Affiliate Formule Review – de sleutel tot passief inkomen

Eurobiljetten en munten

Wie droomt er niet van een vast inkomen zonder daar voortdurend voor te moeten werken? Geen uurtje-factuurtje, geen 9 tot 5 baan, maar je eigen tijd indelen, eigen baas zijn en geld ontvangen terwijl je niet aan het werk bent.
In deze Affiliate Formule Review laat ik je kennis maken met dé manier om een passief inkomen op te bouwen!

Want dat is het doel van de Affiliate Formule; een passief inkomen opbouwen zodat je de vrijheid hebt om te doen en laten wat je wil. Je eigen werktijden bepalen, al zijn er dat maar enkele in de week. Op vakantie gaan wanneer en waarheen jij maar wil. Zelfs geld ontvangen op momenten dat je slaapt of lekker aan het chillen bent.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees dan eens snel verder!
En ontdek dat deze manier van leven ook voor jou, sneller dan je denkt, waarheid kan worden!

In deze Affiliate Formule Review komt aan bod wat de Affiliate Formule precies inhoudt en wie de ontwikkelaar van deze formule is. Je krijgt een uitgebreide bespreking van de Formule voorgeschoteld en weet straks wat de kosten van dit programma zijn.

Ik geef mijn eigen mening over de Affiliate Formule en wil twee vragen beantwoorden: “Is dit product mijn geld waard?” en “Biedt dit product het gewenste resultaat?”

Spoiler alert: nadat je deze review hebt gelezen was je met Affiliate Formule liever gisteren dan vandaag begonnen!

Waar richt de Affiliate Formule zich op?

De Affiliate Formule is een programma dat zich bezig houdt met affiliate marketing. Marketing is de techniek of methode om zoveel mogelijk producten te verkopen. Zie het als alles waar een reclame uiting aan zit, maar ook het ontwerp van een product en de verkrijgbaarheid valt onder de term marketing.

Een affiliate is een persoon die een product of dienst van iemand promoot. Bij elk verkocht product, of bij elke lead (= doorverwijzing) naar de verkoper, ontvangt de affiliate een van te voren afgesproken bedrag. Dit heet commissie.

Met de Affiliate Formule word jij een meester in het promoten van artikelen. In het programma leer je van A tot Z hoe je dit opbouwt en uitbreidt. Je begrijpt, dat bij het promoten van meerdere producten, jij meer commissies zult binnen halen. Dit proces kun je zo vaak opschalen, dat je er een top inkomen mee vergaart.

Affiliate Formule

Er zijn diverse manieren om als affiliate producten te promoten. Je kunt zelf een website maken om een bepaald product heen. Mensen die jouw website bezoeken en enthousiast worden over het product, kunnen dan tot aankoop overgaan. Je zou in dit geval wel een zeer specifieke website moeten opzetten om de juiste personen aan te spreken (liefst alleen de mensen die in jouw product zijn geïnteresseerd).

De Affiliate Formule pakt het net even anders aan.
Bij de Affiliate Formule ligt de nadruk op de e-mail marketing als verdienmodel. Zoals het woord al zegt, speelt e-mail de hoofdrol in de Affiliate Formule. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je verder in deze Affiliate Formule Review.

Wat belooft de verkoper van de Affiliate Formule?

De ontwikkelaar en tevens verkoper van Affiliate Formule, de Belgische Sebastien Debaenst, belooft je dat je met zijn programma een online business start waarmee je grote omzetten kunt behalen.
Je hebt hier geen specifieke technische kennis voor nodig, evenmin een groot budget, eigen product of dienst of een klantenservice!

Zijn business model kun je uitvoeren naast je huidige baan of er een zelfstandig bedrijf van maken. En dit alles zonder speciaal commercieel inzicht, zonder grote investeringen en zonder een groot team.

Affiliate Formule Review

De Affiliate Formule is een digitaal programma waarin jij tot in de puntjes leert hoe je als affiliate geld kunt verdienen. Hiervoor heeft de ontwikkelaar, Sebastien Debaenst, een zeer uitgebreide videoverslag gemaakt van alle elementen die hierbij komen kijken.

Los van de daadwerkelijke Affiliate Formule, is er aan je aankoop nog een aantal bonusvideo’s toegevoegd die per stuk dieper ingaan op bepaalde thema’s uit de Affiliate Formule. Ik zal hier verderop in de Affiliate Formule Review op terugkomen.

Bovendien ontvang je bij het product, ook als soort van bonus, alle reeds opgenomen en nog op te nemen Affiliate Formule Sessies. Dit zijn opnamen van alle sessies (tweewekelijks) waarin je als deelnemer van Affiliate Formule aan Sebastien vragen kunt stellen of onduidelijkheden kunt laten uitleggen. Over het algemeen blijkt dit een zeer waardevolle aanvulling te zijn op de toch al complete cursus.

Affiliate Formule homepage voor de Affiliate Formule Review

Ik laat je in de volgende paragrafen ontdekken wat je allemaal ontvangt als je je aanmeldt voor de Affiliate Formule!

Affiliate Formule programma

Wanneer je je hebt aangemeld voor de Affiliate Formule, ontvang je de inloggegevens en kun je daarna snel aan de slag.

Je start op de member homepagina van Aim 4 Epic, het bedrijf van Sebastien Debaenst dat de Affiliate Formule uitgeeft (zie bovenstaande foto).

Het beste is om te starten met de snelstart video. Dit is een video van ongeveer een uur, waarin Sebastien uitlegt hoe de Affiliate Formule in elkaar zit en hij geeft je een kort toekomstzicht op wat jij allemaal gaat bereiken.

In het kort bespreekt Sebastien het volgende pad dat jij in de volledige Affiliate Formule gaat bewandelen:

  • Kies een affiliate programma
  • Meld je aan bij dat affiliate programma
  • Kies een nichemarkt met bijbehorend verkoopproduct
  • Bedenk een affiliate proces
  • Maak een affiliate funnel
  • Krijg e-mail marketing onder de knie
  • Leer traffic te genereren in je funnel door advertenties
  • Ontwikkel de juiste mindset voor financiële groei

Wees niet bang als je hier termen leest die je niet kent, gedurende de Affiliate Formule wordt alles door Sebastien haarfijn uitgelegd!

Affiliate Formule

Nadat je de snelstart video hebt bekeken, ga je logischerwijs door naar de Affiliate Formule. Dit is de reeks van video’s die jou exact alles uitlegt wat je moet weten om een goede en winstgevende affiliate te zijn.

Het duurt even voor je het overweldigend aanbod van video’s volledig hebt bekeken, maar dit hoeft natuurlijk ook niet in 1 dag of 1 week. Je hebt er alle tijd voor en ondertussen maak je de opdrachten die Sebastien je geeft. Zo kom je stap voor stap tot je eigen eindresultaat!

Dit is wat je gaat tegen komen bij de start van de Affiliate Formule:

Introductie

In 4 paragrafen legt Sebastien je uit wat affiliate marketing is, hoe de Affiliate Formule werkt, wat je er allemaal voor nodig hebt en hij licht relevante definities toe.

Winning affiliate mindset

6 paragrafen besteedt Sebastien aan het uitleggen van het belang van een goede mindset om als winnaar affiliate marketing toe te passen. Hoe maak je van affiliate marketing een succes? Je leert het in dit blok!

Affiliate programma’s

De 12 paragrafen in dit blok geven een diepere uitleg van affiliate marketing en behandelen de diverse programma’s waaruit jij als affiliate kan kiezen.

Meld je aan voor een affiliate programma

In dit blok neemt Sebastien je mee in 7 paragrafen naar de divers affiliate programma’s en laat je zien hoe de aanmelding verloopt.

Je product en niche

Middels 9 paragrafen leer je wat een niche is en hoe je hierin het beste het product kiest dat het beste bij je past. Je leert hoe je hierin kunt groeien en je krijgt van Sebastien zijn favoriete affiliate producten te zien.

Marketing magie

In wederom 9 paragrafen leer je hoe marketing werkt. Maar ook wordt er stilgestaan bij de psychologie van marketing en welke methodes jij zelf kunt toepassen om mensen ervan te overtuigen om jouw product te kopen.

Affiliate proces

In dit blok van 6 paragrafen leer je hoe het affiliate proces werkt en hoe je je goed kunt richten op de gekozen niche markt. Verder leer je de meest gemaakte affiliate fouten en hoe je waardevol kunt zijn voor je lezers.

Voorbeeld video's Affiliate Formule

Affiliate funnels

Dit hoofdstuk richt zich op de affiliate funnels. Je ontdekt wat di zijn, heo ze werken en uiteindelijk leer je zelf een funnel te bouwen. Het belang van funnels wordt uitgelegd en inde overige van de 9 paragrafen laat Sebastien je enkele verplichte pagina’s zien en kennis maken met lead magnets.

Affiliate e-mail marketing formule

In 7 paragrafen maak je een eigen zakelijk e-mailadres aan en kies je de juiste software en een autoresponder. Verder oefen je in het schrijven van goede e-mails.

Traffic methods

Dit hoofdtuk behandelt de manieren op welke jij de juiste mensen kunt berieken via Facebook, Instagram, YouTube. Linked-in etc. Ook leer je de wereld van Facebook en Instagram ads (advertenties).

Affiliate Facebook en Instagram ads formule

In 10 paragrafen praat Sebastien je bij over het voeren van advertentie campagnes en wat je hierbij wel en wat juist niet moet doen (blijf weg van the dark side!). Je maakt je Facebook en Instagram klaar voor het maken van advertenties.

Je affiliate website

5 paragrafen besteedt Sebastien aan het opzetten van je eigen website. Hiermee kun je via berichten, blogs en advertenties je affiliate marketing tot hogere niveaus tillen.

Dit is het volledige Affiliate Formule programma. Welgeteld zijn er 86 video’s in dit programma opgenomen. De video’s (behalve de intro’s, die duren kort) varieren in tijdsduur van ca 5 tot ca 15 minuten. Al met al heb je hier een indrukwekkende hoeveelheid informatie die je krijgt gepresenteerd.

Naast dit programma zijn er dus nog de Affiliate Formule Sessies en de bonussen. We bekijken wat deze inhouden.

Affiliate Formule Sessies

Dit zijn video’s die tweewekelijks worden opgenomen. Aan het begin van een sessie log je in en ben je live met Sebastien aanwezig. je kunt vragen stellen en je leert een hoop van de vragen van andere “leerlingen”. Alle sessies over 2020 staan in het programma, die kun je te allen tijde terugkijken/luisteren. Verder word je op tijd ingelicht over de aankomende sessies, zodat je je daarop kunt voorbereiden.

Screenshot Affilioate Formule sessie

Bonussen

Alsof je nu nog niet voldoende verwend bent met lesmateriaal, heeft Sebastien er ook nog een aantal zeer waardevolle bonussen bij gedaan.

De bonussen bestaan wederom uit video’s die diep ingaan op verschillende onderwerpen uit de Affiliate Formule.

De video’s zijn Engelstalig maar duidelijk van opzet. Ze zijn dus makkelijk te volgen.

De onderwerpen die Sebastien hier bespreekt staan op het volgende screenshot, rechtstreeks van de Affiliate Formule pagina:

Bonussen bij de Affiliate Formule

Zoals je ziet zijn er 14 hoofdgroepen van items die nader worden toegelicht. Ieder item bestaat weer uit een aantal losse video’s, variërend van 4 tot 41 (!) video’s per item. Al met al heb je dus een 223 video’s voor je klaar staan om je alles tot in de puntjes uit te leggen. Hierin vind je ook veel do’s en don’ts en speciale tips van Sebastien. Al met al een zeer leerzame toevoeging!

Ben je overtuigd van de werking van Affiliate Marketing?

Wie is de aanbieder?

De naam van de ontwikkelaar en aanbieder van de Affiliate Formule heb je al enkele keren voorbij zien komen: Sebastien Debaenst.

Sebastien Debaenst van Aim 4 Epic
Sebastien Debaenst

Deze jonge Belgische ondernemer heeft reeds zijn sporen verdiend in de wereld van affiliate marketing en het opbouwen van een passief inkomen.
Zijn grote leermeester is Eelco de Boer geweest, een andere grote entrepeneur uit de internetwereld. Met Eelco heeft Sebastien nauw samengewerkt tot 2020. Daarna is Sebastien zich gaan richten op het uitbreiden van zijn eigen bedrijf, Aim 4 Epic.

Het bedrijf Aim 4 Epic staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Amsterdam. Deze gegevens staan vrijuit op de website, geen noodzaak dus om aan dit bedrijf qua betrouwbaarheid te twijfelen. Ik vind het altijd prettig te zien dat geen moeite wordt gedaan om dit soort gegevens achter te houden.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het totaal pakket Affiliate Formule is 907 euro en vijftig cent (750 euro ex. BTW).

In eerste instantie lijkt dit een enorm bedrag voor een programma. Maar als je bekijkt wat je er allemaal voor krijgt en wat het je kan gaan opleveren, is het bedrag zeker niet buitensporig.

Bovendien is ermee rekening gehouden dat niet iedereen dit bedrag ineens kan of wil betalen. Daarom is er ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Buiten het bedrag in één keer te betalen, kun je ervoor kiezen om in drie termijnen verspreid over drie maanden, of in 6 termijnen verspreid over 6 maanden te betalen. De totale kosten blijven hierbij hetzelfde.

Mijn eigen mening over de Affiliate Formule

Na aanschaf van het programma ben ik ervoor gaan zitten om alles door te nemen en uit te proberen voor deze Affiliate Formule Review. Dat heb ik geweten!

Allereerst was ik overrompeld door de hoeveelheid materiaal dat je door Sebastien krijgt aangeboden. In het begin had ik eerlijk gezegd mijn twijfels over de kwaliteit van het gebodene. Wat kan een jonge knul van 23 nu aanbieden? En wordt hij er alleen zelf maar rijker van?

Ik ben daar volledig van terug gekomen. Het geheel ziet er zeer gelikt uit en er is veel zorg besteed aan de opbouw en uitvoering van de lesstof. Inhoudelijk is het daardoor ook een volwaardig programma geworden, waarmee je door kunt groeien tot een goed verdienende affiliate marketeer.

Je ziet aan alles dat Sebastien veel moeite heeft gestoken om alles zo eenvoudig en duidelijk mogelijk uit te leggen. Zijn rustige spreektempo draagt hieraan bij.

In de Affiliate Formule modules heb ik wel gemerkt dat vanaf de video’s over de Facebook en Instagram ads, Sebastien de theoretische diepte in duikt. Hierbij vergeet hij soms dat hij met leken of beginners te maken heeft, waardoor het lijkt alsof hij snel door de diverse opties en settings heen werkt.
Sommige van deze video’s heb ik meermalen bekeken of steeds op pauze gezet om zelf de settings en opties te doorlopen. Dan wordt alles wel duidelijk, ook met de ondersteunende uitleg uit de bonus video’s.

Het onderdeel over je eigen website maken vind ik een beetje onderbelicht. Hier zou je veel meer uit kunnen halen, omdat je juist met een eigen affiliate website ook veel geld kunt verdienen. Wil je hierover meer weten, kijk dan eens bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze cursus gaat juist veel dieper in op het opzetten van een winstgevende affiliate website.

Eindoordeel Affiliate Formule Review

Het benaderen van affiliate marketing op de manier zoals Sebastien Debaenst doet, heeft mij positief verrast. Ik was al bekend met diverse marketing elementen, ook die Sebastien je uitlegt. Toch is mij de werkwijze achter de technieken duidelijker geworden. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom. Daarmee is deze formule zeker zijn geld waard.

Over de resultaten kan ik kort zijn: de manier waarop Sebastien je leert om de systemen op te zetten, is de eenvoudigste methode om geld te verdienen met internet advertenties op Facebook en Instagram. Maar ook op Linked-in en You Tube kun je deze methoden toepassen, zoals je kunt ontdekken in de bonusvideo’s die bij het toch al volledige pakket zitten.

Het is goed dat Sebastien een module over de juiste mindset meeneemt in het proces. Zo voorkom je dat mensen te licht denken over de materie en hun doelen niet behalen. Want één ding is zeker: een passief inkomen lijkt leuk, maar dat komt zeker niet aanwaaien.
Dat maakt Sebastien in elk geval ook goed duidelijk.

Dus wil jij een meester worden op het gebied van advertenties op internet, kun je simpelweg niet om de Affiliate Formule van Sebastien heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *