Accu Revisie Programma Review – nieuwe batterijen kopen verleden tijd?

Stapel batterijen voor de Accu Reviesie Programma Review

Ga eens na bij jezelf: hoe vaak koop je nieuwe batterijen voor huishoudelijke apparaten? Denk hierbij aan elektrische klokjes of wekkers, fototoestellen, afstandsbedieningen of kaarsen met LEDjes op batterijen?
Als je gaat rekenen, loopt het bedrag hiervoor als snel in de papieren. Batterijen, of het nu AA, AAA, 9V batterijen of knoopcellen zijn, kunnen flink aan de prijs zijn. En als deze leeg zijn, gooi je ze weg, toch? Het goede nieuws: je hoeft dit niet te doen! Je kunt je batterijen langer gebruiken dan je denkt! Met het Accu Revisie Programma wordt beloofd dat je zowat elke accu of batterij, weer van een nieuw en lang leven kunt voorzien. En dat voor minimale kosten!
Wij van Reviewsweb wilden weten hoe dit wordt gedaan en hebben het Accu revisie Programma aangekocht. De eerste testen zijn snel uitgevoerd. Lees in deze Accu Revisie Programma Review verder of we hier met een sprookje te maken hebben, of dat we er echt blij van worden!

Accu Revisie Programma

Batterijen zijn er in veel soorten en maten.
Het Accu Revisie Programma heeft dan ook voor veel soorten en maten batterijen en accu’s een oplossing voor een langer leven hiervan.

Een greep uit de accu’s die in het programma worden besproken, zijn 9V batterijen, auto-accu’s, diverse oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen, laptop-accu’s, telefoonbatterijen en zelfs heftruck accu’s.

Zo zie je dat er voor uiteenlopende accu’s een revisie programma is. Het ene revisie programma is het andere ook niet. Verderop in deze Accu Revisie Programma Review zullen we ook verschillende technieken tegen komen. Enkelen daarvan hebben wij zelf ook geprobeerd. Wat de uitslag daarvan is, lees je verderop.

Wat is het Accu Revisie Programma?

Cover van het handboek voor de Accu Revisie Programma Review

Het Accu Revisie Programma is een serie e-books. Hierin wordt uitgelegd hoe je batterijen en accu’s waar geen leven meer in zit, toch weer kunt opladen en gebruiken. Zo kun je veel langer van je batterijen doen, in plaats van ze weg te gooien en nieuwe te kopen. En dit geldt niet alleen voor oplaadbare batterijen. Een van de e-books behandelt de Alkaline batterijen, de meest verkochte en weggegooide batterij. Ook leer je in een e-book een opslag voor accu’s te maken. Verder komt het starten van een bedrijf in gereviseerde accu’s aan bod. Daar is zeker een goede boterham mee te verdienen!

Wat belooft de verkoper van het Accu Revisie Programma?

De uitgever van deze serie boeken, Joop Koot, belooft je middels zijn revisie programma, dat je duizenden euro’s kan besparen. In plaats van je lege batterijen en accu’s, ook die niet meer opladen, weg te gooien ga je aan de slag met revisie. Hierdoor krijgen je batterijen een tweede, derde of wel vierde leven voordat ze kunnen worden afgedankt.

Joop neemt je stap voor stap mee in de revisie programma’s. Je hoeft geen verstand van elektra te hebben om toch je batterijen te kunnen verjongen. Soms heb je enkele eenvoudige spullen nodig die de meeste mensen toch al in huis hebben, verder zijn er geen verborgen kosten aan het programma verbonden.

Als klap op de vuurpijl laat Joop je zien waar en hoe je eenvoudig aan oude accu’s en batterijen kunt komen, deze reviseren en ze weer kunt verkopen. Op deze manier kun je een leuk extra inkomen voor jezelf genereren!

Accu Revisie Programma Review

Aangekomen bij de daadwerkelijke Accu Revisie Programma Review gaan we bekijken wat het programma nu echt inhoudt. Krijg je inderdaad van veel verschillende batterijen en accu’s de revisie te lezen? Wat bieden de e-books verder?

Wie is de aanbieder van het programma (zijn naam heb je al voorbij zien komen) en wat zijn de kosten van het volledige programma?

Verder gaan we op zoek naar gebruikers van het Accu Revisie Programma en uiteraard geven wij ook onze eigen mening over het programma.

Tot slot zijn we op zoek naar een antwoord op de volgende vragen: “Is het programma mijn geld waard?” en “Levert het programma het gewenste resultaat?”

Waaruit bestaat het Accu Revisie Programma?

Batterij 9V

Het Accu Revisie Programma is opgebouwd uit een serie e-books. In totaal behelst de serie 14 e-books, keus genoeg dus! Elk van deze e-books behandelt een ander type batterij of accu. Dit is zo gedaan omdat de manieren van reviseren van de accu’s niet steeds hetzelfde is. Voorbeelden hiervan lees je verderop in de tekst.

Een van de e-books behandelt, zoals reeds verteld, het opstarten van een bedrijf in accu revisie.

Indeling van de e-books

Laat ik beginnen met het opsommen van de e-books zoals ze kunnen worden gekocht in het Accu Revisie Programma. Een aantal e-books zal later worden uitgelicht.

De serie e-books die je krijgt bij je bestelling, zijn:

 • Accu-opslagsysteem
 • 9V accu’s
 • AGM en SLA accu’s
 • Alkaline accu’s
 • Golfkar accu’s
 • Vorklift accu’s
 • Laptop accu’s
 • Lithium-Ion accu’s
 • Loodzuur accu’s
 • NiCd (Nikkel-Cadmium) accu’s
 • NiMh (Nikkel-Metaalhydride) accu’s
 • Telefoon accu’s
 • Fiets accu’s
 • Hoe start je een accu business vanuit huis

Zoals je ziet zit er een flinke diversiteit aan boeken in. Eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat natuurlijk niet iedereen golfkar accu’s of vorklift accu’s in huis heeft. Maar toch, als je besluit om een eigen bedrijf te starten in het reviseren van batterijen en accu’s, zijn dit ook onontbeerlijke e-books die je veel winst kunnen opleveren.

Zoveel accu’s, zoveel methoden

In bovenstaand rijtje zie je zo al een diversiteit aan accu’s voorbij komen. Veel gebruikte batterijen zijn de Alkaline batterijen, iedereen heeft er wel een paar van in huis. Om deze batterijen te reviseren, zijn enkele attributen benodigd. Uiteraard een oplader (al geldt dit zeker niet voor alle beschreven accu’s!) en een multimeter kan handig zijn, immers: meten is weten.

Alkaline batterijen

Een multimeter kost je de kop niet en het kan je een hoop tijd en rekenwerk beaparen.

Voor een andere accu, de NiCd accu (Nikkel-Cadmium), wordt uitgelegd hoe je hier een tool zelf voor in elkaar moet knutselen voordat je dit type batterij kan opladen.

Nu heb ik zelf niet veel verstand van elektra, maar met de handleiding is het prima te doen om het tooltje te bouwen. Enkele technische termen heb ik moeten opzoeken maar dat was het enige lastige.

Oplaadbare batterijen

Misschien heb je zelf al eens ondervonden dat batterijen die je kunt opladen, na verloop van tijd hun kracht verliezen. Ze zijn sneller leeg en het duurt vaak langer voordat de batterijen weer zijn opgeladen. Vaak merk je dit bij telefoonbatterijen.

Ook voor dit ongemak heeft Joop een e-book waarin wordt beschreven hoe telefoon accu’s en andere oplaadbare batterijen een langer leven kan worden gegeven.

Het grotere werk

Auto accu

Voor de revisie van grotere accu’s zul je soms iets meer gereedschap nodig hebben. Dit omdat er aan de accu’s gesleuteld wordt (voor reiniging, in en uit elkaar halen van de accu’s om overal bij te kunnen) en sommige accu’s moeten worden gevuld met een bepaalde vloeistof. In mijn ogen is het dan ook aan te raden om je te verdiepen in deze materie (auto accu’s, vorklift accu’s, SLA en AGM accu’s) als je er daadwerkelijk meerdere gaat reviseren.

Overigens, SLA staat voor Sealed Lead-Acid en AGM staat voor Absorbent Glass Mat. Beiden zijn lood-accu’s, de SLA is een gesloten systeem (geseald middels een deksel) en bij de AGM accu zit het accuzuur in geweven glasvezelmatten.

Inhoud van de boeken

De e-books zijn allen op dezelfde manier ingedeeld. Dit maakt het makkelijk te lezen en is overzichtelijk.

Omdat ieder boek een verschillende manier van reviseren beschrijft, zou het te uitgebreid worden om hier alle e-books te omschrijven.

Verder beginnen de boeken met enkele pagina’s over auteursrechten, voorwaarden en een juridische disclaimer. Zo is het verboden om de boeken of delen van de boeken te publiceren of openbaar te maken. Helaas kan ik dus niet enkele pagina’s uit de boeken tonen. Wel heb ik hier een voorbeeld van een inhoudsopgave van een van de boeken:

Inhoudsopgave revisie van SLA en AGM accu

Je ziet in het voorbeeld dat voor het reviseren van dit type accu’s er twee methoden zijn die beiden in het boek aan de orde komen.

Zo zijn er voor verschillende boeken andere inhoudsopgaven, maar voor ieder boek geldt dat je stap voor stap door het proces wordt geholpen. De getoonde plaatjes en afbeeldingen zijn duidelijk.

Verder wordt er vaak in de tekst gewaarschuwd dat je aan elektra zit te werken en je dus goed moet opletten wat je doet. Maar in onze ogen is dit logisch.

Bonussen

Momenteel wordt er geadverteerd met het verstrekken van twee bonussen als je nu het Accu Revisie Programma aanschaft.

Een eerste e-book dat als bonus wordt weg gegeven hebben we al voorbij laten komen, namelijk het e-book over het opzetten van een eigen revisie bedrijf.

Je eigen revisie bedrijf beginnen

Joop heeft zijn eigen ervaringen als bedrijf voor revisie van batterijen en accu’s, in een e-book toegevoegd waarin hij beschrijft hoe je zelf een business hierin kunt opstarten.

Er is nog niet heel veel concurrentie in deze zakelijke hoek en de winstmarges zijn momenteel nog aan de hoge kant. Daarom geeft Joop je de tips en tricks die je moet kennen om zelf te starten hierin. Het e-book is een leuke toevoeging aan de overige e-books. Maar ik denk dat de meest kopers het Accu Revisie Programma kopen om hun batterijen langer te kunnen gebruiken en niet om er meteen een business van te maken. Voor deze Accu Revisie Programma Review zullen we hier dan ook niet dieper op ingaan.

Levenslange updates

Met de aanschaf van het programma, krijg je er nu tijdelijk levenslange updates bij. Hierbij moet je denken aan doorontwikkelingen van batterijen en accu’s, waarbij laad- of revisiemethoden wijzigen. Joop en zijn team blijven deze nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen. Zodra er nieuwe technieken zijn ontwikkeld, krijg je dit middels een update direct in je mailbox.

Meteen beginnen met het reviseren van batterijen en accu’s?

Wie is de aanbieder van het Accu Revisie Programma?

De maker van de serie boeken heet Joop Koot. Hij voert het team aan dat deze serie e-books heeft mogelijk gemaakt.

Als we gaan zoeken op Joop Koot, komen we wel een aantal mensen tegen met die naam. Echter is geen van hen gekoppeld aan een accu revisie bedrijf. Wij menen dan ook sterk dat Joop Koot een pseudoniem is. Wat overigens geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de e-books natuurlijk!

Verder zoeken levert iets meer op. De e-books worden uitgegeven door Blue Sky Marketing. Dit is een bij de kamer van Koophandel ingeschreven bedrijf uit Brabant. Dit bedrijf richt zich op het uitgeven van boeken in diverse branches.

We hebben contact gezocht met het genoemde emailadres en werden vaak dezelfde dag nog terug gemaild. Wij maken ons dus geen zorgen over het niet gebruiken van een echte naam maar het plaatsen van een pseudoniem.

Wat kost het Accu Revisie Programma?

Op dit moment wordt het Accu Revisie Programma aangeboden voor € 47,-.
Er wordt bij vermeld dat binnenkort de prijs omhoog zal gaan naar € 67,-. Maar je weet natuurlijk nooit wanneer dat zal zijn. Onze ervaring bij Reviewsweb is dat het vaak lang duurt voordat een prijs wordt verhoogd.

Voor de € 47,- heb je een dik “pakket” aan e-books met de revisie van zeer uiteenlopende typen accu’s. Wat ons betreft is dit een mooie prijs voor het pakket, vooral als je ziet wat het je aan kosten voor nieuwe batterijen kan opleveren.

Wat vinden klanten van het Accu Revisie Programma?

Op zoek naar klanten die het Accu Revisie Programma hebben aangeschaft, kom ik op de salepagina van het product. Hier staat een drietal ervaringen van mensen die dik tevreden zijn over het programma.

Verder kunnen wij geen onvertogen woord vinden over het Accu Revisie Programma. Dit kan komen doordat er een goede niet goed geld terug garantie is van 60 dagen. Hierdoor hou je natuurlijk tevreden klanten over.

Onze eigen mening over het accu Revisie Programma

Hoewel de site enigszins druk overkomt, zijn de e-books netjes vorm gegeven en bieden de stof duidelijk aan. De boeken zijn allen hetzelfde van opzet, prima.

De gebruikte afbeeldingen zijn duidelijk maar niet overdadig. Het gaat dus inderdaad om de tekst en de uitleg, waar je de boeken natuurlijk in eerste plaats ook voor koopt.

Natuurlijk hebben we voor deze Accu Revisie Programma Review enkele revisie methoden uitgevoerd. Onze ervaring is dat de omschreven methoden wel degelijk je batterij of accu een langere levensduur geven! We hebben getest met Alkaline batterijen, die zo goed als leeg waren. Metingen na de revisie gaven aan dat de batterijen weer een stuk voller waren (we hebben het dus over niet-oplaadbare batterijen!) en doen nu weer dienst in elektrische wekkers.

Een truc deed ons het meest verbazen, dat is een methode waarbij je een accu in de vriezer legt. En het werkt nog ook!

Oplaadbare laptop accu


In de handleiding over laptop accu’s staat veel geschreven over de instellingen van je pc om zo batterijcapaciteit te sparen. Niet echt revisie dus, maar toch makkelijke trucs die je zelf vaak over het hoofd ziet. Maar ook hier komen ook andere revisie manieren om je pc accu langer te laten meegaan aan bod.

Goede garantie

Wat ons verder aanspreekt is de uitgebreide garantie die bij het programma hoort.

Als je het programma hebt aangeschaft en je bent er, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over, stuur je hierover een bericht en je krijgt je geld terug. Dit tot 60 dagen na de aankoop. In onze ogen geef je alleen zo’n garantie als je volledig achter je product staat.

Eindoordeel Accu Revisie Programma

Aan het eind van deze Accu Revisie Programma Review wilden we een antwoord op de vragen: “Is dit product mijn geld waard?” en “Biedt dit product het gewenste resultaat?”
Laten we met de eerste vraag beginnen.

Geld waard?

Als je gaat rekenen kun je al snel zelf je antwoord op deze vraag formuleren.
Zet maar eens de kosten voor nieuwe batterijen en accu’s die je jaarlijks koopt tegenover de € 47,- van dit programma. Waarmee je bereikt dat je je batterijen veel langer kunt gebruiken en niet snel weg hoeft te gooien. Dat is een makkelijke som, toch?

Wij zijn van mening dat je zeker niet teveel betaalt voor het programma en het je een hoop kan opleveren. Dus ja, het programma is zeker zijn geld waard.

Werkt het?

Zoals je hebt kunnen lezen in onze eigen mening over het Accu Revisie Programma, zijn de proeven die we hebben uitgevoerd allen succesvol verlopen. Uiteraard kan een niet-oplaadbare batterij niet tientallen jaren langer mee, maar een verdubbeling of verdriedubbeling van de normale levensduur is ons gelukt om waar te maken.

Zo ook geldt dit voor oplaadbare batterijen en accu’s. Natuurlijk zijn ze een keer aan het einde van hun leven, maar het is ons gelukt om de capaciteit van een laptop accu weer als nieuw te maken. Dus ook hier loont het zeker de moeite om het programma op je accu’s los te laten!

Al met al zijn wij ervan overtuigd dat je met het Accu revisie Programma een mooie tool in handen hebt om jezelf flink wat geld uit te sparen aan het kopen van nieuwe accu’s of batterijen.
Wil jij ook de proef op de som nemen? Kijk dan snel naar de aanbieding van het Accu Revisie Programma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *