste resultaat”.

Waarde van de Agency Masterclass

Om met de eerste vraag te beginnen: als je van plan bent om met Facebook ads je inkomen te gaan genereren, denken wij dat je op dit moment geen betere Masterclass hebt dan deze. In die zin is de cursus volledig zijn geld waard.

Wat we voor de volledigheid hierbij willen opmerken is het volgende.
Een soortgelijke cursus wordt aangeboden door een andere bekende in de social media marketing wereld: Boyd Hoek. Hiervan hebben wij zijn product Social Media Marketing Bureau ook gereviewd.

De prijs van deze cursus is even hoog en Boyd belooft dezelfde resultaten als in de Agency Masterclass.

Wij zijn van mening dat het verschil bij deze cursussen zit in de aanpak. Boyd kan voor sommige mensen wat schreeuwerig en “populair” overkomen. Als je daar niet van houdt of dat is je stijl niet, kan dit je afschrikken.

Verder ligt bij de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman iets meer nadruk op het krijgen en behouden van de juiste mindset voor het bouwen van je eigen business. Hier ben je dan ook in de Agency Masterclass meer en langer mee bezig.

Uiteindelijk zullen beide cursussen hetzelfde resultaat bieden, het is maar net welke stijl je prefereert.

Resultaten?

Als je serieus aan de gang gaat met de Agency Masterclass, bouw je op een gedegen manier een mooie business op die kan resulteren in een mooi inkomen.

Maar….je zult het zelf moeten doen!
Inzet wordt beloond, als je alleen de cursus aanschaft en dan achterover gaat leunen, zullen de inkomsten tegenvallen. Maar zie dit maar als een open deur.

Wat wij ons wel afvragen is het volgende.
Er komt een moment dat je zelf bedrijven zult moeten benaderen om een samenwerkingsverband aan te gaan. Jij moet met jouw overtuigende argumenten met leiders van een bedrijf praten om tot een deal te komen.

Uiteraard leer je in de Agency Masterclass deze gesprekken voor te bereiden en te voeren. Maar als je zelf niets hebt met contact met bedrijven of als je van huis uit geen prater bent, zou het wel eens stroef kunnen gaan lopen. Maar stiekem gaan wij er een beetje van uit, dat jij hier al over hebt nagedacht. Het sales vak moet je wel liggen. Als dat niet zo is, was je waarschijnlijk niet op deze site terecht gekomen!

Dus, als je al een vlotte babbel hebt en het juist leuk vindt om sociaal met mensen om te gaan en nieuwe kansen wil creëren, zul je hier zeker een mooi resultaat uit halen! En mensen die zelf gaan voor persoonlijke groei (je moet wel in beweging blijven) zullen steeds makkelijker klanten benaderen en steeds meer deals kunnen binnenhalen. En dat is uiteindelijk wel het doel waarnaar je streeft!

Wil je van het verkopen en beheren van Facebook ads je vak maken, wacht dan niet langer en schrijf je in voor de gratis online training van de Agency Masterclass!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *